Pian on taas se aika vuodesta, kun tanssitaan vanhojen tansseja! Vanhoja on aina ihana fiilistellä, joten päätimme tehdä pienen inspiraatiokollaasin sekä koota asiakkaiden suosimia hoitoja vanhoja ajatellen. Päivästä jää aivan varmasti ihana kokemus ja muisto, johon palata vielä vuosienkin jälkeen!

Puku 1 täältä. Puku 2 täältä. Puku 3 täältä. Puku 4 täältä. Puku 5 täältä.

Vinkit vanhojen tansseihin:

  • Nauti jokaisesta hetkestä, yritä olla stressaamatta liikaa!
  • Paras kokonaisuus on sellainen, jossa tunnet itsesi itsevarmaksi ja mukavaksi – Do you!
  • Meikissä tärkeintä on kestävä ja nuorta ihoa kauniisti korostava pohja! Jos ihosi on kovin ongelmallisessa kunnossa, niin nyt rupeaa olemaan viimeiset hetket puhdistaviin ja tasapainottaviin kasvohoitoihin ennen tansseja!
  • Kauniin juhlameikin saa loihdittua kotona, mutta tarvittaessa apuna voi käyttää myös ammattilaista. Blue Lagoonissa hienoja juhlameikkejä tekevät mm. Sara Sieppi, Tiia R., Tuuli H., Maijastiina M., sekä Emma Ä..
  • Extra näyttävät kynnet voi käydä laitatuttamassa ammattilaisella, mutta myös manikyyri ja kiva lakka toimivat oikein hyvin! Liimattavia kotikäyttöisiä ”tekokynsiä” emme kuitenkaan suosittele.
  • Vanhojen tanssien kaunis nuorekas meikki ei välttämättä tarvitse hyvän pohjan lisäksi kuin kauniit ripset! Ripsipidennyksillä voidaan luoda täysin yksilöllisesti juuri sinun kasvoille ja silmille sopiva look, mutta myös esimerkiksi Sweedin laadukkaat ja monikäyttöiset irtoripset toimivat hyvin satunnaisessa juhlakäytössä!
  • Vaalea luonnollinen iho on kaunis, mutta toki joidenkin mekkojen sävyt tulevat entistä herkullisemmin esiin hieman päivettyneen ihon kanssa. Solariumia emme suosittele sen haitallisten ihovaikutusten vuoksi, mutta esimerkiksi Vita Liberatan ylelliset kotikäyttöiset itseruskettavat sekä hoitolassa tehtävä Vita Liberatan suihkurusketus tuo kauniin sävyn ihollesi turvallisesti!
  • Jos sinulla on haasteita saada kulmakarvasi kauniisti asettumaan, voi myös ammattilaisen tekemä kulmien värjäys ja muotoilu tehdä suuren eron juhlalookkiisi!
  • Osa asiakkaistamme on tullut myös kainaloiden sokerointiin ennen tansseja, jos sheivaaminen ei sovi omille kainaloille. Tanssiessa kainalot tulevat helposti esiin, joten sokeroinnilla iho tulee varmasti puhtaaksi ja sileäksi. Sokerointi myös tehostaa deodoranttien ja antipersipiranttien vaikutusta, joten jos olet erityisen taipuvainen kainaloiden hikoiluun, voi sokerointi tehdä tanssipäivästäsi miellyttävämmän!
  • Jos akuutti kauneusongelma iskee juuri ennen tansseja, voit aina ilmaiseksi konsultoida ammattilaisiamme täällä!

Halutessasi voit tarkastella vapaita meikkiaikojamme vanhojen tansseihin tästä! Toistaiseksi vapaita aikoja löytyy vielä torstaille 15.2 sekä perjantaille 16.2!

Huom. emme laatineet tätä postausta TO DO -listaksi, vaan kokosimme listaan vinkkejämme, joita olemme huomanneet asiakkaidemme suosivan vanhojen tanssien kynnyksellä. Haluamme toivottaa jokaiselle ihanaa ja ikimuistoista tanssipäivää! Seuraamme mielenkiinnolla tämän vuoden tansseja, ja jos olet käynyt Blue Lagoonissa ennen tansseja, voit tägätä meidät kuvaasi @bluelagoonbeauty, niin käytämme mielellämme hetken tanssiesi fiilistelyyn!

Kirjoittanut: Milla S. / Cidesco-kosmetologi