Lash Lift eli ripsien kestotaivutus

Näyttävyyttä luonnollisille ripsille!

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus Blue Lagoonissa

Mitä kestotaivutuksessa tehdään?

Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsetta. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä, jonka päälle ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoiselle maitoliimalla. Maitoliima poistetaan vesihuuhteella hoidon lopuksi.

Liimaus pitää ripset paikoillaan taivutusaineen sekä hoitoaineen vaikuttaessa. Silikonityynyjä (taivutusmuotteja) on olemassa eri kokoja erilaisille ripsipituuksille. Keskustele ripsiammattilaisesi kanssa, kuinka kaarevat ripset toivoisit, ja mikä olisi sinun ripsilaadullesi paras vaihtoehto.

Lash Lift -hoidossa ripsesi värjätään mustalla tai vielä intensiivisellä sinimustan sävyisellä kestovärillä. Kestovärjäys tehdään suoraan ripsimuottien päällä, mikä tekee ripsien kestovärjäyksestä miellyttävän kokemuksen. Alaripsiä emme värjää kestototaivutuksen yhteydessä, koska se saattaa puhdistusvaiheen takia heikentää taivutuksen lopputulosta. Voit käydä värjäämässä ripsiäsi huoltovälin aikana.

Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä maksimissaan kahdeksan viikon välein. Monet ottavatkin Lash Liftin säännöllisesti, jotta ripset pysyvät koko ajan kauniina ja pidempinä. Lash Liftin kanssa voi myös käyttää ripsiväriä normaalisti.

Kontraindikaatiot – esteet ripsien kestotaivutukselle:

Allergiat

Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että silmäluomien iho saattaa reagoida kestotaivutus aineisiin punotuksella tai kutinalla. Kosmetiikka-allergisille asiakkaille tulee suorittaa allergiatesti ennen palvelun tekoa. Huom. Virallisen allergiatestin suorittaa vain lääkäri.

Raskaus ja imetys

Kehon hormoonitasapaino muuttuu raskaana ollessa sekä imettäessä ja se vaikuttaa myös karvoitukseen. Jos olet raskaana tai imetät, suosittelemme ottamaan palvelun vasta kun hormoonitoiminta on tasapainottunut, jotta haluttu lopputulos saadaan. On mahdollisuus, ettei ripset taivu toivotulla tavalla hormoonien takia.

Alopecia

Alopeciaa sairastavalle asiakkaalle ei voida tehdä Yumi lashes hoitoa.

Silmätulehdus

Silmän sidekalvontulehdus eli silmätulehdus, johtuu yleensä allergisesta reaktiosta tai bakteeri- tai virusinfektiosta. Silmätulehdusta sairastavalle ei voida tehdä Yumi lashes hoitoa.

Sytostaatti- ja sädehoidot

Sytostaatti- tai sädehoitopotilaille ei suositella hoitojen aikana kestotaivutuksen tekoa.

Trichotillomania

Trichotillomania eli pakonomaisesta ripsien, hiusten tai kulmakarvojen nyppimisestä kärsivä ihminen. Ei voida tehdä kestotaivutusta.

Ikäraja

Ikäraja ripsien kestotaivutukseen on 16 vuotta. Emme tee vanhemman luvalla palvelua alle 16-vuotiaille.

 

Kotihoito-ohjeet ripsien kestotaivutuksen jälkeen

Ripsiä ei saa pestä eikä meikata ensimmäiseen 24 tuntiin, sillä se heikentää ripsien taivutuksen vaikutusta. Huomioithan, että mikäli syöt lisäravinteita, jotka vaikuttavat ripsien kasvuun, taivutus voi kestää oletettua lyhyemmän aikaa ripsissäsi. Ripsien kasvun myötä taivutustulos vähitellen katoaa ripsistä. Ripsien kestotaivutus ei ”loivennu” 8 viikon aikana, vaan kestotaivutus ns. kasvaa ulos, kun ripsesi kasvavat ja uusiutuvat. Luonnonripsen elinkaari on 8-12 viikkoa. Voit käyttää huoletta ripsiväriä ja poistaa meikkejä vaikka sinulle olisi tehty ripsien kestotaivutus.

Mikäli ripsien kestotaivutus on mielestäsi liian jyrkästi tehty tai taivutus jäänyt hieman loivaksi, voimme käsitellä ripset uudelleen seuraavan 7 päivän aikana alkuperäisen palvelun teosta. Otathan tällöin pikimmiten yhteyttä liikkeeseen. Huomioithan, että korjauskäsittely tulee tehdä 7 päivän sisään ensimmäisestä käynnistä. Ripset ehtivät kasvamaan tässä ajassa ja lopputulos ei välttämättä ole toivottu. Kaikki Lash Lift tekijämme Blue Lagoonin liikkeiessä ovat palveluun koulutettuja kosmetologeja.

Huomioitavaa ennen ripsien kestotaivutusta:

Öljyjen käyttö

Öljyjen säännöllinen käyttö ripsissä tekee ripseen öljykalvon, jolloin kestotaivutukseen vaikuttavat aineet eivät pääse välttämättä vaikuttamaan yhtä tehokkaasti, ja lopputulos voi jäädä valjuksi. Ripset voivat reagoida öljymäisten tuotteiden käyttöön yksilöllisesti, ja joillakin öljyjen käytöllä ei ole merkittäviä seurauksia, kun taas toisilla pienetkin öljymäärät ripsissä voivat jo vaikuttaa lopputulokseen. Tuoreimman suosituksen mukaan öljypitoisten tuotteiden käyttö ripsissä tulisi lopettaa jo 4-8 viikkoa ennen kestotaivutuksen tekemistä. Öljyä ei myöskään suositella käyttämään huoltovälin aikana.

Antihistamiinin käyttö

Jos olet ottanut antihistamiinia ennen palvelun tekoa, se saattaa aiheuttaa silmissä kuivumista. Kestotaivutus voidaan tuolloin tehdä, mutta siinä tulee noudattaa erityistä huolellisuutta, jotta kokemus on mahdollisimman miellyttävä. Tekijämme kysyvät kyllä tarvittavat tiedot ennen hoitoa ja huomioivat ne palvelua tehdessä.

Kuivat silmät

Kuivasilmäisille asiakkaille liimalle herkistyminen saattaa olla todennäköisempää.

Silmäsairaudet

Kaihi, diabeettinen retinopatia tai glaukooma ei ole kontraindikaatio kestotaivutuspalvelulle.

Piilolinssit

Piilolinssit tulee poistaa hoitoa ennen, ja niitä ei suositella käytettävän seuraavaan vuorokauteen.

Ripsipidennykset

Ripsipidennysten poiston jälkeen tulisi pitää 1 kasvukausi ( 8 viikkoa ) väliä ennen kestotaivutusta, jotta omat ripset ehtivät palautua ripsipidennysten jälkeen. Toki ammattilainen voi arvioida paikan päällä yksilöllisesti tilanteen ja määritellä kuinka kauan asiakkaan olisi hyvä odottaa ennen Lash Lift -käsittelyä. Perusohjeena on, että pidennysten aikana olleet ripset vaihtuvat uusiin parempikuntoisiin, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Kestotaivutuksen jälkeen ripsipidennykset voidaan asentaa 48 tunnin jälkeen. Ripsien tulee asettua oikeaan malliinsa ja liian aikainen ripsien laitto saattaa aiheuttaa kuitujen nousemisen ripsien vielä asettuessa. Huomioithan tässä sen, että taivutus vaikuttaa siihen miten ripsipidennykset asettuvat omalle ripselle. Mikäli ripset ovat taivutettu erittäin kaarevaksi tai jyrkällä kulmalla, emme suosittele laittamaan ripsipidennyksiä vasta kuin 8 viikon kuluttua, milloin oma ripsi on ehtinyt uusiutua, jotta lopputulos olisi mahdollisimman siisti.