Kauneusalan avoimet työpaikat

Tervetuloa menestyjien tiimiin!

Blue Lagoon on Kampissa, Iso Omenassa ja Helsingin Kolmikulmassa (Yrjönkatu 16) toimiva yksi Suomen isoimmista ja menestyneimmistä kauneudenhoitoalan yrityksistä. Olemme toimineet kauneudenhoitoalalla yli 12 vuotta, ja työllistämme kymmeniä kauneusalan huippuammattilaisia!

Blue Lagoon palvelee kuukausittain tuhansia asiakkaita, sekä kouluttaa huippuosaajia alalle omalla Trainee-ohjelmalla. Blue Lagoon tarjoaa asiakkailleen kauneudenhoitoalan uusimmat trendit korkealaatuisesti sekä nopealla ja hyvällä asiakaspalvelulla! Tärkeitä arvojamme ovat asiantuntijuus, asiakaspalveluhenkisyys, laadukkuus ja trendikkyys.

Meille tärkeää on työntekijöiden viihtyvyys ja kunnioitamme jokaisen uniikkia kädenjälkeä. Vuosittain järjestämme Blue Lagoonin gaalaillan, jossa palkitsemme vuoden osaajat. Tarjoamme sinulle vahvan brändin edut, kattavan asiakaskunnan sekä kymmenien alan ammattilaisten avun kehittymisesi tueksi!

”Ihanat työkaverit ja ilmapiiri. Hyvä paikka.”

”Yritys tukee ja auttaa.”

”Mahdollisuus kehittyä ammattilaisena.”

-Blue Lagoonin tekijöiden vastauksia tekijöille tehdyssä kyselyssä 2018

Hakeminen on helppoa!

Mikäli haluat tarttua mahdollisuuteen työskennellä Blue Lagoonin huippuammattilaisten arvostetussa joukossa, lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeellamme, niin otamme sinuun yhteyttä! Haluamme tehdä työnhaustasi mahdollisimman helppoa, joten riittää kun jätät meille yhteystietosi, sekä kerrot mihin toimipisteeseen ja mihin työhön haet, tämän jälkeen otamme sinuun sähköpostilla tai puhelimitse yhteyttä!

Yhteystietolomakkeella saadut yhteystiedot ovat turvattuja, eikä lomakkeella saatuja yhteystietoja hyödynnetä markkinointiviestintään, tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman hyväksyntääsi. Tietosuojakäytännöistämme voit lukea tarkemmin kotisivuiltamme löytyvästä rekisteriselosteesta.

Rekry yhteystiedot

Kampin hakemukset: kamppi@bluelagoon.fi

Iso Omenan hakemukset: omppu@bluelagoon.fi

Kolmikulman hakemukset: kolmikulma@bluelagoon.fi

Mitä tarjoamme

 • Ison brändin edut
 • Mukava ja läheinen tiimi
 • Säännölliset koulutukset
 • Vuosittainen palkintogaala
 • Laaja asiakaskunta
 • Nykyaikainen palveluvalikoima, tuotteet ja tilat
 • Markkinointituki
 • Mahdollisuus kehittyä ja edetä alalla

Avoimet työpaikat Blue Lagoonissa juuri nyt:

 • Ripsiteknikko / Kamppi & Iso Omena 
  • Suuren ripsikysynnän vuoksi, haemme kaikkiin toimipisteisiimme uusia ripsiteknikoita! Liikkeissämme työskentelee kymmeniä eri osaamistason (Trainee, Junior ja Pro) ripsiteknikoita. Tarjoamme ripsiteknikoillemme hyvät ansaintamahdollisuudet, ihanan tsemppaavan tiimin sekä mahdollisuuden kehittyä alan huipputekijäksi!
 • Kynsiteknikko / Kamppi, Iso Omena & Kolmikulma
  • Suuren kysynnän vuoksi, haemme kaikkiin toimipisteisiimme uusia kynsiteknikoita! Liikkeissämme työskentelee useita eri osaamistason (Trainee, Junior ja Pro) kynsiteknikoita. Kynsissä käytössämme on Polygel, geeli ja akryyli sekä Shellac-kestolakat. Käytössämme on CND:n tuotteet, sekä uutuutena myös Mosaic! Tarjoamme kynsiteknikoillemme hyvät ansaintamahdollisuudet, mukavan työyhteisön sekä ihanan asiakaskunnan.
 • Microblading-artisti / Iso Omena
  • Haemme Iso Omenan ja Kolmikulman uusiin toimipisteisiin lisää ammattitaitoisia microblading-tekijöitä. Heidi T:n  ja Milla M:n vähentäessä asiakastyötä, liikkeistämme löytyy lisäkysyntää microblading-tekijöille. Arvostamme korkeaa asiantuntemusta ja työturvallisuutta, sekä kaunista kädenjälkeä.