Heidi T.

“On onni tehdä työtä josta nauttii ja jossa saa toteuttaa itseään! Teen hoidot asiakaslähtöisesti, huolella ja omistautuen. Jokaisen hoidon tavoitteena on tyytyväinen asiakas.”

Heidi T. on lopettanut ripsiasiakkaiden teon ja vähentänyt kulma-aikojaan. Hän ei tällä hetkellä tee kuin ainoastaan Microblading jatkokerrat -vahvistuksia. Näitä aikoja Heidille voit tiedustella sähköpostilla. Heidiin voit tarvittaessa olla suoraan sähköpostilla yhteydessä myös Ompun liikettä tai Ompun avoimia työpaikkoja koskevissa asioissa (omppu@bluelagoon.fi).

Asiakkaiden kokemuksia Heidistä

"Kiitos Heidi T:lle. 🙂 Hän vaikutti todella rautaiselta ammattilaiselta ja ystävällisesti kertoi kaikesta mitä kysyin. Mielelläni tulen Heidi T:lle laittamaan microblading kulmat :)"
"Hienoa työtä Heidi teki. Ihana kiireetön tunnelma, minua kuunneltiin ja otettiin huomioon. Asiakaspalvelu loistavaa, jatkakaa samaan malliin."
"Hyvät kulmat ja täydelliset ripset, plussana mukava juttutuokio. On ihanaa, kun tekijä tietää ja tuntee jo asiakkaan, niin ei tarvitse selitellä mitä haluaa, kiitos."