Heli M.

”Olen rempseä ja iloinen Pohjois-Savosta kotoisin oleva kosmetologi. Muutin tämän huipputyön perässä Helsinkiin kehittämään osaamistani ja toteuttamaan itseäni, koska kaikki kauneuden ylläpitämiseen liittyvä on kiinnostanut aina. Parasta työssäni on nähdä oman käden jälki ja tyytyväiset asiakkaat. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa rakkaimpien kanssa ja koiran kanssa ulkoillen.”

Heli M. siirtyi 1.2.2021 Kallion toimipisteeseemme Kampista. 

Asiakkaiden kokemuksia Helistä

"Tekijä kertoi tarkasti hoidon vaiheet ja varmisti että minulla oli koko ajan mukava olla. Hoito oli todella miellyttävä ja samalla rentouttava. Kokeilin ensimmäistä kertaa yumilash-taivutusta ja olin lopputulokseen positiivisesti yllättynyt ripsilaatuni huomioon ottaen."
"Tekijä oli mukava ja työnjälki oli upea! Tykkäsin kovasti siitä, että hän kertoi mitä oli seuraavaksi tekemässä. Olen tyytyväinen ripsiini!"
"Olit niin ihana, asiakaspalvelu loistavaa, ammattitaito ja asenne kohdallaan, jäi niin hyvä mieli, kiitos, täyden kympin palvelua"
"Ensimmäistä kertaa Blue Lagoonissa ja kokemus oli erittäin hyvä. Heli oli ammattimainen, rauhallinen ja ihanan iloinen. Palaan uudestaan varmasti."