Maria P.

Olen sairaanhoitaja Maria Pennonen. Olen työskennellyt 5 vuotta akuuttihoitotyön parissa ensiavussa sekä 2 vuotta Dialyysi-yksikössä, jossa erilaiset injektiot tulivat tutuksi. Pistäminen ja hyvät kädentaidot ovat olleet suurin vahvuuteni sairaanhoitajana ja tästä syntyikin kiinnostus esteettisiin hoitoihin.

Kouluttauduin ensin Microblading-artistiksi Sharp Browsilla v2018. Tänä vuonna suoritin myös Mesoterapia-koulutuksen sekä täyteaine-koulutuksen Lääkärikeskus Finnestetiikan huippuosaajien kouluttamana.

Täyteainehoidoissa olen erikoistunut erityisesti keskikasvojen hoitoihin kuten poskipäiden kohotukseen ja nasolabiaalijuonteiden häivyttämiseen. Myös huulten muotoilu ja Skinbooster-hoidot ovat lähellä sydäntäni.

Poskipäiden kohotuksella saadaan aikaan nuorekkaampi ilme ja hoito toimiikin lähes kasvojen kohotuksena. Olen saanut kiitosta asiakkailta mm: ”Marialla on silmää kauneudelle ja hänen näkemykseen voi luottaa. Marian käsittelyyn on ilo tulla koska voi luottaa että tuloksesta tulee hyvä.”