Kulmien kestopigmentointi

Kestomeikillä pysyvämmät kulmat

Kulmien kestopigmentointi

Kestomeikillä pysyvämmät kulmat

Kulmakarvojen kestopigmentoinnilla eli kestomeikillä korostetaan ja parannetaan kulmien luonnollista muotoa. Pigmentointi on huoleton ja pitkäaikainen tapa tuoda esiin parhaat piirteensä. Blue Lagoonissa teemme kulmapigmentoinnit shadow-tekniikalla.

Shadow-kulmapigmentointi

 • Shadow-tekniikalla kulmat täytetään pyörivin liikkein pigmentointikoneella, jossa kulmakarvoja työstetään ns. värittämällä mukaillen omia karvoja, mikäli se on mahdollista. 

 • Lopputulos on microbladingiä tai 3D-kestopigmentointia vahvempi, kestävämpi ja meikkimäisempi. 

 • Shadow-tekniikalla voidaan tehdä luonnollista ja vaaleaa lopputulosta, mutta myös tummaa ja enemmän meikatun näköistä jälkeä. 

 • Ensimmäinen pigmentointikerta vie yleensä noin 2-3 tuntia, josta osa käytetään suunnitteluun. Pigmentointi voidaan uusia tarpeen mukaan sen haalistuessa. 

 • Shadow-tekniikalla tehdyt pigmentoinnit häviävät ihosta tasaisesti 1-3 vuodessa ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia. 

 • Käytämme Swiss Colorin väripigmenttejä, jotka ovat laadukkaita ja turvallisia iholle.

Kulmakarvojen pigmentointi vaihe vaiheelta

Blue Lagoonissa kestopigmentointi-toimenpiteeseen sisältyy aina seuraavat asiat:

 1. Konsultaatio, jossa suunnitellaan kulmien muoto ja väri ja käydään läpi toimenpiteeseen liittyvät seikat sekä kotihoito.
 2. Kulmien muotoilu, ennen toimenpidettä kulmakynän ja kulmatyökalun avulla.
 3. Pigmentointi toimenpide, jossa kulmat piirretään ihoon pigmenttiaineella ja -koneella. 
 4. Jälkihoito, kotona tehtävä hoitotoimenpiteet, joihon saat tarkat ohjeet. 
 5. Vahvistuskäsittely, tehdään tarpeen mukaan noin 8 vkon kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä. Vahvistushoito tulee tehdä viimeistään 10 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoitoväliä ei voi pitkittää, eikä käyttämättä jätettyä vahvistusta hyvitetä hoidon hinnasta.

Kestopigmentointeja eli kestomeikkejä tehdään pigmentointilaitteella. Pigmentointi ei mene yhtä syvälle ihoon kuin tatuointi, ainoastaan ihon pintakerroksiin, joten pigmentointi häviää iholta haalistuen 1-5 vuodessa. Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistä ja jälkihoidosta. Pigmentointiammattilainen osaa tehdä kestopigmentoinnit oikeaan ihon syvyyteen aiheuttamatta arpia, värin muuttumista tai leviämistä. 

Ennen pigmentointia piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat. Käytämme erikoistyökaluja, joilla mittaamme sinulle symmetriset kulmat kasvojesi muodon mukaan. Tekijä muokkaa ääriviivoja, kunnes muoto on toivottu ja hyvä. Tässä kohtaa kannattaa aina olla avoin ja rehellinen ja antaa kaikki palaute, sillä pigmentointi on pysyvä. 

Kun olet hyväksynyt kulmiesi mallin, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii ihosi ja hiustesi väriin parhaiten. Sekoitamme värisävyn muutamasta eri pigmentistä. Kulmien ääriviivoja emme tee pigmentillä, ja ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.

Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi ja jälkihoidosta sekä käytetystä kestopigmentointitekniikasta. Pigmentti voi pysyä huonommin rasvaisella iholla. Kestopigmentoinnin ammattilainen osaa tehdä kulmat sopivaan syvyyteen ihoosi aiheuttamatta arpia, värin muuttumista tai leviämistä.

Blue Lagoon Beauty ostaa palvelun ulkoiselta palveluntuottajalta. Sopimuksen mukaisesti jokainen palveluntarjoaja on vastuussa tekemästään työstä.

Hinnasto

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi pysyy 1-5 vuoteen iholla riippuen mm. ihotyypistä ja ihonhoidosta.

Ennen ajanvarausta tutustu erittäin huolellisesti hoidon tietoihin. Jos olet epävarma hoidon soveltuvuudesta itsellesi tai haluat lisätietoja toimenpiteestä, otathan meihin yhteyttä, autamme sinua mielellämme.

Ikäraja kestopigmentointiin on 18 vuotta.

Lue lisää kestopigmentoinnista & katso kuvat

Kestopigmentointi­konsultaatio

Konsultaation hinta 40 € hyvitetään hoidon hinnasta, kun tulet pigmentointiin Blue Lagoonin liikkeeseen 6 kuukauden sisällä konsultaatiosta.

Varaa aikasi konsultaatioon tekijälle, jonka haluat pigmentointisi tekevän. Mieti valmiiksi kysymykset, mitä haluat kysyä. Konsultaatiossa käydään läpi hoidon kulku, mietityttävät asiat, palvelusopimus, mahdolliset esteet toimenpiteelle sekä tulevien pigmentoinnin malli.

Konsultaatio ennen kestopigmentoinnin ottamista on aina pakollinen.

Voit varata pelkän konsultaation tai sekä konsultaation että toimenpiteen. Jos varaat molemmat samaan aikaan, varaa konsultaatio viimeistään kahta vuorokautta ennen toimenpidettä. Jos tuletkin toisiin aatoksiin, ehdit vielä perumaan hoitoajan ennen 24h laskutuskäytäntöämme. Pigmentaatio-toimenpide on aina pysyvä, joten on tärkeää olla varma toimenpiteestä.

Mikäli olet hyvin perustein estynyt tulemaan paikan päälle konsultaatioon, voit sovitusti laittaa hyvät kuvat pigmentoitavasta alueesta ilman meikkiä haluamallesi tekijälle osoitettuna osoitteeseen info@bluelagoon.fi. Tämän jälkeen käyt tekijän kanssa puhelinkonsultaation, jonka maksat saamallasi laskulla (40 € + 2 € laskutuslisä).

40 €

Kulmien kestopigmentointi: Shadow-tyyli, jatkokerta

Shadow-tekniikalla kulmat täytetään pyörivin liikkein pigmentointikoneella, jossa kulmakarvoja työstetään ns. värittämällä mukaillen omia karvoja, mikäli se on mahdollista. Shadow-tekniikalla tehdyt pigmentoinnit häviävät ihosta tasaisesti 1-3 vuodessa ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia.

200 €

Kulmien pigmentointi: Shadow-tyyli, 1. kerta

Shadow-tekniikalla kulmat täytetään pyörivin liikkein pigmentointikoneella, jossa kulmakarvoja työstetään ns. värittämällä mukaillen omia karvoja, mikäli se on mahdollista. Shadow-tekniikalla tehdyt pigmentoinnit häviävät ihosta tasaisesti 1-3 vuodessa ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia.

Hinta sisältää konsultoinnin, ensimmäisen käynnin ja yhden vahvistuskäsittelyn. Huomioithan, että konsultointi ennen hoitoa on pakollinen. Vahvistushoito tulee tehdä viimeistään 10 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoitoväliä ei voi pitkittää, eikä käyttämättä jätettyä vahvistusta hyvitetä hoidon hinnasta.

380 €

Taitava pigmentointitiimimme

Liikkeissämme työskentelee microblading-kulmiin sekä kestopigmentointeihin erikoistuneita tekijöitä. Blue Lagoonissa tekijät luokitellaan kahdelle tasolle: artisti ja master. Master-tekijä on kokeneempi ja tehnyt pigmentointeja pidempään. Tekijä kannattaa valita kuvien perusteella, jotta löytää itseään miellyttävimmän tyylin.

Tärkeää tietoa kulmapigmentoinnista

Tutustu ennen toimenpidettä tarkasti kotihoito-ohjeisiin sekä hoitoon valmistautumiseen. Ennen toimenpiteeseen tuloa konsultaatiossa käydään tarkasti läpi toiveet ja odotukset, sillä pigmentointi on aina pysyvä toimenpide ja on tärkeää, että lopputulos miellyttää. Konsultaation hinta hyvitetään pigmentoinnin hinnasta, mikäli tulet pigmentointiin kuuden kuukauden sisällä konsultaatiosta.