Kasvohoidot

Kasvohoidot

Blue Lagoon Beautysta löydät kasvohoitoja kaikkiin ihon tarpeisiin sekä kaikille ihotyypeille. Laajasta valikoimastamme löytyvät HydraFacial-kasvohoidot, Medik8-kasvo- ja -happohoidot sekä ihoa uudistavat Dermapen-mikroneulaushoidot sekä Beauty Bar -pikakasvohoidot. Liikkeissämme sinua palvelevat ammattitaitoiset kosmetologit sekä erikoishoitoihin ja iho-ongelmiin erikoistuneet ihonhoidon ammattilaiset.

Kasvohoito sopii ihan kaikille ihon kunnosta ja iästä riippumatta. Kasvohoitomme räätälöidään aina jokaisen yksilöllisen tilanteen mukaan, joten sinun ei tarvitse etukäteen tietää, millaista hoitoa ihosi tarvitsee. Jos sinua mietityttää, minkä kasvohoidon tarvitset, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinut ihonhoidon alkuun.

Löydä sinulle sopivin kasvohoito

 • Beauty Bar -pikakasvohoidot

  Beauty Barimme tarjoaa helppoja ja nopeita ratkaisuja erilaisiin hoitotarpeisiin. Beauty Barin valikoimasta löydät laajan valikoiman noin 30 minuutin pituisia ihonhoitoja aina ihon tehokosteutuksesta erilaisiin laitehoitoihin. Beauty Bar -palvelumme ovat sinulle, joka haluat tutustua ja kokeilla vaivattomasti erilaisia ihonhoitopalveluita, ja tehdä ihosi hoitolahoidosta vaivatonta ja hauskaa!

  30, 60 ja 90 min. Medik8-kasvohoidot

  Nämä Medik8-kasvohoidot ovat “klassisia kasvohoitoja”, jotka sopivat kaikille asiakkaille. Pidemmät hoidot sisältävät omavalintaisia lisäpalveluita, kuten ultraäänipuhdistusta tai mekaanista ihonpuhdistusta. Lisäpalvelut voit valita laajasta lisäpalveluvalikoimastamme.

  Suosittelemme Medik8-kasvohoitoja kun haluat ylläpitää ihosi hyvinvointia, sinulla on kuiva tai herkkä iho, ihosi kaipaa puhdistusta tai haluat kasvohoidolta kokonaisvaltaisen elämyksen, joka sisältää vaikkapa rentouttavaa kasvohierontaa.

  Medik8-happohoidot

  Happohoitovalikoimastamme löytyy useita mietoja sekä voimakkaampia happohoitoja erilaisiin tarpeisiin ja iho-ongelmiin. Happohoito toimii hyvin ihon pikakirkastajana sekä ensimmäisenä anti age -hoitona. Tehokkaammilla happohoidoillamme voidaan hoitaa mm. ihon värivirheitä kuten pigmenttimuutoksia, aknea, punoittavia aknearpia sekä muita spesifejä iho-ongelmia.

 • HydraFacial-kasvohoito

  HydraFacial-hoitoja voidaan tehdä melkeinpä kaikenlaisille ihoille. Alipaineimuun perustuva HydraFacial-puhdistus on erityisen hyvä, kun ihossa on esimerkiksi laajentuneita ihohuokosia, avonaisia mustapäitä sekä pieniä näppyjä. Kivuttomuutensa ansiosta HydraFacial-sopii hyvin myös ensikertalaisille.

  HydraFacialiin voidaan yhdistää myös tehohoitoja kuten kirkastava happohoito, kiinteyttävä Led-valohoito sekä turvotusta vähentävä lymfahoito. HydraFacialilla pystytään siis tekemään myös todella kokonaisvaltainen tehohoito kasvoille.

  Dermapen-mikroneulaus

  Dermapen-mikroneulaus on tehokas ja turvallinen hoitomuoto ihon uudistamiseen ja uuden kollageenin muodostamiseen ihossa, millä on suuri rooli esimerkiksi ikääntymismuutosten hoidossa. Mikroneulaus sopii erityisen hyvin ihon koostumuksen parantamiseen, kuten kuoppaisten aknearpien tai muiden arpien hoitoon sekä juonteiden, ryppyjen ja ihon veltostumisen hoitoon. Dermapen-mikroneulaus napakoittaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti, ja hoitoa voidaan tehdä myös laajentuneiden ihohuokosten hoitoon. Mikroneulauksella voidaan saada hyviä tuloksia myös pienien epäpuhtauksien ja näppyjen hoidossa.

