Vuoden 2024 hääkauneustrendit

Hiljattain lanseerasimme meidän oman BL Wedding -hääkauneustiimin, joka koostuu ammattilaisistamme ihonhoidosta kynsiin, ripsiin, kampauksiin ja meikkauksiin. Tässä artikkelissa otetaankin kurkistus vuoden 2024 häätrendeihin. Millaiset ovat tämän vuoden “the hääkynnet”, mikä kasvohoito on erityisesti must have, entä millaisia lookkeja nähdään häämeikeissä ja kampauksissa. Lue vastaus muun muassa näihin kysymyksiin & löydä inspistä omaan häälookkiin!

Häätrendi-ilmiöitä

Minimalismista luksukseen

Tänä vuonna vallitsevien trendien uskotaan yleisestikin tekevän poikkeuksellisen suuren suunnanmuutoksen. Hillityn ja minimalistisen quiet luxuryn & old money -tyylin uskotaan jäävän taka-alalle & tämän tilalle saadaan näyttävempiä ja säväyttävämpiä valintoja suosiva luksuksen ja “more is more” -ajattelun aikakausi. Mitä tulee häätyyleihin, hääparien keskuudessa on nähty vuosi vuodelta enemmän viitteitä rohkeammista valinnoista – perinteiden sijaan halutaan luoda kokonaisuudesta rohkeammin oman näköinen – niin lookkien, koristelun, ohjelmanumeroiden kuin erilaisten yksityiskohtienkin tiimoilta.

Flower power – kukkakoristelut trendaavat

Suuret ja näyttävät kukkakoristeet ovat nyt suosittuja niin juhlatilan koristeluissa kuin asusteissakin. Luonnonmateriaalit ja villikukkien käyttö ovat myös suosittuja. Pienet kukkayksityiskohdat sopivatkin kauniisti myös kynsiin. Koristeluja voidaan laittaa myös vain osaan kynsistä, jolloin kokonaisuus on hillitympi.

Retro-vaikutteet

Retro-tyyliä henkivät meikki- ja hiustrendit, kuten 1920-luvun inspiroimat aaltoilevat kampaukset tai 1960-luvun cat eye -silmämeikki, ovat nyt suosittuja vaihtoehtoja persoonallisemman häälookin loihtimiseen.

Pronssin aikakausi

Pronssiset sävyt ovat suosittuja sekä meikissä että hiuksissa, ja niillä saadaankin luotua lämmintä ja hehkuvaa ilmettä. Tämä tyylisuunta sopii yhdistettäväksi ihanasti kukkakoristeluihin ja ulkoilmahäihin.