Yumi Brows –kulmien laminointi

Kestävää tuuheutta kulmillesi!

Kulmakarvojen laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi Yumi Brows –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutusaineella sekä kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan sekä ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Lue Tyyli.com artikkeli kulmien laminoinnista!

Huomioitavaa ennen kulmien laminointia:

Kulmien hoitaminen kotona Yumin keratiiniseerumilla on erittäin tärkeää. Aina kun karvoja käsitellään,  tarvitsevat ne kotona hoitotuotteitta, jotka kosteuttavat, hoitavat ja ylläpitävät karvan kuntoa. Yumin keratiiniseerumin voit ostaa liikkeistämme palvelun yhteydessä. Sitä voi käyttää kulmille ja ripsille.

Kulmien laminointi tekee karvoista huokoisemmat, joten kestoväri tarttuu niihin normaalia vahvemmin. Kulmasi saattavat olla aavistuksen tummemmat 1-2 päivää palvelusta, kunnes peset kulmat käsittelyn jälkeen (24h). Tämä kuuluu asiaan. Kestoväriä on hyvä pitää vähimmäisaika, jotta kestoväri pysyy kulmissa mahdollisimman pitkään. Blue Lagoonista löytyy erilaisia sävyvaihtoehtoja, jotka räätälöidään juuri sinun toiveittesi mukaan.

Suosittelemme ottamaan palvelun 4 päivää ennen tärkeää menoa, jos tahdot että väri kulmissasi on hieman vaalentunut ensikäsittelystä.

Öljyjen käyttö

Öljyjen säännöllinen käyttö kulmissa tekee kulmaan öljykalvon, jolloin laminointiin vaikuttavat aineet eivät pääse välttämättä vaikuttamaan yhtä tehokkaasti, ja lopputulos voi jäädä valjuksi. Kulmakarvat voivat reagoida öljymäisten tuotteiden käyttöön yksilöllisesti, ja joillakin öljyjen käytöllä ei ole merkittäviä seurauksia, kun taas toisilla pienetkin öljymäärät kulmissa voivat jo vaikuttaa lopputulokseen. Tuoreimman suosituksen mukaan öljypitoisten tuotteiden käyttö kulmissa tulisi lopettaa jo 4-8 viikkoa ennen laminoinnin tekemistä. Öljyä ei myöskään suositella käyttämään huoltovälin aikana.

Kulmiin, joissa karvan määrä on vähäinen ei välttämättä saada toivottua tuuheampaa lopputulosta. Mikäli sinua mietityttää palvelun varaaminen, voit lähettää kuvan kulmistasi konsultaatiota varten info@bluelagoon.fi.

Kulmien laminointi voidaan tehdä uudestaan vähintään 8 viikon välein. Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä.

 

Kontraindikaatiot – esteet kulmien laminoinnille:

Allergiat
Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että kulmakarvojen iho saattaa reagoida laminointi aineisiin punoituksella tai kutinalla. Kosmetiikka-allergisille asiakkaille tulee suorittaa allergiatesti ennen palvelun tekoa. Huom. Virallisen allergiatestin suorittaa vain lääkäri.

Raskaus ja imetys
Kehon hormoonitasapaino muuttuu raskaana ollessa sekä imettäessä ja se vaikuttaa myös karvoitukseen. Jos olet raskaana tai imetät, suosittelemme ottamaan palvelun vasta kun hormoonitoiminta on tasapainottunut, jotta haluttu lopputulos saadaan. On mahdollisuus, ettei kulmat asetu toivotulla tavalla hormoonien takia.

Alopecia
Alopeciaa sairastavalle asiakkaalle ei voida tehdä Yumi -Brows hoitoa.

Sytostaatti- ja sädehoidot
Sytostaatti- tai sädehoitopotilaille ei suositella hoitojen aikana laminoinnin tekoa.

Trichotillomania
Trichotillomania eli pakonomaisesta ripsien, hiusten tai kulmakarvojen nyppimisestä kärsivä ihminen. Ei voida tehdä laminointia.

Ikäraja
Ikäraja kulmien laminointiin on 16 vuotta.

Silmätulehdukset
Jos sinulla on silmätulehdus, emme suosittele palvelun ottamista, kun tulehdus on aktiivinen.

Huomioitavaa ennen kulmien laminointia ja kulmien värjäystä

Osa kasvoille laitettavasta itseruskettavasta reagoi kulmien värjäysaineen kanssa, joten itseruskettavan käyttöä tulee välttää 2päivää ennen värjäystä ja 2 päivää värjäyksen jälkeen.


Kotihoito-ohjeet kulmien laminoinnin jälkeen

Kulmia ei saa pestä eikä meikata ensimmäiseen 24-48 tuntiin, sillä se heikentää kulmien laminoinnin vaikutusta sekä saattaa kuivattaa karvaa. Huomioithan, että mikäli syöt lisäravinteita mitkä vaikuttavat karvan kasvuun, laminointi voi kestää oletettua lyhyemmän aikaa kulmissasi, sillä kulmakarvojen kasvun myötä laminointi vähitellen katoaa kulmista. Brow lift ei ”palaudu” 8 viikon aikana, vaan ns. kasvaa ulos, kun kulmasi kasvavat ja uusiutuvat. Kulmakarvojen elinkaari on 8-12 viikkoa.

Yumi Keratin –maskaran käyttö on erittäin suositeltavaa ja tärkeää laminoinnin jälkeen, jotta kulmien kosteustasapaino sekä yleiskunto pysyy siistinä koko kasvuajan. Tuote on öljytön ja käytetään aamuin illoin. Voi käyttää myös ripsille ripsivärin alle ja alaripsille. Yumi Keratin –maskaraa voi ostaa liikkeistämme

Voit käyttää huoletta kulmameikkiä ja poistaa meikkejä vaikka sinulle olisi tehty kulmien laminointi.

Mikäli koet, että kulmien malli on mielestäsi liian voimakkaasti ylöspäin tehty tai ne eivät tunnu asettuvan paikoilleen, voimme tehdä niille korjauskäsittelyn seuraavan 7 päivän aikana alkuperäisen palvelun teosta. Otathan tällöin pikimmiten yhteyttä liikkeeseen. Kaikki Yumi Brows –tekijät Blue Lagoonin liikkeessä ovat palveluun koulutettuja kosmetologeja tai parturikampaajia.

error: Sivun sisältöä ei voi kopioida.