Liity tiimiin

Blue Lagoon kasvaa! Oletko sinä uusin jäsen tiimiimme?

Blue Lagoon on Kampissa, Iso Omenassa ja Helsingin Kolmikulmassa (Yrjönkatu 16) toimiva yksi Suomen isoimmista ja menestyneimmistä kauneudenhoitoalan yrityksistä. Olemme toimineet kauneudenhoitoalalla yli 11 vuotta, ja työllistämme kymmeniä kauneusalan huippuammattilaisia!

Blue Lagoon palvelee kuukausittain tuhansia asiakkaita, sekä kouluttaa huippuosaajia alalle omalla Trainee-ohjelmalla. Blue Lagoon tarjoaa asiakkailleen kauneudenhoitoalan uusimmat trendit korkealaatuisesti sekä nopealla ja hyvällä asiakaspalvelulla!

Meille tärkeää on työntekijöiden viihtyvyys ja kunnioitamme jokaisen uniikkia kädenjälkeä. Vuonna 2018 järjestimme ensimmäisen Blue Lagoonin gaalaillan, jossa palkitsimme vuoden 2017 osaajat. Tarjoamme sinulle vahvan brändin edut, kattavan asiakaskunnan sekä kymmenien alan ammattilaisten avun kehittymisesi tueksi.

”ihanat työkaverit ja ilmapiiri. Hyvä paikka.”

”Yritys tukee ja auttaa.”

”Mahdollisuus kehittyä ammattilaisena.”

-Blue Lagoonin tekijöiden vastauksia tekijöille tehdyssä kyselyssä 2018

Tärkeitä arvojamme ovat asiantuntijuus, asiakaspalveluhenkisyys, laadukkuus ja trendikkyys.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tarttua mahdollisuuteen työskennellä Blue Lagoonin huippuammattilaisten arvostetussa joukossa, lähetä vapaamuotoinen esittely itsestäsi ja osaamisestasi alla olevalla  lomakkeella tai suoraan sähköpostitse niin otamme sinuun yhteyttä!

Rekry yhteystiedot:

Kampin työhakemukset: kamppi@bluelagoon.fi

Iso Omenan työhakemukset: omppu@bluelagoon.fi

Kolmikulman työhakemukset: kolmikulma@bluelagoon.fi

Avoimet työpaikat Blue Lagoonissa juuri nyt:

 • Esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja / Kamppi
  • Haemme Kampin toimipisteeseemme esteettisiin hoitoihin erikoistunutta sairaanhoitajaa. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi ja kokemuksestasi esteettisten hoitojen parissa, sekä liität hakemukseesi mahdollisia kuvia tekemistäsi töistä. Meille tärkeää on toiminnan turvallisuus ja tekijän kokemus alalta sekä vahva asiantuntijuus. Tarjoamme valmiin kattavan asiakaskunnan, tunnetun brändin, markkinointituen, hyvän Google-näkyvyyden esteettisissä hoidoissa sekä viihtyisän ja trendikkään työympäristön.
 • Ripsiteknikko / Kamppi, Iso Omena & Kolmikulma
  • Suuren ripsikysynnän vuoksi, haemme kaikkiin toimipisteisiimme uusia ripsiteknikoita! Liikkeissämme työskentelee kymmeniä eri osaamistason (Trainee, Junior ja Pro) ripsiteknikoita. Tarjoamme ripsiteknikoillemme hyvät ansaintamahdollisuudet, ihanan tsemppaavan tiimin sekä mahdollisuuden kehittyä alan huipputekijäksi! Liitäthän hakemukseesi myös kuvia työnäytteistäsi.
 • Kynsiteknikko / Kamppi, Iso Omena & Kolmikulma
  • Suuren kysynnän vuoksi, haemme kaikkiin toimipisteisiimme uusia kynsiteknikoita! Liikkeissämme työskentelee useita eri osaamistason (Trainee, Junior ja Pro) kynsiteknikoita. Kynsissä käytössämme on Polygel, geeli ja akryyli sekä Shellac-kestolakat. Käytössämme on CND:n tuotteet. Tarjoamme kynsiteknikoillemme hyvät ansaintamahdollisuudet, mukavan työyhteisön sekä ihanan asiakaskunnan. Liitäthän hakemukseesi kuvia myös työnäytteistäsi.
 • Microblading-artisti / Iso Omena, Kolmikulma
  • Haemme Iso Omenan ja Kolmikulman uusiin toimipisteisiin lisää ammattitaitoisia microbalding-tekijöitä. Arvostamme korkeaa asiantuntemusta ja työturvallisuutta, sekä kaunista kädenjälkeä. Liitäthän hakemukseesi kuvia myös työnäytteistäsi.
 • Kosmetologi / Iso Omena
  • Haemme Ompun tiimiimme lisävahvistusta taitavasta kosmetologista. Blue Lagoonin liikkeissämme työskentelee kymmeniä kosmetologeja, ja tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ja nykyaikaisia kosmetologisia palveluita. Kasvohoidoissa käytössämme on Dermalogica- ja Medik8-tuotteet. Tarvittaessa järjestämme koulutuksen tuotesarjoihin sekä tarjoamiimme palveluihin.

Yhteystietolomakkeella saadut yhteystiedot ovat turvattuja, eikä lomakkeella saatuja yhteystietoja hyödynnetä markkinointiviestintään, tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman hyväksyntääsi. Tietosuojakäytännöistämme voit lukea tarkemmin kotisivuiltamme löytyvästä rekisteriselosteesta.