Eyeliner-kestopigmentointi

Kauniit rajaukset pysyvästi

Eyeliner-kestopigmentointi

Kauniit rajaukset pysyvästi

Eyeliner-kestopigmentointi on helppo tapa saada huoliteltu ulkonäkö pysyvästi. Jos haluat näyttää huolitellulta urheillessa, ilman meikkiä tai helpottaa arkirutiinejasi, kestopigmentointi antaa mahdollisuuden näyttää hyvältä ilman meikkiä. Huonontunut näkö tai jokin muu vaiva saattaa vaikeuttaa tarkkaa meikkaamista, varsinkin silmänrajauksien suhteen, tällöin silmien kestorajaus voi olla ainoa vaihtoehto.

Lyhyesti eyeliner-kestopigmenoinnista

  • Eyeliner-kestopigmentointi eli silmien kestorajaus tehdään pigmentointikoneella, jossa ripsirajaan muotoillaan kaunis ja silmään sopiva kestorajaus. Kestorajaus voidaan tehdä yläluomelle tai alaluomelle aivan ripsirajaan.

  • Rajauksista tehdään toiveiden mukaisesti luonnollisen hienostuneet, näyttävät, meikkimäiset tai mitä vain näiden väliltä. 

  • Valikoimastamme löytyy erisävyisiä pigmenttejä, joiden avulla voimme toteuttaa toiveiden mukaiset rajaukset. Käytämme Swiss Colorin laadukkaita pigmenttivärejä.

  • Eyeliner-kestopigmentointi sopii erittäin hyvin myös meikkiallergisille ja sen avulla voidaan myös korjata jossain määrin epäsymmetrisyyksiä silmissä. 

  • Ensimmäinen pigmentointikerta vie yleensä noin 2-3 tuntia, josta osa käytetään suunnitteluun. 

  • Pigmentoinnit häipyvät ihosta tasaisesti 3-5 vuodessa ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia. 

Mitä eyeliner-kestopigmentoinnissa tapahtuu?

Blue Lagoonissa eyeliner-kestopigmentoinnin toimenpiteeseen sisältyvät aina seuraavat asiat:

  1. Konsultaatio, jossa suunnitellaan rajauksen muoto ja väri ja käydään läpi toimenpiteeseen liittyvät seikat sekä kotihoito.
  2. Rajauksien muotoilu, ennen toimenpidettä meikkikynän avulla.
  3. Pigmentointi toimenpide, jossa eyeliner-rajat piirretään ihoon pigmenttiaineella ja -koneella.
  4. Jälkihoito, kotona tehtävä hoitotoimenpiteet, joihon saat tarkat ohjeet.

Silmärajausten pigmentointia suunniteltaessa piirrämme meikkikynällä pigmentointien ääriviivat. Silmärajaustesi pigmentointiin käytettävä sävy valitaan sopimaan ihon ja silmiesi sävyyn sekä halutun lopputuloksen mukaan. Kun olet nähnyt ja hyväksynyt sinulle suunnitellut kestorajaukset, siirrymme itse toimenpiteeseen. 

Kestopigmentointi toteutetaan pigmentointikoneella, jolla käytettävät pigmentit työntyvät ihoon. Pigmentit haalistuvat iholta pikkuhiljaa, kokonaan kestopigmentoinnit häviävät iholtasi 3-5 vuodessa. Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi ja jälkihoidosta. Pigmentointiammattilainen osaa tehdä silmärajausten kestopigmentoinnit oikeaan syvyyteen ihossasi, aiheuttamatta arpia, värin muuttumista tai leviämistä. Pigmentoija varmistaa aina, että toimenpide on turvallinen ja etteivät silmät avaudu kesken toimenpiteen. Silmänrajaus tehdään suhteessa hitaammin, koska turvallisuuden takia on edettävä rauhallisesti ja hitaasti kun piirretään rajausta silmään. Alue käsitellään useaan kertaan riippuen rajauksen vahvuudesta.

Hinnasto

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentoinnilla voidaan tehdä kulmien lisäksi myös huulien ja silmien rajauksia eli eyeliner-pigmentointeja. Kestopigmentointi pysyy 1-5 vuoteen iholla riippuen mm. ihotyypistä ja ihonhoidosta.

Ennen ajanvarausta tutustu erittäin huolellisesti hoidon tietoihin. Jos olet epävarma hoidon soveltuvuudesta itsellesi tai haluat lisätietoja toimenpiteestä, otathan meihin yhteyttä, autamme sinua mielellämme.

Kestopigmentointi­konsultaatio

Konsultaation hinta 40 € hyvitetään hoidon hinnasta, kun tulet pigmentointiin Blue Lagoonin liikkeeseen 6 kuukauden sisällä konsultaatiosta.

