Lahjakortti kauneushoitolaan

Juhlapäivien ehdottomasti hemmottelevin lahjaidea on lahjakortti liikkeeseemme! Tilaa helposti itsellesi tai suoraan kortin saajalle. Lahjakortin Kampin (5. krs), Iso Omenan (2. krs) tai Kolmikulman (Yrjönkatu 16) hoitolaamme voit ostaa myös suoraan hoitolastamme. Kaikki lahjakortit käyvät kaikkiin Blue Lagoonin hoitoloihin.

Toimitamme lahjakortin kirjekuoressa, näyttävän lahjalaatikon Ärrä-pakettina tai nopeasti sähköpostiin pdf-muodossa. Sähköpostiin tilattavat lahjakortit luo Kampin aulapalvelu (0440411622), joka toimittaa lahjakortit tyypillisesti saman päivän aikana. Huomioithan, että lahjakortteja tehdään liikkeessämme vain liikkeen aukioloaikoina, ja mahdolliset pyhät ja poikkeusaukioloajat saattavat vaikuttaa lahjakorttien toimitusaikoihin. Voit ostaa lahjakortin myös paikan päältä liikkeestämme, jolloin saat sen heti matkaasi.

Huom! Mikäli ostat lahjakortin rentouttaviin hierontoihin tai pakettihoitoihin on lahjakortin viimeinen käyttöpäivä ostopäivästä huolimatta 15.11.2020. Muihin palveluihin voimassaolo on 12kk lahjakortin ostohetkestä.

Onko lahjakorttisi eräpäivä 16.3.-13.5.2020 välillä? Ei hätää! Olemme lisänneet näiden lahjakorttien voimassaoloaikaa ja voit käyttää lahjakorttisi 30.6.2020 asti!

1.Luo lahjakortti

Lahjakortteja voi luoda kahta erilaista tyyppiä: Avoin lahjakortti, johon syötät itse lahjakortin arvon tai Palvelu lahjakortti,  johon valitset hoidot, mitkä haluat antaa lahjaksi. Voit luoda ja maksaa useamman lahjakortin kerralla, joten nyt kannattaa hoidattaa koko lähipiiri!

Lahjakortin tyyppi *

Määritän lahjakortin summan itse
Valitsen korttiin tietyt hoidot

Syötä lahjakortin arvo *

Valitut palvelut *

Lahjakortin hinta yhteensä
0 €

Lahjakortin saajan nimi *

Viesti vastaanottajalle (maksimimerkkimäärä: 50)

Lahjakortin lähetys *

Tilaajan sähköpostiin
Tilaajan osoitteeseen (+ 2,50 €)
Lahjakortin saajalle (+ 2,50 €)
Tilaajan lähimpään noutopisteeseen valmiissa paketissa (+ 9,30 € + 2,50 €)*
Lahjakortin saajan lähimpään noutopisteeseen valmiissa paketissa ( + 9,30 € + 2,50 €)*

Tilaajan tiedot täytetään lahjakortin luonnin jälkeen. Kirje- ja pakettitoimituksiin lisätään 2,5 euroa käsittelykuluja.

* = Katso kuva paketista tästä.

Keskeneräinen lahjakortti

Kynnet

Blue Lagoonin liikkeissämme toteutamme rakennekynsiä pitkällä ammattitaidolla! Materiaalina voimme käyttää acrygeliä (= entinen Polygel), akryyliä tai geeliä. Rakennekynsien lisäksi teemme oman kynnen suojausta, Shellac-kestolakkauksia sekä erilaisia manikyyrejä! Myös rakennekynsillemme sekä Shellac-kestolakkauksillemme myönnämme Blue Lagoonin laatutakuun.

HUOM! Kynsihinnastomme muuttuu 1.1.2020.

Rakennekynnet Pro-taso

Pro-tason kynsiteknikko taitaa hyvin perustekniikan sekä erilaisia kynsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö, tuotetietous sekä haastavien kynsien teko ovat kehittynyttä Pro-tason kynsiteknikolla. Koristelutyylien osalta Pro-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Mikäli toiveissasi on tietty koristelutyyli, suosittelemme sinua tutustumaan kynsiteknikkoihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

Rakennekynsistä voidaan tehdä hyvin luonnolliset tai erittäin näyttävät sekä mitä vain siltä väliltä. Materiaalina Pro-tason kynsiteknikkomme voivat käyttää acrygel (= entinen Polygel), geeliä tai akryylia. Materiaalin valinta tehdään asiakkaan toiveen sekä kynnen mukaan. Jos pureskelet kynsiä, tämä on täydellinen ratkaisu sinulle, sillä rakennekynnet peittävät kynnessä olevat “vauriot” tai “ongelmat”, etkä ole enää yhtä taipuvainen pureskelemaan kynsiäsi.

Ikäraja rakennekynsissä on 16 vuotta.

Lue lisää rakennekynsistä

Huolto 105min

Rakennekynsien huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla. 105min huollossa ehdimme tekemään keskipitkät tai pitkät kynnet sekä natural, yksivärinen, ranskalainen, babyboomer tai koristeet. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan.

83 €
Lisää lahjakorttiin +

Oman kynnen suojaus

Luonnonkynnelle tehtävä suojaus acrygel, geeli tai akryylimassalla. Sisältää värin ja pienet koristeet.

80 €
Lisää lahjakorttiin +

Huolto 120min

Rakennekynnet huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla. 120min huollossa ehdimme tekemään keskipitkät tai pitkät kynnet sekä näyttävämmät koristeet. Koristeet kuuluvat hintaan. Suositus asiakkaille, jotka tulevat toisesta liikkeestä Blue Lagooniin ensimmäistä kertaa.

87 €
Lisää lahjakorttiin +

Huolto 90min

Rakennekynsien huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla. 90min huollossa ehdimme tekemään lyhyet tai keskipitkät rakennekynnet natural, yksivärinen, ranskalainen, babyboomer tai pienillä koristeilla. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan.

79 €
Lisää lahjakorttiin +

Huolto 75min

Rakennekynsien huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla. 75min huollon aikana ehdimme huoltamaan lyhyet rakennekynnet sekä tekemään natural, yksivärisen, ranskalaisen tai babyboomer koristelun. Pienet koristeet kuuluvat palvelun hintaan.

67 €
Lisää lahjakorttiin +

Uudet rakennekynnet 120min

Uudet rakennekynnet geeli, akryyli tai acrygel massalla. 120min ajalla ehdimme tekemään uudet rakennekynnet pituudessa keskipitkä tai pitkä sekä yksinkertaisilla tai näyttävämmillä koristeilla. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan.

129 €
Lisää lahjakorttiin +

Uudet rakennekynnet 90min

Uudet rakennekynnet geeli, akryyli tai acrygel massalla. 90min ajalla ehdimme tekemään uudet rakennekynnet pituudessä lyhyt tai keskipitkä sekä natural, yksivärinen, ranskalainen, babyboomer tai pienillä koristeilla. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan.

105 €
Lisää lahjakorttiin +

Rakennekynsien poisto + Shellac

Rakennekynsien poisto (geeli-, akryyli- tai acrygel-kynnet) + Shellac-geelilakkaus.

65 €
Lisää lahjakorttiin +

Rakennekynsien poisto + IBX-tehohoito

Acrygel-, akryyli- tai geelikynsien poisto. Hoito sisältää kynsiä vahvistavan IBX-tehohoidon.

40 €
Lisää lahjakorttiin +

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien rakennekynsimenetelmien sekä kestolakkausten pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €
Lisää lahjakorttiin +

Rakennekynnet Junior-taso

Junior-tason kynsiteknikko taitaa perustekniikan. Tarvittaessa tekijä saa apuja liikkeessä Pro-tason tekijältä. Viimeistely on siistiä ja tuotetietous perustasoa. Ajankäyttö on kehittyneempää kuin Trainee-tason kynsiteknikolla. Koristelutaitojen osalta Junior-tason kynsiteknikoissa voi olla eroja. Mikäli toiveissasi on tietty koristelutyyli, suosittelemme sinua tutustumaan kynsiteknikkoihimme ja heidän työnäytteisiinsä. Tarvittaessa voit myös laittaa kyselyä sähköpostitse info@bluelagoon.fi.

Materiaalina rakennekynsissä käytämme acrygeliä (= entinen Polygel), geeliä tai akryylia, mutta huomioithan, että kaikki Junior-tason kynsiteknikot eivät välttämättä hallitse kaikkia eri massoja. Jos pureskelet kynsiä, sinulla on todella lyhyet kynnet tai toivot erikoisia / näyttäviä kynsiä, suosittelemme sinua varaamaan ajan Pro-tason kynsiteknikolle.

Ikäraja rakennekynsissä on 16 vuotta.

Lue lisää rakennekynsistä

Oman kynnen suojaus

60 €
Lisää lahjakorttiin +

Huolto 120min

Junior-tason rakennekynnet huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla. 120min huollossa ehdimme tekemään keskipitkät tai pitkät kynnet sekä pienet koristeet (timantit, glitter, chrome ja folio), Koristeet kuuluvat hintaan. Suositus asiakkaille, jotka tulevat toisesta liikkeestä Blue Lagooniin ensimmäistä kertaa.

65 €
Lisää lahjakorttiin +

Huolto 105min

Junior-tason rakennekynnet huolto geeli, akryyli tai acrygel massalla. 105min huollossa ehdimme tekemään lyhyet tai keskipitkät kynnet sekä pienet koristeet (timantit, glitter, chrome, folio). Koristeet kuuluvat hintaan.

60 €
Lisää lahjakorttiin +

Uudet rakennekynnet 120min

Uudet Junior-tason rakennekynnet geeli, akryyli tai acrygel massalla. 120min ajalla ehdimme tekemään uudet rakennekynnet pituudessa lyhyt, keskipitkä tai pitkä sekä yksinkertaisilla koristeilla (timantit, glitter, chrome ja folio). Koristeet kuuluvat palvelun hintaan.

75 €
Lisää lahjakorttiin +

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien rakennekynsimenetelmien sekä kestolakkausten pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €
Lisää lahjakorttiin +

SHELLAC™-lakkaukset

Sinulle joka haluat kestävän lakkauksen ja aina huolitellut kauniit kynnet! Shellac-geelilakkauksen voi huoltaa, joten se on hyvinkin pitkäaikainen ratkaisu pitää kynnet huoliteltuna. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet. Shellac-kestolakkaus sopii myös juhliin kertaluontoisesti otettuna, se ei vahingoita omia kynsiä ollenkaan, koska hoidon aikana omaa kynttä ei tarvitse viilata.

Ikäraja Shellac-lakkauksissa on 16 vuotta.

Lue lisää Shellac-lakkauksesta

Shellac™ – yksivärinen lakkaus

Shellac™ -kestolakkaus on hyvä vaihtoehto, kun haluat kestävän lakkauksen. Shellacin voi huoltaa joten se on hyvinkin pitkäaikainen ratkaisu pitää kynnet huoliteltuna. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet. Shellac sopii myös juhliin kertaluontoisesti otettuna, se ei vahingoita omia kynsiä ollenkaan, koska hoidon aikana omaa kynttä ei tarvitse viilata.

45 €
Lisää lahjakorttiin +

Shellac™ – ranskalainen lakkaus

Shellac™ -kestolakkaus on hyvä vaihtoehto, kun haluat kestävän lakkauksen. Shellacin voi huoltaa,  joten se on hyvinkin pitkäaikainen ratkaisu pitää kynnet huoliteltuna. Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat sekä siistimme kynnet. Shellac ranskalaisella lakkauksella sopii erinomaisesti juhliin ja häihin! Suositun ranskalaisesta lakkauksesta tekee sen ajaton, huoliteltu ja tyylikäs vaikutelma!

Lue lisää

55 €
Lisää lahjakorttiin +

Shellac™ – huolto

Shellac™ -kestolakkaus on hyvä vaihtoehto, kun haluat kestävän lakkauksen. Shellacin voi huoltaa joten se on hyvinkin pitkäaikainen ratkaisu pitää kynnet huoliteltuna. Hoidon yhteydessä poistamme vanhan Shellac™ -lakkauksen, hoidamme kynsinauhat, siistimme kynnet ja teemme uuden lakkauksen.

