Häätrendit 2019

Minimalismia kynsissä

Hääpuvuissa minimalistisen tyylin arvioidaan olevan pinnalla vuoden 2019 häätrendeissä. Minimalistisuus ja ajaton tyylikkyys saattaa myös näkyä hääkynsissä! Luonnollisuutta suosivalle morsiamelle suosittelemme neutraalin sävyistä Shellac-kestolakkausta. Morsiamille, jotka kaipaavat tyyliinsä lisää näyttävyyttä suosittelemme rakennekynsiä esimerkiksi babyboomer-tyylissä tai nuden sävyssä yhdessä chromen/glitterin kanssa.

Bridal Shower -hääkutsut yleistyvät

Häihin panostetaan yhä enemmän, ja uusimpana Suomeen on rantautunut Bridal Shower -hääkutsut! Hääkutsuilla morsiusseurue voi valmistautua yhdessä hääpäivään kauneushoitojen merkeissä. Tärkeää hääkutsuilla on morsiamen ja hääpäivän fiilistely sekä yhteisten muistojen luominen! Hääkutsut voivat olla yhteinen hetki kauneushoitolassa tai lähes päivän mittainen hemmottelupäivä! Amerikkalaisilla hääkutsuilla jaetaan tyypillisesti myös muistoja morsiamesta ja saatetaan antaa pienet muistolahjat morsiamelle. Kesällä 2018 järjestimme Komikulman liikkeessämme hääkutsut Ainon hääseurueelle. Lue lisää suosituimmista hääpalveluistamme.

Luonto näkyy kattauksessa ja koristeluissa

Vuoden 2019 häätrendeissä korostuu entisestään luontoteema, joka näkyy erityisesti kattauksessa ja koristeluissa. Arvioiden mukaan vuoden 2019 häissä nähdään myös voimakkaita värejä kuten oranssia ja liilaa. Kuvan kakku: @irmaleipoo

Hääkoristeissa nähdään vihreitä kukkia ja kasveja sekä luonnonmateriaaleja kuten puuta. Pelkistettyjä materiaaleja maustetaan metallinhohtoisilla koristeilla. Kestävän kehityksen mukaisesti hääkoristeita voi myös vuokrata esimerkiksi Juhlahumusta!

Metallinhohde näkyy meikissä, asusteissa ja koristeissa

Ruusukulta oli iso trendi vuonna 2018. Vuoden 2019 häätrendeissä metallinhohteet ovat yhä pinnalla, mutta ruusukullan rinnalle nousee myös muut sävyt, kuten pronssi ja kupari, jotka näkyvät myös häämeikeissä.

Blue Lagoon on äänestetty ehdolle Vuoden Hääyritys 2018 -kilpailuun! Mukana kilpailussa on upeita yrityksiä, joten luvassa on varmasti tiukka kilpailu. Suosikkiasi voit äänestää tästä!

 

Kirjoittanut: Milla S., Cidesco-kosmetologi / Blue Lagoon

0 kommenttia

Osallistu keskusteluun

Herättikö teksti kysymyksiä?
Jätä meille kommentti/kysymys aiheesta - kauneudenhoitoalan ammattilaisemme vastaavat sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *