Anna-Mari A.

Olen 2014 vuonna valmistunut SKY-kosmetologi, ja erikoistunut ihon laite- ja erikoishoitoihin. Olen erittäin kiinnostunut ihonhoidosta – tavoitteenani onkin saavuttaa aina mahdollisimman hyviä tuloksia asiakkaille! Kosmetologin ammatti on ihan mieletön, sillä pääsen ratkomaan välillä hyvinkin haastavia iho-ongelmia. Vastaan aina palveluni laadusta ja pyrin antamaan parhaan mahdollisen hoitokokemuksen.

Luonteeltani olen kiltti ja rento hassuttelija. Elämässä pitää nauraa paljon! Vapaa-ajallani harrastan nyrkkeilyä sekä vapaaottelua. Palautuminen sekä rentoutuminen ovat myös tärkeässä asemassa elämässäni, joten kaikkea tasaisesti niin hyvä tulee. Lämpimästi tervetuloa tulokselliseen hemmotteluun!

Anna-Mari A. on aloittanut 4/2019 kosmetologisten hoitojen palveluvastaavana. Netistä varattavia hoitoaikoja Anna-Marille on rajoitetusti, mutta voit tiedustella vapaita aikoja myös sähköpostilla info@bluelagoon.fi.

Blue Lagoonin tunnustukset

  • Anna-Mari äänestettiin Blue Lagoonin Gaalassa ”Vuoden 2017 tulokkaaksi”.

Asiakasarvioiden keskiarvo

4,8 / 5

Asiakkaiden kokemuksia Anna-Marista

"Anna-Mari oli erittäin ammattimainen, huomaavainen ja ystävällinen. Rentouttava ja rauhallinen tunnelma. Kiitos paljon!"
"Asiantuntevaa palvelua! Minulle kerrottiin selkeästi mitä oltiin milloinkin tekemässä ja sain selkeät jälkihoito-ohjeet 🙂 Erittäin miellyttävä kokonaisuus, suosittelen kavereillekin!"
"Miellyttävä kokemus, rentouttava. Tekijä oli ystävällinen ja osaava. Työn tulos yllätti upeudellaan, taidanpa käydä uudestaankin :)"