Anna-Mari A.

”Olen 2014 vuonna valmistunut SKY-kosmetologi ja erikoistunut ihon laite- sekä erikoishoitoihin. Intohimoni on tuloksellinen ihonhoito – tavoitteenani onkin saavuttaa aina mahdollisimman hyviä tuloksia asiakkaille! Huomioin asiakkaat aina kokonaisvaltaisesti, jotta saan parhaan mahdollisen kokonaiskuvan ihosta sekä ratkaisun iho-ongelmaan. Kosmetologin ammatti on todella monipuolinen ja mielenkiintoinen. Vastaan aina palveluni laadusta ja pyrin antamaan parhaan mahdollisen hoitokokemuksen.

Luonteeltani olen kiltti ja rento hassuttelija. Elämässä pitää nauraa paljon! Vapaa-ajallani harrastan nyrkkeilyä. Palautuminen sekä rentoutuminen ovat myös tärkeässä asemassa elämässäni, joten kaikkea tasaisesti niin hyvä tulee!”

Blue Lagoonin tunnustukset

  • Anna-Mari äänestettiin Blue Lagoonin Gaalassa ”Vuoden 2017 tulokkaaksi”.

Asiakkaiden kokemuksia Anna-Marista

"Anna-Mari oli erittäin ammattimainen, huomaavainen ja ystävällinen. Rentouttava ja rauhallinen tunnelma. Kiitos paljon!"
"Asiantuntevaa palvelua! Minulle kerrottiin selkeästi mitä oltiin milloinkin tekemässä ja sain selkeät jälkihoito-ohjeet 🙂 Erittäin miellyttävä kokonaisuus, suosittelen kavereillekin!"
"Miellyttävä kokemus, rentouttava. Tekijä oli ystävällinen ja osaava. Työn tulos yllätti upeudellaan, taidanpa käydä uudestaankin :)"