50 €
Lisää lahjakorttiin +

Shellac™-ranskalainen lakkaus huolto

Shellac™ -kestolakkaus on hyvä vaihtoehto, kun haluat kestävän lakkauksen. Shellacin voi huoltaa joten se on hyvinkin pitkäaikainen ratkaisu pitää kynnet huoliteltuna. Hoidon yhteydessä poistamme vanhan Shellac™ -lakkauksen, hoidamme kynsinauhat, siistimme kynnet ja teemme uuden lakkauksen. Shellac sopii myös juhliin kertaluontoisesti otettuna, se ei vahingoita omia kynsiä ollenkaan, koska hoidon aikana omaa kynttä ei tarvitse viilata.

Lue lisää Shellac-lakkauksesta

60 €
Lisää lahjakorttiin +

Shellac™ – yksivärinen lakkaus varpaiden kynsille

Shellac™ – yksivärinen kestolakkaus kestää varpaissa useita viikkoja! Shellacin avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Käytettävän värin saat valita laajasta värivalikoimastamme. Varpaankynsien kestolakkaus on erinomainen jatkuvana hoitona varpaiden kynsien kaunistamiseen, sekä juhlia tai lomamatkoja varten!

Lue lisää Shellac-kestolakkauksesta

50 €
Lisää lahjakorttiin +

Shellac™ – ranskalainen lakkaus varpaiden kynsille

Shellac™ – ranskalainen lakkaus varpaiden kynsille on erityisen ihana hoito esimerkiksi loma- tai häämatkaa varten!

Lue lisää Shellac-kestolakkauksesta

55 €
Lisää lahjakorttiin +

Shellac™ – huolto varpaiden kynsille

Shellac™ – yksivärinen kestolakkaus kestää varpaissa useita viikkoja! Shellacin avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Varpaankynsien kestolakkaus on erinomainen jatkuvana hoitona varpaiden kynsien kaunistamiseen, sekä juhlia tai lomamatkoja varten! Hoidon yhteydessä poistamme vanhan Shellac™ -lakkauksen, hoidamme kynsinauhat, siistimme kynnet ja teemme uuden lakkauksen.

Lue lisää Shellac-kestolakkauksesta

55 €
Lisää lahjakorttiin +

Shellac™ poisto

Shellac™ -kestolakkaus voidaan poistaa ammattilaistemme toimesta kestolakkauksen poistoon  tarkoitetuilla tuotteilla. Liikkeistämme on ostettavissa myös kestolakkauksen poistoon tarkoitettuja tuotepakkauksia kotikäyttöön.

Lue lisää

20 €
Lisää lahjakorttiin +

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien rakennekynsimenetelmien sekä kestolakkausten pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €
Lisää lahjakorttiin +

Lisäpalveluna Rubber Base-vahvistus

Rubbe base on pohjageeli, jolla saadaan vahvistettua Shellac-lakkausta. Rubber base on hieman kovempi kuin Shellac-lakkauksen oma pohjalakka, joka on kestävämpi vaihtoehto liuskoittuvalle ja hauraalle luonnonkynnelle.

5 €
Lisää lahjakorttiin +

Manikyyrit

Suosittelemme manikyyriä sinulle, jolla on hyvät omat kynnet tai kaipaat hyvin kevyttä ja lyhytaikaista ratkaisua. Käsihoidoilla eli manikyyreillä voidaan hoitaa käsien ihoa ja kynsiä, luoda rentouttavia hoitoelämyksiä, ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä ja niiden pahenemista, sekä ilmaista itseä eri värisillä kynsilakoilla.

Lue lisää manikyyreistä ja käsien hoidosta

IBX-manikyyri

IBX-manikyyri sisältää kynsien muotoilun, kynsien käsittelyn, kynsien tehohoidon IBX-menetelmällä sekä kynsien lakkauksen.

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jolla voidaan ennaltaehkäisevästi suojata luonnonkynttä, sekä korjata jo muodostuneita ongelmia ja vaurioita. Menetelmän avulla pystytään muodostamaan suojakerros osaksi luonnonkynttä, mikä mahdollistaa vahvat ja hyvinvoivat kynnet. IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien rakennekynsimenetelmien sekä kestolakkausten pohjalle. IBX-manikyyri sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa.

Jos sinulla on akrylaattiallergia, voimme tehdä hoidon ilman IBX-tehohoitoa.

Lue lisää manikyyreistämme

45 €
Lisää lahjakorttiin +

IBX-manikyyri ranskalaisella lakkauksella

IBX-manikyyri ranskalaisella lakkauksella sisältää kynsien muotoilun, kynsien käsittelyn, kynsien tehohoidon IBX-menetelmällä sekä kynsien ranskalaisen lakkauksen.

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jolla voidaan ennaltaehkäisevästi suojata luonnonkynttä, sekä korjata jo muodostuneita ongelmia ja vaurioita. Menetelmän avulla pystytään muodostamaan suojakerros osaksi luonnonkynttä, mikä mahdollistaa vahvat ja hyvinvoivat kynnet. IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien rakennekynsimenetelmien sekä kestolakkausten pohjalle. IBX-manikyyri sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa.

Jos sinulla on akrylaattiallergia, voimme tehdä hoidon ilman IBX-tehohoitoa.

Lue lisää manikyyreistämme

55 €
Lisää lahjakorttiin +

Spa Manicure

Spa Manicure on erinomainen vaihtoehto kun kaipaat hoitavampaa, kattavampaa tai hemmottelevampaa manikyyria. Kynsien hoidon lisäksi teemme käsien kylvetyksen pehmittävässä ja hoitavassa maidossa ja kuorimme kädet kirkkaiksi ja pehmeiksi hedelmäkuorinnalla. Spa-manikyyrin aikana pääset nauttimaan käsien pieniä lihaksia rentouttavasta hieronnasta sekä ihoa hoitavasta kosteuttavasta naamiosta. Lisäksi hoito pitää sisällään kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä lakkauksen, jotta lähdet hyvinvoivilla, virkistyneillä ja kauniilla käsillä liikkeestämme.

Lue lisää manikyyreistämme

60 €
Lisää lahjakorttiin +

Spa Manicure ranskalaisella lakkauksella

Spa Manicure ranskalaisella lakkauksella on erinomainen vaihtoehto kun kaipaat hoitavampaa, kattavampaa tai hemmottelevampaa manikyyria, jossa lopputuloksena on tyylikkäästi hoidetut kädet ja kynnet! Kynsien hoidon lisäksi teemme käsien kylvetyksen pehmittävässä ja hoitavassa maidossa ja kuorimme kädet kirkkaiksi ja pehmeiksi hedelmäkuorinnalla. Spa-manikyyrin aikana pääset nauttimaan käsien pieniä lihaksia rentouttavasta hieronnasta sekä ihoa hoitavasta kosteuttavasta naamiosta. Lisäksi hoito pitää sisällään kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä ranskalaisen lakkauksen, jotta lähdet hyvinvoivilla, virkistyneillä ja kauniilla käsillä liikkeestämme.

Lue lisää manikyyreistämme

70 €
Lisää lahjakorttiin +

Spa Manicure Shellac-lakkauksella

Spa Manicure Shellac-lakkauksella on erinomainen vaihtoehto kun kaipaat hoitavampaa, kattavampaa tai hemmottelevampaa manikyyria, jossa lopputuloksena on tyylikkäästi hoidetut kädet ja kynnet! Kynsien hoidon lisäksi teemme käsien kylvetyksen pehmittävässä ja hoitavassa maidossa ja kuorimme kädet kirkkaiksi ja pehmeiksi hedelmäkuorinnalla. Spa-manikyyrin aikana pääset nauttimaan käsien pieniä lihaksia rentouttavasta hieronnasta sekä ihoa hoitavasta kosteuttavasta naamiosta. Lisäksi hoito pitää sisällään kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä Shellac-kestolakkauksen, jotta lähdet hyvinvoivilla, virkistyneillä ja kauniilla käsillä liikkeestämme kynnet kiiltäen.

Lue lisää Shellac-kestolakkauksesta

80 €
Lisää lahjakorttiin +

Ripsipidennykset

Blue Lagoonin liikkeissämme teemme päivittäin useita kymmeniä ripsipidennyksiä. Haluamme taata asiakkaillemme laadukkaat ja huolella tehdyt ripsipidennykset turvallisesti! Tarjoamme Pro-, Junior- ja Trainee-tason klassisia ripsipidennyksiä sekä volyymiripsiä. Ripsiteknikon osaamistaso on huomioitu palvelun hinnassa. Myönnämme ripsipidennyksillemme myös Blue Lagoonin laatutakuun!

Ripsipidennykset PRO-TASO

Pro-tason ripsiteknikolla on pitkä kokemus ripsipidennyksistä, ja Pro-tason ripsiteknikko taitaakin hyvin perustekniikoiden (klassiset & volyymit) lisäksi myös erilaisia ripsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö ja tuotetietous ovat kehittynyttä, ja myös haastavien ripsien asennustekniikka on Pro-tason ripsiteknikoilla hyvin hallussa.

Suosittelemme Pro-tason ripsipidennyksiä, kun arvostat nopeaa työskentelyä sekä korkeaa ammattiosaamista. Haluat mahdollisimman tuuheat ripset. Sinulla on haastavat ripset, tai sinulla on aiemmin ollut ongelmia ripsipidennysten kanssa, tai haluat kokeilla erilaisia ripsityylejä. Palveluaikaan sisältyy asiakkaan ohjaaminen aulasta hoitohuoneeseen sekä laskutus.

Ikäraja ripsipidennyksissä on 16 vuotta.

Lue lisää ripsipidennyksistä

Uudet megavolume-ripsipidennykset Pro

Megavolyymit ovat nimensä mukaisesti todella näyttävät ripsipidennykset, joissa lopputulos on tuuheampi kuin ”tavallisissa” volyymiripsissä. Megavolyymeissa käytetään tuplasti enemmän ripsikuituja, ja käytettävät kuidut ovat  ohuempia kuin volyymiripsissä. Megavolyymiasennustekniikat ovat erilaisia verrattuna volyymiripsitekniikkaan, minkä vuoksi aikaa kuuluu jopa 4-5h.

Ripsikonsultaatio on pakollinen ennen megavolyymien laittoa. Ripsiteknikko katsoo asiakkaan ripsien kunnon ja sen perusteella ripsiteknikko analysoi, onko asiakkaalle edes mahdollista asentaa megavolyymeja. Jo varatusta ja käyttämättömästä hoitoajasta perimme 75% palvelun hinnasta, jos peruutusta ei tehdä ennen 24 h ajanvarauksen alkua. Peruutustilanteiden välttämiseksi ilmainen ripsikonsultaation on pakollinen ennen megavolyymiripsien laittoa. Mikäli haluat varata ajan konsultaatioon sekä megavolyymiripsiin, niin jätäthän vähintään 24 h väliä konsultaation ja megavolyymiripsiajan väliin, jotta vältyt alle 24h tehtävän peruutuksen laskutukseltamme, joka on 75% palvelun hinnasta.

Suosittelemme ensin tutustumaan tarkemmin megavolyymiripsiin!

300 €
Lisää lahjakorttiin +

Uudet volyymiripsipidennykset 3h Pro

Volyymiripset ovat uusi tekniikka tehdä ripsipidennyksiä, niissä käytetään 0,07mm paksuisia pidennyksiä, joista rakennetaan ”viuhkoja” jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai näyttävä ilme riippuen siitä kuinka monta pidennystä kiinnitetään / viuhka. Uusien volyymiripsien laittoaika määräytyy omien ripsiesi mukaan, jos ne ovat luonnostaan tuuheat tai toivot erittäin näyttävää lopputulosta, suosittelemme 3h aikaa. Näin saamme ripsesi täyteen ja halutun lopputuloksen.

179 €
Lisää lahjakorttiin +

Uudet volyymiripsipidennykset 2,5h Pro

Volyymiripsitekniikassa  käytetään 0,05-0,07 mm. paksuisia pidennyksiä, joista rakennetaan ”viuhkoja”, jotka kiinnitetään omiin ripsiin. Oikeaoppiset volyymiviuhkat asennetaan aina niin, että yksi viuhka kiinnittyy yhteen luonnolliseen ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset, ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai näyttävä ilme, riippuen siitä minkälainen volyymiviuhka ripsikuiduilla rakennetaan. Volyymiripsien laittoaika määräytyy omien ripsiesi tuuheuden sekä halutun lopputuloksen mukaan.

149 €
Lisää lahjakorttiin +

Volyymiripset huolto 120min Pro

Volyymiripsien huolto 1,5h-2h (suositusaika). Volyymiripsitekniikassa 0,07mm paksuisilla kuiduilla rakennetaan ”viuhkoja”,  jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai täyteläinen ilme riippuen siitä kuinka monta pidennystä viuhkaan kiinnitetään.

Suosittelemme 2h huoltoaikaa, mikäli sinulla on pitkä huoltoväli, tuuheat ripset, nopea ripsien kasvutahti tai muuten paljon huollettavaa. Jos pidennyksistä yli 70% on pudonnut, huollosta saatetaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille.

Klassiset ripset voidaan huollon yhteydessä vaihtaa volyymiripsiin valitsemalla palveluista volyymihuolto.

85 €
Lisää lahjakorttiin +

Volyymiripset huolto 105 min Pro

Volyymiripsien huolto 1h,45min (suositusaika normaalilla huoltovälillä 1,5h-2h).

Volyymiripsitekniikassa 0,07mm paksuisilla kuiduilla rakennetaan ”viuhkoja”,  jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai täyteläinen ilme riippuen siitä kuinka monta pidennystä viuhkaan kiinnitetään.

Suosittelemme 1,5h-2h aikaa normaalilla huoltovälillä. Jos pidennyksistä yli 70% on pudonnut, huollosta saatetaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille.

Klassiset ripset voidaan huollon yhteydessä vaihtaa volyymiripsiin valitsemalla palveluista volyymihuolto.

80 €
Lisää lahjakorttiin +

Volyymiripset huolto 90min Pro

Volyymiripsien huolto 1,5h (suositusaika normaalilla huoltovälillä 1,5h-2h).

Volyymiripsitekniikassa 0,07mm paksuisilla kuiduilla rakennetaan ”viuhkoja”,  jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai täyteläinen ilme riippuen siitä kuinka monta pidennystä viuhkaan kiinnitetään.

Suosittelemme 1,5h-2h aikaa normaalilla huoltovälillä. Jos pidennyksistä yli 70% on pudonnut, huollosta saatetaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille.

Klassiset ripset voidaan huollon yhteydessä vaihtaa volyymiripsiin valitsemalla palveluista volyymihuolto.

75 €
Lisää lahjakorttiin +

Volyymiripset huolto 75min Pro

Volyymiripsien huolto 1h-1h15min. (suositusaika normaalilla huoltovälillä 1,5h-2h).

Volyymiripsitekniikassa 0,07mm paksuisilla kuiduilla rakennetaan ”viuhkoja”,  jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai täyteläinen ilme riippuen siitä kuinka monta pidennystä viuhkaan kiinnitetään.

Jos pidennyksistä yli 70% on pudonnut, huollosta saatetaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille.

Klassiset ripset voidaan huollon yhteydessä vaihtaa volyymiripsiin valitsemalla palveluista volyymihuolto.

70 €
Lisää lahjakorttiin +

Volyymiripset pikahuolto max. 60min Pro

Volyymiripsien huolto max. 60min (suositusaika normaalilla huoltovälillä 1,5h-2h). Varaa ainoastaan jos tiedät varmaksi, että tunnin ripsihuolto riittää sinulle.

Volyymiripsitekniikassa 0,07mm paksuisilla kuiduilla rakennetaan ”viuhkoja”,  jotka kiinnitetään omaan ripseen. Volyymiripset ovat kevyen tuntuiset ja niillä saadaan aikaan hyvin luonnollinen tai täyteläinen ilme riippuen siitä kuinka monta pidennystä viuhkaan kiinnitetään.

Suosittelemme 1,5h-2h aikaa normaalilla huoltovälillä. Jos pidennyksistä yli 70% on pudonnut, huollosta saatetaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille.

Klassiset ripset voidaan huollon yhteydessä vaihtaa volyymiripsiin valitsemalla palveluista volyymihuolto.

65 €
Lisää lahjakorttiin +

Uudet klassiset ripsipidennykset Pro

Täyspidennys, jossa jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsipidennys. Uusiin ripsiin aikaa menee 1,5-2 tuntia riippuen siitä, kuinka paljon omia ripsiä on.

125 €
Lisää lahjakorttiin +

Klassiset ripsihuolto 75-90min Pro

Ripsihuolto 1h15min-1,5h. 

Riippuen ripsien määrästä mitä laitetaan, jos yli 70% ripsistä on pudonnut, huollosta voidaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille. Ripset voidaan huoltaa klassisista volyymeihin ilman lisämaksua.

65 €
Lisää lahjakorttiin +

Klassiset ripsihuolto 60-75min Pro

Ripsihuolto 1h-1h15min.

Riippuen ripsien määrästä mitä laitetaan, jos yli 70% ripsistä on pudonnut, huollosta voidaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille. Ripset voidaan huoltaa klassisista volyymeihin ilman lisämaksua.

60 €
Lisää lahjakorttiin +

Klassiset ripsihuolto max. 60min Pro

Ripsihuolto max. 60min. Varaa ainoastaan jos tiedät varmaksi, että tunnin ripsihuolto riittää sinulle.

Riippuen ripsien määrästä mitä laitetaan, jos yli 70% ripsistä on pudonnut, huollosta voidaan veloittaa enemmän. Teemme huoltoja myös muissa liikkeissä tehdyille ripsille. Suosittelemme silloin 2 tunnin huoltoa volyymeille ja 1,5h huoltoa klassisille. Ripset voidaan huoltaa klassisista volyymeihin ilman lisämaksua.

55 €
Lisää lahjakorttiin +

Ripsipidennysten poisto (alk. 20€)

Ripsipidennykset poistetaan hellästi poistoaineella, missä aine pehmittää liimaa, ja näin saadaan pidennys ”liukenemaan” pois omasta ripsestä. Kesto vaihtelee jäljellä olevien ripsipidennysten määrästä sekä kunnosta. Tyypillisesti ripsipidennysten poistoon kuluu aikaa 15-45 minuuttia, hinta määräytyy käytettävän ajan mukaan (20-40 €).

40 €
Lisää lahjakorttiin +

Ripsipidennykset JUNIOR-TASO

Junior-tason ripsiteknikko taitaa perustekniikan (klassiset & volyymit). Tarvittaessa Junior-tason ripsiteknikko saa apuja liikkeessä Pro-tason ripsiteknikolta. Viimeistely Junior-tason ripsissä on siistiä, kuidut ovat oikein asennettu, viuhka on oikeaoppisesti auki (eri tekniikat huomioon ottaen), viuhkan jalka pysyy kasassa ja liiman käyttö on sujuvaa. Ajankäyttö on Trainee-tason tekijään verrattuna kehittyneempää. Tuotetietous on  perustasoa.

Suosittelemme Junior-tason ripsipidennyksiä, kun haluat laadukkaat ja turvalliset ripsipidennykset kustannustehokkaasti. Palveluaikaan sisältyy asiakkaan ohjaaminen aulasta hoitohuoneeseen sekä laskutus.

Ikäraja ripsipidennyksissä on 16 vuotta.

Uudet volyymiripsipidennykset 3h (perus täyttö/tuuhea) Junior

149 €
Lisää lahjakorttiin +

Uudet volyymiripsipidennykset 2,5h Junior

129 €
Lisää lahjakorttiin +

Volyymiripset huolto 120min Junior

75 €
Lisää lahjakorttiin +

Uudet klassiset ripsipidennykset 2h Junior

110 €
Lisää lahjakorttiin +

Volyymiripset huolto 90min Junior

70 €
Lisää lahjakorttiin +

Klassiset ripsihuolto 90min Junior

55 €
Lisää lahjakorttiin +

Ripsipidennysten poisto (alk. 20€)

Ripsipidennykset poistetaan hellästi poistoaineella, missä aine pehmittää liimaa, ja näin saadaan pidennys ”liukenemaan” pois omasta ripsestä. Kesto vaihtelee jäljellä olevien ripsipidennysten määrästä sekä kunnosta. Tyypillisesti ripsipidennysten poistoon kuluu aikaa 15-45 minuuttia, hinta määräytyy käytettävän ajan mukaan (20-40 €).

40 €
Lisää lahjakorttiin +

Microblading -kulmat

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Blue Lagoonin liikkeissä sinua palvelevat useat microbladingiin erikoistuneet sertifioidut ammattilaiset! Käytämme laadukkaita ja pitkään markkinoilla olleita turvallisia Phi Browsin ja Swiss Colorin pigmenttejä.

Ikäraja Microbladingissa on 18 vuotta.

Microblading -konsultaatio (hyvitetään hoidon hinnasta)

Konsultaation hinta 40 € hyvitetään hoidon hinnasta, kun tulet microblading-kulmiin Blue Lagoonin liikkeeseen 6 kk. sisällä konsultaatiosta.

Varaa aikasi konsultaatioon tekijälle, jonka haluat kulmasi tekevän. Mieti valmiiksi kysymykset, mitä haluat kysyä. Konsultaatiossa käydään läpi hoidon kulku, mietityttävät asiat, vastuuvapautuslomake ja mahdolliset esteet toimenpiteelle, sekä tulevien kulmien malli ammattilaistemme tekniikalla, joka perustuu yksilöllisesti asiakkaan kasvojen rakenteeseen. Voit varata pelkän konsultaation, mutta jos haluat samantien varata ajan itse hoitoonkin, niin konsultaatio täytyy varata viimeistään kahta vuorokautta ennen hoidon toteutumista. Miksi? Puhumme ”semipermanent” -työnjäljestä, joten on erittäin tärkeää, että käyttämämme tekniikka tulee täsmäämään asiakkaan toiveen kanssa. Jos tuletkin toisiin aatoksiin, kerkeät vielä perua varatut hoitoajat ennen 24h laskutuskäytäntöämme.

Huom! Konsultointi on pakollinen. Konsultaatio on myös pakollinen, jos haluat vahvistuttaa / korjauttaa muualla tehtyjä microblading-kulmiasi liikkeessämme.

Jos olet hyvin perustein estynyt tulemaan paikan päälle konsultoitavaksi, tulee sinun laittaa hyvät kuvat meikittömistä kulmistasi haluamallesi tekijälle osoitettuna, osoitteeseen info@bluelagoon.fi, tämän jälkeen käyt tekijän kanssa puhelinkonsultaation, jonka maksat saamallasi laskulla (40 € + 2€ laskutuslisä). Konsultaation hinta hyvitetään microblading-hoitosi hinnasta, mikäli tulet microblading-hoitoon Blue Lagoonin liikkeeseen 6 kk. sisällä konsultaatiosta.

Lue lisää microbladingista

40 €
Lisää lahjakorttiin +

Microblading -kulmat 1. kerta Master-taso yht. 355€

Microblading -kulmat 1.kerta master-taso. Hinta sisältää konsultoinnin, ensimmäisen microblading-käsittelyn sekä Touch Up -käsittelyn 5-10 viikon kuluttua ensimmäisestä laitosta.

Konsultointi ennen microblading-hoitoa on pakollinen! Varaathan siis ensin ajan microblading-konsultaatioon.

Master-tason microblading-artisti on tehnyt microblading-kulmia jo pidempään. Master-tason kulmissa kulmien symmetrisyys on priimaa, ja master-tason microblading-artisti hallitsee myös erilaisia kulmatyylejä. Master-tason tekijät ovat kokeneita ja varmoja microblading-ammattilaisia, joilta luonnistuu myös haastavien kulmien, kuten karvattomien Alopecia-kulmien tekeminen.

Lue lisää microbladingista

355 €
Lisää lahjakorttiin +

Microblading Touch Up -jatkokerrat master-taso 185€

Microbladingilla saadaan 10-11 kuukauden ajaksi upeat, juuri sinulle suunnitellut kulmat. Kesto on yksilöllinen ja riippuu ylläpidosta, ihotyypistä ja ihonhoidosta. Jos haluat ylläpitää lopputulosta kulmien alkaessa haalistua, varaa tämä Touch Up ja mieluiten samalle tekijälle.

TÄRKEÄ HUOMIO! Jos et ole ottanut alkuperäisiä kulmia meillä, varaa myös tässä tapauksessa ensin konsultaatioaika viimeistään 2 vrk. ennen hoidon toteutumista. Konsultaation hinta (40€) hyvitetään Touch Up -hoidon hinnasta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys liikkeeseen www.info@bluelagoon.fi / P. 0440 411 622.

Jos kulmia ei ole juurikaan enää jäljellä, ota myös yhteys liikkeeseen, jotta ammattilaisemme voi arvioida, täytyykö kulmat tehdä uudelleen vai riittääkö 90 min. Touch Up -käsittely. On erityisen tärkeää, että aika ei lopu kesken.

Master-tason microblading-artisti on tehnyt microblading-kulmia jo pidempään. Master-tason kulmissa kulmien symmetrisyys on priimaa, ja master-tason microblading-artisti hallitsee myös erilaisia kulmatyylejä. Master-tason tekijät ovat kokeneita ja varmoja microblading-ammattilaisia, joilta luonnistuu myös haastavien kulmien, kuten karvattomien Alopecia-kulmien tekeminen.

Lue lisää microbladingista

185 €
Lisää lahjakorttiin +

Microblading -kulmat 1.kerta yht. 305€

Microblading -kulmat 1.kerta. Hinta sisältää konsultoinnin, ensimmäisen microblading-käsittelyn sekä Touch Up -käsittelyn 5-10 viikon kuluttua ensimmäisestä laitosta.

Konsultointi ennen microblading-hoitoa on pakollinen! Varaathan siis ensin ajan microblading-konsultaatioon.

Lue lisää microbladingista

305 €
Lisää lahjakorttiin +

Microblading -kulmat Touch Up jatkokerrat

Microbladingilla saadaan 10-11 kuukauden ajaksi upeat, juuri sinulle suunnitellut kulmat. Kesto on yksilöllinen ja riippuu ylläpidosta, ihotyypistä ja ihonhoidosta. Jos haluat ylläpitää lopputulosta kulmien alkaessa haalistua, varaa tämä Touch Up ja mieluiten samalle tekijälle.

TÄRKEÄ HUOMIO! Jos et ole ottanut alkuperäisiä kulmia meillä, varaa myös tässä tapauksessa ensin konsultaatioaika viimeistään 2 vrk. ennen hoidon toteutumista. Konsultaation hinta (40€) hyvitetään Touch Up -hoidon hinnasta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys liikkeeseen www.info@bluelagoon.fi / P. 0440 411 622.

Jos kulmia ei ole juurikaan enää jäljellä, ota myös yhteys liikkeeseen, jotta ammattilaisemme voi arvioida, täytyykö kulmat tehdä uudelleen vai riittääkö 90 min. Touch Up -käsittely. On erityisen tärkeää, että aika ei lopu kesken.

160 €
Lisää lahjakorttiin +

Pigmentoinnin poisto

Kestopigmentointikoneella + SC Color X -nesteellä tehtävä pigmentoinnin poisto pystytään tekemään tehokkaasti kaikille eri pigmenteille. Kestopigmentointilaitteella laitettavan SC Color X-poistoaineen oksidit sitovat itseensä pigmenttimolekyylejä, joita poistuu ihosta jo hoidon sekä paranemisprosessin aikana. Menetelmällä pystytään poistamaan kestopigmentointeja, microbladingeja sekä pieniä 7×7 cm kokoisia tatuointeja.

Lue lisää pigmentoinnin poistosta.

149 €
Lisää lahjakorttiin +

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointeja eli ”kestomeikkejä” tehdään kestopigmentointilaitteella. Kestopigmentoinnit kestävät 1-5 vuotta. Blue Lagoonin liikkeissämme kestopigmentointeja tehdään kulmiin (meikkimäiset Shadow-kulmat tai 3D karvatekniikalla tehdyt kulmat). Lisäksi teemme myös huulien rajauksia sekä silmäluomien eyeliner-rajauksia kestopigmentoinnilla.

Ikäraja kestopigmentoinneissa on 18 vuotta.

Lue lisää kestopigmentoinnista.

Kestopigmentointikonsultaatio

Konsultaation hinta 40 € hyvitetään hoidon hinnasta, kun tulet pigmentointiin Blue Lagoonin liikkeeseen 6 kk. sisällä konsultaatiosta.

Varaa aikasi konsultaatioon tekijälle, jonka haluat kulmasi tekevän. Mieti valmiiksi kysymykset, mitä haluat kysyä. Konsultaatiossa käydään läpi hoidon kulku, mietityttävät asiat, vastuuvapautuslomake ja mahdolliset esteet toimenpiteelle, sekä tulevien pigmentointien malli ammattilaistemme tekniikalla, joka perustuu yksilöllisesti asiakkaan kasvojen rakenteeseen. Voit varata pelkän konsultaation, mutta jos haluat saman tien varata ajan itse hoitoonkin, niin konsultaatio täytyy varata viimeistään kahta vuorokautta ennen hoidon toteutumista. Miksi? Puhumme ”semipermanent” -työnjäljestä, joten on erittäin tärkeää, että käyttämämme tekniikka tulee täsmäämään asiakkaan toiveen kanssa. Jos tuletkin toisiin aatoksiin, kerkeät vielä perua varatut hoitoajat ennen 24h laskutuskäytäntöämme.

Huom! Konsultointi on pakollinen. Konsultaatio on myös pakollinen, jos haluat vahvistuttaa / korjauttaa muualla tehtyjä pigmentointejasi liikkeessämme.

Jos olet hyvin perustein estynyt tulemaan paikan päälle konsultoitavaksi, tulee sinun laittaa hyvät kuvat pigmentoitavasta alueesta ilman meikkiä haluamallesi tekijälle osoitettuna, osoitteeseen info@bluelagoon.fi. Tämän jälkeen käyt tekijän kanssa puhelinkonsultaation, jonka maksat saamallasi laskulla (40 € + 2€ laskutuslisä). Konsultaation hinta hyvitetään pigmentointisi hinnasta, mikäli tulet pigmentointiin Blue Lagoonin liikkeeseen 6 kk. sisällä konsultaatiosta.

40 €
Lisää lahjakorttiin +

Eyeliner 1. kerta

Silmäluomiin kestopigmentoinnilla tehtävä rajaus. Eyeliner 1. kerta sisältää ensimmäisen pigmentointikerran sekä rajausten Touch Up -vahvistuskerran.

Lue lisää eyeliner-kestopigmentoinnista.

325 €
Lisää lahjakorttiin +

Huulten kestopigmentointi 1. kerta

Huulten kestopigmentointi 1. kerta sisältää ensimmäisen pigmentoinnin lisäksi myös Touch Up -vahvistuskerran.

Lue lisää huulien kestopigentoinnista.

355 €
Lisää lahjakorttiin +

Shadow-pigmentointi 1. kerta

Koneellisesti tehtävä Shadow-pigmentointi kestää kulmissasi 2-3 vuotta. Hinta sisältää konsultoinnin, ensimmäisen käynnin ja 1 vahvistuskäsittelyn. Huomioithan, että konsultointi ennen hoitoa on pakollinen. Tutustuthan ensin sivuiltamme kattavaan infopakettiin Shadow-kulmakarvoista.

380 €
Lisää lahjakorttiin +

Pigmentoinnin poisto

Kestopigmentointikoneella + SC Color X -nesteellä tehtävä pigmentoinnin poisto pystytään tekemään tehokkaasti kaikille eri pigmenteille. Kestopigmentointilaitteella laitettavan SC Color X-poistoaineen oksidit sitovat itseensä pigmenttimolekyylejä, joita poistuu ihosta jo hoidon sekä paranemisprosessin aikana. Menetelmällä pystytään poistamaan kestopigmentointeja, microbladingeja sekä pieniä 7×7 cm kokoisia tatuointeja.

Lue lisää pigmentoinnin poistosta.

149 €
Lisää lahjakorttiin +

Esteettiset hoidot

Blue Lagoonissa meille on tärkeää työn laatu ja korkea ammattitaito, minkä vuoksi esteettiset hoidot liikkeissämme tekee esteettisiin hoitoihin  erikoistuneet sairaanhoitajat.

Ikäraja esteettisissä hoidoissa on 18 vuotta.

RRS HA EYES

RRS HA EYES

RRS HA EYES on pieninä sarjapistoksina ihoon tehtävä hoito. Tuote on kehitetty erityisesti silmänympärysalueelle.

Hoito häivyttää pinnallisia ryppyjä ja auttaa vähentämään tummuutta silmien ympärillä. Ilme on kirkkaampi ja ikääntymisen merkit vähenevät. Hoito koostuu hyaluronhaposta, antioksidanteista, vitamiineista ja mikroverenkiertoa -elvyttävistä ja ihoa vaalentavista ainesosista. 

150 €
Lisää lahjakorttiin +

Aqua Gold Fine Touch

Aqua Gold Luxus

Sisältää coctailin + hyaluronihapon + botuliinin.

799 €
Lisää lahjakorttiin +

Aqua Gold Exclusive

Sisältää coctailin + syväkosteuttavan ristiinsidotun hyaluronihapon.

699 €
Lisää lahjakorttiin +

Aqua Gold Premium

Sisältää coctailin + hyaluronihapon.

599 €
Lisää lahjakorttiin +

Mesolangat

Mesolankahoito kohottaa kasvonpiirteitä, nuorentaa ja selkeyttää kasvojen muotoja sekä napakoittaa ihoa. Mesolankahoidon vaikutus voi kestää jopa kaksi vuotta! Mesolangat eivät täytä ihoa kuten täyteaineet, vaan hoitomuoto stimuloi ihossa uutta kollageenia. Suosittelemme mesolankoja erityisesti ensimmäisten ikääntymismuutosten hoitoon sekä ihon kohottamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää mesolangoista

Mesolangat (mono) 10 kpl

10 kappaletta mesolankoja on yleensä hyvä määrä, kun hoidetaan pienempää hoitoaluetta kasvoista tai vain alakasvojen aluetta, eikä kyseessä ole vaativa nuorennushoito. Hoitoon varataan 90 minuuttia aikaa. Mesolankahoitoja tekee esteettisiin toimenpiteisiin erikoistunut sairaanhoitaja Saara R. Kampin liikkeessämme.

199 €
Lisää lahjakorttiin +

Mesolangat (mono) 20 kpl

20 kappaletta mesolankoja on yleensä hyvä määrä, kun hoidetaan kasvojen tai alakasvojen aluetta. Hoitoon varataan 90 minuuttia aikaa. Mesolankahoitoja tekee esteettisiin toimenpiteisiin erikoistunut sairaanhoitaja Saara R. Kampin liikkeessämme.

299 €
Lisää lahjakorttiin +

Mesolangat (mono) 30 kpl

30 kappaletta mesolankoja on yleensä hyvä määrä, kun hoidetaan useampaa aluetta kasvoista / kaulasta tai kyseessä on vaativampi nuorennushoito. Hoitoon varataan 2 tuntia aikaa. Mesolankahoitoja tekee esteettisiin toimenpiteisiin erikoistunut sairaanhoitaja Saara R. Kampin liikkeessämme.

399 €
Lisää lahjakorttiin +

Mesolangat (mono) 10kpl silmänympärysiho

10 kappaleen mesolankahoitoon silmänympäryksille varataan aikaa 90 min. Mesolankahoitoja tekee esteettisiin toimenpiteisiin erikoistunut sairaanhoitaja Saara R. Kampin liikkeessämme.

260 €
Lisää lahjakorttiin +

Mesolangat (mono) 20 kpl silmänympärysiho

20 kappaleen mesolankahoitoon silmänympäryksille varataan aikaa kaksi tuntia. Mesolankahoitoja tekee esteettisiin toimenpiteisiin erikoistunut sairaanhoitaja Saara R. Kampin liikkeessämme.

360 €
Lisää lahjakorttiin +

Esteettisen hoidon konsultaatio

Ensimmäinen sääntö hoidon varaukseen on varmuus siitä, että olet tutustunut huolella tarjoamaamme infoon ja olet varma, että haluat ottaa täyteainetta. Jos et ole lainkaan varma haluatko toimenpidettä tai sähköisesti käytävä konsultaatio ei toimi, suosittelemme varaamaan ajan paikan päällä tapahtuvaan konsultaatioon. Konsultaatioajan voi varata vain puhelimitse.

15 €
Lisää lahjakorttiin +

PRX-T33 -happohoidot

PRX-T33-happohoito vaikuttaa ihon keskikerrokseen, ja on siis tehokas kemiallinen kuorinta. Hoitotuotteen innovatiivinen sisältö mahdollistaa kuitenkin tehokkaan hoidon ilman punoitusta, kipua ja ihon kuoriutumista. Hoito sopii erityisen hyvin ihon kiinteyttämiseen ja ihon pinnan tasoittamiseen (juonteet & arvet). Hoito auttaa myös kirkastamaan ihon väriä ja vaalentaa pigmenttimuutoksia.

Lue lisää PRX-T33-hoidosta

PRX-T33-happohoito kasvot, kaula & dekoltee

Kasvojen, kaulan ja dekolteen PRX-T33 -happohoitoon varataan 90 minuuttia, ja hoitoja tekee vain Kampin sairaanhoitajamme Saara R..

180 €
Lisää lahjakorttiin +

PRX-T33 -happohoito kasvoille

Kasvojen alueen PRX-T33 -happohoidon kesto on noin 60 minuuttia, ja hoitoja tekee vain Kampin sairaanhoitajamme Saara R..

140 €
Lisää lahjakorttiin +

PRX-T33 -happohoitosarja kasvoille (alk. 360€)

Yhden kasvojen alueen PRX-T33 -happohoidon kesto on noin 60 minuuttia. PRX-T33 -happohoitoja tekee vain Kampin sairaanhoitajamme Saara R..

3-4 kerran PRX-T33 -sarjahoito

 • 1. hoitokerta 140 €
 • 2. hoitokerta 110 €
 • 3. hoitokerta 110 €
 • 4. hoitokerta 110 €

Jokainen hoito maksetaan hoitokäynnin yhteydessä. Asiakas sitoutuu noudattamaan hintasopimusta ja käymään koko 3-4 kerran sarjahoidon 1,5 kuukauden aikana. Hoitoväli PRX-T33 -happohoidoissa on yksi viikko. Mikäli ehtoja ei noudateta, niin hintasopimus purkautuu, ja asiakasta laskutetaan jälkikäteen normaalin hoitohinnan (140€) perusteella.

360 €
Lisää lahjakorttiin +

Esteettisen hoidon konsultaatio

Ensimmäinen sääntö hoidon varaukseen on varmuus siitä, että olet tutustunut huolella tarjoamaamme infoon ja olet varma, että haluat ottaa täyteainetta. Jos et ole lainkaan varma haluatko toimenpidettä tai sähköisesti käytävä konsultaatio ei toimi, suosittelemme varaamaan ajan paikan päällä tapahtuvaan konsultaatioon. Konsultaatioajan voi varata vain puhelimitse.

15 €
Lisää lahjakorttiin +

Mesoterapia

Mesoterapia on ihon pintaa tasoittava, elvyttävä, kiinteyttävä, juonteita ja ryppyjä silottava sekä ihon väriä kirkastava anti-age -hoito. Ennen mesoterapia-hoitoa iho voidaan puuduttaa puudutevoiteella, mutta hoito on lähes kivuton. Tuote pistetään ihoon erittäin ohuella neulalla ja ruiskulla. Hoito tehdään monipistoshoitona, eli mesoterapiaseerumia pistetään melko tiheästi kauttaaltaan kasvoille.

Lue lisää mesoterapiasta

Mesoterapia kasvot, kaula & dekoltee

Kasvojen, kaulan ja dekolteen mesoterapiahoidon kesto on noin 90 minuuttia. Mesoterapiahoitoja tekee vain Kampin sairaanhoitajamme Saara R..

220 €
Lisää lahjakorttiin +

Esteettisen hoidon konsultaatio

Ensimmäinen sääntö hoidon varaukseen on varmuus siitä, että olet tutustunut huolella tarjoamaamme infoon ja olet varma, että haluat ottaa täyteainetta. Jos et ole lainkaan varma haluatko toimenpidettä tai sähköisesti käytävä konsultaatio ei toimi, suosittelemme varaamaan ajan paikan päällä tapahtuvaan konsultaatioon. Konsultaatioajan voi varata vain puhelimitse.

15 €
Lisää lahjakorttiin +

Täyteainehoidot

Täyteainehoidoilla voidaan silottaa kasvojen kohtalaisia tai vaikeita juonteita ja ryppyjä sekä muokata kasvonpiirteitä, kuten täyttää huulia tai muotoilla nenää, leukaa tai poskipäitä. Tuloksia voi halutessaan ylläpitää uusintakäsittelyillä, jotka tehdään käytetystä valmisteesta riippuen 3-24 kuukauden välein. Hoidon hinta määräytyy käytettävän aineen ja sen määrän mukaan. Käytettävä tuote voidaan valita yhdessä sairaanhoitajan kanssa hoidon alussa. Tutustuthan ensin huolellisesti täyteainehoitoihimme ennen ajan varaamista.

Lue lisää täyteainehoidoista

2/2 Kasvojen muotoilu Juvederm Voluma 4ml

1400 €
Lisää lahjakorttiin +

2/2 Kasvojen muotoilu Juvederm Voluma 3ml

1100 €
Lisää lahjakorttiin +

2/2 Kasvojen muotoilu Juvederm Voluma 2ml

800 €
Lisää lahjakorttiin +

2/2 Kasvojen muotoilu Juvederm Voluma 1ml (suositus väh. 2ml)

429 €
Lisää lahjakorttiin +

1/2 Kasvojen muotoilu konsultaatio

Konsultaatio tehdään aina ennen kasvojen muotoilua.

50 €
Lisää lahjakorttiin +

Teosyal RHA4 4.8ml

1300 €
Lisää lahjakorttiin +

Teosyal RHA4 3.6ml

1000 €
Lisää lahjakorttiin +

Teosyal RHA4 2.4ml

700 €
Lisää lahjakorttiin +

Teosyal RHA4 1.2ml

389 €
Lisää lahjakorttiin +

Teosyal RHA3 2 ml

Kahden millin täyteainehoitoja Teosyal RHA3-täyteaineella tekee esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitajamme Saara R. Kampin toimipisteessä.

589 €
Lisää lahjakorttiin +

Teosyal RHA1 1ml

Täyteainehoitoja Teosyal RHA1-täyteaineella tekee esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitajamme Saara R. Kampin toimipisteessä.

329 €
Lisää lahjakorttiin +

Teosyal RHA3 1 ml

Teosyal RHA täyteainesarjan RHA 3 sopii keskisyvien ja syvien juonteiden häivyttämiseen sekä huulten muotoiluun. RHA tukee ihon liikkeitä ja silottaa juonteet hellävaraisesti ja välittömästi säilyttäen kasvojen luonnollisen ilmeikkyyden.

Teosyal RHA3-täyteaineet ovat käytössä Kampin sekä Iso Omenan sairaanhoitajilla.

329 €
Lisää lahjakorttiin +

Esteettisen hoidon konsultaatio

Ensimmäinen sääntö hoidon varaukseen on varmuus siitä, että olet tutustunut huolella tarjoamaamme infoon ja olet varma, että haluat ottaa täyteainetta. Jos et ole lainkaan varma haluatko toimenpidettä tai sähköisesti käytävä konsultaatio ei toimi, suosittelemme varaamaan ajan paikan päällä tapahtuvaan konsultaatioon. Konsultaatioajan voi varata vain puhelimitse.

15 €
Lisää lahjakorttiin +

Huulien muotoilu

Erityisen paljon täyteaineita käytetään huulien muotoiluun, täyttämiseen ja korostamiseen, sillä toistaiseksi muilla hoitomenetelmillä ei pystytä saavuttamaan yhtä näkyviä, nopeita, kestäviä ja kauniita lopputuloksia. Hoidon hinta määräytyy käytettävän täyteaineen ja täyteaineen määrän mukaan. Sinulle sopiva täyteaine voidaan valita hoidon yhteydessä. Tutustuthan huolellisesti huulien muotoiluun ennen ajan varaamista.

Lue lisää huulien muotoilusta ja täytöstä

Teosyal Kiss 1 ml

Teosyal Kiss -täyteaine on tarkoitettu huulten muotoiluun ja volyymin lisäämiseen. Vaikutus on pitkäkestoinen, jopa 9-12 kk. Huulten muotoilua Teosyal Kiss -täyteaineella tekee Iso Omenan liikkeessämme Lottalinnea T..

Lue lisää täyteainehoidoista ja huulten muotoilusta.

339 €
Lisää lahjakorttiin +

Teosyal RHA1 1ml

Täyteainehoitoja Teosyal RHA1-täyteaineella tekee esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitajamme Saara R. Kampin toimipisteessä.

329 €
Lisää lahjakorttiin +

Teosyal RHA 2 1 ml

Huulten muotoilua Teosyal RHA 2 -täyteaineella tekee koulutettu sairaanhoitaja ja huulten muotoiluun erikoistunut Lotta Linnea T. Blue Lagoonin Iso Omenan liikkeessä.

Lue lisää täyteaineihoidoista ja huulten muotoilusta.

329 €
Lisää lahjakorttiin +

Juvéderm Volift Retouch / Ultra Smile 0,55 ml

Juvéderm Volift Retouch – Puuduteainetta (lidokaiini) sisältävä Juvéderm Volift Retouch sopii erinomaisesti huulten täyttämiseen. Kesto: jopa 18 kuukautta.

289 €
Lisää lahjakorttiin +

Juvéderm Volbella / Volift 1ml

Juvéderm Volbella XC -Puuduteainetta (lidokaiini) sisältävä Juvéderm Volbella XC sopii erityisesti huulten muotoiluun sekä suu- ja silmänympärysalueen juonteiden häivyttämiseen. Vycross -teknologian ansiosta turvotuksen riski on pienempi ja huulet tuntuvat luonnollisilta hoidon jälkeen. Kesto: jopa 12 kuukautta.

Juvéderm Volift XC – Puuduteainetta (lidokaiini) sisältävä Juvéderm Volift XC sopii erinomaisesti mm. nasolabiaali- ja marionettijuonteiden hoitoon. Tuotetta voidaan käyttää myös huulten täyttämiseen. Kesto: jopa 18 kuukautta.

429 €
Lisää lahjakorttiin +

Teosyal RHA3 1 ml

Teosyal RHA täyteainesarjan RHA 3 sopii keskisyvien ja syvien juonteiden häivyttämiseen sekä huulten muotoiluun. RHA tukee ihon liikkeitä ja silottaa juonteet hellävaraisesti ja välittömästi säilyttäen kasvojen luonnollisen ilmeikkyyden.

Teosyal RHA3-täyteaineet ovat käytössä Kampin sekä Iso Omenan sairaanhoitajilla.

329 €
Lisää lahjakorttiin +

Esteettisen hoidon konsultaatio

Ensimmäinen sääntö hoidon varaukseen on varmuus siitä, että olet tutustunut huolella tarjoamaamme infoon ja olet varma, että haluat ottaa täyteainetta. Jos et ole lainkaan varma haluatko toimenpidettä tai sähköisesti käytävä konsultaatio ei toimi, suosittelemme varaamaan ajan paikan päällä tapahtuvaan konsultaatioon. Konsultaatioajan voi varata vain puhelimitse.

15 €
Lisää lahjakorttiin +

Dermapen-mikroneulaus

Dermapen-mikroneulaushoito korjaa ja uudistaa ihoa, tehden ihon pinnasta kaikin puolin tasaisemman! Hoito on erityisen hyvä arpiin ja juonteisiin, ihon epäpuhtauksiin, laajentuneisiin ihohuokosiin sekä ihon värimuutoksiin, kuten pigmenttimuutoksiin ja punoittaviin arpiin! Hoito käynnistää ihossa luonnollisen korjausprosessin, jonka myötä iho rupeaa uudistamaan itseään ja tuottamaan uutta kollageenia. Hoidossa ihoon myös imeytetään ihoa kosteuttavia ja uudistavia aineita, parhaimpien hoitotulosten optimoimiseksi.

