Ihon kemiallinen kuorinta

KEMIALLINEN KUORINTA

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen hoito, joka kiinteyttää, tasoittaa ja heleyttää ihon pintaa sekä parantaa ihon laatua. Kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu. Kemialliset kuorinnat jaetaan mietoihin, keskivahvoihin ja vahvoihin kuorintoihin. Kuorinnan jälkeen iho on aiempaa tasaisempi eikä siinä näy pintajuonteita tai muita kauneusvirheitä.

Mitä hyötyä kemiallisesta kuorinnasta on kuorinnan jälkeen?

Ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet imeytyvät ihoon aiempaa tehokkaammin. Ihon uusiutuminen nopeutuu. Ihosta tulee aiempaa sileämpi, kiinteämpi ja heleämpi. Talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet vähenevät. Iho syväkosteutuu, jolloin kuivuudesta johtuvat juonteet häviävät. Ihossa alkaa muodostua uutta kollageenia ja elastiinia, jolloin iho kiinteytyy. Ihon sävy paranee, maksaläiskät ja muut pigmenttihäiriöt vaalenevat.

Miten kuorinnat eroavat toisistaan?

Mitä syvempi kuorinta sitä enemmän kuorinta vaikuttaa ihoon ja tällöin myös palautumisaika on pidempi sekä ihon reaktiot voimakkaammat.

Yksi hoitokerta vai sarjahoito kemialliseen kuorintaan?

Jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä, toimintaa ja rakennetta erityisesti keskivahvoissa kuorinnoissa. Sarjahoidossa ihon pintakerroksen uudistamisen lisäksi kemiallinen kuorinta kohdistuu ihon alempiin kerroksiin, joissa syntyy sarjahoitoa seuraavien kuukausien aikana uutta kollageenia ja elastiinia.

Miten valmistaudun kemialliseen kuorintaan?

Jos tahdot saada kaikki tehot irti kemiallisesta kuorinnastasi aloita C- ja A-vitamiineja sisältävien ihonhoitotuotteiden käyttö jo kaksi viikkoa ennen kuorintaa.

Hoidon eteneminen

Ennen hoitoa asiakkaan kanssa keskustellaan hänen terveydentilastaan, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Tämän jälkeen asiakas allekirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen.

Hoitoalue puhdistetaan epäpuhtauksista ja meikistä. Kuorintaliuos levitetään hoitoalueelle, kunnes se on imeytynyt. Vaikutusaika on yksilöllinen. Kuorinta neutraloidaan joko vedellä tai neutralointiliuoksella. Lopuksi hoitoalueelle levitetään hyaluroniseerumi ja kosteusvoide.

Itse hoito kestää noin 20-30 minuuttia, useita alueita hoidettaessa kauemmin. Heti hoidon jälkeen iho punoittaa ja kuoriutuu voimakkaasti seuraavan viikon aikana. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet annetaan suullisesti ja kirjallisesti käynnin aikana.

Tuotteemme

KESKIVAHVA KUORINTA – TCA 15%
Syvät juonteet ja rypyt, pigmenttimuutokset sekä syvät aknearvet
Vaikuttavat aineet: trikloorietikkahappo, pH 1.4

Hinnasto 1.1.2018 alkaen

TCA 15% 179 €

TCA 15% sarjahoito x 3 479 €

SIIRRY AJANVARAUKSEEN

Voit varata aikasi myös soittamalla liikkeeseemme, puh. 0440411622 !
HUOM! Kaikki mahdolliset ajan muutokset/peruutukset täytyy tehdä viimeistään 24h ennen varatun hoidon alkua, muuten laskutamme 75%  hoidon hinnasta.
Jos varaat aikasi seuraavalle päivälle, ajanvarauksesi on sitova.

Blue Lagoon peruutuslista

Löydät Facebookista asiakkaillemme tarkoitetun suljetun ryhmän ”Blue Lagoon Peruutuslista”, liittymällä ryhmään näet  parin päivän sisään vapautuneet ajat ja voit postata oman ajanvaraustoiveesi!

HOITOKUVIA TCA-KUORINNASTA

TCA-kuorinnan jälkeen iho kuoriutuu tehokkaasti seuraavan viikon ajan hoidosta.