Medialle

15 vuotta alalla toiminut kauneushoitola Blue Lagoon Beauty on ollut monessa mukana! Teemme aktiivisesti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, ja alan johtavilta ammattilaisiltamme tiedustellaan usein mielipiteitä sekä näkemyksiä ajankohtaisista trendeistä alan julkaisuja varten. Tältä sivulta löydät Blue Lagoonin oman mediapankin, jonka julkaisuja voit jakaa sekä käyttää lähteenä myös muissa medioissa!

Seuraamme jatkuvasti kauneus- ja hyvinvointialan kiivaasti muuttuvia trendejä ja pyrimme tuomaan tätä esille myös jatkuvasti kehittyvällä palvelutarjonnallamme. Liikkeessämme työskentelee rautaisia ammattilaisia ja sertifioituja kouluttajia. Palamme halusta kehittää kauneudenhoitoalaa Suomessa, ja yhtenä kannanottona kauneudenhoidon koulutusta kohtaan perustimme 2017 Blue Lagoonin oman Trainee-ohjelman, joka on osoittautunut suureksi menestykseksi! Innovatiivisena ja uraauurtavana liikkeenä mielipiteistämme ollaan kiinnostuneita, ja olet saattanutkin nähdä meidät televisiossa, kuulla meistä radiossa tai törmännyt artikkeleihin lehdissä sekä suosituissa blogeissa.

Ammattilaisnäkökulman lisäksi olet saattanut nähdä liikkeemme myös kuvauslokaationa, esimerkiksi Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sekä muutamissa mainoskuvauksissakin.

Jos sinulla on mielenkiintoinen mediaprojekti tiedossa, jossa voisimme olla avuksi ammattitaidollamme tai kauniilla liikkeellämme, laita ehdotuksesi osoitteeseen sini@bluelagoon.fi.