Kulmien kestovärjäys & muotoilu sokerilla

Kulmien kestovärjäys Brow Barissa

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Kestovärien sävyt

Värivaihtoehtoina kulmien kestovärjäykseen löytyy vaaleanruskea, ruskea, harmaa ja musta. Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään, jotta saadaan juuri sinulle täydellisen sopiva sävy! Kulmia värjätessä kestoväri saattaa tarttua myös aluksi hieman ihoon, jolloin väri näyttää tummemmalta muutaman päivän. Kun muutaman kerran puhdistat tai kuorit kasvojesi ihoa, väri alkaa irrota ihosta jolloin lopputulos vaalenee aavistuksen.

Kerrothan tekijälle kaikki toiveesi värin ja muodon suhteen. Yleensä sopiva sävy valitaan hiusten ja ihonvärisi mukaan. Väri kestää karvassa yleensä 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia, mikäli haluat ylläpitää lopputulosta. Väri haalistuu pois vähitellen. Ennen kulmien kestovärjäystä olisikin hyvä kuoria iho kotona kulmien alueelta, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tasainen ja väri ei tartu tummempana kuivempiin kohtiin ihossa.

Kulmien muotoilu pinseteillä

Tyypillisesti pinsetit ovat hyvä vaihtoehto, mikäli kulmissa ei ole niin paljon muotoiltavaa tai muotoilussa halutaan keskittyä enemmän yksittäisiin karvoihin. Hieman karvan laadusta riippuen, Brow Bar -ammattilaisemme saattaa kokea pinseteillä muotoilun paremmaksi vaihtoehdoksi. Pinseteillä kulmakarvoja nypitään siis yksitellen, jolloin karva irtoaa kokonaisena, ja lopputulos kulmissa säilyy pitkään siistinä.

Kulmien muotoilu sokerilla tai vahalla

Tyypillisesti kulmien sokerointi / vahaus on hyvä vaihtoehto silloin kun asiakkaalla on runsaat kulmakarvat, joissa on paljon muotoiltavaa. Erityisesti tuuheisiin kulmakarvoihin saadaan monesti kauniit linjat sokerin tai vahan avulla. Myös harvemmissa kulmakarvoissa saattaa kasvaa paljon hentoista vaaleaa karvaa, ja mikäli kulmat halutaan puhtaaksi tästä hentoisesta karvasta, on silloin hyvä suosia joko sokerointia tai vahausta. Nämä menetelmät ovat pinsettejä nopeampia ja tehokkaampia keinoja saada kulmat puhtaiksi ei toivotuista karvoista. Sokeroinnilla ja vahauksella voidaan kuitenkin tehdä myös hyvin luonnollisia lopputuloksia, joten ne sopivat hyvin myös harvemmille kulmakarvoille.

Sekä vaha- että sokerimassa poistetaan iholta nopeaa liikettä käyttäen, joten monesti kipuherkemmille tai runsaammille kulmille tämä karvanpoistomenetelmä voi olla nopeutensa vuoksi miellyttävämpi vaihtoehto. Molempien tekniikoiden avulla kulmakarvat irtoavat kokonaisina, joten lopputulos säilyy pitkään siistinä.

Kulmien kestovärjäys & muotoilu millä tahansa tekniikalla 22€

Ikäraja

Ikäraja ripsien ja kulmien kestovärjäykseen on 16 vuotta.

Allergiat

Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että silmäluomien iho saattaa reagoida kestovärien aineisiin punotuksella tai kutinalla. Kosmetiikka-allergisille asiakkaille tulee suorittaa allergiatesti ennen palvelun tekoa.

Huom. Virallisen allergiatestin suorittaa vain lääkäri

Huomioitavaa ennen kulmien värjäystä

Osa kasvoille laitettavasta itseruskettavasta reagoi kulmien värjäysaineen kanssa, joten itseruskettavan käyttöä tulee välttää 2päivää ennen värjäystä ja 2 päivää värjäyksen jälkeen.

Kotihoito-ohjeet kulmien muotoilun jälkeen

Kulmien muotoilun jälkeen iholla saattaa olla pientä punoittelua. Sokerointi ja vahaus voivat myös aiheuttaa pientä kihelmöivää ja lämmittävää tunnetta, mikä on aivan normaalia ja rauhoittuu usein hetkessä. Kulmien muotoilun jälkeen Brow Bar -ammattilaisemme laittaa kulmiisi peitevärin, ja olet valmis jatkamaan suoraan kaupungille heti hoidon jälkeen!

Erityisesti sokeroinnin ja vahauksen jälkeen kannattaa välttää voimakasta hikoilua, uimista tai kuorivia tuotteita kulmien alueella saman päivän aikana. Auringolta tulee myös suojautua hyvin.