Blue Lagoonin hemmottelevat pakettihoidot

Hemmottelua & tuloksia

Beauty by Blue Lagoon – Kauneutta Blue Lagoonin tyyliin

Tällä pakettihoidolla kaunistamme ihosi ja huolittelemme jalkasi kuntoon! Minimanikyyri ja kaunis lakkaus viimeistelevät kokonaisuuden. Suosittelemme tätä pakettihoitoa lahjaksi, kun haluat antaa lahjansaajalle hyödyllisen, kattavan ja hoitavan elämyksen! Hoito sisältää yksilöllisesti räätälöitävän kasvohoidon, joka pitää sisällään myös yhden omavalintaisen lisähoidon (ultraääni-ihonpuhdistus/ mekaaninen ihonpuhdistus/ silmänympäryshoito/ klassinen hieronta / akupistehieronta tai sokerointi kasvoista). Lisäksi tämä pakettihoito sisältää kattavan pedikyyrin, jossa kylvetämme jalat, hoidamme jalkapohjat ja kynnet, sekä teemme rentouttavan jalkahieronnan ja lakkauksen. Jotta olisit huoliteltu päästä varpaisiin, teemme myös tämän hoitokokonaisuuden yhteydessä käsillesi minimanikyyrin, joka sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen.

Beauty by Blue Lagoon -pakettihoito sisältää:

 • 60 minuutin Dermalogica-kasvohoito (Turussa 60min Medik8-kasvohoito)
 • 60 minuutin pedikyyri
 • Minimanikyyri

Beauty by Blue Lagoon -pakettihoito 2 h 15 min 139 €

Piece of Heaven – Ylellinen elämys koko keholle

Ylellinen rentoutushoito itsensä hemmotteluun ja hoitamiseen! Hoito alkaa lämpimällä vartalosi rentouttavalla kuumakivihieronnalla, jonka jälkeen ihoasi hemmotellaan kattavalla Dermalogica kasvohoidolla. Ihollesi räätälöitävään kasvohoitoon voit sisällyttää yhden omavalintaisen lisähoidon (ultraääni-ihonpuhdistus/ mekaaninen ihonpuhdistus/ silmänympäryshoito/ klassinen hieronta/ akupistehieronta tai sokerointi kasvoista). Kasvohoidon jälkeen saat nauttia virkistävää juomaa, samalla kun kuorimme ja hieromme jalkasi virkeään kuntoon! Tämä pakettihoito on täydellinen hemmottelulahja rentoutusta, hyvinvointia, hemmottelua ja nautintoja kaipaavalle asiakkaalle!

Piece of Heaven -pakettihoito sisältää:

 • 45 minuutin Hot Stones -kuumakivihieronta
 • 60 minuutin Dermalogica kasvohoito (Turussa 60min Medik8-kasvohoito)
 • Virkistävä pikapedikyyri jaloille

Piece of Heaven -pakettihoito 2 h 156 €

Quality time for two – Hemmotteleva parihoito

Tämä hoitokokonaisuus on täydellinen hemmotteluelämys pariskunnille ja ystävyksille! Suosittelemme tätä hoitopakettia myös lahjaksi.

Rentouttava parihoitomme sisältää 90 minuutin täydellisen Dermalogica-kasvohoidon, joka räätälöidään täysin asiakkaan ihon mukaan. 90 minuutin kasvohoitomme sisältää myös kaksi omavalintaista lisähoitoa (ultraääni-ihonpuhdistus/ mekaaninen ihonpuhdistus/ silmänympäryshoito/ klassinen hieronta/ akupistehieronta / kestovärjäys tai sokerointi kasvoista). Tehokkaan kasvohoidon lisäksi pari saa nauttia elämyksellisestä 30 minuutin Hot Stones -kuumakivihieronnasta.

Quality time for two -parihoito sisältää:

 • 90 minuutin Dermalogica-kasvohoidot kahdelle (Turussa 90min Medik8-kasvohoito kahdelle)
 • 30 minuutin Hot Stones -kuumakivihieronnat kahdelle

Quality time for two -pakettihoito 2h yht. 290 €

Parihoitoja varten suosittelemme varaamaan ajan Kampin liikkeemme parihoitohuoneeseen.

Glowing Mama – Hemmotteleva hoito äidille

Tällä pakettihoidolla suomme kehoa ja mieltä rentouttavan hoitoelämyksen tulevalle äidille! Tässä hoitokokonaisuudessa on otettu huomioon raskauden tuomat hoitotarpeet, tiesitkö että iho ja jalat voivat muuttua paljonkin raskausaikana? 30 minuutin Dermalogica kasvohoidon yhteydessä ihoterapeuttisi voi opastaa sinua raskauden tuomien ihomuutosten hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Hoitopaketti sisältää rentouttavan ja virkistävän päähieronnan lisäksi myös kokonaisvaltaisen jalkahoidon, joka virkistää raskauden kuormittamia jalkojasi! Glowing Mama -hoitopaketti on täydellinen Baby Shower -yllätys tulevalle äidille, tai ilostuttava lahjaidea tuoreelle äidille, joka ansaitsee hetken aikaa itselleen!

Glowing Mama -hoitopaketti sisältää:

 • 30 minuutin Dermalogica kasvohoito (Turussa 30min Medik8-kasvohoito)
 • 35 minuutin intialainen päähieronta
 • 60 minuutin pedikyyri

Glowing Mama -hoitopaketti äidille 2 h 5 min. 139 €

error: Sivun sisältöä ei voi kopioida.