Kosmetologiset palvelut

Kosmetologiset palvelut

Kosmetologisista palveluistamme löydät laajan valikoiman kauneudenhoitopalveluita, joilla hoidatat itsesi päästä varpaisiin! Kosmetologisiin palveluihimme kuuluvat erilaiset kasvohoidot, pedikyyrit, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, suihkurusketukset, meikkaukset, sokeroinnit sekä rentouttavat hieronnat.

Ammattitaitoiset kosmetologimme auttavat sinua edistämään ja ylläpitämään ihon ja kehon kauneutta sekä terveyttä. Kosmetologimme hoitavat kaikkia asiakkaitamme yksilöllisten tarpeiden mukaan ja kykenevät ratkaisemaan monenlaisia kauneudenhoidon ongelmia. Ihonhoitoon erikoistuneet kosmetologimme hoitavat myös vaativia iho-ongelmia.

Kosmetologiset palvelut - Hinnasto

Kosmetologiset palvelut

Kosmetologisista palveluista löydät kaikki mitä tarvitset kauneudenhoitoon: kasvohoidot, pedikyyrit, suihkurusketukset, meikit ja sokeroinnit, sekä hierovat hemmotteluhoidot.

Ammattitaitoiset kosmetologimme Helsingin, Espoon ja Turun kauneushoitoloissamme auttavat sinua edistämään ja ylläpitämään ihon ja kehon kauneutta sekä terveyttä. Kosmetologimme hoitavat kaikkia asiakkaitamme  yksilöllisten tarpeiden mukaan ja kykenevät ratkaisemaan monenlaisia kauneudenhoidon ongelmia.

Pedikyyrit

Jalat kantavat koko kehomme painon, joten ne vaativat erityistä hoitoa ja huolenpitoa. Hoito ja jalkojen ihon kosteuttaminen kotona on tietenkin tärkeää, mutta pedikyyrillä voidaan hoitaa ongelma-alueita tai vain hemmotella rasittuneita jalkoja.

Tutustu tarkemmin jalkahoitoihimme & katso kuvat

Lisäpalvelu – Naamio jaloille 15 min

Tämän lisäpalvelun voi varata vain pedikyyrin yhteyteen.

15 €

Lisäpalvelu – CrystaLac -lakkauksen poisto (pedikyyrin yhteydessä)

Sisältää CrystaLac -geelilakkauksen poiston pedikyyrin yhteydessä.

15 €

Lisäpalvelu yksivärinen CrystaLac-lakkaushuolto

Tämän lisäpalvelun voi varata vain pedikyyrin yhteyteen, mikäli sinulla on Blue Lagoonissa tehty varpaiden CrystaLac-lakkaus.

45 €

Lisäpalvelu – Jalkojen hieronta

Sis. jalkojen pyyhinnän ja 30 min hieronnan. Tämän palvelun voi varata vain pedikyyrin yhteyteen.

49 €

Lisäpalvelu – CrystaLac-lakkaus 30 min

Uusi yksivärinen CrystaLac-lakkaus. Tämän lisäpalvelun voi varata vain pedikyyrin yhteyteen.

50 €

Lisäpalvelu CrystaLac-lakkaus all inclusive huolto

Tämän lisäpalvelun voi varata vain pedikyyrin yhteyteen, mikäli sinulla on Blue Lagoonissa tehty varpaiden CrystaLac-lakkaus.

60 €

Yksivärinen CrystaLac-lakkaushuolto varpaille

Tämän palvelun voi varata vain, mikäli sinulla on Blue Lagoonissa tehty varpaiden CrystaLac-lakkaus.

60 €

Lisäpalvelu – CrystaLac All Inclusive -lakkaus 45 min

Tämä All Inclusive -lakkauspalvelu sisältää CrystaLac-geelilakkauksen varpaillesi haluamillasi koristeilla. Tämän hoidon yhteydessä lakkaus voidaan tehdä esimerkiksi värillisenä, ranskalaisena, liukuvärjättynä tai yhdistää lakkaukseen timantteja tai muita koristeluja!

Tämä lisäpalvelu on varattavissa vain pedikyyrin yhteydessä.

65 €

Yksivärinen CrystaLac-lakkaus varpaille

Uusi yksivärinen CrystaLac-lakkaus varpaille.

65 €

CrystaLac -lakkaus all inclusive huolto varpaille

Tämän palvelun voi varata vain, mikäli sinulla on Blue Lagoonissa tehty varpaiden CrystaLac-lakkaus.

75 €

CrystaLac-lakkaus all inclusive varpaille

Uusi all inclusive -lakkaus varpaille. Tämä All Inclusive -lakkauspalvelu sisältää CrystaLac-geelilakkauksen varpaillesi haluamillasi koristeilla. Tämän hoidon yhteydessä lakkaus voidaan tehdä esimerkiksi värillisenä, ranskalaisena, liukuvärjättynä tai yhdistää lakkaukseen timantteja tai muita koristeluja!

80 €

Basic Pedicure 60 min.

Suosittelemme tätä perusjalkahoitoa, kun toiveissasi on saada jalkasi ja kyntesi hoidettua. Pedikyyri sisältää jalkojen kylvetyksen, varpaankynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien ja jalkapohjien käsittelyn sekä hieronnan.

Blue Lagoonin toimipisteissä hoidamme vain terveitä jalkoja, ja sieni-infektiotapauksissa tulee kääntyä lääkärin puoleen.

80 €

BL Signature Pedicure 90 min.