Kasvohoidot - Hinnasto

Kasvohoidot

Blue Lagoon Beautysta löydät kasvohoitoja kaikkiin ihon tarpeisiin sekä kaikille ihotyypeille. Laajasta valikoimastamme löytyvät Beauty Barin pikakasvohoidot, klassiset Medik8-kasvohoidot sekä Medik8-happohoidot, HydraFacial-kasvohoidot sekä ihoa uudistavat Dermapen-mikroneulaukset.

Beauty Bar

Ota ensiaskel kohti parempaa ihoa! Beauty Barimme tarjoaa helppoja ja nopeita ratkaisuja erilaisiin hoitotarpeisiin. Beauty Barin valikoimasta löydät laajan valikoiman noin 30 minuutin pituisia ihonhoitoja aina ihon tehokosteutuksesta erilaisiin laitehoitoihin. Beauty Bar -palvelumme ovat sinulle, joka haluat tutustua ja kokeilla vaivattomasti erilaisia ihonhoitopalveluita, ja tehdä ihosi hoitolahoidosta vaivatonta.

Beauty Bar -palveluvalikoimassa voi olla liikekohtaista vaihtelua. 

Lue lisää Beauty Bar -pikakasvohoidoistamme

Shop with us

Suosittelemme ostosajan varaamista, kun haluat yhdessä ammattilaisemme kanssa keskustella ihonhoidosta sekä myynnissä olevista tuotteistamme. Veloituksettoman ostoshetken aikana saat rauhassa valikoida ihollesi sopivat kotihoitotuotteet kosmetologimme avustuksella.

Huomioithan, että kaikki tekijämme ovat yrittäjiä, joten vaikka ostosaika on veloitukseton, pyydämme sinua tarvittaessa peruuttaman ostosajan viimeistään 24 h ennen ajanvarauksen alkua.

Palvelun kesto 15 minuuttia.

0 €

Face Slim

Tämä tehokas laitteellinen lymfahoito terävöittää kasvojesi piirteet hetkessä! Kevyt, miellyttävä ja kivuton lymfahoito tehostaa kasvojen nestekiertoa ja poistaa ylimääräistä turvotusta. Suosittelemme hoitoa ennen spesiaalia tilaisuutta tai säännöllisesti otettavana ylläpitohoitona, mikäli kasvosi ovat taipuvaiset turvotukselle ja ylimääräisen nesteen kertymiselle.

Face Slim -lymfahoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, laitteellisen lymfahoidon kasvoille sekä loppuhoitotuotteet.

Hoidon kesto 20 minuuttia.

25 €

Soothe & boost

Moninaisista hyödyistään tunnetut led-valoterapiat ja -hoidot ovat nousseet yhdeksi kansainväliseksi ihonhoitotrendiksi! Turvallinen ja bakteereita tappava Led-valohoito rauhoittaa tulehtunutta ja punoittavaa ihoa, samalla kun valohoito stimuloi ihoa kiinteyttävää kollageenia. Suosittelemme Soothe & boost -valohoitoa punoittavalle ja ärtyneelle iholle, epäpuhtauksiin kuten punoittaviin näppyihin ja rosaceaan sekä ihon ikääntymismuutoksiin. Myös kuivuudesta kärsivät asiakkaat voivat saada apua ihon toimintaa elvyttävästä led-hoidosta.

Soothe & boost -hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kasvojen ihoa rauhoittavan ja kiinteyttävän led-valohoidon sekä loppuhoitotuotteet.

Hoidon kesto 20 minuuttia.

25 €

Pop it mini fix

Toiveenne on kuultu, ja olemme lisänneet kasvohoitovalikoimaamme nyt myös miiliumien poiston. Hoito sisältää myös ihokonsultaation, jossa ihonhoidon ammattilainen varmistaa, että poistettava näppy on varmasti valkoinen luufinni eli miiliumi. Miiliumit saatetaan helposti sekoittaa ihonvärisiin / vaaleisiin rasvaluomiin ja -syyliin, joita emme poista. Kosmetologi ei saa poistaa miiliumeja silmän ympäriltä. Mikäli sinulla on silmän ympärillä olevia miiliumeja, suosittelemme sinua kääntymään lääkärin puoleen.

Alkupuhdistuksen jälkeen ihoasi lämmitetään ja pehmitetään hieman kasvokompresseilla. Tämän jälkeen yksittäiset miiliumit poistetaan miiliumneulan ja komedoraudan avulla. Lopuksi käsitellyt alueet desinfioidaan ja koko kasvoille levitetään hoitavat loppuvoiteet. Huomioithan, että kyseessä ei ole kasvohoitokokonaisuus. Hoidossa voidaan poistaa 1-3 miiliumia kasvoilta. Mikäli sinulla on enemmän poistettavia miiliumeja, suosittelemme sinua varaamaan ajan 60 tai 90 minuutin Medik8-kasvohoitoon.

Hoidon kesto 20 minuuttia.

25 €

Wow my eyes

Pikakirkastusta väsyneeseen ja sameaan silmänympärysihoon! Katseemme kiinnittyy luontaisesti silmiin, ja hyvin hoidettu silmänympärysiho voi saada koko yleisilmeen pirteämmäksi. Silmänympäryshoitomme raikastaa katsetta, silottaa kevyesti helposti rasitukselle joutuvaa silmänympärysihoa sekä antaa hyvin kosteutetun ja hoidetun tunteen. Suosittelemme hoitoa kertaluontoisesti, kun kaipaat nopeaa kirkastusta katseesi tai silmänympäryksesi kaipaa pientä tehohoitoa. Hoito sopii hyvin myös säännöllisesti kerran kuukaudessa tehtävänä ihon hyvinvointia ylläpitävänä hoitona.

Hoito sisältää silmänympärysihon alkupuhdistuksen, silmänympärysihoa kirkastavan kuorinnan miedolla ja hellävaraisella hapolla, rentouttavan päänahan paineluhieronnan, kosteuttavan ja hoitavan silmänympärysnaamion sekä loppuhoitotuotteet.

Hoidon kesto 30 minuuttia.

45 €

Tint me up

Pikaista piristystä ilmeeseen kestovärien sekä kirkastavan savinaamion avulla! Suosittelemme hoitoa kun haluat välitöntä ja näkyvää muutosta kasvoillesi edullisesti ja nopeasti. Palvelu sopii hyvin myös ennen lomamatkaa, Lift-palveluiden välissä tai jatkuvana pienenä piristyksenä!

Hoito sisältää ripsien ja kulmien kestovärjäyksen sekä kulmien muotoilun. Lisäksi hoitoon on yhdistetty rentouttava päänahan paineluhieronta yhdessä kirkastavan ja rauhoittavan savinaamion kanssa. Kestovärjäyksien ja naamion avulla saat kasvoillesi kokonaisvaltaisen freesauksen yhdellä kertaa!

Hoidon kesto 45 minuuttia.

54 €

Quick fix

Tällä raikkautta tuovalla kasvohoidolla boostaat vaivattomasti ihosi hyvinvointia, samalla kun ihonhoidon ammattilaisemme antaa sinulle vinkit ihollesi sopivaan kotihoitoon. Suosittelemme Quick fix -hoitoa erityisesti silloin, kun kaipaat ihollesi extrakosteutusta ja kuulautta. Hoito sopii hyvin myös silloin, kun haluat päivittää ihosi kotihoitorutiineja.

Quick fix -hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, päänahan paineluhieronnan, naamion ja loppuhoitotuotteet. Palvelun voi ottaa kertaluontoisesti tai tehdä ihoa ylläpitävänä palveluna kerran kuukaudessa.

Suosittelemme parran ajoa ennen hoitoa, mutta tämä ei ole pakollista. Pystymme hoitamaan osittain myös parran alla olevaa ihoa.

Hoidon kesto 30 minuuttia.

55 €

The glow up facial

The glow up facial on saanut syntynsä jenkeissä suosioon nousseesta Red Carpet -kasvohoidosta, jossa hyödynnetään mietoa happoa ihon kuorimiseen ja kirkastamiseen ennen tärkeää menoa. Kevyt happokuorinta ei vaadi palautumisaikaa, ja voit ottaa hoidon jopa samana päivänä ennen juhlia tai tärkeää menoa! Suosittelemme The glow up facial -hoitoa, kun kaipaat ihollesi välitöntä kirkastusta ja sileyttä. Hoito silottaa kevyesti ihon pintaa, tehden siitä kauniin kuulaan myös meikkausta varten. Suosittelemme hoitoa myös kevyenä kuukausittaisena ihon kirkastushoitona!

