Kynnet

MANIKYYRI

Sinulle, jolla on hyvät omat kynnet tai kaipaat hyvin kevyttä ja lyhytaikaista ratkaisua.
Kynnet siistitään ja lakataan Vinylux-lakalla joiden pysyvyys on n. viikko (riippuen oman kynnen kunnosta, voi pysyä pidempäänkin hyvänä). Suosittelemme manikyyrissa käyntiä kerran kuukaudessa, voi käydä useamminkin.
Manikyyri on mahdollista saada yksivärisenä, ranskalaisena tai kevyillä koristeilla (muistathan mainita varauksen yhteydessä).

SPA-MANIKYYRI

Sinulle, joka kaipaat hoitavampaa, kattavampaa tai hemmottelevampaa manikyyria kuin perusmanikyyri. Kynsien hoidon lisäksi teemme käsien liotuksen, kuorinnan, hieronnan sekä naamion.
Hoito on kosteuttava sekä uudistava.

Suosittelemme SPA-manikyyria ensimmäiseksi hoidoksi käsille, tällöin kotihoitokin on helpompaa ylläpitää. 3 kuukautta on hyvä väli kattavammalle manikyyrille, voi tehdä useamminkin.
Spa-manikyyri on mahdollista saada yksivärisenä, ranskalaisena tai kevyillä koristeilla (muistathan mainita varauksen yhteydessä).

TERAPIAMANIKYYRI

Sinulle, joka kaipaat kynsienhoidon lisäksi lihaksiin rentoutusta. Hoito on myös ihana hemmotteleva lahja. Terapiamanikyyrissa hoidetaan myös kynnet kuntoon keratiinihoidolla.
Hoitoon ei sisälly lakkausta Rescue Rxx keratiinihoidon vuoksi.
Kotihoitotuotteina myymme Solar oil kynsinauhaöljyä, RescueRxx kynnen keratiinihoitoa, Vinylux-kynsilakkoja, luonnonkynsille sekä rakennekynsille tarkoitettuja viiloja, Cuticle eraser kynsinauhavoidetta, käsivoiteita sekä – saippuaa.

SHELLAC-LAKKAUS

Sinulle joka haluat kestävän lakkauksen. Shellacin voi huoltaa joten se on hyvinkin pitkäaikainen ratkaisu pitää kynnet huoliteltuna. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet.
Shellac sopii myös juhliin kertaluontoisesti otettuna, se ei vahingoita omia kynsiä ollenkaan, koska hoidon aikana omaa kynttä ei tarvitse viilata.

Shellacin takuuaika on 2 viikkoa, mutta useimmilla lakkaus pysyy kuitenkin pidempään.
Vinylux lakoista löytyy täsmääviä sävyjä joilla saat peitettyä kasvurajan jos haluat pidentää huoltoväliä.
Myymme asiakkaille poistosettejä, joilla lakat saa halutessaan pois hellävaraisesti myös kotioloissa.
Solar oilin käyttö pidentää Shellacin pysyvyyttä kosteuttamalla omaa luonnonkynttä.

  • Shellac ei sovi pitkäkestoisesti erittäin liuskoittuville kynsille.
  • Shellac-lakkauksessa ei pidennetä omia kynsiä.
  • Shellac lakka kovetetaan LED-lampulla.

Shellac-lakkaus on mahdollista saada yksivärisenä, ranskalaisena tai koristeilla (muistathan mainita varauksen yhteydessä).

OMAN KYNNEN SUOJAUS

Sinulle, joka haluat vahvistaa omia kynsiäsi. Materiaalina voi käyttää geeliä tai akryylia (neste+jauhe), tämä valinta tehdään asiakkaan toiveen mukaan sekä oman kynnen tyypin mukaan. (ks. myöhemmin Polygel vs. Akryyli vs.Geeli)
Sinulla ei tarvitse olla pitkät kynnet oman kynnen suojausta varten, mutta kynnessä tulee olla hieman vapaata kärkeä, jotta sinetöinti saadaan tehtyä. Oman kynnen suojaus peittää kynnessä olevat ”vauriot” tai “ongelmat”.

Huoltoväli on 3-7 viikkoa oman kynnen kasvusta ja käytettävästä materiaalista riippuen. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen, joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien tyyliä.
Mahdollisuus saada natural (Polygel-massalla, kirkkaalla geelillä tai akryylilla tehtynä näyttää ihan lakatuilta omilta kynsiltä), hieman vaaleanpunertavalla massalla tehdyt, peittävä massa, ranskalaiset, värilliset, koristeelliset.

RAKENNEKYNNET ( Polygel / Akryyli / Geeli)

Sinulle joka haluat pidennystä omiin kynsiin. Kynsistä voidaan tehdä hyvin luonnolliset tai erittäin näyttävät sekä mitä vain siltä väliltä. Materiaalina käytämme Polygeliä, geeliä (hard gel) tai akryylia (neste+jauhe), tämä valinta tehdään asiakkaan toiveen mukaan sekä oman kynnen tyypin mukaan.