Suosittelemme tätä pedikyyriä, kun toiveissasi on astetta rentouttavampi ja pidempi pedikyyri. Mikäli jaloissasi on enemmän kovettumaa tai kyntesi ovat haastavammat, suosittelemme varaaman Basic Pedicuren sijaan tämän puolentoista tunnin jalkahoidon.

Pedikyyri sisältää jalkojen kylvetyksen, varpaankynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien ja jalkapohjien käsittelyn, jalkojen ihoa silottavan kuorinnan, kosteuttavan jalkanaamion sekä rentouttavan jalkahieronnan.

Blue Lagoonin toimipisteissä hoidamme vain terveitä jalkoja, ja sieni-infektiotapauksissa tulee kääntyä lääkärin puoleen.

100 €

All Inclusive Pedicure

Suosittelemme tätä pedikyyriä, kun toiveissasi on kaiken kattava pedikyyri. Palvelu sisältää jalkojen hoidon lisäksi varpaiden geelilakkauksen, joten tämä palvelu on erinomainen vaihtoehto myös lomaan valmistautumista varten!

Pedikyyri sisältää jalkojen liotuksen, kynsien kevyen käsittelyn (viilaus ja kynsinauhat), kovettumien kevyen käsittelyn, 15 min. jalkahieronnan, jalkoja pehmittävän kuorinnan ja kosteuttavan jalkanaamion sekä yksivärisen CrystaLac-geelilakkauksen.

Ikäraja geelilakkauksissamme on 16 vuotta. Blue Lagoonin toimipisteissä hoidamme vain terveitä jalkoja, ja sieni-infektiotapauksissa tulee kääntyä lääkärin puoleen.

130 €

Suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat nopeasti ja turvallisesti ihollesi kauniin tasaisen ja halutessasi jopa intensiivisen rusketuksen. Suihkurusketuksen voi ottaa säännöllisesti jatkuvan kauniin värin ylläpitämiseksi ilman pelkoa ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä tai vaurioitumisesta.

Lue lisää suihkurusketuksestamme & katso kuvat

Suihkurusketus koko vartalolle

Suihkurusketuksemme hinta sisältää max kaksi kerrosta väriuutetta. Mikäli toivot tästäkin intensiivisempää sävyä, veloitetaan kolmannesta kerroksesta 1,5 kertainen palvelun hinta ja neljännestä rusketuskerroksesta kaksinkertainen palvelun hinta. Kaikkien asiakkaiden ihot eivät välttämättä vastaanota 3-4 rusketuskerrosta, ja imeytymätön väri saattaa peseytyä suihkussa pois, joten lähtökohtaisesti suosittelemme rusketukseen 1-2 kerrosta.

 

 

38 €

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihoa tehden siitä silkinpehmeän. Sokeroimalla voidaan poistaa ihokarvoja lähes kaikilta alueilta ja kaikenlaisilta ihoilta. Kaikki sokeroijamme ovat koulutettuja sokeroinnin ammattilaisia. Sokeroinnissa käytämme laadukkaita Alexandria Professionals -tuotteita. Sokerointi onkin paljon muutakin kuin karvanpoisto. Sokerointi poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja ihosta tulee kirkkaamman ja terveemmän näköinen. Sokeroinnin jälkeen kosteusvoiteet imeytyvät paremmin ja niitä on miellyttävä levittää pehmeälle, karvattomalle iholle.

Lue lisää sokeroinnista, sokerointiin valmistautumisesta ja kotihoito-ohjeista.

Ylähuuli 15 min

Ylähuulen sokerointi.

Miesten parran ja viiksien alueen karvanpoistoa emme tee lainkaan, sillä parta ja viikset ovat vahvaa karvaa, joiden poistattaminen sokerilla voi olla iholle liian raju toimenpide.

20 €

Kainalot 30 min

Kainaloiden sokerointi.

30 €

String Bikini (vulva) 30 min.

String Bikini (vulvalle) on perinteistä bikinisokerointia hieman laajempi alue ja sisältää kertakäyttöstringien ulkopuolelle jäävän alueen sokeroinnin sekä hieman myös takapuolelta (ei pakaroita).

39 €

Käsivarret 45 min

Käsivarsien sokerointi.

42 €

Sääret 45 min

Säärten sokerointi.

45 €

Reidet 45 min

Reisien sokerointi.

45 €

Selkä 45 min

Selän sokerointi.

45 €

Rinta 45 min

Rinnan sokerointi.

45 €

Vatsa 45 min

Vatsan sokerointi.

45 €

Koko kasvot 60 min

Koko kasvojen sokerointi.

Miesten parran ja viiksien alueen karvanpoistoa emme tee lainkaan, sillä parta ja viikset ovat vahvaa karvaa, joiden poistattaminen sokerilla voi olla iholle liian raju toimenpide.

45 €

String Bikini (all genders) 45 min.

String Bikini -sokerointi on perinteistä bikinisokerointia hieman laajempi alue, mutta kuitenkin pienempi hoitoalue kuin kaiken kattava brasilialainen sokerointi. String bikini (all genders) -sokeroinnissa ei käytetä kertakäyttöstringejä ja karvat poistetaan edestä nivusalueelta sekä hieman takapuolelta.

Tämä palvelu on tarkoitettu kaikille sukupuolille.

49 €

Brasilialainen sokerointi (vulva) päiväbrassi klo. 11-14 45 min.

Päiväbrassi (vulvalle) koskee brasilialaisen sokeroinnin jatkokertoja. Edellinen brassisokerointi on täytynyt toteuttaa 6 viikon sisään, jotta voit varata tämän hoitoajan. Päiväbrassivarauksia voit tehdä klo. 11-14 välille arkisin (ei viikonloppuisin) kaikkiin brasilialaisia sokerointeja tarjoaviin toimipisteisiimme. Hoitoon varataan aikaa 45 minuuttia.

60 €

Brasilialainen sokerointi (vulva) jatkokerta 45 min.

Edellinen brassisokerointi on täytynyt toteuttaa 6 viikon sisään, jotta voit varata tämän hoitoajan.

Brasilialaisessa sokeroinnissa (vulvalle), poistetaan kaikki karvat genitaalialueelta sekä takapuolelta. Brasilialaisessa sokeroinnissa voidaan voidaan myös halutessaan jättää häpykummulle karvoja.

Voit varata ajan tähän palveluun, mikäli edellisestä brassistasi on maksimissaan kuusi viikkoa aikaa.

65 €

Brasilialainen sokerointi (all genders) päiväbrassi klo. 11-14 60 min.

Päiväbrassi (all genders) koskee brasilialaisen sokeroinnin jatkokertoja. Edellinen brassisokerointi on täytynyt toteuttaa 6 viikon sisään, jotta voit varata tämän hoitoajan. Päiväbrassivarauksia voit tehdä klo. 11-14 välille arkisin (ei viikonloppuisin) kaikkiin brasilialaisia sokerointeja tarjoaviin toimipisteisiimme. Hoitoon varataan aikaa 60 minuuttia.

Brasilialaisessa sokeroinnissa (all genders), poistetaan kaikki karvat genitaalialueelta sekä takapuolelta, halutessaan karvoja voidaan jättää alavatsalle, häpykummulle tai kivesten alueelle. Nivusalueelta karvat voidaan häivyttää reisikarvoihin, jotta sokeroinnista ei jää selkeää rajaa nivus- ja reisikarvojen välille.

Tämä palvelu on tarkoitettu kaikille sukupuolille.

70 €

Sääret ja reidet 75 min

Säärten ja reisien sokerointi.

75 €

Brasilialainen sokerointi (all genders) jatkokerta 60 min.

Edellinen brassisokerointi on täytynyt toteuttaa 6 viikon sisään, jotta voit varata tämän hoitoajan.

Brasilialaisessa sokeroinnissa (all genders), poistetaan kaikki karvat genitaalialueelta sekä takapuolelta, halutessaan karvoja voidaan jättää alavatsalle, häpykummulle  tai kivesten alueelle. Nivusalueelta karvat voidaan häivyttää reisikarvoihin, jotta sokeroinnista ei jää selkeää rajaa nivus- ja reisikarvojen välille.

Voit varata ajan tähän palveluun, mikäli edellisestä brassistasi on maksimissaan kuusi viikkoa aikaa.

Tämä palvelu on tarkoitettu kaikille sukupuolille.

75 €

Brasilialainen sokerointi 1. kerta (vulva) 60 min.

Brasilialaisessa sokeroinnissa (vulvalle), poistetaan kaikki karvat genitaalialueelta sekä takapuolelta. Brasilialaisessa sokeroinnissa voidaan voidaan myös halutessaan jättää häpykummulle karvoja.

80 €

Brasilialainen sokerointi 1. kerta (all genders) 70 min.

Brasilialaisessa sokeroinnissa (all genders), poistetaan kaikki karvat genitaalialueelta sekä takapuolelta, halutessaan karvoja voidaan jättää alavatsalle, häpykummulle  tai kivesten alueelle. Nivusalueelta karvat voidaan häivyttää reisikarvoihin, jotta sokeroinnista ei jää selkeää rajaa nivus- ja reisikarvojen välille.

Sokeroinnilla saadaan poistettua lyhyttäkin karvaa, mutta suositeltu karvanpituus ensimmäiselle sokerointikerralla on noin 2 cm. Sheivausta tulee välttää noin kuukausi ennen ensimmäistä sokerointikertaa.

Tämä palvelu on tarkoitettu kaikille sukupuolille.

90 €

Meikkaukset

Blue Lagoonissa sinua palvelevat meikkaukseen erikoistuneet tekijämme, joilta löytyy esteettistä silmää, näkemystä erilaisista meikkilookeista, tietoa trendeistä sekä taitoa toteuttaa juuri asiakkaalle sopiva meikkityyli. Ajan meikkaukseen voit varata suoraan netistä kotisivujemme kautta sekä Blue Lagoon FI -nimisellä ajanvaraussovelluksella. Voit myös tiedustella meikkiaikoja sähköpostilla info@bluelagoon.fi.

Lue lisää meikkauksistamme & katso kuvat

Koemeikki 60 min

Jos haluat varmistua esim. juhlameikin lopputuloksesta, voit halutessasi varata erillisen koemeikin, jolla varmistamme toiveidesi toteutumisen! Koemeikkiin varataan aikaa 60 min. Häämeikin yhteydessä tehtävään täydelliseen koemeikkiin varataan aikaa 90 minuuttia, ja se sisältyy häämeikin hintaan. Tunnin koemeikissä ei välttämättä tehdä juhlameikkiä täydellisesti alusta loppuun asti valmiiksi, vaan tehdään huolella asiakkaan kannalta tärkeimmät alueet, kuten esimerkiksi silmä- / huulimeikki sekä valitaan sopivat pohjustustuotteet.

Lue lisää meikkauksista

50 €

Päivämeikki

Päivämeikkiimme varataan aikaa liikkeissämme 60 minuuttia. Päivämeikki toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen sekä asiakkaan ikä, persoona ja tyyli huomioiden. Päivämeikin on tarkoitus sopia töihin arkeen tai vaikkapa työhaastatteluun, joten lopputuloksella haetaan yleensä kevyttä ja raikasta ilmettä.

Lue lisää päivämeikistä.

65 €

Ilta- / juhlameikki

Juhlat ovat ihana osa elämää ja juhliin valmistautuminen virittelee tunnelmaan ja luo juhlista suuremman elämyksen sekä ihania muistoja! Juhliin sopiva iltameikki ei automaattisesti tarkoita paksua pakkelikerrosta ja räikeitä sävyjä, vaan myös iltameikissä tärkeää on kuunnella asiakkaan toiveita sekä analysoida asiakkaan persoonaa ja tyyliä. Kahden eri henkilön iltameikit voivat lopputuloksiltaan olla täysin ääripäät toisistaan. Iltameikki voidaan siis toteuttaa hyvin hienostuneesti ja maltillisesti tai vaihtoehtoisesti voimme luoda näyttävän juhlameikin kasvoja muotoilevilla varjostuksilla, hehkuvilla korostuksilla, herkullisilla huulilla ja näyttävillä silmillä irtoripsien kera, tai mitä vain näiden ääripäiden väliltä!

Lue lisää juhlameikistä.

90 €

Häämeikki

Häämeikissä monesti yleisimpiä toiveita ovat meikin kestävyys, kuvauksellisuus sekä klassisen tyylikäs ja kaunis lopputulos. Hyvän lopputuloksen takaamme häämeikkiin sisältyvällä täydellisellä koemeikillä, jolla varmistamme toiveidesi toteutumisen! Koemeikkiin varataan aikaa 90 min. ja itse häämeikkiin varataan aikaa 90 min..

Lue lisää häämeikistä

180 €

Rentouttavat hieronnat

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi rentouttaviin hierontoihimme! Kokeile koko vartalon hierontaa öljyillä ja tuoksuilla tai rentouttavaa Mindfulness-hierontaa päälle tai jaloille! Kokonaisvaltaisen Mindfulness-kokemuksen kruunaa ainutlaatuinen Mindfulness-ääninauhamme! Suosittelemme näitä hoitoja myös lahjaksi!

Lue lisää hieronnoistamme

Mindfulness-hieronta

Mieltä ja kehoa hellivä 30min pää- tai jalkahieronta. Mindfulness-hieronta on Blue Lagoonilla kehitetty uusi, innovatiivinen palvelu stressin ja kehon jännitystilojen vähentämiseen, unenlaadun parantamiseen sekä sinun avuksi pysähtyä kiireisen arjen keskellä. Mindfulness-hieronnassa yhdistämme hieronnan rentouttavan ominaisuuden sekä hoitoon räätälöidyn mindfulness-ääninauhan. Energisöivä hoito toimii niin kertaluonteisesti kuin sarjahoitona.

59 €

BL Signature Massage

BL Signature Massage on hemmotteleva kokovartalohieronta, mikä rentouttaa lihaksia ja vähentää jännitystiloja kehossa. Hoidon aikana vesihöyryn kanssa käytetyt tuoksut, myös virkistävät mieltä, sekä vähentävät stressiä.

BL Signature Massage -hieronta virkistää kehoa ja mieltä. Hieronta yhdistää klassisen hieronnan sekä pistehieronnan. Hieronnan lisäksi palvelussa käytetään myös muita astielementtejä: lämpöä, tuoksuja ja musiikkia. Kokovartalohieronta rentouttaa ja vähentää jännitystiloja kehossa. Erilaisilla tuoksuilla tehostamme hieronnan vaikutuksia ja virkistää mieltä. Käytettävät hierontaöljyt hoitavat ihoa tehden siitä pehmeän ja kostutetun.

BL Signature Massage -hieronta ei vastaa urheiluhierontaa.

69 €

Kasvohoidot

Blue Lagoon Beautysta löydät kasvohoitoja kaikkiin ihon tarpeisiin sekä kaikille ihotyypeille. Laajasta valikoimastamme löytyvät Beauty Barin pikakasvohoidot, klassiset Medik8-kasvohoidot sekä Medik8-happohoidot, HydraFacial-kasvohoidot sekä ihoa uudistavat Dermapen-mikroneulaukset.

Beauty Bar

Ota ensiaskel kohti parempaa ihoa! Beauty Barimme tarjoaa helppoja ja nopeita ratkaisuja erilaisiin hoitotarpeisiin. Beauty Barin valikoimasta löydät laajan valikoiman noin 30 minuutin pituisia ihonhoitoja aina ihon tehokosteutuksesta erilaisiin laitehoitoihin. Beauty Bar -palvelumme ovat sinulle, joka haluat tutustua ja kokeilla vaivattomasti erilaisia ihonhoitopalveluita, ja tehdä ihosi hoitolahoidosta vaivatonta.

Beauty Bar -palveluvalikoimassa voi olla liikekohtaista vaihtelua. 

Lue lisää Beauty Bar -pikakasvohoidoistamme

Shop with us

Suosittelemme ostosajan varaamista, kun haluat yhdessä ammattilaisemme kanssa keskustella ihonhoidosta sekä myynnissä olevista tuotteistamme. Veloituksettoman ostoshetken aikana saat rauhassa valikoida ihollesi sopivat kotihoitotuotteet kosmetologimme avustuksella.

Huomioithan, että kaikki tekijämme ovat yrittäjiä, joten vaikka ostosaika on veloitukseton, pyydämme sinua tarvittaessa peruuttaman ostosajan viimeistään 24 h ennen ajanvarauksen alkua.

Palvelun kesto 15 minuuttia.

0 €

Face Slim

Tämä tehokas laitteellinen lymfahoito terävöittää kasvojesi piirteet hetkessä! Kevyt, miellyttävä ja kivuton lymfahoito tehostaa kasvojen nestekiertoa ja poistaa ylimääräistä turvotusta. Suosittelemme hoitoa ennen spesiaalia tilaisuutta tai säännöllisesti otettavana ylläpitohoitona, mikäli kasvosi ovat taipuvaiset turvotukselle ja ylimääräisen nesteen kertymiselle.

Face Slim -lymfahoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, laitteellisen lymfahoidon kasvoille sekä loppuhoitotuotteet.

Hoidon kesto 20 minuuttia.

25 €

Soothe & boost

Moninaisista hyödyistään tunnetut led-valoterapiat ja -hoidot ovat nousseet yhdeksi kansainväliseksi ihonhoitotrendiksi! Turvallinen ja bakteereita tappava Led-valohoito rauhoittaa tulehtunutta ja punoittavaa ihoa, samalla kun valohoito stimuloi ihoa kiinteyttävää kollageenia. Suosittelemme Soothe & boost -valohoitoa punoittavalle ja ärtyneelle iholle, epäpuhtauksiin kuten punoittaviin näppyihin ja rosaceaan sekä ihon ikääntymismuutoksiin. Myös kuivuudesta kärsivät asiakkaat voivat saada apua ihon toimintaa elvyttävästä led-hoidosta.

Soothe & boost -hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kasvojen ihoa rauhoittavan ja kiinteyttävän led-valohoidon sekä loppuhoitotuotteet.

Hoidon kesto 20 minuuttia.

25 €

Pop it mini fix

Toiveenne on kuultu, ja olemme lisänneet kasvohoitovalikoimaamme nyt myös miiliumien poiston. Hoito sisältää myös ihokonsultaation, jossa ihonhoidon ammattilainen varmistaa, että poistettava näppy on varmasti valkoinen luufinni eli miiliumi. Miiliumit saatetaan helposti sekoittaa ihonvärisiin / vaaleisiin rasvaluomiin ja -syyliin, joita emme poista. Kosmetologi ei saa poistaa miiliumeja silmän ympäriltä. Mikäli sinulla on silmän ympärillä olevia miiliumeja, suosittelemme sinua kääntymään lääkärin puoleen.

Alkupuhdistuksen jälkeen ihoasi lämmitetään ja pehmitetään hieman kasvokompresseilla. Tämän jälkeen yksittäiset miiliumit poistetaan miiliumneulan ja komedoraudan avulla. Lopuksi käsitellyt alueet desinfioidaan ja koko kasvoille levitetään hoitavat loppuvoiteet. Huomioithan, että kyseessä ei ole kasvohoitokokonaisuus. Hoidossa voidaan poistaa 1-3 miiliumia kasvoilta. Mikäli sinulla on enemmän poistettavia miiliumeja, suosittelemme sinua varaamaan ajan 60 tai 90 minuutin Medik8-kasvohoitoon.

Hoidon kesto 20 minuuttia.

25 €

Wow my eyes

Pikakirkastusta väsyneeseen ja sameaan silmänympärysihoon! Katseemme kiinnittyy luontaisesti silmiin, ja hyvin hoidettu silmänympärysiho voi saada koko yleisilmeen pirteämmäksi. Silmänympäryshoitomme raikastaa katsetta, silottaa kevyesti helposti rasitukselle joutuvaa silmänympärysihoa sekä antaa hyvin kosteutetun ja hoidetun tunteen. Suosittelemme hoitoa kertaluontoisesti, kun kaipaat nopeaa kirkastusta katseesi tai silmänympäryksesi kaipaa pientä tehohoitoa. Hoito sopii hyvin myös säännöllisesti kerran kuukaudessa tehtävänä ihon hyvinvointia ylläpitävänä hoitona.

Hoito sisältää silmänympärysihon alkupuhdistuksen, silmänympärysihoa kirkastavan kuorinnan miedolla ja hellävaraisella hapolla, rentouttavan päänahan paineluhieronnan, kosteuttavan ja hoitavan silmänympärysnaamion sekä loppuhoitotuotteet.

Hoidon kesto 30 minuuttia.

45 €

Tint me up

Pikaista piristystä ilmeeseen kestovärien sekä kirkastavan savinaamion avulla! Suosittelemme hoitoa kun haluat välitöntä ja näkyvää muutosta kasvoillesi edullisesti ja nopeasti. Palvelu sopii hyvin myös ennen lomamatkaa, Lift-palveluiden välissä tai jatkuvana pienenä piristyksenä!

Hoito sisältää ripsien ja kulmien kestovärjäyksen sekä kulmien muotoilun. Lisäksi hoitoon on yhdistetty rentouttava päänahan paineluhieronta yhdessä kirkastavan ja rauhoittavan savinaamion kanssa. Kestovärjäyksien ja naamion avulla saat kasvoillesi kokonaisvaltaisen freesauksen yhdellä kertaa!

Hoidon kesto 45 minuuttia.

54 €

Quick fix

Tällä raikkautta tuovalla kasvohoidolla boostaat vaivattomasti ihosi hyvinvointia, samalla kun ihonhoidon ammattilaisemme antaa sinulle vinkit ihollesi sopivaan kotihoitoon. Suosittelemme Quick fix -hoitoa erityisesti silloin, kun kaipaat ihollesi extrakosteutusta ja kuulautta. Hoito sopii hyvin myös silloin, kun haluat päivittää ihosi kotihoitorutiineja.

Quick fix -hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, päänahan paineluhieronnan, naamion ja loppuhoitotuotteet. Palvelun voi ottaa kertaluontoisesti tai tehdä ihoa ylläpitävänä palveluna kerran kuukaudessa.

Suosittelemme parran ajoa ennen hoitoa, mutta tämä ei ole pakollista. Pystymme hoitamaan osittain myös parran alla olevaa ihoa.

Hoidon kesto 30 minuuttia.

55 €

The glow up facial

The glow up facial on saanut syntynsä jenkeissä suosioon nousseesta Red Carpet -kasvohoidosta, jossa hyödynnetään mietoa happoa ihon kuorimiseen ja kirkastamiseen ennen tärkeää menoa. Kevyt happokuorinta ei vaadi palautumisaikaa, ja voit ottaa hoidon jopa samana päivänä ennen juhlia tai tärkeää menoa! Suosittelemme The glow up facial -hoitoa, kun kaipaat ihollesi välitöntä kirkastusta ja sileyttä. Hoito silottaa kevyesti ihon pintaa, tehden siitä kauniin kuulaan myös meikkausta varten. Suosittelemme hoitoa myös kevyenä kuukausittaisena ihon kirkastushoitona!

The glow up facial sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, ihoa kirkastavan miedon happohoidon sekä ihon neutralisoinnin, rentouttavan päänahan paineluhieronnan, rauhoittavan naamion sekä loppuhoitotuotteet.

Hoidon kesto 35 minuuttia.

65 €

Sugar me

Kasvojen sokerointi on hellävarainen keino päästä eroon kasvojen alueen pienestä ihokarvasta. Ihokarvojen poiston lisäksi sokerointi myös kuorii ihoa, poistaen ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Myös pienet mustapäät saattavat tarttua sokeriin. Kasvojen sokerointi onkin kuin pieni pikakasvohoito! Kasvojen sokerointiin yhdistämme savinaamion, joka viimeistelee hoidon ja rauhoittaa ihoa. Suosittelemme tätä hoitoa, kun haluat eroon kasvojen pienestä “nukasta” sekä haluat ihosi olevan mahdollisimman sileä. Sokerointi auttaa myös meikkiä levittymään paremmin. Palvelun voi ottaa kertaluontoisesti tai tehdä jatkuvana palveluna. Saat tekijältäsi suosittelun sinulle sopivimpaan hoitoväliin.

Suga me -hoito sisältää kasvojen alueen sokeroinnin sekä rentouttavan päänahan paineluhieronnan yhdessä ihoa hoitavan ja rauhoittavan savinaamion kanssa.

Hoidon kesto 75 minuuttia.

65 €

Dermapen-mikroneulaus

Dermapen-mikroneulaushoito korjaa ja uudistaa ihoa tehden ihon pinnasta tasaisemman. Dermapen-hoito supistaa ihohuokosia ja häivyttää aknen aiheuttamia arpia. Hoito käynnistää luonnollisen uudistumisprosessin, jonka aikana iho uudistuu ja kiinteytyy. Se elvyttää ihoa, lisää kollageenin tuotantoa ja madaltaa juonteita. Dermapen-mikroneulaushoito sopii hyvin ihon pigmenttimuutoksiin ja ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Dermapen-mikroneulaus saa ihosi hehkumaan. Suosittelemme vaikeimpiin iho-ongelmiin sarjahoitoa. Voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioomme, jossa voit keskustella ihosi tarpeista asiantuntijamme kanssa.

Ikäraja Dermapen-hoitoihin on 18 vuotta.

Lue lisää Dermapenistä & katso kuvat

Dermapen -mikroneulauskonsultaatio

Jos olet epävarman Dermapenin soveltuvuudesta ihollesi, tai haluaisit keskustella ihonhoidon ammattilaisemme kanssa sinulle sopivimmasta kasvohoidosta ennen hoitoajan varaamista, voit varata ajan veloituksettomaan erikoiskasvohoidon konsultaatioon.

Muistathan tarvittaessa perua varaamasi ajan viimeistään 24h ennen ajanvarauksen alkua.

0 €

Über Pro Peel mikroneulaushoidon yhteydessä

Uber pro peel on suunniteltu yksinomaan yhdistettäväksi  Dermapen mikroneulauksen kanssa. Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja happoja, mitkä pidentävät solujen elinikää, vähentävät ikääntymisen merkkejä, aknea sekä pigmenttimuutoksia.

Uber Pro Peel hyödyt:

 • Uudistaa ihon ulointa kerrosta
 • Tasoittaa ihoa
 • Pehmittää ihoa
 • Tasoittaa ryppyjä ja juonteita
 • Kirkastaa ihon sävyä
 • Vaalentaa pigmentaatiota
50 €

Dermapen-mikroneulaus kasvot, kaula & dekoltee

Hoito sisältää kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen mikroneulaushoidon. Halutessasi osa näistä alueista voidaan jättää hoitamatta, mutta tämä ei vaikuta hoidon hintaan. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hoitamaan kaikki hoidon sisältämät alueet.

235 €

Dermapen-mikroneulaus vartalolle

Dermapenillä voidaan hoitaa erinomaisesti vartalon arpia, epäpuhtauksia sekä aknea. Mikroneulaus vartalon alueelle käsittää yhden seuraavista hoitoalueista: vatsa / reidet edestä / reidet takaa / takapuoli / yläselkä tai alaselkä.

 

280 €

Dermapen-mikroneulaus kasvot, kaula & dekoltee 3 kerran sarjahoito

Yksi hoitokerta sisältää kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen mikroneulaushoidon. Halutessasi osa näistä alueista voidaan jättää hoitamatta, mutta tämä ei vaikuta hoidon hintaan. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hoitamaan kaikki hoidon sisältämät alueet.

 1. kerta 235 €
 2. kerta 220 €
 3. kerta 217,74 €

Jokainen hoitoaika maksetaan hoidon jälkeen. Asiakas sitoutuu hintatarjoukseen ja mikroneulauksen varaamiseen max. 8 viikon hoitovälillä. Mikäli asiakas ei noudata näitä ehtoja, veloitetaan hoidoista normaali täysi hinta. Mikäli asiakas haluaa pidentää hoitosarjan viiteen hoitokertaan, hinta sovitetaan neljännellä hoitokerralla niin, että viiden hoitokerran yhteishinnaksi muodostuu hoitosarjan normaali hinta.

672.74 €

Dermapen-mikroneulaus vartalolle 3 kerran sarjahoito

Dermapenillä voidaan hoitaa erinomaisesti vartalon arpia, epäpuhtauksia sekä aknea. Mikroneulaus vartalon alueelle käsittää yhden seuraavista hoitoalueista: vatsa / reidet edestä / reidet takaa / takapuoli / yläselkä tai alaselkä.

 1. kerta 280 €
 2. kerta 265 €
 3. kerta 253 €

Jokainen hoitoaika maksetaan hoidon jälkeen. Asiakas sitoutuu hintatarjoukseen ja mikroneulauksen varaamiseen max. 8 viikon hoitovälillä. Mikäli asiakas ei noudata näitä ehtoja, veloitetaan hoidoista normaali täysi hinta. Mikäli asiakas haluaa pidentää hoitosarjan viiteen hoitokertaan, hinta sovitetaan neljännellä hoitokerralla niin, että viiden hoitokerran yhteishinnaksi muodostuu hoitosarjan normaali hinta.

798 €

Dermapen-mikroneulaus kasvot, kaula & dekoltee 5 kerran sarjahoito

Hoito sisältää kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen mikroneulaushoidon. Halutessasi osa näistä alueista voidaan jättää hoitamatta, mutta tämä ei vaikuta hoidon hintaan. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hoitamaan kaikki hoidon sisältämät alueet.

 1. kerta 235 €
 2. kerta 230 €
 3. kerta 225 €
 4. kerta 220 €
 5. kerta 211,25 €

Jokainen hoitoaika maksetaan hoidon jälkeen. Asiakas sitoutuu hintatarjoukseen ja mikroneulauksen varaamiseen max. 8 viikon hoitovälillä. Mikäli asiakas ei noudata näitä ehtoja, veloitetaan hoidoista normaali täysi hinta.

1121.50 €

Dermapen-mikroneulaus vartalolle 5 kerran sarjahoito

Dermapenillä voidaan hoitaa erinomaisesti vartalon arpia, epäpuhtauksia sekä aknea. Mikroneulaus vartalon alueelle käsittää yhden seuraavista hoitoalueista: vatsa / reidet edestä / reidet takaa / takapuoli / yläselkä tai alaselkä.

 1. kerta 280 €
 2. kerta 275 €
 3. kerta 265 €
 4. kerta 260 €
 5. kerta 250 €

Jokainen hoitoaika maksetaan hoidon jälkeen. Asiakas sitoutuu hintatarjoukseen ja mikroneulauksen varaamiseen max. 8 viikon hoitovälillä. Mikäli asiakas ei noudata näitä ehtoja, veloitetaan hoidoista normaali täysi hinta.

 

1330 €

HydraFacial™ -kasvohoidot

HydraFacial on ihonhoidon maailmaa mullistanut kasvohoito, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial-kasvohoitoon voi yhdistää ihoa rauhoittavan ja kiinteyttävän LED-valohoidon tai kasvojen nestekiertoa elvyttävän ja turvotusta poistavan lymfaterapian.

Lue lisää HydraFacialista & katso kuvat

Lisähoito – HydraFacial™ Signature kaula ja decollete

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava hoito kaulalle ja docolleteelle. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Hoito varattavissa vain toisen HydraFacial-kasvohoidon yhteyteen.

70 €

HydraFacial™ Signature kaula ja decollete 15 min

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava hoito kaulalle ja docolleteelle. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

93 €

HydraFacial™ Signature -kasvohoito 30 min

Peruspuhdistus ja kuorinta.
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden

109 €

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito 30 min

Syväpuhdistava kasvohoito. 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla, jolla saadaan aikaan pitkäkestoisia tuloksia ikääntyvään tai akneihoon.

149 €

HydraFacial™ Signature-kasvohoito ja lymfaterapia 40 min

Peruspuhdistus ja kuorinta.

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla.

154 €

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito + LED-valohoito 45 min

Syväpuhdistava ja kollageenin tuotantoa tehostava kasvohoito. 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta. Tämä hoito pitää sisällään Led-valohoidon, joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja parantaa ihoa. Sopii erityisen hyvin myös aknen-hoitoon. 

180 €

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito 30 min

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal-happokuorintaa, Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita.

190 €

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito + lymfaterapia 40 min

Syväpuhdistava kasvohoito. 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta.

