Yumi Lashes – Ripsien kestotaivutus

Lisänäyttävyyttä luonnollisille ripsille!

Ripsien kestotaivutus Blue Lagoonissa

Ripsien kestotaivutus on yksilöllinen palvelu, se suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti, asiakkaan ripset huomioiden. Yumi Lashes -hoidon vahvuus on sen kyky saada omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä ja näyttäviltä ilman ripsipidennyksiä. Kestotaivutus on hyvä vaihtoehto heille, ketkä haluavat korostaa silmiään, mutta eivät voi syystä tai toisesta ottaa ripsipidennyksiä. Huomioithan, että ripsipidennysten poiston jälkeen, tulee odottaa yksi kasvukausi (8 viikkoa), ennen kuin on suotavaa tehdä ripsien kestotaivutusta. Tutustuthan huolellisesti kestotaivutuspalveluumme ennen ajan varaamista!

Mitä ripsien kestotaivutuksessa tehdään?

Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsettasi. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään apuna silikonityynyjä, jonka päälle ripset asetetaan ja liimataan vesiliukoiselle maitoliimalla. Maitoliima poistetaan vesihuuhteella hoidon lopuksi. Liimaus pitää ripset paikoillaan taivutusaineen sekä hoitoaineen vaikuttaessa. Silikonityynyjä (taivutusmuotteja) on olemassa eri kokoisia erilaisia ripsipituuksia varten. Keskustele Yumi Lashes -ammattilaisesi kanssa, kuinka kaarvevat ripset toivoisit, ja mikä olisi sinun ripsilaadullesi paras vaihtoehto. Ymi Lashes -hoidossa ripsesi värjätään mustalla tai vielä intensiivisellä sinimustan sävyisellä kestovärillä. Kestovärjäys tehdään suoraan ripsimuottien päällä, mikä tekee ripsien kestovärjäyksestä asiakkaalle miellyttävämmän kokemuksen.

Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä ripsille maksimissaan 8 viikon välein. Kestotaivutus kestää ripsissä 8-12 viikkoa, riippuen omien ripsien kasvusyklistä. Monet asiakkaat ottavat Yumi-lashes ripsien kestotaivutuksen säännöllisesti.

Kotihoito-ohjeet ripsien kestotaivutuksen jälkeen

Emme suosittele ripsien pesua ensimmäiseen 24 tuntiin, sillä se heikentää ripsien taivutuksen vaikutusta. Huomioithan, että mikäli syöt lisäravinteita mitkä vaikuttavat ripsien kasvuun, taivutus voi kestää oletettua lyhyemmän aikaa ripsissäsi, sillä ripsien kasvun myötä taivutustulos vähitellen katoaa ripsistä. Ripsien kestotaivutus ei ”loivennu” 8 viikon aikana, vaan kestotaivutus ns. kasvaa ulos, kun ripsesi kasvavat ja uusiutuvat. Luonnonripsen elinkaari on 8-12 viikkoa.

Voit käyttää huoletta ripsiväriä ja poistaa meikkejä vaikka sinulle olisi tehty ripsien kestotaivutus. Mikäli ripsien kestotaivutus on mielestäsi liian jyrkästi tehty, voimme loiventaa sitä seuraavan 7 päivän aikana alkuperäisen palvelun teosta. Otathan tällöin pikimmiten yhteyttä liikkeeseen. Kaikki Yumi-lashes tekijät Blue Lagoonin liikkeessä ovat koulutettuja kosmetologeja tai parturi-kampaajia.

Kontraindikaatiot – Esteet ripsien kestotaivutukselle:

Raskaus

Suosittelemme vahvasti jättämään Yumi-lashes hoidon tekemättä, jos asiakas on raskaana tai imettää. Syynä tähän ovat käytettävien tuotteiden ainesosat, sekä erityisesti olemassa oleva mahdollisuus, ettei ripset taivu toivotulla tavalla raskauden vuoksi. Raskaushormonit vaikuttavat suurimmaksi osaksi karvoitukseen, ja näin ollen ripset voivat pahimmassa tapauksessa jopa katketa taivutuksen teon jälkeen.

Allergiat

Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että silmäluomien iho saattaa reagoida kestotaivutus aineisiin punotuksella tai kutinalla. Kosmetiikka-allergisille asiakkaille tulee suorittaa allergiatesti ennen palvelun tekoa.

Huom. Blue Lagoonissa ei tehdä allergiatestejä.

Alopecia

Alopeciaa sairastavalle asiakkaalle ei voida tehdä Yumi lashes hoitoa.

Silmätulehdus

Silmän sidekalvontulehdus eli silmätulehdus, johtuu yleensä allergisesta reaktiosta tai bakteeri- tai virusinfektiosta. Silmätulehdusta sairastavalle ei voida tehdä Yumi lashes hoitoa.

Sytostaatti- ja sädehoidot

Sytostaatti- tai sädehoitopotilaille ei suositella hoitojen aikana kestotaivutuksen tekoa.

Trichotillomania

Trichotillomania eli pakonomaisesta ripsien, hiusten tai kulmakarvojen nyppimisestä kärsivä ihminen. Ei voida tehdä kestotaivutusta.

 

Huomioitavaa ennen ripsien kestotaivutusta:

Antihistamiinin käyttö

Jos asiakkaasi on ottanut antihistamiinia ennen palvelun tekoa, se saattaa aiheuttaa silmissä kuivumista. Kestotaivutus voidaan tuolloin tehdä, mutta siinä tulee noudattaa erityistä huolellisuutta, jotta kokemus on asiakkaan silmille mahdollisimman miellyttävä.

Kuivat silmät

Kuivasilmäisille asiakkaille liimalle herkistyminen saattaa olla todennäköisempää.

Silmäsairaudet

Kaihi, diabeettinen retinopatia tai glaukooma ei ole kontraindikaatio kestotaivutuspalvelulle.

Piilolinssit

Piilolinssit tulee poistaa hoitoa ennen, ja niitä ei suositella käytettävän seuraavaan vuorokauteen.

Ripsipidennykset

Ripsipidennysten poiston jälkeen tulee pitää 1 kasvukausi ( 8 viikkoa ) väliä, jotta omat ripset ehtivät palautua ripsipidennysten jälkeen.