Hää- & ryhmähoidot

Hää- & ryhmähoidot

Blue Lagoonin tilat mahdollistavat ihanat elämykset ja laittautumishetket pienille ja isoille ryhmille! Erityisesti isot Kampin, Iso Omenan ja Turun liiketilamme luovat täydelliset puitteet isommille seurueille! Autamme mielellämme eritystilaisuuksien ja ryhmävarausten suunnittelussa, joten otathan yhteyttä info@bluelagoon.fi, niin suunnitellaan yhdessä uniikki kokonaisuus juuri sinun tarpeillesi!

Suosituimmat hää- & ryhmähoitomme

 • Häät

  Hääjuhlaan valmistautumista varten tarjoamme liikkeessämme erilaisia mahdollisuuksia morsiamille, sulhasille sekä hääseurueille. Huomioithan, että mikäli ihosi kaipaa hoitoa ennen häitä, suosittelemme aloittamaan hyvän ihonhoidon jo 6-12 kk. ennen hääpäivää. Häihin valmistautumiseen suosittelemme erityisesti häämeikkiä, kasvohoitoja, suihkurusketusta, ripsipidennyksiä, kynsipalveluitamme sekä Brow Liftiä.

 • Polttarit

  Ihanan lisän polttareihin tuo morsiamen ylellinen hemmotteluhetki! Kuinka mukavaa olisikaan suoda morsiamelle rentouttava hoitoelämys hääkiireiden keskellä! Monet polttariseurueet ovatkin siirtyneet suosimaan erilaisia kauneushoitoja osana polttaripäivää. Suosittuja polttarihoitoja ovat hieronnat, Beauty Bar -pikakasvohoidot, manikyyrit ja pedikyyrit. Beauty Barimme sekä Iso Omenan ja Turun liikkeemme pedikyyripaikat mahdollistavat yhteiset hoitohetket vierekkäisillä hoitopaikoilla. Polttarien yhteydessä voimme toteuttaa myös hoitoja koko polttariseurueelle. Yksi mukava vaihtoehto on toteuttaa hääseurueelle esimerkiksi Shellac-kestolakkaukset tai CrystaLac-geelilakkaukset yhteisessä isossa kynsitilassamme, jolloin hääseurue voi viettää aikaa yhdessä myös hoitojen ajan!

 • Bridal Shower

  Voimme viritellä hääseurueesi tunnelmaan Bridal Showerin merkeissä. Kuinka täydellistä olisikaan ottaa kaikki ilo irti yhdestä elämäsi ikimuistoisimmasta kokemuksesta! Bridal Showerin tarkoituksena on juhlistaa morsianta sekä laittautua yhdessä hääseurueen kanssa hääpäivää varten! Bridal Shower kannattaa järjestää muutamaa päivää ennen häitä. Mikäli haaveissasi on ihana hääelämys yhdessä läheistesi kanssa, niin olethan yhteydessä liikkeeseemme hyvissä ajoin, jotta ehdimme suunnitella tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden. Jos haluatte viettää aikaa laittautumisen merkeissä tiiviisti yhdessä, suosittelemme kokeilemaan kauniita ja kestäviä lakkaus-palveluitamme. Yhteisiin hemmotteluhetkiin suosittelemme erityisesti lakkauspalveluitamme, pedikyyrejä, Beauty Bar -pikakasvohoitoja, suihkurusketuksia sekä Brow Barin palveluita.

  Tilaisuuksien ja ryhmähoitojen suunnittelua varten otathan yhteyttä info@bluelagoon.fi.

 • Baby Shower

  Raskaus on naisen elämää mullistava kokemus, ja haluamme suoda tulevalle äidille mukavia ja rentouttavia kokemuksia! Joillekin raskausaika on haasteellinen ja olosta voi olla vaikea nauttia. Lisäksi raskaus voi aiheuttaa suuriakin muutoksia ihoon, kynsiin ja hiuksiin. Kaikkia hoitoja ei myöskään suositella raskaana oleville ja moni odottava asiakas kaipaa myöskin uusia kotihoitosuosituksia sekä lisätietoa heille sopivista hoidoista ja tuotteista. Raskaana oleville asiakkaille suosittelemme räätälöitäviä Medik8-kasvohoitoja (30 / 60 tai 90 min.), pedikyyriä tai Mindfulness-hierontaamme, joka tehdään pään tai jalkojen alueelle. Myös hoitolahjakortti odottavalle tai tuoreelle äidille on kaunis huomionosoitus, jota ystäväsi varmasti arvostaa!

 • Yhteiset hemmotteluhetket

  Liikkeissämme voimme toteuttaa yhteisiä hemmotteluhetkiä pienille ja isoille ryhmille. Kampin, Iso Omenan ja Turun isot kynsipisteemme mahdollistaa samanaikaiset manikyyrit, jonka lisäksi Iso Omenan ja Turun liikkeistämme löytyy vierekkäiset pedikyyripaikat yhteisiin jalkahoitohetkiin. Ryhmien ja parien hemmotteluun suosittelemme rentouttavia hierontojamme, manikyyrejä, pedikyyrejä tai kasvohoitoja. Lahjakortti yhteiseen hemmotteluhetkeen kumppanin kanssa mahdollistaa yhteisen laatuajan ja tuo arkeen ripauksen luksusta!

 • Virkistyspäivät yrityksille

  Yrityksille voimme tarjota työhyvinvointia edistävää mindfulness-hierontaa tai toteuttaa asiantuntijaluentoja kauneudesta ja hyvinvoinnista. Isosta kymmenien asiakkaiden hoitovarauksesta voit laittaa myös tarjouspyynnön sähköpostilla info@bluelagoon.fi. Olethan yhteydessä liikkeeseemme, niin suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava kokonaisuus!

Blue Lagoonin ammattilaiset

Liikkeissämme työskentelee mm. kosmetologisiin hoitoihin sekä ihoon ja iho-ongelmiin erikoistuneita kosmetologeja, kynsiin erikoistuneita manikyristejä ja kynsiteknikkoja sekä ripsipidennysten ammattilaisia. Suosittelemme tutustumaan ammattilaistemme profiileihin ja työnäytteisiin, jotta löydät itsellesi sopivimman tekijän.

BL-laatutakuu

Visonamme on olla kauneudenhoitoalan rohkea vaikuttaja, ja teemme jatkuvasti töitä alan kehittämisen eteen Suomessa. Vuoden 2021 teemanamme oli laatustandardien luominen kaikille palveluillemme, mikä on uutta kauneudenhoitoalalla Suomessa. Lue lisää uniikista laatuprosessistamme!