194 €

HydraFacial™ Platinum -kasvohoito (all inclusive)

Kokonaisvaltaisin HydraFacial -kokemus.

Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal -happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoitoa täydennetään Led -valohoidolla. Hoidon kesto on noin 40-50 minuuttia.

250 €

Medik8-kasvohoidot

Hoidot suunnitellaan kanssasi ihosi kunnon ja toiveesi mukaan. Hoito aloitetaan aina ihoanalyysilla ja alkukartoituksella.
Medik8 kasvohoidoissa yhdistyvät ammattituotteiden tulokset sekä klassisen kasvohoidon hemmottelu. Kaikki Medik8 kasvohoidot sisältävät rentouttavan päähieronnan naamion aikana.
Laajasta ja monipuolisesta valikoimasta räätälöidään jokaiselle yksilöllinen kasvohoito. Näin saadaan parannettua ihosi kuntoa, ja tehtyä ihosta kuulas ja hehkuva.

Lisähoito – Ultraääni-ihonpuhdistus 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €

Lisähoito – Hieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen. 15 min. hieronta voidaan tehdä yhdelle alueelle (kasvot, kädet, jalat tai päänahka).

15 €

Lisähoito – Käsien hieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €

Lisähoito – Päänahan hieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €

Lisähoito – Akupistehieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €

Lisähoito – Leuan tai ylähuulen sokerointi 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen tähän hintaan.

Lue lisää sokeroinnista

15 €

Lisähoito – Kulmien tai ripsien kestovärjäys 15min

Sisältää kulmien tai ripsien kestovärjäyksen. Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen tähän hintaan.

Lue lisää kestovärjäyksestä

15 €

Lisähoito – Mekaaninen ihonpuhdistus 30 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen. Mekaaniseen ihonpuhdistukseen varataan  30 minuuttia.

30 €

Lisähoito – Hieronta 30 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen. 30 min. hieronta voidaan tehdä kasvojen, jalkojen, käsien tai päänahan alueelle.

30 €

Lisähoito – Kestovärit 30 min

Sisältää sekä kulmien että ripsien kestovärjäyksen. Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen tähän hintaan.

Lue lisää kestovärjäyksestä

30 €

Medik8 30min kasvohoito

30min Medik8 -kasvohoito sisältää:

 • Konsultaatio ja ihoanalyysi
 • Alkupuhdistus
 • Kuorinta ja naamio
 • Voiteet hoidon lopuksi kasvoille
65 €

Medik8 60min kasvohoito

60min Medik8 -kasvohoito sisältää:
 • Konsultaatio ja ihoanalyysi
 • Alkupuhdistus
 • Kuorinta
 • Yksi omavalintainen 15min lisähoito
 • Naamio
 • Voiteet hoidon lopuksi kasvoille

Lue lisää Medik8-kasvohoidoista.

80 €

Medik8 90min kasvohoito

90min Medik8 -kasvohoito sisältää:
 • Konsultaatio ja ihoanalyysi
 • Alkupuhdistus
 • Kuorinta
 • 2-3 omavalintaista lisähoitoa (30min & 15min tai 15min/15min/15min)
 • Naamio
 • Voiteet hoidon lopuksi kasvoille

Lue lisää Medik8-kasvohoidoista.

110 €

Medik8-happohoidot

Medik8-happohoitovalikoimamme sisältää erilaisia yhdistelmähappohoitoja sekä tietyn ongelman täsmähoitoon suunniteltuja Mono-happoja. Tyypillisesti parhaimmat tulokset saavutetaan toteuttamalla yhdistelmähappohoidon kanssa lisäpalveluna ongelmaan kohdennettu Mono-happohoito.

Tällä hetkellä Mono-hoidot saatavilla vain Töölön liikkeestämme.

Lue lisää Medik8-happohoidoista & katso kuvat

Lisäpalvelu – Medik8 Eye Reveal

Stimuloi kollageenin tuotantoa, madaltaa ryppyjä ja juonteita sekä parantaa ihon rakennetta.

25 €

Medik8 Rewind

Iho uudistava yhdistelmähappo, joka stimuloi kollageenin tuotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Even

Kirkastava ja ihon sävyä tasoittava happo. Sopii erinomaisesti auringon vaurioittamalle, pigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Clarity

Puhdistava ja talineritystä tasapainottava happo, joka vähentää epäpuhtauksia ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista. Sopii rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Universal AHA

Kirkastava ja iho pehmentävä happo. Sopii kaikille ihotyypeille ja useimpiin iho-ongelmiin, sekä tasapainottaa ihoa. Erinomainen valinta ensimmäiseksi hapoksi sekä ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Sensitive PHA

Tasoittaa ihon rakennetta ja ihan sävyä sekä vahvistaa ihoa. Sopii erittäin herkälle ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Eye Revel

Silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon. Sopii hyvin herkälle silmänympärysiholle. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Blue Lagoonin kosmetologit

Liikkeissämme työskentelee kosmetologisiin hoitoihin sekä ihoon ja iho-ongelmiin erikoistuneita kosmetologeja. Suosittelemme tutustumaan ammattilaistemme profiileihin ja työnäytteisiin, jotta löydät itsellesi sopivimman tekijän.

BL-laatutakuu

Visionamme on olla kauneudenhoitoalan rohkea vaikuttaja, ja teemme jatkuvasti töitä alan kehittämisen eteen Suomessa. Vuoden 2021 teemanamme oli laatustandardien luominen kaikille palveluillemme, mikä on uutta kauneudenhoitoalalla Suomessa. Lue lisää uniikista laatuprosessistamme!