Microblading-kulmat

Kulmamuotoilulla kauniit ja kestävät kulmat

Microblading-kulmat

Kulmamuotoilulla kauniit ja kestävät kulmat

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Hyvin muotoillut kulmat luovat kasvoille ryhtiä ja arjen meikkaaminen nopeutuu. Kulmat näyttävät hyvältä myös meikittömillä kasvoilla. Microblading-kulmien ikäraja on 18 vuotta. 

Mitä microblading on?

  • Microbladingilla saadaan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia kulmakarvoja tai korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa. 

  • Microblading-kulmat kestävät töissä ja harrastuksissa, meikki ei varise ja kulmien kaunis muoto ja väri pysyvät. Kestoväriä kannattaa käyttää halutessaan luomaan intensiivisyyttä katseeseen ja esimerkiksi kesän vaalentamiin kulmiin.

  • Microbladingista on iso apu meikkaamisessa, mikäli näkö on huonontunut tai kädet tärisevät. Kulmat sopivat hyvin myös syöpähoitojen ja alopecian aiheuttamaan karvanlähtöön. 

  • Käytämme laadukkaita ja pitkään markkinoilla olleita turvallisia Swiss Colorin pigmenttejä. Liikkeissämme sinua palvelevat sertifioidut microblading-ammattilaiset. 

  • Microblading-pigmentit haalistuvat iholta pikkuhiljaa 1-3 vuoden aikana, mutta eivät välttämättä täysin häviä. Jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus säännöllisesti. 

  • Ensimmäiseen hoitokertaan varataan aikaa 2,5 tuntia. Microblading-palveluumme sisältyy Touch Up -hoitokerta, joka voidaan tehdä noin 5-10 viikon kulutta ensimmäisestä microblading-toimenpiteestä. Touch Up -vahvistushoito tulee tehdä viimeistään 10 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. 

Mitä microblading-toimenpiteessä tapahtuu?

Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermikseen. Microblading-tekniikalla on mahdollista piirtää hyvin luonnollisen näköisiä karvoja, sillä väriä menee kudokseen pienempi määrä kuin pigmentointineulalla vietynä kulmien pigmentointi-hoidossa. Microbladingilla pyritään imitoimaan luonnollisia karvoja erittäin tarkasti. Valittu väri, kulmien suunniteltu muoto sekä omien kulmakarvojen määrä ja ihotyyppi vaikuttavat kokonaisuuteen.

Toimenpide muistuttaa tatuoimista, mutta pysyvyys ei ole yhtä pitkäkestoinen. Microblading-kulmat haalistuvat noin vuodessa. Kulmiin kannattakin tehdä kerran vuodessa ylläpito-hoito, jos haluaa pitää kulmat hyvännäköisinä.

Parantuneen microbladingin tai kestopigmentoinnin päälle voi tehdä trendikkään Brow Liftin eli kulmien laminoinnin. Microblading-kulmiin voi myös tehdä tarpeen mukaan kestovärjäyksen luomaan intensiivisyyttä katseeseen.

Blue Lagoon Beauty ostaa palvelun ulkoiselta palveluntuottajalta. Sopimuksen mukaisesti jokainen palveluntarjoaja on vastuussa tekemästään työstä.

Hinnasto

Microblading -kulmat

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Blue Lagoonin liikkeissä sinua palvelevat useat microbladingiin erikoistuneet sertifioidut ammattilaiset. Käytämme laadukkaita ja pitkään markkinoilla olleita turvallisia Swiss Colorin pigmenttejä.

Ikäraja Microbladingissa on 18 vuotta.

Lue lisää microbladingista & katso kuvat

Microblading -konsultaatio (hyvitetään hoidon hinnasta)

Konsultaation hinta 40 € hyvitetään hoidon hinnasta, kun tulet microbladingiin Blue Lagoonin liikkeeseen 6 kuukauden sisällä konsultaatiosta.

Varaa aikasi konsultaatioon tekijälle, jonka haluat kulmasi tekevän. Mieti valmiiksi kysymykset, mitä haluat kysyä. Konsultaatiossa käydään läpi hoidon kulku, mietityttävät asiat, palvelusopimus, mahdolliset esteet toimenpiteelle sekä tulevien pigmentoinnin malli.

Konsultaatio ennen microbladingin ottamista on aina pakollinen.

Voit varata pelkän konsultaation tai sekä konsultaation että toimenpiteen. Jos varaat molemmat samaan aikaan, varaa konsultaatio viimeistään kahta vuorokautta ennen toimenpidettä. Jos tuletkin toisiin aatoksiin, ehdit vielä perumaan hoitoajan ennen 24h laskutuskäytäntöämme. Pigmentaatio-toimenpide on aina pysyvä, joten on tärkeää olla varma toimenpiteestä.

