Oman kynnen suojaus

Kun haluat kauniit ja kestävät kynnet ilman lisäpituutta!

Kestävä oman kynnen suojaus

Sinulle, joka haluat vahvistaa omia kynsiäsi lisäämättä kuitenkaan kynnen pituutta.  Oman kynnen suojaus luo luonnonkynnelle kestävän, mutta joustavan suojan. Kestävän suojan teko onnistuu kaikilla rakennemassoilla. Oman kynnen suojaus sopi hyvin moniin kynsiongelmiin. Ammattitaitoiset kynsiteknikkomme katsovat yhdessä kanssasi sopivimman ratkaisun juuri sinun tarpeisiin.

Oman kynnen suojaus eroaa perinteisistä rakennekynsistä siinä, että valittua materiaalia käytetään vain asiakkaan omien kynsien päälle, eikä kynsiin rakenneta lisäpituutta kuten rakennekynsissä tehdään. Vahvistusmateriaalina voidaan käyttää acrygeliä (=entinen Polygel), geeliä tai akryylia (neste+jauhe). Massan valinta tehdään omien toiveiden sekä kynnen ominaisuuksien mukaan.

Sinulla ei tarvitse olla pitkät kynnet oman kynnen suojausta varten, mutta kynnessä tulee olla hieman vapaata kärkeä, jotta sinetöinti saadaan tehtyä. Oman kynnen suojaus peittää näkyvissä olevat vauriot tai ongelmat. Ennen oman kynnen suojauksen tekemistä kynsiteknikot selvittävät, millä massalla oman kynnen suojaus on hyvä tehdä. Valittava massa katsotaan aina luonnon kynsien tilanteen ja haluttujen tarpeiden mukaan. Massan valinnassa otetaan huomioon myös mahdolliset kynnelle kohdistuvat rasitukset, esimerkiksi töistä tai harrastuksista.

Oman kynnen suojaus voidaan tehdä esimerkiksi pelkällä acrygel-massalla, kirkkaalla geelillä tai akryylilla, jolloin lopputulos on luonnollinen ja näyttää kynnet näyttävät lakatuilta ja täysin omilta luonnollisilta kynsiltä. Oman kynnen suojaukseen voidaan käyttää myös hieman vaaleanpunertavaa tai nuden väristä tai peittävää massa. Oman kynnen suojauksessa voit valita myös ranskalaiset, värilliset tai koristeelliset kynnet.

Huoltoväli suojauksessa on noin 3-7 viikkoa kynnen kasvusta ja käytettävästä materiaalista riippuen. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen. Huollon yhteydessä on aina kynsien tyyliä tai ottaa koristelua.

Varaa aikasi kynnen suojaukseen. 

 

Acrygel vs. geeli vs. akryyli

Acrygel on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyy molempien (geelin ja akryylin) hyvät ominaisuudet. Acrygel mahdollistaa ohuet, sirot, hyvin luonnollisen näköiset kynnet – myös pitkänä. Se on noin 20 % kevyempi kuin akryyli ja 16 % kevyempi kuin perinteinen kova geeli. Se kovetetaan LED-lampun alla. Tuote on lähes hajuton ja vähäpölyinen.

Akryyli on akryylinesteestä sekä akryylijauheesta tehtävä massa, joka on ilmakovetteinen ja kovempaa materiaalia kuin geeli. Akryyli sopii hyvin sellaisiin tilanteisiin, joissa on kynsi on vahvempi (kynsi katketessaan katkeaa syvältä vapaan kärjen rajasta). Akryylimassa on myös hyvä stilettomallisiin kynsiin ja kynsien pureskelijoille.

Geeli on geelimäistä ja täysin hajutonta, joustavampaa materiaalia kuin esimerkiksi akryyli. Suosittelemme geelejä hauraille, liuskottiville kynsille, joka itsessään on jo joustava.

On tärkeää, että ammattilainen valitsee juuri sinulle sopivan materiaalin. Materiaaleja valitessa tulee ottaa huomioon kynnen laatu ja asiakkaan omat toiveet. Näin löydetään paras ratkaisu, joka palvelee pitkään ja unelmakynnet ovat pian totta. Harvemmin on kynsiä, joihin ei sopisi jokin materiaaleista, mutta jos niin käy, käytettävää materiaalia voi helposti vaihtaa kynsihuollon yhteydessä.