Blue Lagoonin pakettihoidot kaikille tarpeille!

Hemmottelua & tuloksia

Beauty by Blue Lagoon – Kauneutta Blue Lagoonin tyyliin

Tällä pakettihoidolla kaunistamme ihosi ja huolittelemme jalkasi kuntoon! Minimanikyyri ja kaunis lakkaus viimeistelevät kokonaisuuden. Suosittelemme tätä pakettihoitoa lahjaksi, kun haluat antaa lahjansaajalle hyödyllisen, kattavan ja hoitavan elämyksen! Hoito sisältää yksilöllisesti räätälöitävän kasvohoidon, joka pitää sisällään myös yhden omavalintaisen lisähoidon (ultraääni-ihonpuhdistus/ mekaaninen ihonpuhdistus/ silmänympäryshoito/ klassinen hieronta / akupistehieronta tai sokerointi kasvoista). Lisäksi tämä pakettihoito sisältää kattavan pedikyyrin, jossa kylvetämme jalat, hoidamme jalkapohjat ja kynnet, sekä teemme rentouttavan jalkahieronnan ja lakkauksen. Jotta olisit huoliteltu päästä varpaisiin, teemme myös tämän hoitokokonaisuuden yhteydessä käsillesi minimanikyyrin, joka sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen.

Beauty by Blue Lagoon -pakettihoito sisältää:

 • 60 minuutin Dermalogica kasvohoito
 • 60 minuutin pedikyyri
 • Minimanikyyri

Beauty by Blue Lagoon -pakettihoito 2,5 h 139 €

Piece of Heaven – Ylellinen elämys koko keholle

Ylellinen rentoutushoito itsensä hemmotteluun ja hoitamiseen! Hoito alkaa lämpimällä vartalosi rentouttavalla kuumakivihieronnalla, jonka jälkeen ihoasi hemmotellaan kattavalla Dermalogica kasvohoidolla. Ihollesi räätälöitävään kasvohoitoon voit sisällyttää yhden omavalintaisen lisähoidon (ultraääni-ihonpuhdistus/ mekaaninen ihonpuhdistus/ silmänympäryshoito/ klassinen hieronta/ akupistehieronta tai sokerointi kasvoista). Kasvohoidon jälkeen saat nauttia virkistävää juomaa, samalla kun kuorimme ja hieromme jalkasi virkeään kuntoon! Tämä pakettihoito on täydellinen hemmottelulahja rentoutusta, hyvinvointia, hemmottelua ja nautintoja kaipaavalle asiakkaalle!

Piece of Heaven -pakettihoito sisältää:

 • 45 minuutin Hot Stones -kuumakivihieronta
 • 60 minuutin Dermalogica kasvohoito
 • Virkistävä pikapedikyyri jaloille

Piece of Heaven -pakettihoito 2,5 h 156 €

Urban Well-being – Tuloksellinen ja kattava hoitokokonaisuus

Tässä hoidossa hemmottelemme sinua kokonaisvaltaisesti, tuloksia unohtamatta! Tämä hoitokokonaisuus on täydellinen ennen lomamatkaa tai tärkeää tapahtumaa! Hoitopaketti sopii hyvin myös kiireiselle asiakkaalle, sillä tällä paketilla hoidatat itsesi huoliteltuun kuntoon tehokkaasti, ja saat nauttia pitkään hoidon tuloksista! Tämä hoito on täydellinen lahja kiireiselle, sekä tehokkuutta ja tuloksia arvostavalle  asiakkaalle!

Urban Well-being -hoitopaketti sisältää:

 • 30 minuutin Dermalogica kasvohoito
 • Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu
 • Sormien kynsien Shellac-kestolakkaus
 • 60 minuutin pedikyyri

Urban Well-being -pakettihoito 3h 172 €

Glowing Mama – Hemmotteleva hoito äidille

Tällä pakettihoidolla suomme kehoa ja mieltä rentouttavan hoitoelämyksen tulevalle äidille! Tässä hoitokokonaisuudessa on otettu huomioon raskauden tuomat hoitotarpeet, tiesitkö että iho ja jalat voivat muuttua paljonkin raskausaikana? 30 minuutin Dermalogica kasvohoidon yhteydessä ihoterapeuttisi voi opastaa sinua raskauden tuomien ihomuutosten hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Hoitopaketti sisältää rentouttavan ja virkistävän päähieronnan lisäksi myös kokonaisvaltaisen jalkahoidon, joka virkistää raskauden kuormittamia jalkojasi! Glowing Mama -hoitopaketti on täydellinen Baby Shower -yllätys tulevalle äidille, tai ilostuttava lahjaidea tuoreelle äidille, joka ansaitsee hetken aikaa itselleen!

Glowing Mama -hoitopaketti sisältää:

 • 30 minuutin Dermalogica kasvohoito
 • 35 minuutin intialainen päähieronta
 • 60 minuutin pedikyyri

Glowing Mama -hoitopaketti äidille 2 h 20 min. 139 €