Valmisviuhkaripset

Kauniit ripset kuukaudeksi!

Mitkä ovat valmisviuhkaripset?

Uutuutena olemme ensimmäisten joukossa lanseeranneet Blue Lagoonin palveluvalikoimaan valmisviuhkaripset. Valmisviuhkaripsistä käytetään myös nimitystä pre made fans. Nimensä mukaisesti valmisviuhkat ovat valmiiksi tehtyjä neljästä ripsikuidusta koostuvia viuhkoja, jotka kiinnitetään yhteen luonnolliseen ripseen. Valmisviuhkoilla voimme luoda aiempaa nopeammin ja edullisemmin kauniit ripset. Valmisviuhkaripset on tarkoitettu erityistilaisuuksia kuten juhlasesonkia, lomamatkaa tai muuta erityistä päivää varten, mutta asiakkaan innostuessa ripsipidennyksistä, voidaan valmisviuhkaripsiin tehdä volyymiripsihuolto.

Kuinka valmisviuhkaripset eroavat volyymiripsistä tai ripsitupsuista?

Volyymiripsissä ripsiteknikko rakentaa ripsihuollon yhteydessä volyymiviuhkat itse, jolloin saadaan tehtyä todella yksilöllistä, asiakkaan silmille suunniteltua jälkeä. Valmisviuhkaripsissä ripsiteknikko kiinnittää ripsiin valmiita viuhkoja, eikä siis rakenna viuhkoja itse. Myös valmisripsiviuhkoilla voidaan tehdä hieman erilaisia lopputuloksia, mutta yksittäisiä viuhkoja ei pystytä räätälöimään  henkilökohtaisesti kuten volyymiripsissä. Valmiviuhkaripsissä kaikkien viuhkojen tuuheus ja kaarevuus on sama, joten valmisviuhkaripsissä voimme säädellä vain ripsien pituutta, minkä vuoksi esimerkiksi megatuuheat ripset on toteutettavissa vain volyymiripsillä. Valmisviuhkaripset ovat kuin volyymiripsien sekä itse liimattavien ripsitupsujen yhdistelmä. Valmisviuhkaripsiä voisikin verrata itse liimattaviin ripsitupsuihin, mutta yhden illan sijaan lopputulos säilyy jopa kuukauden ajan, sekä on ulkonäöltään kauniimpi ja yksilöllisempi kuin kaupan ripsitupsuissa.

Kenelle valmisviuhkaripset sopivat?

Valmisviuhkaripset sopivat, kun haluat esimerkiksi juhlasesonkia, lomamatkaa tai muuta erityistilaisuutta varten kauniit ja näyttävät ripset noin kuukaudeksi, uusia volyymiripsiä tai klassisia ripsipidennyksiä edullisempaan hintaan. Valmisviuhkaripset kestävät noin 4 viikkoa, jonka jälkeen, voit tehdä ripsiin volyymiripsihuollon, poistattaa valmisviuhkaripset tai antaa valmisviuhkaripsien irrota omaan tahtiin.

Valmisviuhkaripsien laitto

Uusien valmisviuhkaripsien laittoon varataan liikkeissämme aikaa 2 tuntia ja ripset maksavat 100€ (vs. uudet volyymiripset 149-179€ ja uudet klassiset ripsipidennykset 125€). Valmisviuhkaripsien laitto muistuttaa klassisten ripsipidennysten asennustekniikkaa, sillä ripsiteknikko ei itse luo ripsiviuhkoja, kuten volyymiripsissä. Valmisviuhkaripsissä yhteen luonnolliseen ripseen liimataan ripsipidennysliiman avulla yksi valmisviuhkaripsi. Käytettävä ripsipidennysliima on sama, kuin muissakin ripsipidennyksissä

Valmiit ripsiviuhkat

Blue Lagoonin liikkeissämme on käytössä 4D valmisripsiviuhkoja, eli yhdessä viuhkassa on 4 ripsikuitua. Yhden ripsikuidun paksuus on 0,07 mm ja ripsien kaarevuus on C+. Valmisripsiviuhkoja löytyy eri pituuksissa, mutta ei eri tuuheuksissa tai paksuuksissa. Valmisviuhkaripsissä on valmis liimajalka, joka pitää yksittäiset ripsikuidut kiinni toisissaan, muodostaen kauniin ripsiviuhkan. Volyymiripsissä ripsiteknikko luo itse viuhkan liimajalan, liimaamalla yksittäiset ripsikuidut viuhkaksi, joka kiinnitetään asiakkaan ripseen. Koska valmisviuhkaripsissä liimajalka on ripsissä valmiina, saattaa liimajalka erottua ripsissä volyymiripsiä selvemmin, toisaalta asiakkaat ovat kokeneet valmisviuhkaripsien pysyneen hyvin isomman liimajalan vuoksi.