Manikyyrit

Kädet kauniiksi manikyyrillä!

Käsihoidoilla eli manikyyreillä voidaan hoitaa käsien ihoa ja kynsiä, luoda rentouttavia hoitoelämyksiä, ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä ja niiden pahenemista sekä ilmaista itseään eri värisillä kynsilakoilla tai kynsikoristeilla. Suosittelemme manikyyriä sinulle, jolla on hyvät omat kynnet tai kaipaat hyvin kevyttä ja lyhytaikaista ratkaisua.

IBX-Manikyyri

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jolla voidaan ennaltaehkäisevästi suojata luonnonkynttä, sekä korjata jo muodostuneita ongelmia ja vaurioita. Menetelmän avulla pystytään muodostamaan suojakerros osaksi luonnonkynttä, mikä mahdollistaa vahvat ja hyvinvoivat kynnet.

IBX-manikyyri sisältää:

 • Kynsien muotoilu
 • Kynsien käsittely
 • Kynsien tehohoito IBX-menetelmällä
 • Kynsien lakkaus

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien rakennekynsimenetelmien sekä kestolakkausten pohjalle. IBX-manikyyri sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, voimme tehdä manikyyrin ilman IBX-tehohoitoa.

IBX-manikyyri 45€

IBX-manikyyri ranskalaisella lakkauksella 55€

IBX-tehohoito lisäpalveluna 15€

Spa Manicure

Spa Manicure on erinomainen vaihtoehto kun kaipaat hoitavampaa, kattavampaa tai hemmottelevampaa manikyyria. Kynsien hoidon lisäksi teemme käsien kylvetyksen pehmittävässä ja hoitavassa maidossa ja kuorimme kädet kirkkaiksi ja pehmeiksi hedelmäkuorinnalla. Spa-manikyyrin aikana pääset nauttimaan käsien pieniä lihaksia rentouttavasta hieronnasta sekä ihoa hoitavasta kosteuttavasta naamiosta. Lisäksi hoito pitää sisällään kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä lakkauksen, jotta lähdet hyvinvoivilla, virkistyneillä ja kauniilla käsillä liikkeestämme.

Spa-manikyyri on hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi hoidoksi käsille, sillä hoidon aikana ammattilaisemme ehtii kokonaisvaltaisesti perehtymään käsiisi ja elämyksellisen hoidon lisäksi saat hyvän kuvan käsiesi hyvinvoinnista sekä suositukset sinulle sopivista hoitovinkeistä. Tämä takaa tuloksellisemman sekä käsien ja kynsien ongelmia ennaltaehkäisevän kotihoidon. Kolme  kuukautta on hyvä väli kattavammalle manikyyrille, toki hoitoa voi tehdä useamminkin. Spa-manikyyri on mahdollista saada yksivärisenä, ranskalaisena tai kevyillä koristeilla. Muistathan tuoda mahdolliset toiveesi lakkauksen suhteen esiin jo ajanvarauksen yhteydessä.

Spa Manicure pitää sisällään:

 • Kynsien muotoilu
 • Käsien kylvetys
 • Kynsinauhojen siistiminen
 • Käsien kuorinta
 • Hoitava naamio käsille
 • Käsihieronta
 • Kynsien lakkaus

Spa Manicure 60€

Spa Manicure ranskalaisella lakkauksella 70€

Spa Manicure Shellac-kestolakkauksella  80€

Manikyyri ranskalaisella lakkauksella

Perinteinen manikyyri voidaan toteuttaa myös klassisella ranskalaisella lakkauksella. Ranskalainen lakkaus ja sen erilaiset variaatiot nousevat aika ajoin enemmän pinnalle, mutta tyyli ei näytä koskaan menevän täysin pois muodista. Suositun ranskalaisesta lakkauksesta tekee sen ajaton, huoliteltu ja tyylikäs vaikutelma. Ranskalaista lakkausta suositaan paljon myös ennen häitä, sillä tyyli sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan.

Ranskalainen manikyyri pitää sisällään kynsien muotoilun, kynsinauhojen käsittelyn sekä ranskalaisen lakkauksen. Tyypillisesti ranskalaisessa lakkauksessa suositaan suoraksi muotoiltuja kynsiä, mutta ranskalainen lakkaus voidaan toteuttaa myös pyöreämmän mallisiin luonnonkynsiin. Monesti luonnonkynsien kärki on luonnostaan pyöreämpi, mutta jos kynsissä on riittävästi pituutta, voidaan kynsien kärki muotoilla suoremmaksi. Ranskalaisen lakkauksen kannalta olisikin hyvä, jos kynsissä olisi ainakin vähän pituutta.

Ranskalainen lakkaus voidaan toteuttaa asiakkaan toiveesta erilaisilla nuden ja vaaleanpunaisen sävyillä. Klassisessa ajattomassa ranskalaisessa lakkauksessa kärjet ovat valkoiset, mutta toki ranskalaiseen lakkaukseen voidaan hyödyntää muitakin värejä.

Koska kynsien kärjet ovat kaikista alttiimmat erilaisille kolhuille ja vaurioille, on sormien ranskalainen lakkaus hyvin herkkä, ja paremman keston takaamiseksi suosittelemmekin tähän tyyliin kestolakkausta. Varpaiden kynsissä tavalliset lakkaukset, myös ranskalainen, kestävät sormien kynsiä paremmin.

Käsien hoito

Käsihoidoilla eli manikyyreillä voidaan hoitaa käsien ihoa ja kynsiä, luoda rentouttavia hoitoelämyksiä, ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä ja niiden pahenemista sekä ilmaista itseään eri värisillä kynsilakoilla tai kynsikoristeilla.

Kädet ja kynnet altistuvat monelle rasitukselle, ja Suomessa myös vuodenajat vaikuttavat käsien ja kynsien hyvinvointiin. Lisäksi kädet ovat paljon esillä, joten miksi et pitäisi kynsistäsi ja käsistäsi mahdollisimman hyvää huolta? Käsien ohut iho sekä vähäinen talineritys yhdessä ohuen rasvakerroksen kanssa muodostavat käsien ihosta erityisen herkän sekä kuivuudelle alttiin ihoalueen. Kädet altistuvat huomaamatta myös UV-säteille, joten monesti ikääntymisen merkit kuten juonteet, rypyt sekä käsien pigmenttimuutokset tulevat herkästi esiin juuri kämmenissä.

Käsihoidon yhteydessä kynsiteknikko tai kosmetologi analysoi asiakkaan käsien ihon, kynsien kunnon sekä kynsinauhat. Käsien ja kynsien hoitoon erikoistunut ammattilainen osaa kertoa mahdollisista iho- tai kynsimuutoksista sekä neuvoa jatko- sekä kotihoidon suhteen ja antaa ammattilaisen vinkkejä juuri sinua varten. Monesti myös käsien pienet lihakset saattavat huomaamattamme olla koetuksella, ja erityisesti ikääntyminen ja käsiin kohdistuvat nivelsairaudet saattavat aiheuttaa kipuja ja epämukavuutta käsiin, jolloin lämpö, hieronta ja kosketus voivat tuoda rentoutusta ja helpotusta käsille.

error: Sivun sisältöä ei voi kopioida.