Liity tiimiin

Blue Lagoon kasvaa! Oletko sinä uusin jäsen tiimiimme?

Blue Lagoon on Kampissa, Iso Omenassa ja Helsingin Kolmikulmassa (Yrjönkatu 16) toimiva yksi Suomen isoimmista ja menestyneimmistä kauneudenhoitoalan yrityksistä. Olemme toimineet kauneudenhoitoalalla yli 11 vuotta, ja työllistämme kymmeniä kauneusalan huippuammattilaisia!

Blue Lagoon palvelee kuukausittain tuhansia asiakkaita, sekä kouluttaa huippuosaajia alalle omalla Trainee-ohjelmalla. Blue Lagoon tarjoaa asiakkailleen kauneudenhoitoalan uusimmat trendit korkealaatuisesti sekä nopealla ja hyvällä asiakaspalvelulla!

Meille tärkeää on työntekijöiden viihtyvyys ja kunnioitamme jokaisen uniikkia kädenjälkeä. Vuonna 2018 järjestimme ensimmäisen Blue Lagoonin gaalaillan, jossa palkitsimme vuoden 2017 osaajat. Tarjoamme sinulle vahvan brändin edut sekä kymmenien alan ammattilaisten avun kehittymisesi tueksi.

”ihanat työkaverit ja ilmapiiri. Hyvä paikka.”

”Yritys tukee ja auttaa.”

”Mahdollisuus kehittyä ammattilaisena.”

-Blue Lagoonin tekijöiden vastauksia tekijöille tehdyssä kyselyssä 2018

Tärkeitä arvojamme ovat asiantuntijuus, asiakaspalveluhenkisyys, laadukkuus ja trendikkyys.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tarttua mahdollisuuteen työskennellä Blue Lagoonin huippuammattilaisten arvostetussa joukossa, lähetä vapaamuotoinen esittely itsestäsi ja osaamisestasi alla olevalla  lomakkeella tai suoraan sähköpostitse niin otamme sinuun yhteyttä!

Kampin työhakemukset: kamppi@bluelagoon.fi

Iso Omenan työhakemukset: omppu@bluelagoon.fi

Kolmikulman työhakemukset: kolmikulma@bluelagoon.fi

Avoimet työpaikat Blue Lagoonissa juuri nyt:

  • Ripsiteknikko / Kamppi, Iso Omena & Kolmikulma
  • Kynsiteknikko / Kamppi, Iso Omena & Kolmikulma
  • Microblading-artisti / Iso Omena, Kolmikulma
  • Kosmetologi / Iso Omena, Kolmikulma

Yhteystietolomakkeella saadut yhteystiedot ovat turvattuja, eikä lomakkeella saatuja yhteystietoja hyödynnetä markkinointiviestintään, tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman hyväksyntääsi. Tietosuojakäytännöistämme voit lukea tarkemmin kotisivuiltamme löytyvästä rekisteriselosteesta.