Dermapen-mikroneulaus kasvot, kaula & dekoltee 60 min

Dermapen-mikroneulaus on yksi markkinoiden tehokkaimmista hoidoista arpien ja juonteiden hoidossa! Mikroneulaus on turvallinen hoitomuoto, joka perustuu ihon luonnollisiin korjausprosesseihin. Mikroneulausta voidaan tehdä kevyesti ja pinnallisesti, tai mikroneulauksella voidaan stimuloida ihossa kollageenin tuotantoa, jolloin hoito tehdään syvemmälle. Hoidon voimakkuutta voidaan säädellä koko hoidon ajan. Mikroneulaus on erinomainen hoitomuoto myös ihon värin kirkastamiseen, laajentuneisiin ihohuokosiin, sekä ihon epäpuhtausongelmiin. Dermapen-mikroneulaushoitomme sisältää kasvojen, kaulan ja dekolteen hoidon. Halutessasi voit varata ennen hoitoa maksuttoman ajan erikoiskasvohoitokonsultaatioon, jossa voit keskustella ihoterapeutin kanssa ihollesi parhaimmasta hoitovaihtoehdosta. Konsultaatio ei ole pakollinen.

Lue lisää ihon mikroneulauksesta

185 €
Lisää lahjakorttiin +

Dermapen-mikroneulaus selälle 60 min

Dermapenillä voidaan hoitaa erinomaisesti selän arpia, epäpuhtauksia sekä aknea. Dermapen-mikroneulaus on yksi markkinoiden tehokkaimmista hoidoista arpien ja juonteiden hoidossa! Mikroneulaus on turvallinen hoitomuoto, joka perustuu ihon luonnollisiin korjausprosesseihin. Mikroneulausta voidaan tehdä kevyesti ja pinnallisesti, tai mikroneulauksella voidaan stimuloida ihossa kollageenin tuotantoa, jolloin hoito tehdään syvemmälle. Hoidon voimakkuutta voidaan säädellä koko hoidon ajan. Mikroneulaus on erinomainen hoitomuoto myös ihon värin kirkastamiseen, laajentuneisiin ihohuokosiin, sekä ihon epäpuhtausongelmiin. Halutessasi voit varata ennen hoitoa maksuttoman ajan erikoiskasvohoitokonsultaatioon, jossa voit keskustella ihoterapeutin kanssa ihollesi parhaimmasta hoitovaihtoehdosta. Konsultaatio ei ole pakollinen.

Lue lisää ihon mikroneulauksesta

185 €
Lisää lahjakorttiin +

Dermapen 3 kerran sarjahoito (maksu kolmessa erässä)

3 kerran Dermapen-sarjahoito

 1. hoitokerta 185 €
 2. hoitokerta 171 €
 3. hoitokerta 171 €

Jokainen hoito maksetaan hoitokäynnin yhteydessä. Asiakas sitoutuu noudattamaan hintasopimusta ja käymään Dermapen-hoidossa max 8 viikon välein. Mikäli ehtoja ei noudateta, niin hintasopimus purkautuu, ja asiakasta laskutetaan jälkikäteen normaalin hoitohinnan (185€) perusteella.

Jos asiakas haluaa pidentää sarjahoitoa kolmen kerran sarjahoidosta viiden kerran sarjahoitoon, niin hinta tasataan neljännellä  hoitokerralla vastaamaan  viiden kerran sarjahoitohintaa.

Lue lisää ihon mikroneulauksesta

527 €
Lisää lahjakorttiin +

Dermapen 5 kerran sarjahoito (maksu viidessä erässä)

5 kerran Dermapen-sarjahoito

 1. hoitokerta 185 €
 2. hoitokerta 161,85 €
 3. hoitokerta 161,85 €
 4. hoitokerta 161,85 €
 5. hoitokerta 161,85 €

Jokainen hoito maksetaan hoitokäynnin yhteydessä. Asiakas sitoutuu noudattamaan hintasopimusta ja käymään Dermapen-hoidossa max 8 viikon välein. Mikäli ehtoja ei noudateta, niin hintasopimus purkautuu, ja asiakasta laskutetaan jälkikäteen normaalin hoitohinnan (185€) perusteella.

Jos asiakas haluaa pidentää sarjahoitoa kolmen kerran sarjahoidosta viiden kerran sarjahoitoon, niin hinta tasataan neljännellä hoitokerralla vastaamaan viiden kerran sarjahoitohintaa.

Lue lisää ihon mikroneulauksesta

832.40 €
Lisää lahjakorttiin +

Kasvohoidot

Blue Lagoonin kauneushoitolassamme sinua palvelevat ammattitaitoiset kosmetologit. Ihonhoitoon erikoistuneilla ihoasiantuntijoillamme on Dermalogican ihoterapeuttikoulutus sekä tehokkaiden Medik8 -kasvohoitojen sekä Dermapen-mikroneulauksen koulutus. Ihoterapeuteillamme on vahvaa kokemusta ihonhoidosta, sekä asiantuntemusta valita parhaat tuotteet ja hoitomenetelmät sinun ihollesi! Ihollesi räätälöitävä puhdistava, kosteuttava, kirkastava, elvyttävä, pehmittävä tai kiinteyttävä kasvohoito ennaltaehkäisee iho-ongelmien muodostumista ja ylläpitää ihon hyvää terveyttä ja toimintaa!

DMK-entsyymiterapia

DMK-entsyymiterapia alk.

Ihoa kuntouttava hoitokonsepti, joka palauttaa ihon sisäisen tasapainon jäljittelemällä ihon omaa kemiaa. Iho pyritään jälleenrakentamaan progressiivisesti pitkäkestoisten tulosten saavuttamiseksi. Hoidot alkaen 120€.

120 €
Lisää lahjakorttiin +

Dermalogica-kasvohoidot

Dermalogica kasvohoito 30 min

Dermalogican 30min kasvohoito sisältää Face-mapping -ihoanalyysin, kaksoisalkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja tehovoiteet. Valitessasi kasvohoidon, johon sisältyy lisähoitoja, voit valita ne etukäteen tai päättää paikan päällä kosmetologisi kanssa. Kasvohoidot räätälöidään ihotyyppisi ja ihon tarpeittesi mukaan, kesto riippuu valitsemistasi lisähoidoista.

Lue lisää Dermalogica-kasvohoidosta

55 €
Lisää lahjakorttiin +

Dermalogica kasvohoito 60 min

Dermalogican 60 min kasvohoito sisältää Face-mapping -ihoanalyysin, kaksoisalkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja tehovoiteet sekä yhden lisähoidon. Valitessasi kasvohoidon, johon sisältyy lisähoitoja, voit valita ne etukäteen tai päättää paikan päällä kosmetologisi kanssa. Kasvohoidot räätälöidään ihotyyppisi ja ihon tarpeittesi mukaan, kesto ja hinta riippuu valitsemistasi lisähoidoista.

Lue lisää Dermalogica-kasvohoidosta

80 €
Lisää lahjakorttiin +

Dermalogica kasvohoito 90min

Dermalogican 90 min kasvohoito sisältää Face-mapping -ihoanalyysin, kaksoisalkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja tehovoiteet sekä kaksi lisähoitoa. Valitessasi kasvohoidon, johon sisältyy lisähoitoja, voit valita ne etukäteen tai päättää paikan päällä kosmetologisi kanssa. Kasvohoidot räätälöidään ihotyyppisi ja ihon tarpeittesi mukaan, kesto ja hinta riippuu valitsemistasi lisähoidoista.

Lue lisää Dermalogica-kasvohoidosta

110 €
Lisää lahjakorttiin +

Lisähoito – Kulmien tai ripsien kestovärjäys 15min

Sisältää kulmien tai ripsien kestovärjäyksen. Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen tähän hintaan.

Lue lisää kestovärjäyksestä

15 €
Lisää lahjakorttiin +

Lisähoito – Ultraääni-ihonpuhdistus 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €
Lisää lahjakorttiin +

Lisähoito – Leuan tai ylähuulen sokerointi 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen tähän hintaan.

Lue lisää sokeroinnista

15 €
Lisää lahjakorttiin +

Lisähoito – Hieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen. 15 min. hieronta voidaan tehdä yhdelle alueelle (kasvot, kädet, jalat tai päänahka).

15 €
Lisää lahjakorttiin +

Lisähoito – Akupistehieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €
Lisää lahjakorttiin +

Lisähoito – Mekaaninen ihonpuhdistus 30 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen. Mekaaniseen ihonpuhdistukseen varataan  30 minuuttia.

30 €
Lisää lahjakorttiin +

Lisähoito – Kestovärit 30 min

Sisältää sekä kulmien että ripsien kestovärjäyksen. Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen tähän hintaan.

Lue lisää kestovärjäyksestä

30 €
Lisää lahjakorttiin +

Lisähoito – Hieronta 30 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen. 30 min. hieronta voidaan tehdä kasvojen, jalkojen, käsien tai päänahan alueelle.

30 €
Lisää lahjakorttiin +

Medik8-happohoidot

Medik8 Eye Revel

Silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon. Sopii hyvin herkälle silmänympärysiholle.

85 €
Lisää lahjakorttiin +

Medik8 Sensitive PHA

Tasoittaa ihon rakennetta ja ihan sävyä sekä vahvistaa ihoa. Sopii erittäin herkälle ja punoitukseen taipuvaiselle iholle.

85 €
Lisää lahjakorttiin +

Medik8 Universal AHA

Kirkastava ja iho pehmentävä happo. Sopii kaikille ihotyypeille ja useimpiin iho-ongelmiin, sekä tasapainottaa ihoa. Erinomainen valinta ensimmäiseksi hapoksi sekä ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

85 €
Lisää lahjakorttiin +

Medik8 Clarity

Puhdistava ja talineritystä tasapainottava happo, joka vähentää epäpuhtauksia ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista. Sopii rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

85 €
Lisää lahjakorttiin +

Medik8 Even

Kirkastava ja ihon sävyä tasoittava happo. Sopii erinomaisesti auringon vaurioittamalle, pigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle.

85 €
Lisää lahjakorttiin +

Medik8 Rewind

Iho uudistava yhdistelmähappo, joka stimuloi kollageenin tuotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita.

85 €
Lisää lahjakorttiin +

Pedikyyrit

Jalat kantavat koko kehomme painon, joten ne vaativat erityistä hoitoa ja huolenpitoa. Hoito ja jalkojen ihon kosteuttaminen kotona on tietenkin tärkeää, mutta pedikyyrillä voidaan hoitaa ongelma-alueita tai vain hemmotella rasittuneita jalkoja. Jalkahoidossa voidaan hoitaa jalkojen kuivuutta, kovettumia, känsiä tai paksuuntuneita varpaan kynsiä. Jalan rakenne sekä elintavat vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin, joten jalkojen ongelmia voi esiintyä kaiken ikäisillä. Säännölliset jalkahoidot toimivat myös ongelmia ennaltaehkäisevänä hoitona, sekä helpottavat mahdollisten ongelmien varhaista havaitsemista. Erityisen tärkeää jalkojen hoito on diabeetikoille sekä ikääntyville, kun jalkojen kotihoito alkaa vaikeutua. Myös raskauden aikana jalkahoito rentouttaa ja keventää oloa, sillä raskauden aikana jalat ovat erityisellä rasituksella.

Pedikyyri lakkauksella 60 min

Pedikyyri aloitetaan jalkojen kylvetyksellä, jossa virkistävä kylpy vähentää turvotusta ja pehmentää ihoa. Hoidamme jalkojesi kovettumia, känsiä, sarveistumia, kuivuutta, paksuuntuneita kynsiä sekä kynnet muotoillaan ja kynsinauhat siistitään. Jalkahoitomme sisältää myös hemmottelevan hieronnan sekä kynsien lakkauksen.

