Heidi T.

“On onni tehdä työtä josta nauttii ja jossa saa toteuttaa itseään! Teen hoidot asiakaslähtöisesti, huolella ja omistautuen. Vapaa-ajallani käyn salilla sekä seuraan aktiivisesti kosmetiikan ja kauneudenhoidon viimeisempiä trendejä. Jokaisen hoidon tavoitteena on tyytyväinen asiakas.”

Heidi T. on vähentänyt ripsi- ja kulma-aikojaan. Microblading-aikoja Heidille voit tiedustella sähköpostilla omppu@bluelagoon.fi. Heidiin voit tarvittaessa olla suoraan sähköpostilla yhteydessä myös Ompun liikettä tai Ompun avoimia työpaikkoja koskevissa asioissa.

Asiakkaiden kokemuksia Heidistä

"Kiitos Heidi T:lle. 🙂 Hän vaikutti todella rautaiselta ammattilaiselta ja ystävällisesti kertoi kaikesta mitä kysyin. Mielelläni tulen Heidi T:lle laittamaan microblading kulmat :)"
"Hienoa työtä Heidi teki. Ihana kiireetön tunnelma, minua kuunneltiin ja otettiin huomioon. Asiakaspalvelu loistavaa, jatkakaa samaan malliin."
"Hyvät kulmat ja täydelliset ripset, plussana mukava juttutuokio. On ihanaa, kun tekijä tietää ja tuntee jo asiakkaan, niin ei tarvitse selitellä mitä haluaa, kiitos."