Dermalogican Biosurface peel -kasvohoito

Kirkkautta ja tasoitusta ihollesi!

BioSurface Peel – kasvojen mieto kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorintahoito vähentää aknea, pigmentaatiota ja ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, paljastaen tasaisemman, kirkkaamman ja pehmeämmän ihon. Ainutlaatuinen, monivaiheinen kuorinta toimii ihon biologian kanssa poistaen turvallisesti ihon elottomia pintakerroksia ja kiihdyttämällä solujen uusiutumista ilman tulehdusta tai pitkää palautumisaikaa. Parhaat tulokset saadaan kun hoidot tehdään 3-6 kerran sarjana, ihosi huolenaiheesta riippuen. Kuitenkin jo yksikin hoito kirkastaa ja pehmentää ihoa.

Kaksivaiheinen kuorinta hyödyntää kurpitsan, papaijan ja mothpavun entsyymejä, jotka liuottavat tukkeumia ja aktivoivat ihon uudistumista. Entsyymivaihe aloittaa kuorintaprosessin, jonka jälkeen iho on valmis hydroksihapposeokselle. Happoseoksessa käytetään muun muassa maitohappoa, salisyylihappoa ja fytiinihappoa. Hapotus saa aikaan solujen kuoriutumisen ihon pinnalta, kirkastaa pigmentaatiota ja hoitaa pieniä juonteita ja ryppyjä. Hapot lisäävät myös luonnollisia keramideja ja kosteuttavat ihoa. Happoja kerrostetaan iholle sen vahvuuden ja tarpeiden mukaan, ja viimeisen kerroksen jälkeen iho neutraloidaan. Korjaava hiivauute, neutraloiva natriumbikarbonaatti ja rauhoittavat kasviuutteet lopettavat hoidon ja palauttavat ihon luonnollisen pH:n.

Kontraindikaatiot

Ennen hoitoa on tärkeää, että olet tutustunut hoitoon ja jälkihoito-ohjeisiin.

Emme suosittele hoitoa sinulle, jos:

  • Sinulle on viimeisen kahden viikon aikana tehty ihoa uudistavia hoitoja kuten laser, valoterapia, kemiallinen kuorinta tai mikrohionta.
  • Olet saanut botox tai täyteainehoitoja viimeisen viiden päivän aikana.
  • Kasvojesi alueelle on tehty karvanpoistoa 72 tunnin aikana.
  • Olet syönyt Roaccutan- tai vastaavan lääkekuurin viimeisen kuuden kuukauden aikana.
  • Ihollesi on juuri tehty kuorinta kotona tai hoitolassa.
  • Olet käyttänyt a-vitamiinista johdettuja tuotteita tai lääkkeitä viimeisen 48 tunnin aikana.
  • Ihosi on erittäin herkkä, ärtynyt tai auringonpolttama
  • Ihollasi on tarttuva ihosairaus tai infektio, kuten aktiivinen huuliherpes
  • Kasvojen ihollasi on haavoja tai sen pinta on rikki.
  • Olet raskaana tai imetät.

Jos et ole tottunut kuorimaan tai hoitamaan ihoasi, suosittelemme ensimmäiseksi hoidoksesi 60 minuutin Dermalogica-kasvohoitoa, jolloin kosmetologi pääsee tutustumaan ihoosi rauhassa.

Biosurface Peel -hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen tulisi välttää auringossa oleilua, joten paras aika hoidolle (erityisesti sarjahoidoille) on keväällä, syksyllä ja talvella. Kuorinnan jälkeen ihosi voi tuntua kiristävältä, kuivalta, iho voi punoittaa, iho saattaa hilseillä tai pigmentoituneet alueet saattavat hetkellisesti tummua. Tämä johtuu siitä, että vanhat ihosolut nousevat pintaan ja hilseilevät samalla kun uudet solut kasvavat basaalikerroksessa. Noin viikon kuluttua hoidosta iho tuntuu normaalilta ja hilseily on loppunut. Hoitopäivänä ei suositella liikuntaa tai lämpöä kuten saunaa. Viikon verran tulisi välttää suoraa altistumista auringolle. Hoidon jälkeen on todella tärkeää kosteuttaa ja hoitaa ihoa rauhoittavilla ja vahvistavilla tuotteilla.