The glow up facial sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, ihoa kirkastavan miedon happohoidon sekä ihon neutralisoinnin, rentouttavan päänahan paineluhieronnan, rauhoittavan naamion sekä loppuhoitotuotteet.

Hoidon kesto 35 minuuttia.

65 €

Sugar me

Kasvojen sokerointi on hellävarainen keino päästä eroon kasvojen alueen pienestä ihokarvasta. Ihokarvojen poiston lisäksi sokerointi myös kuorii ihoa, poistaen ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Myös pienet mustapäät saattavat tarttua sokeriin. Kasvojen sokerointi onkin kuin pieni pikakasvohoito! Kasvojen sokerointiin yhdistämme savinaamion, joka viimeistelee hoidon ja rauhoittaa ihoa. Suosittelemme tätä hoitoa, kun haluat eroon kasvojen pienestä “nukasta” sekä haluat ihosi olevan mahdollisimman sileä. Sokerointi auttaa myös meikkiä levittymään paremmin. Palvelun voi ottaa kertaluontoisesti tai tehdä jatkuvana palveluna. Saat tekijältäsi suosittelun sinulle sopivimpaan hoitoväliin.

Suga me -hoito sisältää kasvojen alueen sokeroinnin sekä rentouttavan päänahan paineluhieronnan yhdessä ihoa hoitavan ja rauhoittavan savinaamion kanssa.

Hoidon kesto 75 minuuttia.

65 €

Dermapen-mikroneulaus

Dermapen-mikroneulaushoito korjaa ja uudistaa ihoa tehden ihon pinnasta tasaisemman. Dermapen-hoito supistaa ihohuokosia ja häivyttää aknen aiheuttamia arpia. Hoito käynnistää luonnollisen uudistumisprosessin, jonka aikana iho uudistuu ja kiinteytyy. Se elvyttää ihoa, lisää kollageenin tuotantoa ja madaltaa juonteita. Dermapen-mikroneulaushoito sopii hyvin ihon pigmenttimuutoksiin ja ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Dermapen-mikroneulaus saa ihosi hehkumaan. Suosittelemme vaikeimpiin iho-ongelmiin sarjahoitoa. Voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioomme, jossa voit keskustella ihosi tarpeista asiantuntijamme kanssa.

Ikäraja Dermapen-hoitoihin on 18 vuotta.

Lue lisää Dermapenistä & katso kuvat

Dermapen -mikroneulauskonsultaatio

Jos olet epävarman Dermapenin soveltuvuudesta ihollesi, tai haluaisit keskustella ihonhoidon ammattilaisemme kanssa sinulle sopivimmasta kasvohoidosta ennen hoitoajan varaamista, voit varata ajan veloituksettomaan erikoiskasvohoidon konsultaatioon.

Muistathan tarvittaessa perua varaamasi ajan viimeistään 24h ennen ajanvarauksen alkua.

0 €

Über Pro Peel mikroneulaushoidon yhteydessä

Uber pro peel on suunniteltu yksinomaan yhdistettäväksi  Dermapen mikroneulauksen kanssa. Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja happoja, mitkä pidentävät solujen elinikää, vähentävät ikääntymisen merkkejä, aknea sekä pigmenttimuutoksia.

Uber Pro Peel hyödyt:

 • Uudistaa ihon ulointa kerrosta
 • Tasoittaa ihoa
 • Pehmittää ihoa
 • Tasoittaa ryppyjä ja juonteita
 • Kirkastaa ihon sävyä
 • Vaalentaa pigmentaatiota
50 €

Dermapen-mikroneulaus kasvot, kaula & dekoltee

Hoito sisältää kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen mikroneulaushoidon. Halutessasi osa näistä alueista voidaan jättää hoitamatta, mutta tämä ei vaikuta hoidon hintaan. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hoitamaan kaikki hoidon sisältämät alueet.

235 €

Dermapen-mikroneulaus vartalolle

Dermapenillä voidaan hoitaa erinomaisesti vartalon arpia, epäpuhtauksia sekä aknea. Mikroneulaus vartalon alueelle käsittää yhden seuraavista hoitoalueista: vatsa / reidet edestä / reidet takaa / takapuoli / yläselkä tai alaselkä.

