Kauneusalan avoimet työpaikat

Trainee-ohjelma 2019

Blue Lagoonin Trainee-ohjelma järjestetään nyt kolmatta kertaa, ja jo 11 ammattilaista on valmistunut Trainee-ohjelmastamme! Ohjelman päätteeksi tekijöillä on mahdollisuus työllistyä Blue Lagoonissa kokoaikaisina ammattilaisina.

Kolme eri ohjelmaa

Vuonna 2019 järjestämme kolme erilaista Trainee-ohjelmaa. Trainee-ohjelman avulla erikoistut kyseisten palvelujen ammattiosaajaksi. Voit hakea yhteen tai kaikkiin kolmesta Trainee-ohjelmastamme! Trainee-ohjelmaan hakeminen ei vaadi aiempaa osaamista kyseisistä palveluista, mutta aiemmasta kokemuksesta ei ole myöskään haittaa. Ihonhoidon Trainee-ohjelma vaatii, että olet valmistuva tai jo valmistunut kosmetologi. Trainee-ohjelma on kokopäiväinen, ja ajalta maksetaan harjoittelijan palkkaa. Trainee-ohjelmat järjestetään Kampin liikkeessämme, ja ne alkavat 4.3.2019.

KYNSITEKNIKKO 6 kk

Shellac-kestolakkaus, oman kynnen suojaus & rakennekynnet (Polygel, geeli ja akryyli)

RIPSITEKNIKKO 6 kk

Yumi Lashes -kestotaivutus, valmisviuhkaripset, klassiset ripsipidennykset & volyymiripset

IHONHOIDON ERIKOISOSAAJA 6 kk

Dermalogica-ihoterapeuttikoulutus, Medik8-happohoidot & Dermapen-mikroneulaus

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.1.2019 mennessä sähköpostilla Sini Virtaselle:

sini@bluelagoon.fi 

Rekry yhteystiedot

Mikäli haluat kysyä lisää rekrystämme tai avoimista työpaikoistamme, niin ota rohkeasti yhteyttä!

kamppi@bluelagoon.fi

omppu@bluelagoon.fi

kolmikulma@bluelagoon.fi

Trainee-ohjelman hakemukset ja tiedustelut sähköpostilla sini@bluelagoon.fi

Blue Lagoon kasvaa! Oletko sinä uusin jäsen tiimiimme?

Blue Lagoon on Kampissa, Iso Omenassa ja Helsingin Kolmikulmassa (Yrjönkatu 16) toimiva yksi Suomen isoimmista ja menestyneimmistä kauneudenhoitoalan yrityksistä. Olemme toimineet kauneudenhoitoalalla yli 12 vuotta, ja työllistämme kymmeniä kauneusalan huippuammattilaisia!

Blue Lagoon palvelee kuukausittain tuhansia asiakkaita, sekä kouluttaa huippuosaajia alalle omalla Trainee-ohjelmalla. Blue Lagoon tarjoaa asiakkailleen kauneudenhoitoalan uusimmat trendit korkealaatuisesti sekä nopealla ja hyvällä asiakaspalvelulla! Tärkeitä arvojamme ovat asiantuntijuus, asiakaspalveluhenkisyys, laadukkuus ja trendikkyys.

Meille tärkeää on työntekijöiden viihtyvyys ja kunnioitamme jokaisen uniikkia kädenjälkeä. Vuonna 2018 järjestimme ensimmäisen Blue Lagoonin gaalaillan, jossa palkitsimme vuoden 2017 osaajat. Tarjoamme sinulle vahvan brändin edut, kattavan asiakaskunnan sekä kymmenien alan ammattilaisten avun kehittymisesi tueksi.

”Ihanat työkaverit ja ilmapiiri. Hyvä paikka.”

”Yritys tukee ja auttaa.”

”Mahdollisuus kehittyä ammattilaisena.”

-Blue Lagoonin tekijöiden vastauksia tekijöille tehdyssä kyselyssä 2018

Avoimet työpaikat Blue Lagoonissa juuri nyt:

  • Ripsiteknikko / Kamppi & Iso Omena 
    • Suuren ripsikysynnän vuoksi, haemme kaikkiin toimipisteisiimme uusia ripsiteknikoita! Liikkeissämme työskentelee kymmeniä eri osaamistason (Trainee, Junior ja Pro) ripsiteknikoita. Tarjoamme ripsiteknikoillemme hyvät ansaintamahdollisuudet, ihanan tsemppaavan tiimin sekä mahdollisuuden kehittyä alan huipputekijäksi!
  • Kynsiteknikko / Kamppi, Iso Omena & Kolmikulma
    • Suuren kysynnän vuoksi, haemme kaikkiin toimipisteisiimme uusia kynsiteknikoita! Liikkeissämme työskentelee useita eri osaamistason (Trainee, Junior ja Pro) kynsiteknikoita. Kynsissä käytössämme on Polygel, geeli ja akryyli sekä Shellac-kestolakat. Käytössämme on CND:n tuotteet, sekä uutuutena myös Mosaic! Tarjoamme kynsiteknikoillemme hyvät ansaintamahdollisuudet, mukavan työyhteisön sekä ihanan asiakaskunnan.
  • Microblading-artisti / Iso Omena
    • Haemme Iso Omenan ja Kolmikulman uusiin toimipisteisiin lisää ammattitaitoisia microblading-tekijöitä. Heidi T:n  ja Milla M:n vähentäessä asiakastyötä, liikkeistämme löytyy lisäkysyntää microblading-tekijöille. Arvostamme korkeaa asiantuntemusta ja työturvallisuutta, sekä kaunista kädenjälkeä.

Hakeminen on helppoa!

Huom. Blue Lagoonin Trainee-ohjelman hakemukset vain sähköpostilla sini@bluelagoon.fi. Mikäli haluat tarttua mahdollisuuteen työskennellä Blue Lagoonin huippuammattilaisten arvostetussa joukossa, lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeellamme, niin otamme sinuun yhteyttä! Haluamme tehdä työnhaustasi mahdollisimman helppoa, joten riittää kun jätät meille yhteystietosi, sekä kerrot mihin toimipisteeseen ja mihin työhön haet, tämän jälkeen otamme sinuun sähköpostilla tai puhelimitse yhteyttä!

Yhteystietolomakkeella saadut yhteystiedot ovat turvattuja, eikä lomakkeella saatuja yhteystietoja hyödynnetä markkinointiviestintään, tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman hyväksyntääsi. Tietosuojakäytännöistämme voit lukea tarkemmin kotisivuiltamme löytyvästä rekisteriselosteesta.