Kulmien muotoilu

Kulmien muotoilu

Kulmien muotoilu on yksi nopeimmista ehostuskeinoista, jolla saat kauniit ja siistit linjat kulmakarvoillesi. Kulmissa voi kasvaa erilaisia karvoja, sekä hentoja että paksuja. Toisilla kulmakarvat ovat luonnostaan tuuheat ja näyttävät ja toisilla taas kulmat voivat olla hennommat ja harvemmat. Erityisesti runsaampiin kulmiin voidaan pelkällä kulmien muotoilulla saada suuriakin muutoksia aikaan, kun taas harvempiin kulmiin muotoilulla saadaan siisti ja huoliteltu lopputulos.

Löydä kulmillesi sopivin muotoilutekniikka

 • Kulmakarvojen muotoilutekniikat

  Brow Barissa ammattilaisemme voi tehdä kulmien muotoilun joko pinseteillä, sokeroinnilla tai vahalla. Sinun ei tarvitse ennakkoon tietää, mitä menetelmää haluat käytettävän, sillä ammattilaisemme antaa suosituksen kulmillesi sopivimmasta muotoilutekniikasta. Kaikki muotoilutekniikat ovat samanhintaisia.

 • Kulmien muotoilu pinseteillä

  Kulmien muotoiluun voidaan käyttää erilaisia tekniikoita, joista pinsetit ovat yleisin. Suosittelemme kulmien muotoilua pinseteillä, kun kulmista halutaan poistaa yksittäisiä hajakarvoja. Pinseteillä kulmakarvoja nypitään siis yksitellen, jolloin karva irtoaa kokonaisena, ja lopputulos kulmissa säilyy pitkään siistinä. Monesti vahaukseen ja sokerointiin yhdistetään myös pinsettien käyttö, jotta kulmien linjoista saadaan mahdollisimman tarkkarajaiset. Hitautensa ansiosta pinsetit eivät tyypillisesti sovellu hyvin isompiin muotoilutöihin tai kulmakarvojen alueen puhdistamiseen kaikesta pienestä ihokarvasta. Hieman karvan laadusta riippuen, Brow Bar -ammattilaisemme saattaa kokea pinseteillä muotoilun paremmaksi vaihtoehdoksi.

 • Kulmien muotoilu sokerilla tai vahalla

  Tyypillisesti kulmien sokerointi tai vahaus on hyvä vaihtoehto silloin, kun asiakkaalla on runsaat kulmakarvat, joissa on paljon muotoiltavaa. Erityisesti tuuheisiin kulmakarvoihin saadaan monesti kauniit linjat sokerin tai vahan avulla. Myös harvemmissa kulmakarvoissa saattaa kasvaa paljon hentoista vaaleaa karvaa, ja mikäli kulmat halutaan puhtaaksi tästä hentoisesta karvasta, on silloin hyvä suosia joko sokerointia tai vahausta. Nämä menetelmät ovat pinsettejä nopeampia ja tehokkaampia keinoja saada kulmat puhtaiksi ei toivotuista karvoista. Sokeroinnilla ja vahauksella voidaan kuitenkin tehdä myös hyvin luonnollisia lopputuloksia, joten ne sopivat hyvin myös harvemmille kulmakarvoille.

  Sekä vaha- että sokerimassa poistetaan iholta nopeaa liikettä käyttäen, joten monesti kipuherkemmille tai runsaammille kulmille tämä karvanpoistomenetelmä voi olla nopeutensa vuoksi miellyttävämpi vaihtoehto. Molempien tekniikoiden avulla kulmakarvat irtoavat kokonaisina, joten lopputulos säilyy pitkään siistinä.

 • Sokeroinnin ja vahauksen erot

  Pienten ihoalueiden, kuten kulmakarvojen karvanpoistossa sokeroinnilla ja vahauksella ei ole huomattavaa eroa asiakkaalle. Menetelmät eroavat toisistaan tekniikan ja käytettävien tuotteiden osalta. Sokerimassa levitetään vastakarvaan ja irrotetaan myötäkarvaan, kun taas vaha levitetään myötäkarvaan ja irrotetaan vastakarvaan. Isommilla ihoalueille sokerointi on monesti vahausta hieman hitaampi menetelmä, mutta se koetaan yleisesti ihoystävällisemmäksi vaihtoehdoksi isommille ja herkemmille ihoalueille.

Kulmapalvelut erilaisille tarpeille

Yksilöllisesti muotoillut kulmakarvat

Kulmakarvojen muotoilussa on tärkeää aina tuoda omat toiveet esille, ja keskustella tekijän kanssa toivotusta lopputuloksesta. Mitä enemmän kulmakarvoissa on karvaa omasta takaa, sitä enemmän kulmakarvoissa on mahdollisuuksia toteuttaa erilaisia lopputuloksia muotoilun avulla. Tyypillisesti muotoilussa suositaan kulmien luonnollisia linjoja, ja on hyvä huomioida, että pelkällä kulmakarvojen muotoilulla kulmiin ei välttämättä pystytä luomaan täysin erilaista mallia. Esimerkiksi osa kulmakarvoista kasvaa luonnostaan hyvin suorassa linjassa, joten tämän kaltaisiin kulmiin ei tyypillisesti pystytä pelkällä muotoilulla luomaan klassista siipimäistä muotoa. Kulmakarvojen kestovärjäys sekä erityisesti kulmien laminointi sekä pigmentointipalvelut tarjoavat paremmat mahdollisuudet kulmakarvojen mallin radikaalimpaan muokkaamiseen.

Tuuheat ja runsaat kulmakarvat

Tuuheille ja runsaille kulmakarvoille suosittelemme muotoilutekniikaksi sokerointia tai vahausta. Jos karvaa kasvaa omasta takaa hyvin tiheästi, saadaan kulmiin monesti pelkän muotoilun avulla hyvin selkeät ja kauniit linjat, eikä kulmiin välttämättä kaivata esimerkiksi kestovärjäystä lisäksi. Joskus runsaampiakin kulmakarvoja halutaan hieman selkeyttää ja sävyttää kestovärjäyksen avulla, jolloin kannattaa varata aika kulmien kestovärjäykseen, joka sisältää myös kulmien muotoilun.

Pitkät ja alaspäin kasvavat / sojottavat kulmakarvat

Jos kulmissa kasvaa paljon pitkiä, itsepäisiä, sojottavia ja alaspäin kasvavia karvoja, voi tällöin pelkkää muotoilua parempi vaihtoehto olla Brow Lift eli kulmakarvojen laminointi, jonka avulla kulmakarvat saadaan nostettua ja laminoitua halutuille paikoilleen. Laminointi sisältää myös kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun.

Harvat ja hennot kulmakarvat

Jos kulmissa on hyvin vähän karvaa, on tällöin pelkkään muotoiluun hyvä yhdistää myös kulmien kestovärjäys. Tyypillisesti kulmia ei haluta muotoilla aivan ohuiksi, joten harvoihin kulmiin pelkkä muotoilu tuo lähinnä siistin lopputuloksen. Jos harvempiin kulmiin halutaan kuitenkin lisää selkeyttä kulmien muotoon, saadaan monesti kestovärjäyksen avulla kulmia hieman “täytettyä” ja kulmien linjat paremmin esiin.

Kulmien muotoilu Helsinki, Espoo, Turku & Tampere

Teemme kulmien muotoiluja kaikissa kauneushoitoloissamme Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Tampereella. Kulmien muotoilut voidaan toteuttaa hoitohuoneissa tai Brow Bareissamme, hieman hoidosta riippuen. Kaikki ammattilaisemme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. Suosittelemme tutustumaan ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ammattilaisen.

Hinnasto

Brow Bar

Kulmat ovat kauneustrendien keskiössä tällä hetkellä. Kulmakarvat ovat näkyvä osa kasvoja, joten kauniisti laitetut ja kasvojen muotoon sopivat kulmat erottuvat heti edukseen. Varaa aika Blue Lagoonin Brow Bar’iin, jossa loihdimme upeita kulmien laminointeja, muotoiluja ja värjäyksiä kasvosi sekä toiveesi huomioiden!

Brow Lift - kulmakarvojen laminointi

Brow Lift on yksi tämän hetken trendikkäimmistä palveluista, jolla kulmiin saadaan luotua upeita ja yksilöllisiä tyylejä. Laminoinnin avulla kulmakarvat voidaan asetella skarpin linjakkaiksi, luoda luonnollisen tuuhea vaikutelma tai tehdä näyttävän tuuheat kulmakarvat. Lopputulokseen vaikuttaa kulmakarvojesi lähtötilanne sekä toivomasi tyyli. Kokeneet Brow Lift -tekijämme luovat upean lookin kulmakarvoillesi!

Ikäraja Brow Lifteissä on 16 vuotta.