Nuorten asiakkaiden yhä kasvaville ja kehittyville kynsille emme suosittele rakennekynsiä, minkä vuoksi ikärajamme rakennekynsille on 16 vuotta.

Rakennekynnet voidaan tehdä hyvinkin lyhyenä tai stilettopituudessa, sekä mitä vain siltä väliltä. Jos pureskelet kynsiä, tämä on täydellinen ratkaisu sinulle, sillä rakennekynnet peittävät kynnessä olevat “vauriot” tai “ongelmat”, etkä ole enää yhtä taipuvainen pureskelemaan kynsiäsi.

Blue Lagoonissa käytämme ainoastaan jatkeen rakentamiseen muotteja, eli koko kynsi on vain Polygel-, akryyli- tai geelimassaa. Emme käytä kynsiliimaa tai tippejä. Muotit tekevät luonnollisemman ilmeen sekä ovat vahvemmat, sillä liimasidosta ei tehdä oman kynnen ja rakennekynnen välille, joka saattaisi haurastua käytössä.

Huoltoväli on Polygelillä tehtynä on 3-7 viikkoa ja akryylillä ja geelillä tehtynä 3-5 viikkoa, oman kynnen kasvusta riippuen. Polygel mahdollistaa pidemmät huoltovälit, sillä ohut massa ei jätä yhtä selvää rajaa rakennekynnen ja luonnollisen kynnen välille. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen. Joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien tyyliä. Mahdollisuus saada natural look (polygel-massalla, kirkkaalla geelillä tai akryylilla tehtynä näyttää ihan lakatuilta omilta kynsiltä), hieman vaaleanpunertavalla tai nuden sävyisillä massoilla tehdyt, peittävillä massoilla tehdyt, ranskalaiset, värilliset tai koristeelliset kynnet.

Rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä oikein laitettuna ja huollettuna. On siis ehdottoman tärkeää, että tekijä on ammattilainen viilan tai sähköviilan käytössä. Emme suosittele, että asiakkaat viilaisivat kynsiä (muuten kuin lyhennystä) tai käyttäisivät liimaa, jos jokin vahinko sattuu ja materiaalia irtoaa kynnen pinnasta.

Rakennekynsistä ei tarvitse pitää taukoa jos kynnet on hyvin tehdyt. Urbaanin legendan mukaan kynnet eivät hengitä rakennekynsien alla, mutta todellisuudessa oikein hoidettuna kynsiä voi pitää useita vuosia putkeen.

POLYGEL VS. AKRYYLIT VS. GEELIT

Polygel on uusi innovaatio rakennekynsissä. Aloitimme ensin Polyacryl Gel -nimisellä tuotteella tammikuussa 2018 ( testissä tuote oli jo 2017 joulukuusta lähtien). Tutustuimme myöhemmin myös patentoituun Polygel nimiseen tuotteeseen, joka eroaa Polyacryl Gelistä vain nimensä ja koostumuksensa ansiosta. Miellyimme enemmän Polygelin koostumukseen, joten korvasimme Polyacryl Gelin Polygelillä. Polygel on pitkään kehitelty materiaali ja kyseessä  on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät geelin ja akryylin hyvät ominaisuudet. Polygel mahdollistaa ohuet, sirot, hyvin luonnollisen näköiset kynnet – pitkinäkin. Se on n. 20% kevyempi kuin akryyli ja 16% kevyempi kuin perinteinen kova geeli. Materiaali kovettuu LED-lampussa. Tuote on lähes hajuton ja vähäpölyinen.

Akryyli on akryylinesteestä sekä akryylijauheesta tehtävä massa, joka on ilmakovetteinen ja kovempaa materiaalia kuin geeli. Akryyli sopii hyvin asiakkaille joilla on vahvempi oma kynsi (ehkä jopa katketessaan katkeaa syvältä vapaan kärjen rajasta), akryylimassa on hyvä myös stilettomallisiin kynsiin sekä kynsien pureskelijoille.

Geeli on geelimäistä ja täysin hajutonta, joustavampaa materiaalia kuin akryyli. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että geeli olisi ”parempi”. Materiaaleja valitessa tulee ottaa huomioon asiakkaan oman kynnen laatu. Suosittelemme geelejä hauraalle, liuskottuvalle kynnelle, joka itsessään on jo joustava.

On tärkeää, että ammattilainen valitsee juuri sinulle sopivan materiaalin. Harvemmin on kynsiä, joihin ei sopisi jokin materiaaleista, mutta jos niin käy, käytettävää materiaalia voi helposti vaihtaa kynsihuollon yhteydessä.

Työnäytteitä