Lue lisää pedikyyristä

65 €
Lisää lahjakorttiin +

Spa-pedikyyri 90 min

Spa-pedikyyri aloitetaan jalkojen kuorinnalla ja kylvetyksellä. Kuorinta kirkastaa ihoa sekä virkistävä kylpy vähentää turvotusta ja pehmentää ihoa. Hoidamme jalkojesi kovettumia, känsiä, sarveistumia, kuivuutta, paksuuntuneita kynsiä sekä kynnet muotoillaan ja kynsinauhat siistitään. Spa-pedikyyrimme sisältää myös viilentävän naamion jaloille sekä hemmottelevan hieronnan. Hoidossa lakataan myös kynnet. 90 minuutin spa-pedikyyrissä saat perusteellisen jalkahoidon lisäksi rentouttavan ja hyvinvointiasi edistävän hemmotteluhetken!

Lue lisää spa-pedikyyristä

75 €
Lisää lahjakorttiin +

Pedikyyri Shellac™ -kestolakkauksella 75min

Pedikyyri aloitetaan jalkojen kylvetyksellä, jossa virkistävä kylpy vähentää turvotusta ja pehmentää ihoa. Hoidamme jalkojesi kovettumia, känsiä, sarveistumia, kuivuutta, paksuuntuneita kynsiä sekä kynnet muotoillaan ja kynsinauhat siistitään. Jalkahoitomme sisältää myös hemmottelevan hieronnan sekä kestävän Shellac-  lakkauksen. Shellac- lakkaus tekee kynnen pinnasta tavallista lakkaa kiiltävämmän, jättäen geelimäisen pinnan kynnelle. Suosittelemme tätä kaikille, jotka haluavat pitää varpaankyntensä huoliteltuina ja kauniina pitkään!

Lue lisää Shellac-kestolakkauksesta

95 €
Lisää lahjakorttiin +

Spa-pedikyyri Shellac-lakkauksella 1h 45min

Spa-pedikyyri Shellac- lakkauksella aloitetaan jalkojen kuorinnalla ja kylvetyksellä. Kuorinta kirkastaa ihoa sekä virkistävä kylpy vähentää turvotusta ja pehmentää ihoa. Hoidamme jalkojesi kovettumia, känsiä, sarveistumia, kuivuutta, paksuuntuneita kynsiä sekä kynnet muotoillaan ja kynsinauhat siistitään. Spa-pedikyyrimme sisältää myös viilentävän naamion jaloille sekä hemmottelevan hieronnan. Hoidossa lakataan myös kynnet kestävällä Shellac- lakkauksella. Shellac- lakkaus tekee kynnen pinnasta tavallista lakkaa kiiltävämmän, jättäen geelimäisen pinnan kynnelle. Suosittelemme tätä kaikille, jotka haluavat pitää varpaankyntensä huoliteltuina ja kauniina pitkään!

Lue lisää spa-pedikyyristä

Lue lisää Shellac-kestolakkauksesta

105 €
Lisää lahjakorttiin +

Shellac™ – yksivärinen lakkaus varpaiden kynsille

Shellac™ – yksivärinen kestolakkaus kestää varpaissa useita viikkoja! Shellacin avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Käytettävän värin saat valita laajasta värivalikoimastamme. Varpaankynsien kestolakkaus on erinomainen jatkuvana hoitona varpaiden kynsien kaunistamiseen, sekä juhlia tai lomamatkoja varten!

Lue lisää Shellac-kestolakkauksesta

50 €
Lisää lahjakorttiin +

Shellac™ – ranskalainen lakkaus varpaiden kynsille

Shellac™ – ranskalainen lakkaus varpaiden kynsille on erityisen ihana hoito esimerkiksi loma- tai häämatkaa varten!

Lue lisää Shellac-kestolakkauksesta

55 €
Lisää lahjakorttiin +

Shellac™ – huolto varpaiden kynsille

Shellac™ – yksivärinen kestolakkaus kestää varpaissa useita viikkoja! Shellacin avulla kynsien pinta tulee kauniin tasaiseksi ja upean kiiltäväksi. Varpaankynsien kestolakkaus on erinomainen jatkuvana hoitona varpaiden kynsien kaunistamiseen, sekä juhlia tai lomamatkoja varten! Hoidon yhteydessä poistamme vanhan Shellac™ -lakkauksen, hoidamme kynsinauhat, siistimme kynnet ja teemme uuden lakkauksen.

Lue lisää Shellac-kestolakkauksesta

55 €
Lisää lahjakorttiin +

Kestovärit & Yumi Lashes –kestotaivutus

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on ollut Suomessa aina suosittu kuukausittainen rutiinihoito, jolla saadaan nopeasti ja vaivattomasti kaunista ja huoliteltua ilmettä kasvoille. Kestovärien rinnalle uudeksi suosikkihoidoksi on muodostunut ripsien kestotaivutus, jolla asiakkaan omat ripset saadaan kauniisti esiin! Blue Lagoonin liikkeissämme käytössämme on Yumi Lashes -kestotaivutus ripsille, joka pitää sisällään myös ripsien kestovärjäyksen.

Ikäraja kestoväreissä ja kestotaivutuksessa on 16 vuotta.

Yumi Lashes -kestotaivutus + Yumi Brows -kulmien laminointi

Hoitoon varataan 90 minuuttia aikaa.

120 €
Lisää lahjakorttiin +

Yumi Lashes – Ripsien kestotaivutus 90 min

Ripsien kestotaivutus suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti, asiakkaan ripset huomioiden. Yumi Lashes -hoidon vahvuus on sen kyky saada omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä ja näyttäviltä ilman ripsipidennyksiä. Kestotaivutus on hyvä vaihtoehto heille, ketkä haluavat korostaa silmiään, mutta eivät voi syystä tai toisesta ottaa ripsipidennyksiä.

Huomioithan, että ripsipidennysten poiston jälkeen, tulee odottaa yksi kasvukausi (8 viikkoa), ennen kuin on suotavaa tehdä ripsien kestotaivutusta. Tutustuthan huolellisesti kestotaivutuspalveluumme ennen ajan varaamista!

Ikäraja kestotaivutukseen on 16 vuotta

85 €
Lisää lahjakorttiin +

Kulmien kestovärjäys (sis. muotoilun) 30 min

Kulmien kestovärjäys sisältäen muotoilun pinseteillä.

Lue lisää kestovärjäyksestä

22 €
Lisää lahjakorttiin +

Kulmien muotoilu 15 min

Kulmien muotoilu pinseteillä.

14 €
Lisää lahjakorttiin +

Kulmien muotoilu sokerilla 15 min

Kulmien muotoilu sokerointimenetelmällä. Suosittelemme sokerointia erityisesti silloin, kun sinulla on paljon muotoiltavaa tai haluat kulmiisi tarkkarajaiset linjat ja pitkään siistinä kestävän lopputuloksen. Sokerin avulla on mahdollista poistaa myös hentoa/vaaleaa karvaa kulmista, jonka nyppiminen ei yleensä ole yhtä tehokasta.

Lue lisää sokeroinnista

14 €
Lisää lahjakorttiin +

Ripsien kestovärjäys 30 min

Ripsien kestovärjäys. Hoito tehdään asiakkaalle valitulla sävyllä: musta, sinimusta tai ruskea. Värjäys kestää ripsissä 2-6 viikkoa riippuen minkälaista ”rasitusta” ripset saavat.

Lue lisää ripsien kestovärjäyksestä.

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää hoitopäivänä. Huomioithan myös, että mahdollinen muutamankin minuutin myöhästyminen on pois omasta hoitoajastasi. Jo 10 minuutin myöhästyminen vaikuttaa merkittävästi palveluiden tekoon, joihin varataan vähemmän aikaa.

18 €
Lisää lahjakorttiin +

Ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. muotoilun) 40 min

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sisältää kulmien muotoilun pinseteillä.

Lue lisää kestovärjäyksestä.

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää hoitopäivänä. Huomioithan myös, että mahdollinen muutamankin minuutin myöhästyminen on pois omasta hoitoajastasi. Jo 10 minuutin myöhästyminen vaikuttaa merkittävästi palveluiden tekoon, joihin varataan vähemmän aikaa

34 €
Lisää lahjakorttiin +

Brow Bar

Kulmakarvojen ehostuksen ympärille on syntynyt valtavasti erilaisia vaihtoehtoja, ja kulmat ovatkin olleet kauneustrendien keskiössä jo jonkin aikaa. Kulmakarvat kehystävät kasvoja ja tuovat esiin asiakkaan persoonaa. Kulmakarvat ovat näkyvä osa kasvoja, joten kauniisti laitetut kulmat erottuvat heti edukseen!

Uutuutena olemme lanseeranneet Brow Barin osaksi jokaista liikettämme. Loihdimme upeita kulmien muotoiluja, värjäyksiä ja stailauksia kasvosi ja toiveesi huomioiden!

Kulmien muotoilu

Kulmien muotoilu on yksi nopeimmista ehostuskeinoista, jolla saat kauniit ja siistit linjat kulmakarvoillesi! Erityisesti runsaampiin kulmiin voidaan pelkällä kulmien muotoilulla saada suuriakin muutoksia aikaan, kun taas harvempiin kulmiin muotoilulla saadaan siisti ja huoliteltu lopputulos. Kulmien muotoilussa on tärkeää huomioida asiakkaan kulmakarvojen lähtötilanne ja toiveet parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Brow Barissa kulmien muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla.

Hoitoon varataan 15 min. aikaa.

Lue lisää kulmien muotoilusta!

14 €
Lisää lahjakorttiin +

Yumi Brows –kulmien laminointi

Kulmien laminointi, toiselta nimeltään brow lift, on tämän hetken kuumin kulma- ja kauneustrendi, jonka avulla niin ohuista kuin runsaimmistakin kulmista saadaan näyttävät ja siistit jopa 6 viikon ajaksi!

Hoitoon varataan 60 minuuttia aikaa.

50 €
Lisää lahjakorttiin +

Kulmien kestovärjäys & muotoilu

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Muotoilu Brow Barissa voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla.

Hoitoon varataan 30 min. aikaa.

Lue lisää kulmien kestovärjäyksestä ja muotoilusta!

22 €
Lisää lahjakorttiin +

Kulmien stailaus

Brow Barissamme tehtävä kulmakarvojen stailaus sisältää konsultaation yhdessä Brow Bar -ammattilaisen kanssa, kulmien muodon suunnittelun Golden Ratio -työkalulla, kulmakarvojen kestovärjäyksen, muotoilun sekä lopuksi kulmakarvojen meikkauksen, jossa samalla Brow Barin kulma-ammattilaisemme opastaa sinua kulmiesi meikkaamisesta.

Hoitoon varataan 45 min. aikaa

Lue lisää kulmien stailauksesta!

45 €
Lisää lahjakorttiin +

Yumi Lashes -kestotaivutus + Yumi Brows -kulmien laminointi

Hoitoon varataan 90 minuuttia aikaa.

120 €
Lisää lahjakorttiin +

Vita Liberata -suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat nopeasti ja turvallisesti ihollesi kauniin tasaisen ja halutessasi jopa intensiivisen rusketuksen! Suosittelemme suihkurusketusta erityisesti ennen lomamatkaa, juhlia tai kuvauksia. Koska suihkurusketus on turvallinen tapa saada iholle kaunis ja tasainen väri, voi suihkurusketuksia tehdä myös säännöllisesti jatkuvan kauniin värin ylläpitämiseksi, ilman pelkoa ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä tai vaurioitumisesta.

Vita Liberata -suihkurusketus koko vartalolle

38 €
Lisää lahjakorttiin +

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa tehden siitä silkinpehmeän. Sokeroimalla voidaan poistaa ihokarvoja lähes kaikilta alueilta ja kaikenlaisilta ihoilta. Kaikki sokeroijamme ovat koulutettuja sokeroinnin ammattilaisia. Sokeroinnissa käytämme laadukkaita Alexandria Professionals -tuotteita. Sokerointi onkin paljon muutakin kuin karvanpoisto. Sokerointi poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja ihosta tulee kirkkaamman ja terveemmän näköinen. Sokeroinnin jälkeen kosteusvoiteet imeytyvät paremmin ja niitä on miellyttävä levittää pehmeälle, karvattomalle iholle.

Lue lisää sokeroinnista, sokerointiin valmistautumisesta ja kotihoito-ohjeista.

Sääret 45 min

Säärten sokerointi.

45 €
Lisää lahjakorttiin +

Sääret ja reidet 75 min

Säärten ja reisien sokerointi.

75 €
Lisää lahjakorttiin +

Reidet 45 min

Reisien sokerointi.

