Shine bright like a diamond! Ainon kynsissä nähdään täydellisesti juhlasesonkiin sopiva glitterranu, eli ranskalainen manikyyri glitterillä. 🖤 Look on toteutettu salamavalossa hohtavalla flash rose -lakalla. Pohjamassana toimi herkullinen nude, nimeltään Jelly Nude. 

Blue Lagoonissa käytämme ainoastaan jatkeen rakentamiseen muotteja, eli koko kynsi on vain acrygel-, akryyli- tai geelimassaa. Emme käytä kynsiliimaa tai tippejä. Muotit tekevät luonnollisemman ilmeen sekä ovat vahvemmat, sillä liimasidosta ei tehdä oman kynnen ja rakennekynnen välille, joka saattaisi haurastua käytössä.
Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa oman kynnen kasvusta riippuen. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen. Joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien tyyliä.

Rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä oikein laitettuna ja huollettuna. On siis ehdottoman tärkeää, että tekijä on ammattilainen viilan tai sähköviilan käytössä. Emme suosittele, että asiakkaat viilaisivat kynsiä (muuten kuin lyhennystä) tai käyttäisivät liimaa, jos jokin vahinko sattuu ja materiaalia irtoaa kynnen pinnasta.

Lue lisää täällä

Palvelun hinta: €

Tamara V.

Pro-tason kynsiteknikko | Iso Omena

Varaa aika

Palvelut, joita Aino käyttää

Takaisin vaikuttajan sivulle