Mikäli olet hyvin perustein estynyt tulemaan paikan päälle konsultaatioon, voit sovitusti laittaa hyvät kuvat kulmistasi ilman meikkiä haluamallesi tekijälle osoitettuna osoitteeseen info@bluelagoon.fi. Tämän jälkeen käyt tekijän kanssa puhelinkonsultaation, jonka maksat saamallasi laskulla (40 € + 2 € laskutuslisä).

40 €

Microblading -kulmat Touch Up -jatkokerta

Jos haluat ylläpitää microblading-kulmien lopputulosta kulmien alkaessa haalistua, varaa tämä Touch Up -jatkokerta ja mieluiten samalle tekijälle, joka teki aiemmin microblading-kulmat.

Jos kulmia ei ole juurikaan enää jäljellä, ota yhteys liikkeeseen, jotta ammattilaisemme voi arvioida, täytyykö kulmat tehdä uudelleen vai riittääkö 90 minuutin aika Touch Up -käsittelyyn. On erityisen tärkeää, että aika ei lopu kesken.

 

TÄRKEÄ HUOMIO! Jos et ole ottanut microblading-kulmia Blue Lagoonissa, varaa aina ensin konsultaatioaika viimeistään 2 vrk ennen hoidon toteutumista. Konsultaation hinta (40€) hyvitetään Touch Up -hoidon hinnasta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.

160 €

Microblading Touch Up -jatkokerta master-taso 185 €

Jos haluat ylläpitää microblading-kulmien lopputulosta kulmien alkaessa haalistua, varaa tämä Touch Up -jatkokerta ja mieluiten samalle tekijälle, joka teki aiemmin microblading-kulmat.

Jos kulmia ei ole juurikaan enää jäljellä, ota yhteys liikkeeseen, jotta ammattilaisemme voi arvioida, täytyykö kulmat tehdä uudelleen vai riittääkö 90 minuutin aika Touch Up -käsittelyyn. On erityisen tärkeää, että aika ei lopu kesken.

Master-tason microblading-tekijä on tehnyt kulmia pidempään, hallitsee laajasti erilaisia kulmatyylejä ja on tehnyt paljon haastaviakin kulmia. Lisäksi master-tason microblading-artisti hallitsee erilaisia kulmatyylejä.

TÄRKEÄ HUOMIO! Jos et ole ottanut microblading-kulmia Blue Lagoonissa, varaa aina ensin konsultaatioaika viimeistään 2 vrk ennen hoidon toteutumista. Konsultaation hinta (40€) hyvitetään Touch Up -hoidon hinnasta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.

 

185 €

Microblading -kulmat 1. kerta Master-taso yht. 355€

Microblading -kulmat 1.kerta master-tason tekijä.

Hinta sisältää konsultoinnin, ensimmäisen microblading-käsittelyn sekä Touch Up -käsittelyn 5-10 viikon kuluttua ensimmäisestä laitosta. Konsultointi ennen microblading-hoitoa on aina pakollinen. Varaathan siis ensin ajan microblading-konsultaatioon. Touch Up -vahvistushoito tulee tehdä viimeistään 10 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoitoväliä ei voi pitkittää, eikä käyttämättä jätettyä Touch Up -vahvistusta hyvitetä hoidon hinnasta.

Master-tason microblading-tekijä on tehnyt kulmia pidempään, hallitsee laajasti erilaisia kulmatyylejä ja on tehnyt paljon haastaviakin kulmia. Lisäksi master-tason microblading-artisti hallitsee erilaisia kulmatyylejä.

 

355 €

Asiantuntijamme vinkkaa: Neljä keinoa saavuttaa tuuheammat kulmakarvat

Trendikkäimmät kulmakarvat ovat edelleen tuuheat, näyttävät ja vahvat. Ei kannata vaipua epätoivoon, vaikka omat kulmat eivät olisikaan kovin tuuheat, sillä näillä ammattilaisten vinkeillä sinäkin voit saada unelmien kulmakarvat, joiden avulla arjen meikkirutiinit helpottuvat.

Tärkeää tietoa microbladingista

Tutustu ennen toimenpidettä tarkasti kotihoito-ohjeisiin sekä hoitoon valmistautumiseen. Ennen toimenpiteeseen tuloa konsultaatiossa käydään tarkasti läpi toiveet ja odotukset, sillä pigmentointi on aina pysyvä toimenpide ja on tärkeää, että lopputulos miellyttää. Konsultaation hinta hyvitetään pigmentoinnin hinnasta, mikäli tulet pigmentointiin kuuden kuukauden sisällä konsultaatiosta.