Silja K.

”Olen työskennellyt rakennekynsien parissa reilu 10 vuotta. Tavoitteeni on nostaa rakennekynsien tasoa Suomessa ja parantaa työskentelyn turvallisuutta. Rakastan auttaa ja motivoida muita tekijöitä, sekä huomata kehitystä omassa työskentelyssä sekä työkavereideni työssä. Pyrinkin jatkuvasti kouluttautumaan kynsien jokaisella osa-alueella. Vapaa-ajan pyhitän perheelleni ja rakastan pitkiä lenkkejä koirien kanssa.”

Asiakkaiden kokemuksia Siljasta

"Erittäin miellyttävä käynti, saitte minusta kanta-asiakkaan 🙂 Iso kiitos! Toiminta erittäin ammattitaitoista."
"Luottokynsienhuoltajani, jota en vaihtaisi vaikka käyntejä takana vasta kolme 🙂 Aina on kiva tulla ja huoltoaika menee kuin siivillä mukavia jutellen ja sitten se lopputulos; vaikken ihan heti itse tiedä mitä haluan niin aina lopputulos on ollut yli odotusten kun ammattilainen osaa soveltaa ja käyttää mielikuvitusta ja on nopeasti huomannut mistä tykkään! Superihanat kynnet taas, iso kiitos!!! <3"
"Silja on paras kynsiteknikko, jolla olen käynyt 15 vuoden aikana. Hän on täydellinen ammattilainen; ystävällinen, empaattinen, helposti lähestyttävä ja supertaitava kynsien kanssa. Lopputulos on aina täydellinen! Kynnet pysyy ja jokaikinen kohta on niin kuin pitää."