45 €
Lisää lahjakorttiin +

Bikinit (vain naisille) 30 min

Bikinialueen sokerointi (vain naisille).

34 €
Lisää lahjakorttiin +

Kainalot 30 min

Kainaloiden sokerointi.

30 €
Lisää lahjakorttiin +

Käsivarret 45 min

Käsivarsien sokerointi.

42 €
Lisää lahjakorttiin +

Selkä 45 min

Selän sokerointi.

45 €
Lisää lahjakorttiin +

Rinta 45 min

Rinnan sokerointi.

45 €
Lisää lahjakorttiin +

Vatsa 45 min

Vatsan sokerointi.

45 €
Lisää lahjakorttiin +

Ylähuuli 30 min

Ylähuulen sokerointi.

20 €
Lisää lahjakorttiin +

Koko kasvot 60 min

Koko kasvojen sokerointi.

45 €
Lisää lahjakorttiin +

Brasilialainen sokerointi 1. kerta (vain naisille) 45 min

Brasilialainen sokerointi vain naisille.

Kuuntele podcastimme: Kaikki brasilialaisesta sokeroinnista, tai lue lisää sokeroinnista.

80 €
Lisää lahjakorttiin +

Brasilialainen sokerointi – jatkokerrat (vain naisille) 45 min

Brasilialaisen sokeroinnin seuraavat kerrat säännöllisesti käytynä max 6 viikon välein (vain naisille).

Kuuntele podcastimme: Kaikki brasilialaisesta sokeroinnista, tai lue lisää sokeroinnista.

60 €
Lisää lahjakorttiin +

Meikkaukset

Blue Lagoonissa sinua palvelevat meikkaukseen erikoistuneet tekijämme, joilta löytyy esteettistä silmää, näkemystä erilaisista meikkilookeista, tietoa trendeistä sekä taitoa toteuttaa juuri asiakkaalle sopiva meikkityyli. Ajan meikkaukseen voit varata suoraan netistä kotisivujemme kautta sekä Blue Lagoon FI -nimisellä ajanvaraussovelluksella. Voit myös tiedustella meikkiaikoja sähköpostilla info@bluelagoon.fi.

Koemeikki 60 min

Jos haluat varmistua esim. juhlameikin lopputuloksesta, voit halutessasi varata erillisen koemeikin, jolla varmistamme toiveidesi toteutumisen! Koemeikkiin varataan aikaa 60 min. Häämeikin yhteydessä tehtävään täydelliseen koemeikkiin varataan aikaa 90 minuuttia, ja se sisältyy häämeikin hintaan. Tunnin koemeikissä ei välttämättä tehdä juhlameikkiä täydellisesti alusta loppuun asti valmiiksi, vaan tehdään huolella asiakkaan kannalta tärkeimmät alueet, kuten esimerkiksi silmä- / huulimeikki sekä valitaan sopivat pohjustustuotteet.

Lue lisää meikkauksista

50 €
Lisää lahjakorttiin +

Päivämeikki

Päivämeikkiimme varataan aikaa liikkeissämme 60 minuuttia. Päivämeikki toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen sekä asiakkaan ikä, persoona ja tyyli huomioiden. Päivämeikin on tarkoitus sopia töihin arkeen tai vaikkapa työhaastatteluun, joten lopputuloksella haetaan yleensä kevyttä ja raikasta ilmettä.

Lue lisää päivämeikistä.

65 €
Lisää lahjakorttiin +

Ilta- / juhlameikki

Juhlat ovat ihana osa elämää ja juhliin valmistautuminen virittelee tunnelmaan ja luo juhlista suuremman elämyksen sekä ihania muistoja! Juhliin sopiva iltameikki ei automaattisesti tarkoita paksua pakkelikerrosta ja räikeitä sävyjä, vaan myös iltameikissä tärkeää on kuunnella asiakkaan toiveita sekä analysoida asiakkaan persoonaa ja tyyliä. Kahden eri henkilön iltameikit voivat lopputuloksiltaan olla täysin ääripäät toisistaan. Iltameikki voidaan siis toteuttaa hyvin hienostuneesti ja maltillisesti tai vaihtoehtoisesti voimme luoda näyttävän juhlameikin kasvoja muotoilevilla varjostuksilla, hehkuvilla korostuksilla, herkullisilla huulilla ja näyttävillä silmillä irtoripsien kera, tai mitä vain näiden ääripäiden väliltä!

Lue lisää juhlameikistä.

90 €
Lisää lahjakorttiin +

Häämeikki

Häämeikissä monesti yleisimpiä toiveita ovat meikin kestävyys, kuvauksellisuus sekä klassisen tyylikäs ja kaunis lopputulos. Hyvän lopputuloksen takaamme häämeikkiin sisältyvällä täydellisellä koemeikillä, jolla varmistamme toiveidesi toteutumisen! Koemeikkiin varataan aikaa 90 min. ja itse häämeikkiin varataan aikaa 120 min..

Lue lisää häämeikistä

180 €
Lisää lahjakorttiin +

Pakettihoidot

Pakettihoito on hyvä vaihtoehto, kun olet vailla kattavaa hoitoa. Pakettihoidon yhteydessä voimme toteuttaa useasta palvelusta koostuvan hoitoelämyksen. Pakettihoito säästää aikaasi, kun voit yhdellä käyntikerralla hoidattaa itsesi päästä varpaisiin! Kaikissa pakettihoidoissamme olemme huomioineet myös pakettihoitoalennuksen, joten pakettihoito on myös kustannustehokas vaihtoehto. Hoitolassamme olemme suunnitelleet neljä toisistaan poikkeavaa pakettihoitokokonaisuutta erilaisiin tarpeisiin. Lahjakortti pakettihoitoon on myös ylellinen lahja, jossa yhdistyvät konkreettiset hyödyt sekä rentoutuminen. Pakettihoito rentoutumiseen, hemmotteluun tai tuloksia tuottavaan tehohoitoon, on kannattava investointi omaan hyvinvointiin!

Glowing Mama – Täydellistä hemmottelua äidille 2h 5min

Glowing Mama -hoitopaketti on täydellinen hemmottelulahja äidille! Hoito sopii myös ihanasti esimerkiksi Baby Shower -yllätykseksi! Tai miksi et soisi tuoreelle äidille hetken omaa aikaa rentoutua? Jo raskausaika voi muuttaa paljon ihoa, sekä tuoda uudenlaisia hoitotarpeita. Tämän hoitokokonaisuuden yhteydessä ammattilaisemme myös neuvoo sinua turvalliseen ja sinulle sopivaan kotihoitoon!

Hoitopaketti sisältää tehokkaan 30 minuutin Dermalogica kasvohoidon, rentouttavan 35 minuutin intialaisen päähieronnan sekä kattavan 60 minuutin pedikyyrin, joka hoitaa ja virkistää turvonneitakin ja väsyneitä jalkoja!

Pakettihoidon kesto yhteensä 2 h 5 min.

144 €
Lisää lahjakorttiin +

Piece of Heaven -pakettihoito 2h

Piece of Heaven – Ylellinen elämys koko keholle

Tämä pakettihoito on täydellinen rentoutusta, hyvinvointia ja hemmottelua kaipaavalle asiakkaalle! Hoito alkaa lämpimällä vartaloasi rentouttavalla 45 minuutin kuumakivihieronnalla, jonka jälkeen ihoasi hemmotellaan 60 minuutin Dermalogica-kasvohoidolla, joka pitää sisällään yhden omavalintaisen 15 min lisähoidon (ultraääni-ihonpuhdistus/ silmänympäryshoito/ klassinen hieronta / akupistehieronta tai sokerointi kasvoista). Kasvohoidon jälkeen saat nauttia kahvia tai teetä, samalla kun kuorimme ja hieromme jalkasi virkeään kuntoon!

Hoitopaketti sisältää rentouttavan 45 minuutin kuumakivihieronnan, kattavan 60 minuutin Dermalogica kasvohoidon sekä 15 minuutin pikapedikyyrin.

Pakettihoidon kesto yhteensä 2 h.

156 €
Lisää lahjakorttiin +

Beauty by Blue Lagoon -pakettihoito 2h 15min

Beauty by Blue Lagoon

Tällä pakettihoidolla kaunistamme ihosi ja huolittelemme jalkasi kuntoon! Minimanikyyri ja kaunis lakkaus viimeistelevät kokonaisuuden. Suosittelemme tätä pakettihoitoa lahjaksi, kun haluat antaa lahjansaajalle hyödyllisen, kattavan ja hoitavan elämyksen!

Hoito sisältää yksilöllisesti räätälöitävän 60 minuutin Dermalogica kasvohoidon, joka pitää sisällään yhden 15 minuuttisen omavalintaisen lisähoidon (ultraääni-ihonpuhdistus / silmänympäryshoito/ klassinen hieronta / päänahanhieronta / kulmien kestovärjäys / akupistehieronta tai sokerointi kasvoista). Lisäksi tämä pakettihoito sisältää kattavan 60 minuutin pedikyyrin, jossa kylvetämme jalat, hoidamme jalkapohjat ja kynnet, sekä teemme rentouttavan jalkahieronnan ja lakkauksen. Jotta olisit huoliteltu päästä varpaisiin, teemme myös tämän hoitokokonaisuuden yhteydessä käsillesi minimanikyyrin, joka sisältää kynsien viilauksen sekä lakkauksen.

Pakettihoidon kesto yhteensä 2 h 15 mim.

144 €
Lisää lahjakorttiin +

Quality time for two – Hemmotteleva parihoito 2h

Quality time for two – Hemmotteleva parihoito

Tämä hoitokokonaisuus on täydellinen hemmotteluelämys pariskunnille ja ystävyksille! Suosittelemme tätä hoitopakettia myös lahjaksi.

Rentouttava parihoitomme sisältää kummallekin 90 minuutin täydelliset Dermalogica-kasvohoidot, jotka räätälöidään täysin asiakkaan ihon mukaan. 90 minuutin kasvohoitomme sisältää myös kaksi omavalintaista lisähoitoa. Tehokkaan kasvohoidon lisäksi pari saa nauttia elämyksellisestä 30 minuutin Hot Stones -kuumakivihieronnasta.

Parihoitoja varten suosittelemme varaamaan ajan Kampin liikkeemme parihoitohuoneeseen.

Pakettihoidon kesto yhteensä 2 h.

290 €
Lisää lahjakorttiin +

Rentouttavat hieronnat

Rentouttaviin hierontoihin Blue Lagoonin liikkeissä lukeutuvat Hot Stones -kuumakivihieronta sekä intialainen päähieronta. Molemmissa hieronnoissa hyödynnetään käsin tehtävää klassista hierontaa, joka kohdistuu ihoon, rasvakudokseen ja lihaksiin. Rentouttavia hierontoja tekevät tyypillisesti kosmetologit, jolloin hieronnan tavoitteena on ihon hoitaminen, asiakkaan terveyden edistäminen sekä rentouttaminen. Jos haluat voimakkaampaa lihasta muokkaavaa hierontaa, suosittelemme kääntymään urheiluhierojan puoleen.

Hot Stones -kuumakivihieronta 45 min

Rentouttava  lihaksiin perustuva kuumakivihieronta.

Lue lisää kuumakivihieronnasta.

59 €
Lisää lahjakorttiin +

Hot Stones -kuumakivihieronta 60 min

Rentouttava lihaksiin perustuva kuumakivihieronta.

Lue lisää kuumakivihieronnasta.

69 €
Lisää lahjakorttiin +

Hot Stones -kuumakivihieronta 90 min

Rentouttava lihaksiin perustuva kuumakivihieronta.

Lue lisää kuumakivihieronnasta.

100 €
Lisää lahjakorttiin +

Intialainen päähieronta 35 min

Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, se tehdään selkä-, käsivarsi-, niska-, hartia-, pää-, kasvo- sekä decollettee-alueelle.

Lue lisää intialaisesta päähieronnasta.

39 €
Lisää lahjakorttiin +

Intialainen päähieronta 60 min

Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, se tehdään selkä-, käsivarsi-, niska-, hartia-, pää-, kasvo- sekä decollettee-alueelle.

Lue lisää intialaisesta päähieronnasta.

65 €
Lisää lahjakorttiin +