Meikkaukset

Meikkaukset

Blue Lagoonissa sinua palvelevat meikkaukseen erikoistuneet tekijämme, joilta löytyy esteettistä silmää, näkemystä erilaisista meikkilookeista, tietoa trendeistä sekä taitoa toteuttaa juuri asiakkaalle sopiva meikkityyli. Parhaimmillaan meikki tuo kasvojen parhaat puolet esiin, jolloin asiakas kokee olonsa hyväksi ja itsevarmaksi. Onnistunut meikki vaatii teknisten taitojen lisäksi vahvaa visuaalista silmää sekä taitoa soveltaa erilaisia meikkioppeja. Moni voi kokea oman meikkaustyylinsä isoksi osaksi omaa identiteettiään, ja meikki onkin yksi keino ilmaista itseään. Niinpä taitava meikkaaja-maskeeraaja osaa myös kuunnella asiakkaansa toiveita, ja suunnitella juuri hänen persoonalleen ja tyylilleen sopivimman kokonaisuuden. Taitava meikkaaja osaa myös tuoda asiakkaan meikkirutiineihin uusia ideoita ja näkökulmia sekä toteuttaa myös isompia muodonmuutoksia.

 • Päivämeikki

  Päivämeikkiimme varataan aikaa liikkeissämme 60 minuuttia. Päivämeikki toimii samalla hyvänä opastuksena oman päivittäisen arkimeikin tekoon. Meikkauksen aikana voit kysyä ammattilaisen yksilöllisiä meikkivinkkejä juuri sinua varten. Päivämeikki toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen sekä asiakkaan ikä, persoona ja tyyli huomioiden. Päivämeikissä huomioidaan kaikki kasvojen osa-alueet, joista tärkein fokus on monesti ihossa. Päivämeikissä myös ehostetaan päivämeikkiin sopivalla tavalla asiakkaan silmät, huulet ja kulmat. Hyvä yleissääntö on, että meikissä huomio kannattaa keskittää harkitusti yhteen osa-alueeseen, joten päivämeikissäkin voidaan asiakkaan toiveiden mukaan korostaa silmiä, huulia tai vaikkapa kulmakarvoja. Päivämeikin on tarkoitus sopia töihin arkeen tai vaikkapa työhaastatteluun, joten lopputuloksella haetaan yleensä kevyttä ja raikasta ilmettä.

 • Juhla- / iltameikki

  Juhlameikkiin varataan hoitolassamme aikaa 90 minuuttia, joten ammattilaisillamme on riittävästi aikaa paneutua luomaan juuri sinulle täydellisintä juhlalookkia! Juhlameikki on myös loistava tilaisuus oppia lisää omista kasvoista ja ihosta ja niiden ehostuksesta. Juhlameikissä voimme käyttää lisänä myös asiakkaan tuomia  irtoripsitupsuja tai nauhallisia irtoripsiä. Juhlameikin yhteydessä meikkaajamme voi opastaa sinua irtoripsien kiinnityksessä myös kotona.

 • Häämeikin koemeikki

  Häämeikin hintaan sisältyy täydellinen koemeikki. Koemeikkiin varataan aikaa 90 minuuttia ja itse häämeikkiin varataan aikaa 90 minuuttia. Koemeikissä asiakkaalla on mahdollisuus käydä tekijän kanssa toiveensa häämeikin osalta läpi. Suosittelemme sinua kertomaan hääpuvustasi ja kampauksestasi sekä esittämään mahdollisia kuvia puvusta ja sinua miellyttävistä meikeistä, jotta meikkaaja osaa ottaa nämä huomioon häämeikkiä suunnitellessa. Koemeikin yhteydessä meikkaaja pääsee myös tekemisiin ihotyyppisi sekä ihosi erityisvaatimusten kanssa, jolloin meikkaajalla on mahdollisuus kokeilla ja valita ihollesi parhaiten soveltuvat tuotteet.

 • Häämeikki

  Häämeikkiin varataan liikkeissämme aikaa 90 min., ja häämeikki tehdään hääpäivänä ennen häitä. Häämeikissä yleisimpiä toiveita ovat meikin kestävyys, kuvauksellisuus sekä klassisen tyylikäs ja kaunis lopputulos. Yhä useampi asiakas haluaa myös näyttävän häämeikin, mikä voi tarkoittaa häämeikkiin valmistautumista esimerkiksi suihkurusketuksella, kulmien laminoinnilla tai ripsipidennyksillä.

