Blogi

Tervetuloa Blue Lagoonin kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvään blogiin! Blue Lagoonissa työskentelee kymmeniä eri kauneusalan erikoisosaajia, ja blogissamme tuomme esiin monipuolista asiantuntijanäkökulmaa kauneusalan ajankohtaisista tapahtumista, uutisista, tuotteista ja hoidoista. Blogissamme jaamme alan asiantuntijoiden osaamista myös vinkkipostausten ja tutoriaalien muodossa. Blogimme avulla seuraajamme saavat myös tietoa Blue Lagoonin ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Tervetuloa mukaan seuraamaan ja keskustelemaan kauneudesta ja hyvinvoinnista kanssamme!

Kaikki Blue Lagoonin kotisivujen tekstit on suojattu tekijänoikeuksilla, ja niiden suora kopioiminen on ehdottomasti kielletty. Mikäli haluat viitata teksteihimme omilla sivuillasi, tulee sinun mainita tekstissäsi lähteeksesi Blue Lagoon yhdessä suoran linkin kanssa.

"Näin radikaalin vaikutuksen ihooni!" - Teknologiasta apua atopiaan

/
Teknologia ja tutkimus lisäävät uusia mahdollisuuksia yhä tehokkaampaan ja monipuolisempaan ihonhoitoon, jossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti asiakkaan yksilöllistä hyvinvointia. Lue lisää, mikä teknologinen keksintö auttoi helpottamaan vaikeaa iho-ongelmaa!

"kemikaalivapaat" tuotteet ja kemikaalifobiat

/
Onko "kemikaalivapaita" tuotteita olemassa? Mikä on kemikaali? Onko kemikaaleja aiheellista pelätä, ja kuinka voin varmistua kosmetiikkatuotteiden turvallisuudesta?

Blue Lagoonin ihonhoidon asiantuntijat vinkkaavat - Kuivan ihon apukeinot!

/
Tiesitkö, että ihosi voi olla jopa kroonisesti kuiva? Tässä postauksessa on koottu ihonhoidon asiantuntijoiden vinkkejä kuivan ihon kotihoitoon. Videolta voit myös katsoa Blue Lagoonin suosikkituotteet talvi-ihon hoitoon!

Kysymyksiä Polyacryl Gel -rakennekynsistä

/
Allergisoiko Polyacryl Gel? Kärsiikö omat kynnet Polyacryl Gelistä? Paljonko Polyacryl Gel -kynnet maksavat? Mm. näihin kysymyksiin löydät vastaukset tästä postauksesta, johon kasasimme asiakkaidemme kysymyksiä Polyacryl Gel -kynsistä!

Blue Lagoon Gaala 2017

/
Blue Lagoonin omassa gaalassa palkittiin vuoden 2017 ansioituneita tekijöitä! Videolta pääset kurkkaamaan gaalan tunnelmia!

Mikä kuivattaa ihoa? -14 selitystä ihon kuivumiselle

Kuiva iho on monen ongelma erityisesti talvisin ja suomalaisilla ihoilla myös ympäri vuoden. Moni tietää, että pakkanen ja kuiva huoneilma kuivattavat ihoa, mutta myös monet muut salakavalat syyt voivat kuivattaa ihoasi! Lue tästä kaikki 14 syytä, jotka kuivattavat ihoasi!

Blue Lagoonin Beauty Brunch -asiakastapahtuma

/
Lauantaina Kampin Blue Lagoonin kauneushoitolassa järjestimme mielettömän asiakastapahtuman 400 asiakkaalle teemalla Beauty Brunch. Videolta voit kurkata tunnelmia päivältä!

Blue Lagoonin Trainee-ohjelma 2018

/
Kauneushoitola Blue Lagoonin oma Trainee-ohjelma mahdollistaa kouluttautumisen suosittuihin ja trendikkäisiin kauneusalan palveluihin, alan experttien ja kouluttajien opissa! Haku käynnissä kevään 2018 Trainee-ohjelmaan nyt!

Polyacryl Gel -rakennekynnet vaihe vaiheelta

/
Kaikki mitä sinun tulee tietää tästä uudesta innovatiivisesta kynsitekniikasta! Videolta näet kuinka uudet rakennekynnet tehdään Polyacryl Gel -rakennekynsitekniikkaa käyttäen!

Innovatiiviset Polyacry Gel -kynnet nyt Blue Lagoonin liikkeestä!

/
Blue Lagoon esittelee ensimmäisten joukossa uuden Polyacry Gel -kynsitekniikan, joka tulee mullistamaan kynsialaa sekä asiakkaiden kokemuksia rakennekynsistä! Polyacry Gel on geelin ja akryylin fuusio, ja siinä yhdistyvät akryylin ja geeli huippuominaisuudet, mikä mahdollistaa ohuet, mutta kestävät kynnet.

Kokemuksia Blue Lagoonista -Blue Lagoonin bränditutkimus 2018

/
Mitä asiakkaat sanovat Blue Lagoonista, ja mitkä ovat olleet heidän kokemuksensa liikkeestämme? Blue Lagoonin teettämä tuore brädikysely selvitti asiakkaiden kokemuksia Blue Lagoonista ja tässä postauksessa avaamme tutkimuksessa saatuja tuloksia ja palautteita.

Microblading-kulmakarvat - Kulmien vahvistus ja tietoa microbladingista

/
Katso informatiivinen video microblading-kulmakarvoista. Videolla selviää mikä voi mennä microbladingissa vikaan, miltä microblading tuntuu ja näyttää ja miten microblading muutti Ainon elämää. Jos olet miettinyt microblading-kulmia itsellesi, niin videosta löytyy varmasti hyödyllistä tietoa, kannattaa katsoa!