Blue Lagoonin Trainee-ohjelma 2018

Kauneushoitola Blue Lagoonin oma Trainee-ohjelma mahdollistaa kouluttautumisen suosittuihin ja trendikkäisiin kauneusalan palveluihin, alan experttien ja kouluttajien opissa! Haku käynnissä kevään 2018 Trainee-ohjelmaan nyt!

Vuonna 2017 aloittamamme Trainee-ohjelma osoittautui suureksi menestykseksi, minkä vuoksi Trainee-ohjelma saa jatkoa keväällä (7.4.2018) alkavalla Trainee-ohjelmalla. Haku Blue Lagoonin Trainee-ohjelmaan on käynnissä nyt! Lähetä avoin hakemuksesi itsestäsi osoitteeseen sini@bluelagoon.fi 28.2.2018 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn hakuajan umpeuduttua.

Mikä ihmeen Trainee-ohjelma?

Keväällä 2017 Blue Lagoon perusti oman Trainee-ohjelman jo valmistuneille kosmetologeille sekä kosmetologiopiskelijoille. Idea omasta Trainee-ohjelmasta oli muhinut jo jonkin aikaa, sillä viime aikaisten kokemustemme mukaan kauneudenhoitoalalla on haastavaa tällä hetkellä löytää hyviä tekijöitä, joiden osaamistaso vastaisi nykymarkkinoiden asiakastarpeisiin. Alan oppilaitokset eivät ole riittävästi reagoineet tällä hetkellä vallitseviin asiakastarpeisiin, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että alalle valmistuvilta tekijöiltä uupuu tai puuttuu täysin kokemusta trendikkäimmistä ja suosituimmista palveluista.

Trainee-ohjelmallamme pystymme kouluttamaan valmistuvia ja valmistuneita kosmetologeja nykyaikaisiin palveluihin, joilla alan ammattilaiset pystyvät jopa tuplaamaan työmahdollisuutensa. Trainee-ohjelman jälkeen osallistujilla on mahdollisuus työllistyä myös kokoaikaisina alan ammattilaisina Blue Lagoonin liikkeessä. Blue Lagoonissa työskentelee kymmeniä alan sertifioituja ammattilaisia ja kouluttajia, jotka vahvalla ja nykyaikaisella hoitotyökokemuksellaan pystyvät tarjoamaan parasta mahdollista oppia Trainee-tekijöille. Trainee-ohjelma monen muun koulutuksen tavoin EI pidä sisällään ainoastaan päivästä pariin kestävää koulutusta, vaan koulutuksen ohella tekijöillä on mahdollisuus vuoden ajan kartuttaa osaamistaan ja tietotasoaan Blue Lagoonin ammattilaisten opissa. Jokaisen Traineen kehittymistä arvioidaan ja tuetaan yksilöllisesti. Kokemuksemme mukaan tekijät löytävät oman vahvan osaamisalueensa Trainee-ohjelman aikana, joten pystyt erikoistumaan Trainee-ohjelman aikana johonkin tiettyyn palveluun.

Mitä Blue Lagoonin Trainee-ohjelma pitää sisällään?

 • Trainee-ohjelma on tarkoitettu jo valmistuneille kosmetologeille sekä viimeisen vuoden kosmetologiopiskelijoille
 • Trainee-ohjelma kestää 12 kk.
 • Blue Lagoon tarjoaa Trainee-ohjelmassa 10 000 euron arvoiset koulutukset veloituksetta
 • Koko ohjelman ajan Traineet työskentelevät kokoaikaisina työntekijöinä Blue Lagoonin liikkeessä, ja työstä maksetaan palkkaa
 • Trainee-ohjelman aikana sertifioidut kouluttajamme sekä alan rautaiset ammattilaiset tarjoavat Trainee-harjoittelijoille koulutuksen seuraaviin palveluihin:
  • Ripsipidennykset (klassiset ja volyymit)
  • Rakennekynnet
  • Kynsikoristelut
  • Shellac-lakkaukset
  • Sokeroinnit
  • Vita Liberata -suihkurusketus
  • Hot Stones -kuumakivihieronta
  • Intialainen päähieronta
  • Ripsien kestotaivutus
  • Dermalogican tuotekoulutus
  • Syventävä harjoittelu asiakaspalveluun
  • Mahdolliset muut uudet trendihoidot

Lisää Blue Lagoonin Trainee-ohjelmaan voit tutustua alla olevasta (ja myös täältä löytyvästä ) videosta.

Ihanaa päästä kouluttamaan uusia mahtavia tekijöitä alalle, odotamme jo innolla hakemuksianne!

Kirjoittanut: Milla S. / Blue Lagoon

2 kommenttia
 1. Iida
  Iida says:

  Heips olen kosmetologiopiskelija valmistun 2019 lokakuussa. Paljonko tämä trainee ohjelma kustantaa ?

  Vastaa
  • Milla S.
   Milla S. says:

   Heippa Iida, kiva kun laitoit viestiä! Trainee-ohjelmamme alkavat aina keväisin, jota ennen seuraa hakuprosessi. Trainee-ohjelmaan voi hakea sekä kosmetologiopiskelijat että jo valmistuneet kosmetologit, tärkeintä on oikeanlainen asenne ja palo päästä työskentelemään alalla. Trainee-ohjelmamme on maksuton, ja Trainee-ohjelman aikana harjoittelijat saavat harjoitteluajan palkkaa. Trainee-ohjelmamme kestävät aina yhden vuoden, jonka aikana tarjoamme koulutusta alan suosituimpiin hoitoihin. Suosittelen sinua seuraamaan meitä aktiivisesti somessa ja olemaan tarkkana vuoden alun jälkeen, jolloin todennäköisesti seuraava rekry Trainee-ohjelmaamme alkaa!

   -Milla S.

   Vastaa

Osallistu keskusteluun

Herättikö teksti kysymyksiä?
Jätä meille kommentti/kysymys aiheesta - kauneudenhoitoalan ammattilaisemme vastaavat sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *