Suihkurusketus

Suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat nopeasti ja turvallisesti ihollesi kauniin tasaisen ja halutessasi jopa intensiivisen rusketuksen. Suihkurusketuksen voi ottaa säännöllisesti jatkuvan kauniin värin ylläpitämiseksi ilman pelkoa ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä tai vaurioitumisesta. Suihkurusketus on erityisen suosittu palvelu juhlia tai kuvauksia varten sekä ennen lomaa.

Tietoa suihkurusketuksesta

 • Mit√§ suihkurusketuksessa tapahtuu?

  Suihkurusketuksessa rusketusammattilaisemme suihkuttaa ammattikäyttöön tarkoitetulla laitteella hienojakoista rusketusuutetta. Ammattikäyttöön suunnitellun laitteen sekä suihkurusketustuotteen avulla koko vartalolle ja kasvoille saadaan todella tasainen ja kaunis rusketus aikaan.

  Suihkurusketusta varten saat meiltä käyttöösi hiuksia suojaavan myssyn sekä kertakäyttöstringit. Voit halutessasi olla suihkurusketuksessa myös omilla bikineillä / uimahousuilla tai alusvaatteilla. Suosittelemme tummaa alus- / uima-asua rusketukseen, värjäytymien estämiseksi.

 • Suihkurusketuksen v√§ri

  Suihkurusketuksen syvyyttä saadaan kerrostamalla uutetta iholle. Suihkurusketuksemme hinta sisältää max kaksi kerrosta väriuutetta. Mikäli toivot tästäkin intensiivisempää sävyä, veloitetaan kolmannesta kerroksesta 1,5 kertainen palvelun hinta ja neljännestä rusketuskerroksesta kaksinkertainen palvelun hinta.

  Kaikkien asiakkaiden ihot eivät välttämättä  vastaanota 3-4 rusketuskerrosta, ja imeytymätön väri saattaa peseytyä suihkussa pois, joten lähtökohtaisesti suosittelemme rusketukseen 1-2 kerrosta. Lopullinen sävy kehittyy aina suhteessa ihon omaan pigmenttiin.

 • Suosittelemme suihkurusketusta erityisesti ennen lomamatkaa, juhlia tai kuvauksia. Moni kokee olonsa rannalla my√∂s itsevarmemmaksi pienen p√§ivetyksen kanssa, joten suihkurusketus on suosittu palvelu my√∂s kes√§loman kynnyksell√§. S√§√§nn√∂llisell√§ suihkurusketuksella voi my√∂s yll√§pit√§√§ ihon kaunista rusketusta turvallisesti.

Usein kysytyt kysymykset suihkurusketuksesta

Kauanko suihkurusketuksen väri säilyy iholla?

Mikäli iho on kuorittu ja ollut puhdas ennen saman päivän rusketusta, pysyy suihkurusketus hyvänä iholla noin viikon, riippuen kuinka paljon käyt suihkussa, hikoilet ja millaisia tuotteita käytät ihollasi. Suosittelemme kosteuttamaan ihoasi 2 kertaa päivässä, jotta rusketus pysyy mahdollisimman hyvin.

Miten voisin itse pitkittää suihkurusketuksen värin pysyvyyttä?

Mikäli et halua käyttää itseruskettavia kotona, suosittelemme kevyesti kosteuttavien tuotteiden käyttöä iholla päivittäin. Liian raskaat voiteet saattavat irrottaa väriä ihon pinnasta levitettäessä.

Onko suihkurusketuksen väri oranssi?

Käyttämämme rusketussävyt ovat todella luonnollisen ruskeita, eivätkä taita oranssiin.

Kuluuko rusketus tasaisesti pois iholtani?

Suihkurusketus kuluu iholtasi tasaisesti pois. Mikäli sinulla on rikkonaista ihoa tai kärsit kovasta kuivuudesta, saattaa rusketus kulua hieman epätasaisemmin.

Voiko suihkurusketukseen tulla meikit kasvoilla?

Kyllä voi. Voit puhdistaa meikit liikkeessämme. Suosittelemme kuitenkin, että mikäli haluat rusketuksen myös kasvojen alueelle, meikit puhdistettaisiin ja iholle levitettäisiin kevyt kosteusvoide vähintään tuntia ennen rusketuksen levitystä, jotta pystymme takaamaan parhaimman pysyvyyden.

Voiko suihkurusketuksen tehdä heti sokeroinnin jälkeen?

Sokeroinnin jälkeen on hyvä odottaa 12 tuntia, jotta ihohuokoset ovat sulkeutuneet ennen suihkurusketuksen tekoa.

Voiko suihkurusketuksen tehdä raskaana olevalle tai imetyksen aikana?

Raskaus tai imetys ei ole este suihkurusketukselle, mutta kuten kaikessa kosmetiikassa, niin vastuu on asiakkaan. Hyvin harvoissa tapauksissa  suihkurusketus saattaa tuoksua voimakkaammalta raskaana olevan asiakkaan iholla, sillä hormonit voivat muuttaa ihon ph:ta. Huomioithan, että värin tulee tekeytyä iholla jopa 24 tuntia, jonka aikana tulisi välttää ihon koskettelua, mikä saattaa tehdä imetyksestä vaikeaa. Ihon koskettelu / hiertyminen yms. suihkurusketuksen värin yhä tekeytyessä iholla, voi aiheuttaa epätasaista lopputulosta.

Suojaako suihkurusketus ihoa auringolta?

Suihkurusketus ei anna suojaa auringolta, eikä estä ihoa palamiselta. Suosittelemme aina suojaamaan ihoa hyvin auringossa.

Estääkö suihkurusketus ihoa ruskettumasta auringossa?

Suihkurusketus ei estä ihoa ruskettumasta auringossa. Ihon hyvinvoinnin vuoksi emme suosittele auringonottoa.

Hinnasto

Suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat nopeasti ja turvallisesti ihollesi kauniin tasaisen ja halutessasi jopa intensiivisen rusketuksen. Suihkurusketuksen voi ottaa säännöllisesti jatkuvan kauniin värin ylläpitämiseksi ilman pelkoa ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä tai vaurioitumisesta.

Lue lisää suihkurusketuksestamme & katso kuvat

Suihkurusketus koko vartalolle

Suihkurusketuksemme hinta sisältää max kaksi kerrosta väriuutetta. Mikäli toivot tästäkin intensiivisempää sävyä, veloitetaan kolmannesta kerroksesta 1,5 kertainen palvelun hinta ja neljännestä rusketuskerroksesta kaksinkertainen palvelun hinta. Kaikkien asiakkaiden ihot eivät välttämättä vastaanota 3-4 rusketuskerrosta, ja imeytymätön väri saattaa peseytyä suihkussa pois, joten lähtökohtaisesti suosittelemme rusketukseen 1-2 kerrosta.

 

 

38 ‚ā¨

Valmistautuminen suihkurusketukseen sekä suihkurusketuksen kotihoito-ohjeet & hoitotakuu

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset suihkurusketuksen kotihoidosta sekä suihkurusketukseen valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös suihkurusketuksen takuuajoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Rusketusammattilaisemme

Liikkeissämme työskentelee suihkurusketuksiin erikoistuneita ammattilaisia. Suosittelemme tutustumaan rusketusammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!

Suihkurusketus Sointu Borgille

Myös osa vaikuttajistamme suosii suihkurusketusta osana tyyliään! Mm. Diili-ohjelman voittaja Sointu Borg on aivan koukuttunut suihkurusketukseemme! Katso kuvat ja tiedot Soinnun suihkurusketuksesta ja Get the Look!