 

280 €

Dermapen-mikroneulaus kasvot, kaula & dekoltee 3 kerran sarjahoito

Yksi hoitokerta sisältää kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen mikroneulaushoidon. Halutessasi osa näistä alueista voidaan jättää hoitamatta, mutta tämä ei vaikuta hoidon hintaan. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hoitamaan kaikki hoidon sisältämät alueet.

 1. kerta 235 €
 2. kerta 220 €
 3. kerta 217,74 €

Jokainen hoitoaika maksetaan hoidon jälkeen. Asiakas sitoutuu hintatarjoukseen ja mikroneulauksen varaamiseen max. 8 viikon hoitovälillä. Mikäli asiakas ei noudata näitä ehtoja, veloitetaan hoidoista normaali täysi hinta. Mikäli asiakas haluaa pidentää hoitosarjan viiteen hoitokertaan, hinta sovitetaan neljännellä hoitokerralla niin, että viiden hoitokerran yhteishinnaksi muodostuu hoitosarjan normaali hinta.

672.74 €

Dermapen-mikroneulaus vartalolle 3 kerran sarjahoito

Dermapenillä voidaan hoitaa erinomaisesti vartalon arpia, epäpuhtauksia sekä aknea. Mikroneulaus vartalon alueelle käsittää yhden seuraavista hoitoalueista: vatsa / reidet edestä / reidet takaa / takapuoli / yläselkä tai alaselkä.

 1. kerta 280 €
 2. kerta 265 €
 3. kerta 253 €

Jokainen hoitoaika maksetaan hoidon jälkeen. Asiakas sitoutuu hintatarjoukseen ja mikroneulauksen varaamiseen max. 8 viikon hoitovälillä. Mikäli asiakas ei noudata näitä ehtoja, veloitetaan hoidoista normaali täysi hinta. Mikäli asiakas haluaa pidentää hoitosarjan viiteen hoitokertaan, hinta sovitetaan neljännellä hoitokerralla niin, että viiden hoitokerran yhteishinnaksi muodostuu hoitosarjan normaali hinta.

798 €

Dermapen-mikroneulaus kasvot, kaula & dekoltee 5 kerran sarjahoito

Hoito sisältää kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen mikroneulaushoidon. Halutessasi osa näistä alueista voidaan jättää hoitamatta, mutta tämä ei vaikuta hoidon hintaan. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hoitamaan kaikki hoidon sisältämät alueet.

 1. kerta 235 €
 2. kerta 230 €
 3. kerta 225 €
 4. kerta 220 €
 5. kerta 211,25 €

Jokainen hoitoaika maksetaan hoidon jälkeen. Asiakas sitoutuu hintatarjoukseen ja mikroneulauksen varaamiseen max. 8 viikon hoitovälillä. Mikäli asiakas ei noudata näitä ehtoja, veloitetaan hoidoista normaali täysi hinta.

1121.50 €

Dermapen-mikroneulaus vartalolle 5 kerran sarjahoito

Dermapenillä voidaan hoitaa erinomaisesti vartalon arpia, epäpuhtauksia sekä aknea. Mikroneulaus vartalon alueelle käsittää yhden seuraavista hoitoalueista: vatsa / reidet edestä / reidet takaa / takapuoli / yläselkä tai alaselkä.

 1. kerta 280 €
 2. kerta 275 €
 3. kerta 265 €
 4. kerta 260 €
 5. kerta 250 €

Jokainen hoitoaika maksetaan hoidon jälkeen. Asiakas sitoutuu hintatarjoukseen ja mikroneulauksen varaamiseen max. 8 viikon hoitovälillä. Mikäli asiakas ei noudata näitä ehtoja, veloitetaan hoidoista normaali täysi hinta.

 

1330 €

HydraFacial™ -kasvohoidot

HydraFacial on ihonhoidon maailmaa mullistanut kasvohoito, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial-kasvohoitoon voi yhdistää ihoa rauhoittavan ja kiinteyttävän LED-valohoidon tai kasvojen nestekiertoa elvyttävän ja turvotusta poistavan lymfaterapian.

Lue lisää HydraFacialista & katso kuvat

Lisähoito – HydraFacial™ Signature kaula ja decollete

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava hoito kaulalle ja docolleteelle. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Hoito varattavissa vain toisen HydraFacial-kasvohoidon yhteyteen.

