Jenny L.

”Kauneudenhoito on kiinnostanut minua nuoresta lähtien, minkä vuoksi päätin opiskella alan ammattilaiseksi. Vapaa-ajallani tykkään matkustella ja urheilu on lähellä sydäntäni.”

Jenny on tehnyt myös ripsiä ja tekee niitä edelleen rajoitetusti vakioasiakkailleen, jos tahdot tiedustella ripsihuoltoaikaa Jennylle  -otathan yhteyttä liikkeeseen soittamalla (0440411622), palvelu on suljettu nettiajanvarauksestamme.

Blue Lagoonin tunnustukset

Jenny palkittiin Blue Lagoonin Gaalassa (2018) pitkäaikaisesta työsuhteestaan sekä sitoutumisestaan Blue Lagoon Beautyyn.

Asiakkaiden kokemuksia Jennystä

"Jenny oli ammattitaitoinen ja mukava. Pidin siitä kun hän kertoi omankin näkemyksensä siitä mitä kulmilleni kannattaisi tehdä, mistä tuli sellainen olo että hän välittää lopputuloksesta."
"Täydelliset microblading kulmat, mukava ja ammattitaitoinen tekijä, täysi luotto että kulmista tulee sellaiset kuin halusin. Hoitola on ihanasti sisustettu."
"Tekijä oli ammattitaitoinen ja kertoi minulle koko ajan mitä tapahtuu ja tehdään. Huoneessa soi rentouttava musiikki ja siinä sai todellakin irtioton arjesta. Olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen."