6 kauneusilmiötä vuodelta 2018

Vuosi 2018 on kauneustrendien osalta ollut ääripäiden vuosi. Esimerkiksi ripsissä, kynsissä ja täyteainehoidoissa osa asiakkaista hakee maksimaalista näyttävyyttä, kun taas toinen puolisko kaipaa hillittyä, luonnollista ja jopa huomaamatonta lopputulosta!

Megavolyymit vs. luonnolliset ripsipidennykset

Yksilölliset asiakastarpeet korostuivat entisestään vuonna 2018! Äärimmäistä luonnollisuutta hakevat asiakkaat suosivat kestotaivutusta, mutta myös luonnollinen lopputulos ripsipidennyksissä oli paljon toivottu tyyli vuonna 2018. Luonnollista lopputulosta luotiin käyttämällä ohuempia, lyhyempiä sekä loivempia pidennyskuituja, joiden avulla voidaan räätälöidä täysin yksilölliset ripset asiakkaalle. Toisena ääripäänä ripsissä on ollut myös todella näyttävät, tuuheat ja kaarevat ripset. Maksimaalista tuuheutta hakeville asiakkaille on suunnattu megavolyymit, joiden asennuksessa käytetään täysin omanlaista asennustekniikkaa.

Suosituin kynsitrendi vuonna 2018

Suosituimmiksi kynsitrendeiksi vuonna 2018 muodostuivat nude sekä babyboomer -kynnet. Nuden sävyt ovat olleet myös muodissa vahvasti esillä, jonka lisäksi luonnollinen ja mukautuva nuden-sävy on ollut helppoa omaksua. Nude-tyyli on varmasti myös sopinut hyvin suomalaiseen pelkistettyyn ja ajattomaan estetiikkaan. Nude-kynsiä tehtiin vuonna 2018 erilaisissa pituuksissa, muodoissa ja sävyissä. Nude-kynnet saattoivat olla matat tai kiiltävät. Nude-kynsien rinnalle astetta näyttävämmäksi kynsitrendiksi muodostui myös liukuvärjätty babyboomer-tyyli, jota suosittiin erityisesti hää- ja juhlatyylissä!

Lue lisää rakennekynsistä.

Yumi Lashes -kestotaivutus

Yhdeksi nousevaksi tähdeksi muodostui ripsien kestotaivutus! Kestotaivutuksella luonnollisiin ripsiin saadaan huomattavaa lisänäyttävyyttä. Kestotaivutuksen yhteydessä ripset värjätään myös kestovärillä, mikä tuo ripsien koko pituuden kauniisti esiin. Kestotaivutuksen etuna on hoidon helppous ja pitkä pysyvyys, minkä takia hoitoa suosittiin paljon kesälomakautena!

Hyvinvoinnin tärkeys korostuu

Kokonaisvaltainen hyvinvointiteema lisää jatkuvasti suosiotaan, mikä on näkynyt myös lisääntyneenä kiinnostuksena ihonhoitoa kohtaan. Ihoa halutaan juuri nyt meikata kevyemmin, ja tuoda esiin hyvinvoiva ja puhtaan kuulas luonnollinen iho! Sopivan hoidon löytämiseksi suosittelemme ihonhoidon asiantuntijan konsultointia. Tutustu lisää ihonhoitoon.

Vuoden 2018 kauneusikoni

Kansainväliseksi kauneusikoniksi vuonna 2018 nousi herttuatar Meghan Markle, jonka luonnonkauneus sekä trendikäs mutta tyylikkään hillitty tyyli on kerännyt paljon maailmanlaajuista ihastelua.

Kauneuspalvelut siirtyvät verkkoon

Myös yhä useampia verkkoa hyödyntäviä kauneuspalveluita tuli markkinoille vuonna 2018. Vaikka fyysisiä hoitopalveluita ei ole mahdollista viedä verkkoon, on kuitenkin asiantuntijapalvelut helppo tuoda yhä lähemmäksi asiakkaita verkon välityksellä. Myös Blue Lagoon kehitti oman uniikin verkossa tapahtuvan ihovalmennuksen, jossa yhdistyvät ihon kokonaisvaltainen hoito ravintovalmentajan sekä ihoterapeutin avulla. Uskomme digitalisaation luovan lisää uusia mahdollisuuksia kauneusalalle myös vuonna 2019!

Mikä oli sinun suosikki- tai inhokkitrendi vuonna 2018?

Kirjoittanut: Milla S., Cidesco-kosmetologi / Blue Lagoon

0 kommenttia

Osallistu keskusteluun

Herättikö teksti kysymyksiä?
Jätä meille kommentti/kysymys aiheesta - kauneudenhoitoalan ammattilaisemme vastaavat sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *