Oman kynnen suojaus

Kun haluat kauniit kestävät kynnet ilman lisäpituutta!

Oman kynnen suojaus – vahvistusta kynsille ilman lisäpituutta

Sinulle, joka haluat vahvistaa omia kynsiäsi. Materiaalina voi käyttää acrygeliä(= entinen Polygel), geeliä tai akryylia (neste+jauhe), tämä valinta tehdään asiakkaan toiveen mukaan sekä oman kynnen tyypin mukaan. Oman kynnen suojaus eroaa perinteisistä rakennekynsistä siinä, että käytettävää materiaalia käytetään vaan asiakkaan omien kynsien päälle, eikä kynsiin rakenneta lisäpituutta.

Sinulla ei tarvitse olla pitkät kynnet oman kynnen suojausta varten, mutta kynnessä tulee olla hieman vapaata kärkeä, jotta sinetöinti saadaan tehtyä. Oman kynnen suojaus peittää kynnessä olevat ”vauriot” tai “ongelmat”.

Huoltoväli on 3-7 viikkoa oman kynnen kasvusta ja käytettävästä materiaalista riippuen. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen, joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien tyyliä.
Oman kynnen suojaus voidaan tehdä esimerkiksi pelkällä acrygel-massalla, kirkkaalla geelillä tai akryylilla, jolloin lopputulos on luonnollinen ja näyttää ihan lakatuilta omilta kynsiltä. Oman kynnen suojaukseen voidaan käyttää myös hieman vaaleanpunertavaa tai nuden väristä massaa tai peittävää massa. Oman kynnen suojauksessa voidaan myös tehdä ranskalaiset, värilliset tai koristeelliset kynnet.

Acrygel vs. geeli vs. akryyli

Acrygel on uusin innovaatio rakennekynsissä. Acrygel on pitkään kehitelty materiaali ja kyseessä on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät geelin ja akryylin hyvät ominaisuudet. Acrygel mahdollistaa ohuet, sirot, hyvin luonnollisen näköiset kynnet – pitkinäkin. Se on n. 20% kevyempi kuin akryyli ja 16% kevyempi kuin perinteinen kova geeli. Materiaali kovettuu LED-lampussa. Tuote on lähes hajuton ja vähäpölyinen.

Akryyli on akryylinesteestä sekä akryylijauheesta tehtävä massa, joka on ilmakovetteinen ja kovempaa materiaalia kuin geeli. Akryyli sopii hyvin asiakkaille joilla on vahvempi oma kynsi (ehkä jopa katketessaan katkeaa syvältä vapaan kärjen rajasta), akryylimassa on hyvä myös stilettomallisiin kynsiin sekä kynsien pureskelijoille.

Geeli on geelimäistä ja täysin hajutonta, joustavampaa materiaalia kuin akryyli. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että geeli olisi ”parempi”. Materiaaleja valitessa tulee ottaa huomioon asiakkaan oman kynnen laatu. Suosittelemme geelejä hauraalle, liuskottuvalle kynnelle, joka itsessään on jo joustava.

On tärkeää, että ammattilainen valitsee juuri sinulle sopivan materiaalin. Harvemmin on kynsiä, joihin ei sopisi jokin materiaaleista, mutta jos niin käy, käytettävää materiaalia voi helposti vaihtaa kynsihuollon yhteydessä.

error: Sivun sisältöä ei voi kopioida.