Manikyyrit

Kevyttä hoitoa luonnonkynsille!

Manikyyrit

Kevyttä hoitoa luonnonkynsille!

Miltä kyntesi näyttävät? Kaipaisitko luonnonkynsillesi sopivaa pikafreesausta ilman lakkausta? Manikyyrivalikoimamme pitää tällä hetkellä sisällään yhden hoidon: Business-manikyyrin, jonka avulla hoidamme luonnonkynnet siistin ja ammattimaisen näköisiksi. Palvelu sopii hyvin kaikille, jotka haluavat pitää omat kyntensä mahdollisimman luonnollisen ja huolitellun näköisinä.

Manikyyrit

  • Tällä hetkellä manikyyrivalikoimaamme kuuluu 30 minuutin Business-manikyyri (35 €) sekä hoidon yhteydessä lisäpalveluna toteutettava IBX-tehohoito (+15 €).

  • Business-manikyyri sisältää koneellisen manikyyrin, jossa hellävaraisesti mutta tehokkaasti poistetaan kuivaa ihoa. Lisäksi hoidossa kynnet viilataan haluttuun muotoon sekä kiillotetaan kynnet ja lopuksi manikyyri viimeistellään hoitavalla kynsinauhaöljyllä ja käsivoiteella. Hoidon lopuksi kynnet ovat freshin ja siistin näköiset!

  • Suosittelemme Business-manikyyriä kaikille, jotka haluavat nopeasti ja vaivattomasti pitää luonnonkyntensä siistissä ja ammattimaisen näköisessä kunnossa. Suosittelemme palvelun toteutusta säännöllisesti noin 2 kertaa kuukaudessa tai kertaluontoisena palveluna, kun kaipaat kevyttä siistimistä jotakin tärkeää tilaisuutta varten. Palvelu ei sisällä lakkausta, ja suosittelemmekin palvelua myös miesten kynsien hoitoon.

  • Business-manikyyriin voidaan yhdistää IBX-tehohoito. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Hinnasto

Manikyyrit

Miltä kyntesi näyttävät? Kaipaisitko luonnonkynsillesi sopivaa pikafreesausta ilman lakkausta? Manikyyrimme sopii hyvin kaikille, jotka haluavat pitää omat kyntensä mahdollisimman luonnollisen ja huolitellun näköisinä.

Lue lisää manikyyristä.

Lisäpalveluna IBX-tehohoito

IBX-tehohoito voidaan tehdä kaikkien kynsipalveluidemme pohjalle. IBX-tehohoito sopii silloin, kun haluat vahvistaa, korjata tai kasvattaa luonnonkynsiäsi ilman rakenteita. Hoidolla on saatu hyviä tuloksia myös pitkäaikaisten kynsitraumojen hoidossa. Mikäli sinulla on akrylaattiallergia, emme suosittele IBX-tehohoitoa.

Lue lisää kynsipalveluistamme.

15 €

Business-manikyyri

Business-manikyyri on 30 minuutin hoito luonnonkynsien siistimiseen. Hoito sisältää koneellisen manikyyrin, jossa hellävaraisesti mutta tehokkaasti poistetaan kuivaa ihosolukkoa. Lisäksi hoidossa kynnet viilataan haluttuun muotoon sekä kiillotetaan. Manikyyri viimeistellään hoitavalla kynsinauhaöljyllä ja käsivoiteella. Lisäpalveluna luonnonkynttä vahvistamaan sekä luonnollista kasvua tukemaan suosittelemme IBX-hoitoa.

35 €

Erilaiset kynsimuodot

Usein puhutaan kynsilakan väristä tai kynsien koristeista, mutta unohdetaan, että kynsien muoto vaikuttaa paljon siihen, miltä kädet ja sormet näyttävät. Kynsimuotoja on yllättävän laaja valikoima, eikä yhtä ainoaa oikeaa olekaan olemassa. Esittelemme tässä muutamat suosituimmat ja klassisimmat kynsimallit erilaisille sormille ja kynsille.

Kynsipalvelut luonnonkynsille & rakennekynnet

Palveluvalikoimaamme kuuluu kattavasti erilaisia kynsipalveluita, kuten luonnonkynsille suunnatut manikyyrit, CrystaLac-geelilakkaukset sekä kynnen kevyt vahvistus -palvelut. Lisäksi teemme liikkeissämme Pro- ja Junior-tason rakennekynsiä, joiden avulla kynsiin saadaan rakennettua välittömästi lisää pituutta sekä toivomasi design. Tutustu lisää kynsipalveluihimme!