70 €

HydraFacial™ Signature kaula ja decollete 15 min

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava hoito kaulalle ja docolleteelle. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

93 €

HydraFacial™ Signature -kasvohoito 30 min

Peruspuhdistus ja kuorinta.
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden

109 €

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito 30 min

Syväpuhdistava kasvohoito. 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla, jolla saadaan aikaan pitkäkestoisia tuloksia ikääntyvään tai akneihoon.

149 €

HydraFacial™ Signature-kasvohoito ja lymfaterapia 40 min

Peruspuhdistus ja kuorinta.

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla.

154 €

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito + LED-valohoito 45 min

Syväpuhdistava ja kollageenin tuotantoa tehostava kasvohoito. 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta. Tämä hoito pitää sisällään Led-valohoidon, joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja parantaa ihoa. Sopii erityisen hyvin myös aknen-hoitoon. 

180 €

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito 30 min

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal-happokuorintaa, Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita.

190 €

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito + lymfaterapia 40 min

Syväpuhdistava kasvohoito. 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta.

194 €

HydraFacial™ Platinum -kasvohoito (all inclusive)

Kokonaisvaltaisin HydraFacial -kokemus.

Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal -happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoitoa täydennetään Led -valohoidolla. Hoidon kesto on noin 40-50 minuuttia.

250 €

Medik8-kasvohoidot

Hoidot suunnitellaan kanssasi ihosi kunnon ja toiveesi mukaan. Hoito aloitetaan aina ihoanalyysilla ja alkukartoituksella.
Medik8 kasvohoidoissa yhdistyvät ammattituotteiden tulokset sekä klassisen kasvohoidon hemmottelu. Kaikki Medik8 kasvohoidot sisältävät rentouttavan päähieronnan naamion aikana.
Laajasta ja monipuolisesta valikoimasta räätälöidään jokaiselle yksilöllinen kasvohoito. Näin saadaan parannettua ihosi kuntoa, ja tehtyä ihosta kuulas ja hehkuva.

Lisähoito – Ultraääni-ihonpuhdistus 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €

Lisähoito – Hieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen. 15 min. hieronta voidaan tehdä yhdelle alueelle (kasvot, kädet, jalat tai päänahka).

15 €

Lisähoito – Käsien hieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €

Lisähoito – Päänahan hieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €

Lisähoito – Akupistehieronta 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen.

15 €

Lisähoito – Leuan tai ylähuulen sokerointi 15 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen tähän hintaan.

Lue lisää sokeroinnista

15 €

Lisähoito – Kulmien tai ripsien kestovärjäys 15min

Sisältää kulmien tai ripsien kestovärjäyksen. Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen tähän hintaan.

Lue lisää kestovärjäyksestä

15 €

Lisähoito – Mekaaninen ihonpuhdistus 30 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen. Mekaaniseen ihonpuhdistukseen varataan  30 minuuttia.

30 €

Lisähoito – Hieronta 30 min

Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen. 30 min. hieronta voidaan tehdä kasvojen, jalkojen, käsien tai päänahan alueelle.

30 €

Lisähoito – Kestovärit 30 min

Sisältää sekä kulmien että ripsien kestovärjäyksen. Hoidon voi yhdistää ainoastaan kasvohoidon yhteyteen tähän hintaan.

Lue lisää kestovärjäyksestä

30 €

Medik8 30min kasvohoito

30min Medik8 -kasvohoito sisältää:

 • Konsultaatio ja ihoanalyysi
 • Alkupuhdistus
 • Kuorinta ja naamio
 • Voiteet hoidon lopuksi kasvoille
65 €

Medik8 60min kasvohoito

60min Medik8 -kasvohoito sisältää:
 • Konsultaatio ja ihoanalyysi
 • Alkupuhdistus
 • Kuorinta
 • Yksi omavalintainen 15min lisähoito
 • Naamio
 • Voiteet hoidon lopuksi kasvoille

Lue lisää Medik8-kasvohoidoista.

80 €

Medik8 90min kasvohoito

90min Medik8 -kasvohoito sisältää:
 • Konsultaatio ja ihoanalyysi
 • Alkupuhdistus
 • Kuorinta
 • 2-3 omavalintaista lisähoitoa (30min & 15min tai 15min/15min/15min)
 • Naamio
 • Voiteet hoidon lopuksi kasvoille

Lue lisää Medik8-kasvohoidoista.

