Brow Lift – kulmien laminointi

Brow Lift – kulmien laminointi

Kulmien kestovärjäyksen rinnalle suosituksi hoidoksi on muodostunut Brow Lift eli kulmakarvojen laminointi, jolla kulmakarvat laminoidaan kauniisti paikoilleen.  Brow Liftin avulla kulmiin saadaan uskomattomia ja upeita muutoksia aikaiseksi, ja hoito toimii kevyempänä ja luonnollisempana vaihtoehtona esimerkiksi kulmien pigmentoinnille.  Brow Lift kestää kauniina monta viikkoa. Kulmien laminointiin käytämme InLein tuotteita, ja ikäraja Brow Liftissä on 16 vuotta.

Tietoa kulmakarvojen laminoinnista

 • Kenelle Brow Lift sopii?

  Brow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Suosittelemme Brow Liftiä erityisesti silloin, kun kaipaat kulmiisi lisää näyttävyyttä, haluat kauniin linjakkaat kulmat tai mahdollisimman runsaat kulmakarvat luonnollisesti, ilman esimerkiksi pigmentointipalveluita. Brow Lift sopii erinomaisesti myös oikukkaille ja alaspäin kasvaville kulmakarvoille, sillä laminoinnin avulla kulmakarvat saadaan pysymään kauniisti paikoillaan. Laminointi kestää kulmissa useita viikkoa, joten palvelu on hyvä valinta myös helppoutta arvostaville sekä esimerkiksi paljon urheilua harrastaville.

 • Mitä kulmien laminoinnissa tapahtuu?

  Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi Inlei Brow Bomber –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

 • Kulmien kestovärjäys & muotoilu

  Brow Liftimme sisältää kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun. Värivaihtoehtoina kulmien värjäykseen on vaaleanruskea, ruskea, harmaa ja musta. Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään, jotta saadaan juuri sinulle täydellisen sopiva sävy. Kulmia värjätessä kestoväri saattaa tarttua myös aluksi hieman ihoon, jolloin väri näyttää tummemmalta muutaman päivän. Kun muutaman kerran puhdistat tai kuorit kasvojesi ihoa, väri alkaa irrota ihosta jolloin lopputulos vaalenee aavistuksen. Kerrothan tekijälle kaikki toiveesi värin ja muodon suhteen. Yleensä sopiva sävy valitaan hiusten ja ihonvärisi mukaan.

  Voit valita muotoilutekniikan pinseteillä, vahalla tai sokeroinnilla. Sokerointi ja vahaus on hellävarainen tapa poistaa karvat juurineen ja erityisen hyvä sekä pinsettejä nopeampi tekniikka silloin, jos karvaa on enemmän poistettavana.

 • Koska Brow Liftin voi uusia?

  Kulmien laminoinnin käyttäytyminen on hyvin yksilöllistä. Kestävyyteen vaikuttavat mm. oma karvankasvusykli ja kestovärin kestävyys iholla. Laminointi ei kulu pois, vaan se kasvaa sitä mukaan ulos, kun omat kulmakarvat vaihtuvat. Muutamien viikkojen jälkeen osa karvoista on jo vaihtunut, ja osa on vielä käsiteltyä karvaa. Kestovärin kesto on yksilöllistä, väri kestää karvassa yleensä 1-4 viikkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia, mikäli haluat ylläpitää lopputulosta. Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä. Lift-hoitojen välillä useat asiakkaat käyvät kestovärjäämässä ja muotoilemassa kulmakarvansa.

Brow Lift erilaisille kulmakarvoille

Yksilöllisesti räätälöidyt kulmakarvat

Brow Liftin avulla kulmia voidaan stailata ja asetalla tarkasti haluttuun asentoon ja malliin. Mitä enemmän kulmakarvoissasi on karvaa, sitä monipuolisemmat mahdollisuudet se antaa kulmien muokkaukseen. Brow Liftin avulla myös hennompiin ja harvempiin kulmakarvoihin on saatu upeita muutoksia aikaan. Kulmakarvojen laminoinnissa on tärkeää aina tuoda omat toiveet esille, ja keskustella tekijän kanssa toivotusta lopputuloksesta. Tyypillisesti kulmapalveluissa  suositaan kulmien luonnollisia linjoja ja klassista siipimäistä mallia, mutta myös runsaat ja ylöspäin nostetut, karvamaiset ja näyttävät lopputulokset ovat mahdollisia Brow Liftin avulla. Lopputulos riippuu aina kulmakarvojesi lähtötilanteesta sekä toivotusta lopputuloksesta.

Tuuheat ja runsaat kulmakarvat

Tuuheille ja runsaille kulmakarvoille suosittelemme muotoilutekniikaksi sokerointia tai vahausta. Runsaampiinkin kulmakarvoihin saadaan kivasti lisää selkeyttä Brow Liftin sisältämän kestovärjäyksen avulla. Brow Lift -ammattilaisemme analysoi kulmakarvojesi laadun ja räätälöi hoidon kulmakarvoillesi sopivaksi. Joskus jäykät ja vahvat kulmakarvat saattavat vaatia aavistuksen pidemmän vaikutusajan.

