Medialle

Kohta 11 vuotta täyttävä Kauneushoitola Blue Lagoon on ollut monessa mukana ja olemme yhteistyökykyisiä olemaan tätä myös jatkossa!

Seuraamme jatkuvasti kauneus- ja hyvinvointialan alati muuttuvia trendejä ja pyrimme tuomaan tätä esille myös jatkuvasti kehittyvällä palvelutarjonnallamme. Liikkeessämme työskentelee rautaisia ammattilaisia ja meiltä onkin usein haettu ammattilaisen näkökulmaa ja vinkkejä erilaisiin kauneustrendeihin. Olet saattanut nähdä meidät televisiossa, kuulla meistä radiossa tai törmännyt artikkeleihin lehdissä sekä suosituissa blogeissa.

Ammattilaisnäkökulman lisäksi olet saattanut nähdä liikkeemme myös kuvauslokaationa, esimerkiksi Ensitreffit alttarilla-ohjelmassa kuin muutamissa mainoskuvauksissakin.

Jos sinulla on mielenkiintoinen mediaprojekti tiedossa, jossa voisimme olla avuksi ammattitaidollamme tai kauniilla liikkeellämme, laita ehdotuksesi osoitteeseen sini@bluelagoon.fi.

Loop

Loop kävi Blue Lagoonissa selvittämässä kaiken, mitä sinun täytyy tietää microbladingista! Katso video Loopin sivuilta TÄÄLTÄ.

Pinni

Pinni kävi tekemässä jutun, jossa käsitellään Blue Lagoonin menestystä ja itse yrittäjän mietteitä. Valitettavasti artikkeli ei ole enää luettavissa.

Smocka

Smocka kävi tekemässä jutun ruotsinkieliseen painokseensa microbladingista (edit: valitettavasti juttu ei ole enää saatavilla!).

Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomissa nähtiin hyvä juttu microbladingista, jossa haastateltiin alalla olevaa kollegaamme. Jutun yhteydessä myös Blue Lagoonin artistin tekemät kulmat. Lue juttu TÄÄLTÄ.

Uinon blogi

Ihana bloggaaja Uino on vakiokasvomme, hän on tehnyt useita päivityksiä meistä, käy katsomassa videoita ja kuvia mm. rakennekynsistämme TÄÄLTÄ.

Eevin blogi

Myös ihana Eevi Teittinen on vieraillut meillä usein, käy lukemassa hänen kokemuksensa Blue Lagoonista TÄÄLTÄ.

Instagram