Lue lisää Brow Liftistä & katso kuvat

Brow Lift – kulmien laminointi

Brow Lift eli kulmien laminointi on aina trendikäs tapa huolehtia kulmakarvoistaan! Sen avulla ohuista ja runsaimmistakin kulmista saadaan näyttävät ja siistit jopa kuuden viikon ajaksi. Hoitoaika on noin 45 minuuttia. Lue lisää kulmien laminoinnista!

55 €

Brow Lift & ripsien kestovärjäys

Tämä palvelu sisältää Brow Lift -kulmien laminoinnin sekä ripsien kestovärjäyksen. Aikaa hoitoon menee noin 60 minuuttia. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita kulmien laminoinnissa. Hoidon ikäraja on 16 vuotta.

73 €

Lash Lift & Brow Lift -kombo 90 min

Lash & Brow Lift -kombossa teemme samanaikaisesti sekä ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin. Aikaa hoitoon menee noin 90 minuuttia. Käytämme Inlei -merkkisen brändin tuotteita kestotaivutuksessa ja kulmien laminoinnissa. Hoidon ikäraja on 16 vuotta.

125 €

Kulmien värjäys ja muotoilu

Kulmien muotoilu on yksi nopeimmista ehostuskeinoista, jolla saat kauniit ja siistit linjat kulmakarvoillesi! Erityisesti runsaampiin kulmiin voidaan pelkällä kulmien muotoilulla saada suuriakin muutoksia aikaan, kun taas harvempiin kulmiin muotoilulla saadaan siisti ja huoliteltu lopputulos. Kulmien muotoilussa on tärkeää huomioida asiakkaan kulmakarvojen lähtötilanne ja toiveet parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kulmien kestovärjäykseen sisältyy kulmien muotoilu. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla. Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa karvat juurineen ja erityisen hyvä sekä pinsettejä nopeampi tekniikka silloin, jos karvaa on enemmän poistettavana.

Kestovärjäyksen ikäraja on 16 vuotta.

Lue lisää kulmien kestovärjäyksestä ja muotoilusta & katso kuvat

Kulmien muotoilu 15 min.

Suosittelemme 15 min. hoitoaikaa, mikäli kulmasi kaipaavat kevyttä siistimistä. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla. Mikäli kulmissasi on enemmän siistittävää tai kaipaat kulmiisi uudenlaista muotoilua, suosittelemme varaamaan Kulmien muotoilu 25 min. -palvelun, parhaimman lopputuloksen takaamiseksi.

Lue lisää kulmien muotoilusta.

15 €

Kulmien kestovärjäys & muotoilu

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla.

Hoitoon varataan 30 min. aikaa.

Lue lisää kulmien kestovärjäyksestä ja muotoilusta!

24 €

Kulmien muotoilu 25 min.

Suosittelemme 25 min. kulmien muotoilua, jos kulmakarvoissa on enemmän muotoiltavaa tai toiveissa on muokata kulmakarvojen mallia. Muotoilu voidaan tehdä pinseteillä, sokerilla tai vahalla.

Lue lisää kulmien muotoilusta.

25 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sisältää kestovärjäyksen lisäksi kulmien muotoilun pinseteillä, sokerilla tai vahalla. Suosittelemme muotoilua pinseteillä jos kulmissasi ei ole paljon muotoiltavaa. Isompiin muutostöihin ja runsaammille kulmakarvoille suosittelemme sokerointia tai vahausta. Hoitoon varataan aikaa 40 min.

Lue lisää kestovärjäyksestä.

Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää hoitopäivänä. Huomioithan myös, että mahdollinen muutamankin minuutin myöhästyminen on pois omasta hoitoajastasi. Jo 10 minuutin myöhästyminen vaikuttaa merkittävästi palveluiden tekoon, joihin varataan vähemmän aikaa

36 €

Kulmien kotihoito vahauksen & sokeroinnin jälkeen

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset kulmien kotihoidosta sokeroinnin ja vahauksen jälkeen. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Brow Lift eli kulmakarvojen laminointi

Kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Suosittelemme Brow Liftiä erityisesti silloin, kun kaipaat kulmiisi lisää näyttävyyttä, haluat kauniin linjakkaat kulmat tai mahdollisimman runsaat kulmakarvat luonnollisesti, ilman esimerkiksi pigmentointipalveluita. Brow Lift sopii erinomaisesti myös oikukkaille ja alaspäin kasvaville kulmakarvoille, sillä laminoinnin avulla kulmakarvat saadaan pysymään kauniisti paikoillaan. Tutustu lisää Brow Liftiin ja katso upeat työnäytekuvat!