Dermalogica kasvohoidot

Hoito aloitetaan aina kaksoisalkupuhdistuksella, jossa ensin öljymäisellä tuotteella puhdistetaan iholta meikki, ilmansaasteet ja rasvaliukoinen lika. Tämän jälkeen ihotyyppisi mukainen toinen puhdistustuote pääsee syväpuhdistamaan ihon ja näin ihosi on valmis vastaanottamaan kaikki hoidossa käytettävät tehoaineet. Hoitoon kuuluu aina Face Mapping- ihoanalyysi, jolla kartoitetaan ihosi kunto ja tarpeet. Kerro avoimesti jos sinulla on huolia tai kysymyksiä ihoosi liittyen niin ammattilaisemme voi auttaa sinua ratkaisemaan iho-ongelmasi! Face Mapping -ihoanalyysin tekee vain koulutettu Dermalogica -ihoterapeutti. Analyysin perusteella suunnitellaan paras hoito sinun ihollesi.

 

Dermalogica kasvohoito

30 minuutin Dermalogica kasvohoito sisältää:

 • Face Mapping -ihoanalyysi
 • Kaksoisalkupuhdistus
 • Kuorinta tai naamio
 • Tehoaineet ja voiteet

60 minuutin Dermalogica kasvohoito sisältää:

 • Face Mapping -ihoanalyysi
 • Kaksoisalkupuhdistus
 • Kuorinta
 • Naamio
 • Yksi omavalintainen lisähoito
 • Tehoaineet ja voiteet

Kasvohoitoon voidaan lisätä ultraääni-ihonpuhdistus, mekaaninen ihonpuhdistus, ripsien ja/tai kulmien kestovärjäys, leuan tai ylähuulen sokerointi tai 15 tai 30 minuutin hieronta. Hieronta voi olla perinteinen kasvohieronta, kasvojen akupistehieronta, päänahan, jalkojen, käsien tai selän hieronta, ihan miten itse toivot!

 

Ultraäänipuhdistus & mekaaninen ihon puhdistus

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraäänilaitteen hoitopään ultraäänivärähtely yhdessä hoitonesteen kanssa liuottaa huokosissa olevaa talia ja epäpuhtauksia, samalla kuorien ja kirkastaen ihoa. Iho näyttää ja tuntuu kirkkaammalta ja terveemmältä ultraäänipuhdistuksen jälkeen. Mekaanisessa puhdistuksessa iho ensin höyryn avulla lämmitetään ja valmistetaan puhdistukseen. Ihosta puhdistetaan käsin tai komedoraudan avulla komedoja eli mustapäitä, miliumeja ja muita tukkeumia. Mekaaninen puhdistus tuntuu usein hieman epämiellyttävältä. Kerrothan heti kosmetologille, jos puhdistus tuntuu todella ikävältä. Usein ultraäänipuhdistus tai sen ja mekaanisen puhdistuksen yhdistelmä onkin kipuherkälle parempi vaihtoehto. Mekaanisen puhdistuksen jälkeen iho voi punoittaa, mutta mekaaninen puhdistus on tehokas tapa puhdistaa epäpuhtauksia iholta. Kosmetologi voi myös poistaa hoidossa miliumeja, keratiinin täyttämiä pieniä  valkoisia näppyjä. Miliumeja ilmaantuu usein silmien läheisyyteen, poskille ja otsalle, usein varsinkin kuivalle tai atooppiselle ihotyypille.

Dermalogica ihonhoitotuotteet

Käytämme kasvohoidoissa laadukkaita Dermalogica-tuotteita, joista löytyy parhaat ratkaisut jokaiselle iholle. Tuotteet parantavat ihosi terveyttä ja ne sopivat loistavasti myös herkälle iholle. Kaunis iho lähtee aina terveestä ihosta. Dermalogica tunnetaan maailmanlaajuisesti ihonhoidon ammattilaisten ykkösvalintana. Dermalogicalla koulutus on erittäin  tärkeää, ja jokainen ihoterapeutti koulutetaan aluksi kattavasti, jotta hän on pätevä ohjaamaan sinua ihonhoidossa ja saamaan tehokkaimmat tulokset. Tämän takia tuotteita myydäänkin vain siellä, missä pätevä ihoterapeutti osaa valita sinulle sopivimmat tuotteet saadaksesi parhaat tulokset ihosi hoidossa. Dermalogica on edelläkävijä tuloksellisten innovaatiotuotteiden ja hoitojen kehittämisessä. Sarja keskittyy tutkimukseen ihosta ja raaka-aineista, mikä on sinun ihollesi parasta ja millä saavutat parhaat tulokset. Pitkällä tähtäimellä Dermalogica auttaa sinua saavuttamaan yksinkertaisesti terveen ihon, joka tuntuu puhtaalta, tasaiselta ja kosteutetulta.

Dermalogica-tuotteet eivät sisällä yleisimpiä ärsyttäviä ainesosia tai ainesosia, jotka saattavat aiheuttaa epäpuhtauksia kuten lanoliinia, mineraaliöljyjä, SD alkoholia, keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja. Voit huoletta luottaa siihen, että tuotteet eivät sisällä komedogeenisiä ainesosia, jotka tukkisivat ihoasi. Dermalogica tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa ja yritys ei koskaan ole osallistunut eläinkokeisiin.

Iho

Iho on suuri elävä osa kehoasi, joka suojaa sinua ympäristön haitoilta ja äärilämpötiloilta. Iho parantaa haavat, hiertymät, ruhjeet ja poistaa myrkkyjä kehostasi. Iho uusiutuu jatkuvasti. Terve iho suojaa kehoa pitämällä haitalliset aineet ulkona ja hyvät sisällä. Kasvot ovat paljaat ja alttiina ilmaston vaihteluille, ympäristön ärsytyksille ja ultraviolettisäteilylle. Muistathan pitää huolta ihostasi!

Kontraindikaatiot

Emme suosittele kasvohoitoa:

 • Kuorinnalle esteenä on kuoriva a-vitamiinilääkitys kuten Roacutan, mutta kasvohoito voidaan tehdä ilman kuorintaa
 • Sähkölaitteiden käytölle esteenä on sydämentahdistin tai metalliosat kehossa
 • Kasvojen rikkinäinen iho
 • Tarttuva ihosairaus