BIOREVITALISAATIO

Biorevitalisaatio

Biorevitalisaatio syväkosteuttaa ihoa ja hoidon jälkeen ihosta tulee heleämpi, pehmeämpi ja joustavampi. Kuten täyteainehoidoissa myös biorevitalisaatiossa käytetään hyaluronihappoa, mutta hoito ei muuta kasvojen piirteitä tai mittasuhteita. Hoidon jälkeen iho näyttää levänneeltä, raikkaalta ja aiempaa nuoremmalta. Hoitotulos näkyy heti muutaman päivän päästä hoidosta ja kestää käytettävästä valmisteesta riippuen 2 kuukaudesta jopa 9 kuukauteen.

Hyaluronihapolla tehtävä biorevitalisaatio soveltuu mm.

  • Kasvojen, käsien tai vartalon ihon syväkosteutukseen
  • Kuivan tai karhean ihon hoitoon
  • Ihon pintajuonteiden, arpien ja epätasaisuuksien hoitoon
  • Ihon värin tasoittamiseen

Hoidon eteneminen

Ennen hoitoa asiakkaan kanssa keskustellaan hänen terveydentilastaan, hoidon käyttökohteesta, vasta- aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Tämän jälkeen asiakas allekirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen.

Ennen hoitoa iho puudutetaan (puudutus ei ole välttämätön) ja puhdistetaan huolellisesti. Tuote pistetään ihoon erittäin ohuella neulalla (monipistoshoito) tai mikroneulausmenetelmällä, jolloin ihoon tehdään tuhansia pieniä neulakanavia tähän tarkoitetun laitteen avulla. Laitteessa neulan pituutta voidaan säätää ja näin saadaan juuri oikea neulanpituus jokaiselle hoidettavalle alueelle. Hoidossa käytetään steriiliä, 12- neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan. Mikroneulauksella ihoon aiheutettu vaurio käynnistää ihossa korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu. Itse toimenpide kestää noin 20-30 minuuttia, useita alueita hoidettaessa kauemmin. Hoidon jälkeen hoidetulla alueella näkyy pieniä kohoumia pistoskohdissa. Lisäksi saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia: lievä punoitus, mustelma, turvotus, aristus, kutina tai kihelmöinti. Kaikki nämä ovat tavallisia hoidon jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet annetaan suullisesti ja kirjallisesti käynnin aikana.

Tuotteemme

Princess Rich sopii erinomaisesti ihon syväkosteutukseen ja pinnallisten juonteiden täyttöön. Vaikutusaika on noin 2-3 kuukautta. Tuote pistetään ihoon erittäin ohuella neulalla (monipistoshoito) tai hoito voidaan tehdä myös mikroneulausmenetelmällä, jolloin ihoon tehdään tuhansia pieniä neulakanavia tähän tarkoitetun laitteen avulla. Mikroneulauksella ihoon aiheutettu vaurio käynnistää ihossa korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu.

Juvéderm Volite kosteuttaa ja silottaa ihoa tehden siitä pehmeämmän ja joustavamman jopa 9 kuukaudeksi. Voliten ero esimerkiksi perinteiseen mesoterapiaan tai biorevitalisaatioon tai skinboosterhoitoihin on se, että pitkäkestoinen hoitotulos saavutetaan vain yhdellä hoitokerralla. Hoito parantaa myös ihon väriä, hoitaa couperosaa ja tasoittaa juonteita. Juvéderm Volite pistetään ihoon erittäin ohuella neulalla (monipistoshoito) ja se sisältää puuduteainetta (lidokaiini).

Hinnasto 1.8.2017 alkaen

  • Konsultaatio hoitolassa 15min / 15€
  • Juvéderm® Volite 1 ml 60min 349€ / 2ml 90min 549€
  • Princess® Rich 1ml 60min 229 / 2ml 90min 399€