Kulmien muotoilu 15 min

Kauniit kulmat ammattilaisen muotoilemana!

Kulmien muotoilu Blue Lagoonin Brow Barissa

Kulmien muotoilu on yksi nopeimmista ehostuskeinoista, jolla saat kauniit ja siistit linjat kulmakarvoillesi! Kulmissa voi kasvaa erilaisia karvoja, sekä hentoja että paksuja. Toisilla kulmakarvat ovat luonnostaan tuuheat ja näyttävät ja toisilla taas kulmat voivat olla hennommat ja harvemmat. Erityisesti runsaampiin kulmiin voidaan pelkällä kulmien muotoilulla saada suuriakin muutoksia aikaan, kun taas harvempiin kulmiin muotoilulla saadaan siisti ja huoliteltu lopputulos. Kulmien muotoilussa on tärkeää huomioida asiakkaan kulmakarvojen lähtötilanne ja toiveet parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kulmakarvojen muotoilutekniikat

Brow Barissa ammattilaisemme voi tehdä kulmien muotoilun joko pinseteillä, sokeroinnilla tai vahalla. Sinun ei tarvitse ennakkoon tietää mitä menetelmää haluat käytettävän, vaan ammattilaisemme antaa suosituksen kulmillesi sopivimmasta muotoilutekniikasta. Kaikki muotoilutekniikat ovat saman hintaisia.

Kulmien muotoilu pinseteillä

Tyypillisesti pinsetit ovat hyvä vaihtoehto, mikäli kulmissa ei ole niin paljon muotoiltavaa tai muotoilussa halutaan keskittyä enemmän yksittäisiin karvoihin. Hieman karvan laadusta riippuen, Brow Bar -ammattilaisemme saattaa kokea pinseteillä muotoilun paremmaksi vaihtoehdoksi. Pinseteillä kulmakarvoja nypitään siis yksitellen, jolloin karva irtoaa kokonaisena, ja lopputulos kulmissa säilyy pitkään siistinä.

Kulmien muotoilu sokerilla tai vahalla

Tyypillisesti kulmien sokerointi / vahaus on hyvä vaihtoehto silloin kun asiakkaalla on runsaat kulmakarvat, joissa on paljon muotoiltavaa. Erityisesti tuuheisiin kulmakarvoihin saadaan monesti kauniit linjat sokerin tai vahan avulla. Myös harvemmissa kulmakarvoissa saattaa kasvaa paljon hentoista vaaleaa karvaa, ja mikäli kulmat halutaan puhtaaksi tästä hentoisesta karvasta, on silloin hyvä suosia joko sokerointia tai vahausta. Nämä menetelmät ovat pinsettejä nopeampia ja tehokkaampia keinoja saada kulmat puhtaiksi ei toivotuista karvoista. Sokeroinnilla ja vahauksella voidaan kuitenkin tehdä myös hyvin luonnollisia lopputuloksia, joten ne sopivat hyvin myös harvemmille kulmakarvoille.

Sekä vaha- että sokerimassa poistetaan iholta nopeaa liikettä käyttäen, joten monesti kipuherkemmille tai runsaammille kulmille tämä karvanpoistomenetelmä voi olla nopeutensa vuoksi miellyttävämpi vaihtoehto. Molempien tekniikoiden avulla kulmakarvat irtoavat kokonaisina, joten lopputulos säilyy pitkään siistinä.

Kulmien muotoilun jälkeen

Kulmien muotoilun jälkeen iholla saattaa olla pientä punoittelua. Sokerointi ja vahaus voivat myös aiheuttaa pientä kihelmöivää ja lämmittävää tunnetta, mikä on aivan normaalia ja rauhoittuu usein hetkessä. Kulmien muotoilun jälkeen Brow Bar -ammattilaisemme laittaa kulmiisi peitevärin, ja olet valmis jatkamaan suoraan kaupungille heti hoidon jälkeen!

Erityisesti sokeroinnin ja vahauksen jälkeen kannattaa välttää voimakasta hikoilua, uimista tai kuorivia tuotteita kulmien alueella saman päivän aikana. Auringolta tulee myös suojautua hyvin.

Kulmien muotoilu millä tahansa tekniikalla 14 €