MESOLANGAT

Mesolangat

Mesolankoja on käytetty Aasiassa anti age-hoitona jo vuosikymmenien ajan. Lankoja voidaan käyttää kehon kaikilla alueilla ja ne sopivat lähes kaikkiin vartalon ongelmiin. Langat valmistetaan polydioksanonista, joka hajoaa ihossa itsestään. Polydioksanonia on käytetty pitkään lääketieteessä haavojen ompeluun (ns. sulavat tikit).

Mesolankahoidot soveltuvat kaikenikäisille, erityisen hyvin 30-45- vuotiaille, ensimmäisten ikääntymismerkkien ilmestyessä. Ikääntymisen myötä kasvonpiirteiden laskeutuminen muuttaa ulkonäköä usein enemmän kuin yksittäiset juonteet. Laskeutuminen näkyy usein ensimmäisenä alakasvoissa (kaksoisleuka) ja leukalinjassa (hamsteripussit). Kasvojen mesolankahoidolla voidaan kohottaa piirteitä ja palauttaa kasvoille nuorekasta kiinteyttä ja napakkuutta. Vartalon mesolankahoidoilla voidaan kiinteyttää käsivarsien ”alleja” tai kiristää raskauden myötä veltostunutta vatsanahkaa.

Mitä alueita voidaan hoitaa?

  • Kasvojen juonteet – otsa, silmänympärysiho, keskikasvot ja suun alue
  • Kasvojen kohotus – posket ja leukalinja (mm. ”hamsteripussit”)
  • Kaula – kaksoisleuka
  • Dekoltee

Hoidon eteneminen

Ennen hoitoa asiakkaan kanssa keskustellaan hänen terveydentilastaan, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Tämän jälkeen asiakas allekirjoittaa
vastuuvapautuslomakkeen ja hoitoalue valokuvataan.

Hoidettava alue puudutetaan puudutevoiteella, jotta toimenpide olisi mahdollisimman helppo ja kivuton. Kun iho on puutunut, steriilit langat syötetään ihoon neulojen avulla. Toimenpiteessä käytettävien lankojen määrä riippuu hoidettavasta alueesta. Yleensä esimerkiksi alakasvojen ja leukalinjan kohottamiseen tarvitaan 10 – 20 lankaa. Vaativaan kiinteyttämiseen käytetään joskus useita kymmeniä lankoja. Itse toimenpide kestää noin 20-30 minuuttia, useita alueita hoidettaessa kauemmin.

Hoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia: lievä punoitus, mustelma, turvotus. Hoidettu alue tuntuu yleensä kireältä ja sitä aristaa. Kaikki nämä ovat tavallisia hoidon jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä 1-2 viikon kuluessa. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet annetaan suullisesti ja kirjallisesti käynnin aikana.

Tulokset

Hoidon ensimmäiset tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen mesolankojen kohottaessa piirteitä ja hoidon vaikutus voi kestää jopa kaksi vuotta. Hoito lisää fibroplasteja ja stimuloi niitä kollageenin muodostamiseen. Paras hoitotulos näkyy 3 – 6 kuukauden päästä, kun ihossa muodostuva kollageeni alkaa kiinteyttää ja kohottaa kudoksia sisältäpäin. Hoidon jälkeen myös alueen lymfa- ja verenkierto paranevat, minkä ansiosta turvotus vähenee ja ihon hapensaanti paranee.

HINNASTO 1.8.2017 alkaen

  • Konsultaatio hoitolassa 15min / 15€
  • Mono-langat (10 kpl) 60min 199€
  • Mono-lisälangat (1 kpl) 12€

Jos haluat lisää lankoja, ota yhteyttä liikkeeseen tarvittavan lisäajan varaamiseksi.