Kulmien stailaus

Upeaksi tyylitellyt kulmat!

Kulmien stailaus Brow Barissa

Brow Barissamme tehtävä kulmakarvojen stailaus sisältää konsultaation yhdessä Brow Bar -ammattilaisen kanssa, kulmien muodon suunnittelun Golden Ratio -työkalulla, kulmakarvojen kestovärjäyksen, muotoilun sekä lopuksi kulmakarvojen meikkauksen, jossa samalla Brow Barin kulma-ammattilaisemme opastaa sinua kulmiesi meikkaamisesta.

Kestovärien sävyt

Värivaihtoehtoina kulmien kestovärjäykseen löytyy vaaleanruskea, ruskea, harmaa ja musta. Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään, jotta saadaan juuri sinulle täydellisen sopiva sävy! Kulmia värjätessä kestoväri saattaa tarttua myös aluksi hieman ihoon, jolloin väri näyttää tummemmalta muutaman päivän. Kun muutaman kerran puhdistat tai kuorit kasvojesi ihoa, väri alkaa irrota ihosta jolloin lopputulos vaalenee aavistuksen.

Kerrothan tekijälle kaikki toiveesi värin ja muodon suhteen. Yleensä sopiva sävy valitaan hiusten ja ihonvärisi mukaan. Väri kestää karvassa yleensä 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia, mikäli haluat ylläpitää lopputulosta. Väri haalistuu pois vähitellen. Ennen kulmien kestovärjäystä olisikin hyvä kuoria iho kotona kulmien alueelta, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tasainen ja väri ei tartu tummempana kuivempiin kohtiin ihossa.

Kulmien muotoilu pinseteillä

Tyypillisesti pinsetit ovat hyvä vaihtoehto, mikäli kulmissa ei ole niin paljon muotoiltavaa tai muotoilussa halutaan keskittyä enemmän yksittäisiin karvoihin. Hieman karvan laadusta riippuen, Brow Bar -ammattilaisemme saattaa kokea pinseteillä muotoilun paremmaksi vaihtoehdoksi. Pinseteillä kulmakarvoja nypitään siis yksitellen, jolloin karva irtoaa kokonaisena, ja lopputulos kulmissa säilyy pitkään siistinä.

Kulmien muotoilu sokerilla tai vahalla

Tyypillisesti kulmien sokerointi / vahaus on hyvä vaihtoehto silloin kun asiakkaalla on runsaat kulmakarvat, joissa on paljon muotoiltavaa. Erityisesti tuuheisiin kulmakarvoihin saadaan monesti kauniit linjat sokerin tai vahan avulla. Myös harvemmissa kulmakarvoissa saattaa kasvaa paljon hentoista vaaleaa karvaa, ja mikäli kulmat halutaan siistiksi tästä hentoisesta karvasta, on silloin hyvä suosia joko sokerointia tai vahausta. Nämä menetelmät ovat pinsettejä nopeampia ja tehokkaampia keinoja saada kulmat siisteiksi ei toivotuista karvoista. Sokeroinnilla ja vahauksella voidaan kuitenkin tehdä myös hyvin luonnollisia lopputuloksia, joten ne sopivat hyvin myös harvemmille kulmakarvoille.

Sekä vaha- että sokerimassa poistetaan iholta nopeaa liikettä käyttäen, joten monesti kipuherkemmille tai runsaammille kulmille tämä karvanpoistomenetelmä voi olla nopeutensa vuoksi miellyttävämpi vaihtoehto. Molempien tekniikoiden avulla kulmakarvat irtoavat kokonaisina, joten lopputulos säilyy pitkään siistinä.

Kulmakarvojen meikkaus

Kulmien stailauksen päätteeksi kulmakarvat harjataan ja meikataan. Kulmien meikkaukseen löytyy erilaisia tuotteita, joista valitaan sopivat asiakkaan toiveiden mukaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Meikkauksen yhteydessä Brow Bar -ammattilainen neuvoo myös kulmien meikkauksesta kotona.

Kulmien stailaus 45 €

Ikäraja

Ikäraja ripsien ja kulmien kestovärjäykseen on 16 vuotta.

Allergiat

Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että silmäluomien iho saattaa reagoida kestovärien aineisiin punotuksella tai kutinalla. Kosmetiikka-allergisille asiakkaille tulee suorittaa allergiatesti ennen palvelun tekoa.

Huom. Virallisen allergiatestin suorittaa vain lääkäri

Huomioitavaa ennen kulmien värjäystä

Osa kasvoille laitettavasta itseruskettavasta reagoi kulmien värjäysaineen kanssa, joten itseruskettavan käyttöä tulee välttää 2 päivää ennen värjäystä ja 2 päivää värjäyksen jälkeen.

Kotihoito-ohjeet kulmien muotoilun jälkeen

Kulmien muotoilun jälkeen iholla saattaa olla pientä punoittelua. Sokerointi ja vahaus voivat myös aiheuttaa pientä kihelmöivää ja lämmittävää tunnetta, mikä on aivan normaalia ja rauhoittuu usein hetkessä. Kulmien muotoilun jälkeen Brow Bar -ammattilaisemme laittaa kulmiisi peitevärin jossa on aurinkosuoja, ja olet valmis jatkamaan suoraan kaupungille heti hoidon jälkeen!

Erityisesti sokeroinnin ja vahauksen jälkeen kannattaa välttää voimakasta hikoilua, saunomista, uimista, itseruskettavaa tai kuorivia tuotteita kulmien alueella saman päivän aikana. Auringolta tulee myös suojautua hyvin.

error: Sivun sisältöä ei voi kopioida.