Pitkät ja alaspäin kasvavat / sojottavat kulmakarvat

Brow Liftin avulla pitkät, itsepäiset, sojottavat ja alaspäin kasvavat karvat saadaan kauniisti asettumaan paikoilleen. Tämän tyyppisiin kulmakarvoihin Brow Liftin avulla saadaankin kivaa nostetta aikaiseksi, sekä huoliteltu ja siisti lopputulos joka kestää useita viikkoja.

Harvat ja hennot kulmakarvat

Jos kulmissa on hyvin vähän karvaa, saatetaan tällöin Brow Liftin avulla saada kulmiin kivasti lisää näyttävyyttä. Brow Liftin sisältämän kestovärjäyksen avulla harvempia kulmia saadaan hieman “täytettyä” ja kulmien linjat paremmin esiin. Koska Brow Liftin avulla kulmakarvat saadaan laminoitua halutuille paikoille, voidaan hoidon avulla joissakin tapauksissa hieman myös jopa “peittää” harvoissa kulmakarvoissa olevia koloja, ja saada kulmat näyttämään tasaisemmilta ja tuuheammilta. On kuitenkin hyvä muistaa, että mitä vähemmän kulmissa on karvoja, sitä vähemmän niille on tehtävissä Brow Liftin avulla. Joskus paras ja kestävin ratkaisu harvoille kulmakarvoille saadaan microbladingin tai kulmien kestopigmentoinnin avulla. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan Brow Liftiä myös hennomille kulmakarvoille, sillä myös niille on saatu kauniita muutoksia aikaiseksi.

Brow Lift Blue Lagoonissa

Brow Lift voidaan toteuttaa hoitohuoneissa tai Brow Bareissamme, hieman hoidosta riippuen. Kaikki ammattilaisemme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. Suosittelemme tutustumaan ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ammattilaisen.

Hinnasto

Brow Bar

Kulmat ovat kauneustrendien keskiössä tällä hetkellä. Kulmakarvat ovat näkyvä osa kasvoja, joten kauniisti laitetut ja kasvojen muotoon sopivat kulmat erottuvat heti edukseen. Varaa aika Blue Lagoonin Brow Bar’iin, jossa loihdimme upeita kulmien laminointeja, muotoiluja ja värjäyksiä kasvosi sekä toiveesi huomioiden!

Brow Lift - kulmakarvojen laminointi

Brow Lift on yksi tämän hetken trendikkäimmistä palveluista, jolla kulmiin saadaan luotua upeita ja yksilöllisiä tyylejä. Laminoinnin avulla kulmakarvat voidaan asetella skarpin linjakkaiksi, luoda luonnollisen tuuhea vaikutelma tai tehdä näyttävän tuuheat kulmakarvat. Lopputulokseen vaikuttaa kulmakarvojesi lähtötilanne sekä toivomasi tyyli. Kokeneet Brow Lift -tekijämme luovat upean lookin kulmakarvoillesi!

Ikäraja Brow Lifteissä on 16 vuotta.

Lue lisää Brow Liftistä & katso kuvat

Brow Lift – kulmien laminointi

Brow Lift eli kulmien laminointi on aina trendikäs tapa huolehtia kulmakarvoistaan! Sen avulla ohuista ja runsaimmistakin kulmista saadaan näyttävät ja siistit jopa kuuden viikon ajaksi. Hoitoaika on noin 45 minuuttia. Lue lisää kulmien laminoinnista!

55 €

Brow Lift & ripsien kestovärjäys

Tämä palvelu sisältää Brow Lift -kulmien laminoinnin sekä ripsien kestovärjäyksen. Aikaa hoitoon menee noin 60 minuuttia. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita kulmien laminoinnissa. Hoidon ikäraja on 16 vuotta.

73 €

Lash Lift & Brow Lift -kombo 90 min

Lash & Brow Lift -kombossa teemme samanaikaisesti sekä ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin. Aikaa hoitoon menee noin 90 minuuttia. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita kestotaivutuksessa ja kulmien laminoinnissa. Hoidon ikäraja on 16 vuotta.

125 €

Kulmien värjäys ja muotoilu

Kulmien muotoilu on yksi nopeimmista ehostuskeinoista, jolla saat kauniit ja siistit linjat kulmakarvoillesi! Erityisesti runsaampiin kulmiin voidaan pelkällä kulmien muotoilulla saada suuriakin muutoksia aikaan, kun taas harvempiin kulmiin muotoilulla saadaan siisti ja huoliteltu lopputulos. Kulmien muotoilussa on tärkeää huomioida asiakkaan kulmakarvojen lähtötilanne ja toiveet parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kulmien kestovärjäykseen sisältyy kulmien muotoilu. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla. Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa karvat juurineen ja erityisen hyvä sekä pinsettejä nopeampi tekniikka silloin, jos karvaa on enemmän poistettavana.

Kestovärjäyksen ikäraja on 16 vuotta.

Lue lisää kulmien kestovärjäyksestä ja muotoilusta & katso kuvat

Kulmien muotoilu 15 min.

Suosittelemme 15 min. hoitoaikaa, mikäli kulmasi kaipaavat kevyttä siistimistä. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla. Mikäli kulmissasi on enemmän siistittävää tai kaipaat kulmiisi uudenlaista muotoilua, suosittelemme varaamaan Kulmien muotoilu 25 min. -palvelun, parhaimman lopputuloksen takaamiseksi.

Lue lisää kulmien muotoilusta.

15 €

Kulmien kestovärjäys & muotoilu

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla.

Hoitoon varataan 30 min. aikaa.

Lue lisää kulmien kestovärjäyksestä ja muotoilusta!

24 €

Kulmien muotoilu 25 min.

Suosittelemme 25 min. kulmien muotoilua, jos kulmakarvoissa on enemmän muotoiltavaa tai toiveissa on muokata kulmakarvojen mallia. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla.

Lue lisää kulmien muotoilusta.

25 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sisältää kestovärjäyksen lisäksi kulmien muotoilun pinseteillä, sokerilla tai vahalla. Suosittelemme muotoilua pinseteillä jos kulmissasi ei ole paljon muotoiltavaa. Isompiin muutostöihin ja runsaammille kulmakarvoille suosittelemme sokerointia tai vahausta. Hoitoon varataan aikaa 40 min.

Lue lisää kestovärjäyksestä.

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää hoitopäivänä. Huomioithan myös, että mahdollinen muutamankin minuutin myöhästyminen on pois omasta hoitoajastasi. Jo 10 minuutin myöhästyminen vaikuttaa merkittävästi palveluiden tekoon, joihin varataan vähemmän aikaa

36 €

Brow Liftin kotihoito-ohjeet, hoitotakuut sekä valmistautuminen kulmien laminointiin

Suosittelemme, että tutustut kulmien laminointiin jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset  kotihoidosta Brow Liftin jälkeen sekä ohjeet Brow Liftiin valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös Lift-palveluiden takuuajoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset kulma-ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Brow Lift -ammattilaisemme

Liikkeissämme työskentelee kulmien laminointiin erikoistuneita kulma-ammattilaisia. Suosittelemme tutustumaan Brow Lift -ammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!

Brow Lift Kerttu Rissaselle ja Aino Rossille

Myös osa vaikuttajistamme suosii Brow Liftiä osana tyyliään! Tutustu mm. Kertulle, Ainolle ja Patisselle tekemiimme kulmakarvojen laminointeihin ja Get the Look!

Ellen testasi Lash ja Brow Lift -hoitoamme

Luonnolliseen ja raikkaaseen tyyliin mieltynyt Ellen testasi meidän Lash ja Brow Lift -kombohoidon. Lue lisää Ellenin hoitokokemuksesta tästä artikkelista!

Usein kysytyt kysymykset

Oikeaoppisesti tehty kulmien laminointi on turvallinen hoitomuoto, jossa esimerkiksi allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia.

Laminoinnin kestoon vaikuttavat mm. oma karvankasvusykli ja kestovärin kestävyys iholla. Laminointi ei kulu pois, vaan se kasvaa sitä mukaan ulos, kun omat kulmakarvat vaihtuvat. Kestoväri kestää karvassa yleensä 1-4 viikkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia, mikäli haluat ylläpitää lopputulosta. Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä.

Laminoituja kulmia on hyvä harjata päivittäin. Harjaamalla karvat saadaan toivotuille paikoilleen esimerkiksi yön jäljiltä. Laminointi auttaa kulmakarvoja pysymään paikoillaan harjauksen jälkeen.

Laminoituja kulmia pystyy ja saa meikata normaalisti. Huomioithan kuitenkin kotihoito-ohjeet laminoinnin jälkeen varsinkin ensimmäiselle 24 tunnille hoidon teosta.

Kulmien laminoinnin ja kestovärjäyksen ikäraja on 16 vuotta.

Brow Liftin voi tehdä microbladingin ja kestopigmentoinnin päälle, kunhan kulmat ovat täysin parantuneet pigmentointihoidosta. Brow Liftin avulla yksittäiset karvat saadaan kivasti erottumaan ja luotua kulmakarvoihin mahdollisimman aidon ja halutessa runsaan näköinen lopputulos.

Brow Lift voidaan tehdä myös harvoille kulmakarvoille. Brow Liftin sisältämän kestovärjäyksen avulla harvempia kulmia saadaan hieman “täytettyä” ja kulmien linjat paremmin esiin. Koska Brow Liftin avulla kulmakarvat saadaan laminoitua halutuille paikoille, voidaan hoidon avulla joissakin tapauksissa hieman myös jopa “peittää” harvoissa kulmakarvoissa olevia koloja, ja saada kulmat näyttämään tasaisemmilta ja tuuheammilta. On kuitenkin hyvä muistaa, että mitä vähemmän kulmissa on karvoja, sitä vähemmän niille on tehtävissä Brow Liftin avulla.