Päivämeikki

Päivämeikki on erinomainen nuorille asiakkaille jotka hakevat itselleen sopivaa tyyliä ja aloittelevat tutustumaan meikkeihin. Samalla ammattilaisemme voi neuvoa myös meikkituotteiden, välineiden, siveltimien ja ihonhoidon suhteen. Päivämeikki sopii myös erityistilaisuuksiin henkilöille, jotka ovat kokemattomampia meikkaaja ja suosivat luonnollista ja kevyttä meikkiä. Päivämeikki on myös suosittu esimerkiksi ennen tärkeää työmenoa tai valokuvausta. Päivämeikki on monelle iso osa arkista ja päivittäistä elämää, joten myös kokenutkin meikkaaja voi saada uutta näkökulmaa ja ideoita omaan arkiseen meikkiinsä. Ikääntyessä kasvojen lihakset, luusto ja iho muuttuvat, joten myös ikä voi tuoda uudenlaisia tarpeita omaa arkimeikkiä kohtaan. Myös meikkitottumukset ja -tyylit muuttuvat vuosien saatossa, joten 10 vuotta samalla kaavalla tehty päivämeikki, ei ehkä ole enää se asiakkaalle parhaiten soveltuva.

Miten päivämeikki ja juhlameikki eroavat toisistaan?

Päivämeikin tekoon varataan liikkeissämme vähemmän aikaa kuin juhlameikin tekoon, ja tyypillisesti päivämeikki on kevyempi kuin juhlameikki. Päivämeikki ei sisällä irtoripsien laittoa ja käytettävät värit ovat tyypillisesti päivämeikissä vaaleampia ja luonnollisempia kuin juhlameikissä. Päivämeikin tarkoituksena on suunnitella ja opastaa sinua päivittäisessä meikissäsi ja luoda elämäntyyliisi sopiva meikki, joka sinun on mahdollista myös toteuttaa päivittäin. Päivämeikki on siis hyvä vaihtoehto kun haluat saada vinkkejä ja opastusta sinulle sopivassa päivittäisessä ehostuksessa. Kauneushoitolassa tehtävä päivämeikki sopii myös erityistilaisuuksiin, jos olet kokemattomampi meikkaaja ja suosit luonnollista ja kevyttä meikkiä. Moni asiakas tulee päivämeikkiin myös esimerkiksi ennen tärkeää työmenoa tai valokuvausta.

Juhlameikin tekoon käytetään enemmän aikaa kuin päivämeikin tekoon, ja monesti hyvin pysyvällä, kestävällä ja huolellisella pohjameikillä on tärkeä rooli juhlameikissä. Juhlameikissä erityisesti pohjaan ja silmiin käytetään tyypillisesti useampia tuotteita kuin päivämeikissä. Juhlameikin pohjustuksessa meikkivoiteen ja puuterin lisäksi on monesti paikallaan käyttää myös peite- ja korostusvärejä, erilaisia puutereita korostukseen, varjostukseen, neutralointiin ja kiillon taltuttamiseen sekä poskipunaa. Juhlameikissä myös silmämeikki rakennetaan usein useampaa tuotetta käyttäen. Juhlameikin silmämeikissä voidaan käyttää useita luomivärejä, erilaisia rajauksia sekä irtoripsiä.

Juhlameikkiin valmistautuminen

Jos olet kokemattomampi meikkaaja tai haluat varmistua, että meikkisi pysyy kauniina koko juhlapäivän ajan ja tunnet itsesi parhaimmaksi versioksi itsestäsi, niin silloin suosittelemme sinua kääntymään ammattilaisen puoleen, joka loihtii toiveidesi pohjalta sinulle kestävän ja kauniin juhlameikin vanhojen tansseihin, valmistujaisiin, tärkeään tilaisuuteen, merkkipäivään tai muihin juhlallisuuksiin!

Jos sinulla on kuva juhla-asustasi, suosittelemme sinua ottamaan sen mukaasi sekä kertomaan hiustyylistäsi, jotta meikkaaja osaa ottaa nämä huomioon meikkiä suunnitellessa. Voit myös näyttää kuvia sinua miellyttävistä meikeistä, sillä se auttaa meikkaajaa hahmottamaan mieltymyksiäsi entistä tarkemmin.

Miten juhlameikki ja häämeikki eroavat toisistaan?

Suurin ero juhlameikin ja häämeikin välillä on häämeikin sisältämä koemeikki. Häämeikin suunnitteluun käytetään enemmän aikaa ja koemeikissä käytettäviä tuotteita ja niiden sopivuutta kokeillaan asiakkaalle jo ennen varsinaista häämeikkiä. Tyylillisesti häämeikki on monesti klassisen kaunis, kun taas juhlameikissä saatetaan hyödyntää rohkeampia trendejä.

