Ditelle – kosmetologisia sähköhoitoja kasvoille

Ditelle – hoitolaitteet ovat kotimaisia ja ne huomioivat erityisesti hoitojen turvallisuuden ja tehokkuuden. Niiden hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteelliselle laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon hyvästä laadusta ja hoitotuloksesta.
Käytössämme on Ditelle laitteiden uutuus, Ditelle Electra, joka tarjoaa erilaisia kosmetologisia sähköhoitoja, jotka tehdään stimulaatiovirralla, interferenssivirralla, mikrovirralla tai iontoforeesilla.
Meillä tällä hetkellä valittavissa olevat hoidot tehdään stimulaatiovirralla:
 
Kasvojen kohotukset (otsa, posket, leuka)
Lihasstimulaatiovirrat aktivoivat kasvolihaksia. Virralla saadaan aikaan selvästi havaittava lihassupistus. ”Kasvolihasjumppa” vastaa normaalia lihasharjoittelua ja on tehokas kasvojen kiinteytyshoito, joka siis kohottaa kasvojen ilmettä. Sitä käytetään myös lihasten vahvistamiseen sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.
Stimulaatiohoito voidaan tehdä joko koko kasvoille tai kasvojen osa-alueille: yläluomen kohottamiseen (otsalihas), poskiin, leukapieliin ja kaksoisleukaan. Hoidossa kudoksiin kohdistetaan useita supistuksia, jotta muuten vaikeasti hoidettavat kasvolihakset aktivoituvat tulosten kannalta riittävästi ja riittävän monta kertaa.
Hoitoja suositellaan sarjahoitoina. Hoitokertojen määrä riippuu hoitoalueen ongelmasta. Yleensä suositellaan noin 5-10 kerran hoitojaksoa ja sen jälkeen ylläpitohoitoja kerran kuukaudessa.
Silmänympäryshoidot
Silmänympärysiholta voidaan hoitaa stimulaatiovirran avulla juonteita, kuivaa ihoa, sekä ylä- että alaluomen turvotusta.
Arpikudoksen hoito
Stimulaatiovirran avulla tehtävän arpihoidon tarkoituksena on vaalentaa arpikudosta. Jotta hoito pureutuu arpikudokseen, on arpikudoksen oltava suhteellisen tuore.
Kaikissa Ditelle-laitehoidoissa päästään parhaisiin tuloksiin sarjahoitojen avulla.

Kontraindikaatiot

  • Pahalaatuiset kasvaimet
  • Raskaus
  • Sydämen rytmihäiriöt tai muu sydänvika
  • Sydämen tahdistin
  • Kuume
  • Akuutit tulehdukset
  • Ihotaudit, tulehdukset tai muutokset hoitoalueella. Myös avohaavat.
  • Vieraat esineet hoitoalueella (implantit, metallit, tekonivelet)
  • Injektoidut täyteaineet hoitoalueella