110 €

Medik8-happohoidot

Medik8-happohoitovalikoimamme sisältää erilaisia yhdistelmähappohoitoja sekä tietyn ongelman täsmähoitoon suunniteltuja Mono-happoja. Tyypillisesti parhaimmat tulokset saavutetaan toteuttamalla yhdistelmähappohoidon kanssa lisäpalveluna ongelmaan kohdennettu Mono-happohoito.

Tällä hetkellä Mono-hoidot saatavilla vain Töölön liikkeestämme.

Lue lisää Medik8-happohoidoista & katso kuvat

Lisäpalvelu – Medik8 Eye Reveal

Stimuloi kollageenin tuotantoa, madaltaa ryppyjä ja juonteita sekä parantaa ihon rakennetta.

25 €

Medik8 Rewind

Iho uudistava yhdistelmähappo, joka stimuloi kollageenin tuotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Even

Kirkastava ja ihon sävyä tasoittava happo. Sopii erinomaisesti auringon vaurioittamalle, pigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Clarity

Puhdistava ja talineritystä tasapainottava happo, joka vähentää epäpuhtauksia ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista. Sopii rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Universal AHA

Kirkastava ja iho pehmentävä happo. Sopii kaikille ihotyypeille ja useimpiin iho-ongelmiin, sekä tasapainottaa ihoa. Erinomainen valinta ensimmäiseksi hapoksi sekä ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Sensitive PHA

Tasoittaa ihon rakennetta ja ihan sävyä sekä vahvistaa ihoa. Sopii erittäin herkälle ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Medik8 Eye Revel

Silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon. Sopii hyvin herkälle silmänympärysiholle. Hoitoaika noin 45 minuuttia.

85 €

Usein kysytyt kysymykset

Saako kasvohoidon yhteydessä poistettua miliumit?

Kyllä, poistamme mekaanisen ihonpuhdistuksen yhteydessä myös miliumit, mitkä eivät ole silmänympärysiholla. Mekaaninen ihonpuhdistus voidaan tehdä osana 90 minuutin Medik8-kasvohoitoa. Lisäksi meiltä löytyy Beauty Bar -hoitovalikoimastamme Pop it mini fix -hoito, joka on tarkoitettu muutaman miliumin poistoon. Silmänympärysiholta miliumien poisto on kiellettyä kosmetologilta, tämän toimenpiteen voi tehdä lääkäri.

En ole käynyt kasvohoidossa aikaisemmin, kuinka osaan valita itselleni sopivan hoidon?

Kosmetologimme tekee ihollesi ihoanalyysin hoidon alussa, missä kartoitetaan ihon kunto ja sen tarpeet sekä asiakkaan omat tavoitteet. Näin hoito osataan räätälöidä täysin sinulle sopivaksi. Suosittelemme varaamaan 60 tai 90 minuutin Medik8- kasvohoidon, mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta kasvohoidoista. Hoito sisältää yhden lisäpalvelun, mitä sinun ei tarvitse valita erikseen valikosta, mutta mikäli haluat lisäksi mm. kasvohierontaa, ripsien ja kulmien kestovärjäystä, ne sinun kannattaa valita valikosta palvelun lisäksi.

Kuinka usein kasvohoidossa tulisi käydä vuosittain?

Hyvä nyrkkisääntö on, että jokaisen vuodenajan vaihteessa olisi hyvä käydä kasvohoidossa. Ihon pinta on hyvä kuoria ja puhdistaa sekä kosteuttaa, jotta ihosi on valmis vastaanottamaan seuraavan vuodenajan tuomat haasteet.

Punoittaako iho kasvohoidon jälkeen?

Tämä riippuu täysin omasta ihostasi sekä hoidosta minkä teemme. Toisinaan jos teemme hieman rankemman kemiallisen kuorinnan ihollesi, saattaa ihosi hieman punoittaa sen jälkeen. Asiakkailla kenellä iho on herkempi / kosketusherkkä, voi hieman olla punakampi iho hoidon jälkeen, mutta käytämme aina myös rauhoittavia naamioita sekä tehovoiteita hoidon lopussa jos huomaamme asiakkaan ihossa herkkyyttä. Rajua punoitusta harvemmin asiakkaan ihoon jää hoidon jälkeen.