Hyaluron Pen

Mikä on Hyaluron Pen?

Nimensä mukaisesti se on kynän muotoinen työkalu, jonka sisäänrakennettu jousitus mahdollistaa voimakkaan paineen, jonka avulla täyteaine viedään ihon papillaaridermikseen ilman neulaaLaite laukaisee täyteaineen hyvin tarkasti ja leviää ihossa laajemmalle alueelle kuin injektiohoidoissa. Tämän vuoksi ihoon ei jää paakkuja, vaan leviää kauniisti laitettuun kohtaan.

Hermojen ja verisuonten rikkoutuminen on erittäin harvinaista.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on kosteuttava ja kosteutta sitova aine jota on ihon kollageeniverkossa luontaisesti. Se pystyy sitomaan vettä 1000 -kertaisesti omaan kuivapainoonsa nähden.

Käytämme CE -hyväksyttyä HyalaxLight hyaluronihappoa 23mg/ml. Se on monofaasinen eliristiin sidottu hyaluron täyteaine, joka on laboratoriossa valmistettua, ei eläinperäistä ja korkealaatuista nonpermanen eli ei pysyvää ainetta. Täyteaine on koostumukseltaan ohutta ja sileää. Sen kesto ihossa on elintavoista riippuen 4-9kk.

Huulet

Riippuen täyteaineen määrästä ja halutusta lopputuloksesta, voidaan huulet muotoilla juuri niin kuin haluat. Huuliin voidaan lisätä volyymia tai ne voidaan muotoilla merkittävästi. Käsittelyllä voidaantasapainottaa myös huulten eriparisuutta. Käsittely tehdään aina asiakkaan toivomalla tavalla, mutta kuitenkin luonnollisella lopputuloksella. Luonnollisuus on meidän tarjoamissa palveluissa tärkeää.

Miten Hyaluron Pen hoito eroaa injektiohoidoista:

–  Ei neuloja

–  Vähemmän kipua

–  Hermovauriot erittäin harvinaisia

–  Ei voi tukkia verisuonia tai hajottaa niitä

–  Ei paakkuja/palloja

–  Ei toipumisaikaa

–  Huomattavasti vähemmän turvotusta

–  Turvallinen

Kenelle hoitoa ei suositella:

–  Ikäraja 18v

–  Jos olet raskaana tai imetät

–  Kuume, infektio, tulehdus

–  Marevan lääkitys, aspirin, Omega 3-valmisteet (käyttö tauotettava n. viikko aiemmin)

–  Herpes -> tarvitsee estolääkityksen noin 2 viikkoa ennen toimenpidettä

–  Ihottuma hoidettavalla alueella

–  Isotretinoiinilääkitys (Roacutan)

Hyaluron Pen hoidon jälkeen

Käsittelyn jälkeen hoidetuilla alueilla saattaa tuntua pistelyä, arkuutta, punoitusta tai turvotusta. Turvotukseen voi tarvittaessa käyttää kylmäpakkausta. Mustelmat kuuluvat myös asiaan, mutta häviävät nopeasti. Laittokohdissa saattaa tuntua pienet pisteet sekä näkyä pieniä reikiä. Nämä tuntemukset kuuluvat asiaan ja häviävät ihossa n. kahdessa-neljässä päivässä.

Täyteaineet asettuvat ihoon n. kahdessa viikossa. Tämän jälkeen pystyy lisäämään Hyaluronia, jos joku kohta kaipaa vielä lisäystä.

–  Suojaa huulet auringolta sekä solariumilta. Solarium on nopein tapa tappaa huulten sekä kasvojen ihon kosteustasapaino. Aurinko on hieman hitaampi. Käytä hyvin korkeaa aurinkosuojaa (+50) aina huulille sekä kasvoille.

– Tupakointi kuivattaa myös nopeasti. Mitä enemmän tupakoit, sitä nopeammin tarvitset uusintatäyttöä. Älä tupakoi 10 tuntiin hoidon jälkeen.

 

– Meikkiä ei tule käyttää huulten alueella 48h hoidon jälkeen. Meikki voi aiheuttaa ihoreaktioita sekä voimakasta turvotusta.

– Älä hiero tai koskettele huuliasi hoidon jälkeen 48 tuntiin. Hierominen voi aiheuttaa väliaikaista epäsymmetrisyyttä sekä turvotusta.

– Ymmärrä stressin ja huonojen unien vaikutukset kehossasi. Mitä enemmän olet stressaantunut tai nukut huonosti, sitä nopeammin tarvitset uusintatäyttöä.

– Vitamiinit pidentävät hoitoväliä. Ota huomioon että ruokavaliosi sisältää tarpeeksi vitamiineja.

error: Sivun sisältöä ei voi kopioida.