Varaa aikasi konsultaatioon tekijälle, jonka haluat kulmasi tekevän. Mieti valmiiksi kysymykset, mitä haluat kysyä. Konsultaatiossa käydään läpi hoidon kulku, mietityttävät asiat, palvelusopimus, mahdolliset esteet toimenpiteelle sekä tulevien pigmentoinnin malli.

Konsultaatio ennen kestopigmentoinnin ottamista on aina pakollinen.

Voit varata pelkän konsultaation tai sekä konsultaation että toimenpiteen. Jos varaat molemmat samaan aikaan, varaa konsultaatio viimeistään kahta vuorokautta ennen toimenpidettä. Jos tuletkin toisiin aatoksiin, ehdit vielä perumaan hoitoajan ennen 24h laskutuskäytäntöämme. Pigmentaatio-toimenpide on aina pysyvä, joten on tärkeää olla varma toimenpiteestä.

Mikäli olet hyvin perustein estynyt tulemaan paikan päälle konsultaatioon, voit sovitusti laittaa hyvät kuvat pigmentoitavasta alueesta ilman meikkiä haluamallesi tekijälle osoitettuna osoitteeseen info@bluelagoon.fi. Tämän jälkeen käyt tekijän kanssa puhelinkonsultaation, jonka maksat saamallasi laskulla (40 € + 2 € laskutuslisä).

40 €

Pigmentoinnin poisto

Kestopigmentointikoneella + SC Color X -nesteellä tehtävä pigmentoinnin poisto pystytään tekemään tehokkaasti kaikille eri pigmenteille.

Kestopigmentointilaitteella laitettavan SC Color X-poistoaineen oksidit sitovat itseensä pigmenttimolekyylejä, joita poistuu ihosta jo hoidon sekä paranemisprosessin aikana. Menetelmällä pystytään poistamaan kestopigmentointeja, microbladingeja sekä pieniä 7×7 cm kokoisia tatuointeja.

Yhden toimenpiteen kesto on noin 45 minuuttia.

149 €

Kulmien kestopigmentointi: Shadow-tyyli, jatkokerta

Shadow-tekniikalla kulmat täytetään pyörivin liikkein pigmentointikoneella, jossa kulmakarvoja työstetään ns. värittämällä mukaillen omia karvoja, mikäli se on mahdollista. Shadow-tekniikalla tehdyt pigmentoinnit häviävät ihosta tasaisesti 1-3 vuodessa ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia.

200 €

Eyeliner 1. kerta

Silmäluomiin kestopigmentoinnilla tehtävä rajaus. Toimenpide sisältää ensimmäisen pigmentointikerran sekä rajausten Touch Up -vahvistuskerran.
Huomioithan, että ennen toimenpidettä konsultaatio on pakollinen.

 

325 €

Huulten kestopigmentointi 1. kerta

Huulten kestopigmentointi ensimmäinen kerta. Aikaa toimenpide vie noin 120 minuuttia.

Hintaan sisältyy pigmentoinnin lisäksi myös Touch Up -vahvistuskerta. Muistathan varata aina ajan konsultaatioon ennen pigmentointiajan varaamista.

355 €

Kulmien pigmentointi: Shadow-tyyli, 1. kerta

Shadow-tekniikalla kulmat täytetään pyörivin liikkein pigmentointikoneella, jossa kulmakarvoja työstetään ns. värittämällä mukaillen omia karvoja, mikäli se on mahdollista. Shadow-tekniikalla tehdyt pigmentoinnit häviävät ihosta tasaisesti 1-3 vuodessa ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia.

Hinta sisältää konsultoinnin, ensimmäisen käynnin ja yhden vahvistuskäsittelyn. Huomioithan, että konsultointi ennen hoitoa on pakollinen. 

380 €

Eyeliner-pigmentointi + ripsipidennys

Tiesitko, että voit yhdistää eyeliner-kestopigmentointiin ripsipidennyksen, jolloin sinulla on aina meikatut ja huolitellut kasvot? Pigmentointi täytyy kuitenkin aina tehdä ennen pidennyksiä, joten voit varata pidennyksiin ajan heti kun pigmentointi on parantunut. Inspiroidu ripsityyleistä ja varaa oma aikasi.

Tärkeää tietoa eyeliner-kestopigmentoinnista

Tutustu ennen toimenpidettä tarkasti kotihoito-ohjeisiin sekä hoitoon valmistautumiseen. Ennen toimenpiteeseen tuloa konsultaatiossa käydään tarkasti läpi toiveet ja odotukset, sillä pigmentointi on aina pysyvä toimenpide ja on tärkeää, että lopputulos miellyttää. Konsultaation hinta hyvitetään pigmentoinnin hinnasta, mikäli tulet pigmentointiin kuuden kuukauden sisällä konsultaatiosta.