Häämeikin koemeikki

Koemeikissä tulevalle morsiamelle valitaan meikkivoide, puuteri, korostus- ja varjostusvärit sekä poskipuna. Lisäksi käydään läpi asiakkaan toiveet silmien rajauksien suhteen ja valitaan myös silmämeikkiin käytettävät luomivärit ja mahdolliset irtoripset. Koemeikin yhteydessä suunnitellaan myös huulimeikki ja valitaan siihen käytettävät tuotteet. Koemeikin pohjalta meikkaaja merkitsee ylös morsiamen toiveet, häämeikkiin käytettävät tuotteet sekä muut mahdolliset erityishuomiot. Koemeikin pohjalta häämeikki on helpompi toteuttaa varsinaisena hääpäivänä, kun sekä meikkaajalla että morsiamella on selkeä yhtenäinen visio ja suunnitelma lopullisesta häämeikistä.

Koemeikin yhteydessä suunniteltu häämeikki tehdään asiakkaalle alusta loppuun asti valmiiksi. Mikäli asiakkaalla on toiveissa sisällyttää häämeikkiin ripsitupsuja, ei koemeikin yhteydessä silmiä välttämättä täytetä loppuun asti ripsitupsuilla, vaan ripsitupsuja käytetään koemeikin yhteydessä sopivasti kokonaisuuden hahmottamiseksi. Koemeikin pohjalta morsiamella on mahdollisuus kokeilla myös meikin kestävyyttä päivän mittaan, jolloin vielä hääpäivän meikissä voidaan tarvittaessa ottaa morsiamen tekemät havainnot huomioon.

Suosittelemme kaikkia morsiamia käymään koemeikissä ennen varsinaista häämeikkiä, ja sekä  koe- että häämeikki kannattaa varata jo hyvissä ajoin ennen häitä. Koemeikki on hyvä toteuttaa muutamaa viikkoa ennen häitä. Koemeikillä varmistamme, että hääjuhlaasi toteutettava meikki vastaa odotuksiasi, ja sinulla on mukava ja kaunis olo hääpäivänäsi!

Häämeikki

Suosimme häämeikin toteutusta Blue Lagoonin omassa liikkeessä, mutta mikäli toivot, että häämeikki tehtäisiin hotellissa, kotona tai juhlapaikalla, niin olethan ensin yhteydessä liikkeeseemme.

Suosittelemme tulemaan häämeikkiin puhtaalla iholla hääkampauksen jälkeen. Koemeikin yhteydessä tehty suunnitelma ohjaa häämeikin tekoa. Lopulliseen häämeikkiin voidaan tehdä vielä hienovaraisia muutoksia myös koemeikin jälkeen, mikäli asiakas näin toivoo. Hyvässä häämeikissä korostuu laadukkaiden meikkituotteiden tärkeys. Laadukkaat meikit takaavat häämeikin hyvän pysyvyyden aamusta iltaan, läpi kyynelten ja juhlimisen.

Häämeikissä huomioidaan kasvojen kaikki alueet. Lopputulokseen vaikuttavat asiakkaan toiveet, tyyli ja persoona, joten myös häämeikki voi olla lopputulokseltaan hienostunut ja maltillinen, todella näyttävä tai mitä vain näiden ääripäiden väliltä!

Häämeikissä on mahdollista hyödyntää alle listattuja tuotteita. Mikäli omistat meikkituotteen tai -tuotteita, joita haluaisit sisällyttää häämeikkiisi, voit tuoda tuotteet mukanasi koemeikin sekä häämeikin tekoa varten.

Häämeikki sisältää:

 • Meikkipohja: meikkivoide, peiteväri, varjostusväri, korostusväri, tarvittaessa erilaiset puuterit ja poskipuna
 • Silmät: rajaukset (eyeliner, kajal), luomivärit, ripsiväri, asiakkaan tuomien irtoripsien tai irtoripsitupsujen kiinnitys
 • Kulmakarvat: kulmakynä, pomade ja kulmakarvageeli
 • Huulet: huultenrajauskynä, huulipunat, huulikiillot

Usein kysytyt kysymykset meikkauksesta

Onko mahdollista tehdä fantasiameikki?

Suosittelemme erikoistehostemeikkauksissa ottamaan yhteyden liikkeeseen konsultaatiota varten. Tiimissämme on mukana meikkaaja-maskeeraaja, kenen osaamisalueeseen kuuluu erikoistehostemeikit. On kuitenkin hyvä käydä tekijän kanssa läpi toiveet, jotta myös hinta voidaan arvioida tekijän puolelta.

Haittaako jos tulen meikkiin ilman, että olen ehtinyt puhdistaa vanhat meikit pois?

Meikkiin olisi hyvä tulla ilman meikkiä, jotta meikkaukseen varatusta ajasta ei kulu meikkaajalta paljon aikaa asiakkaan meikkien puhdistukseen, varsinkin jos meikkiä on paljon. Olet kuitenkin tervetullut meikkiin myös vanhoilla meikeilläsi, sillä  meikkaajamme puhdistaa ihosi ja levittää meikin pohjalle kosteusvoiteen aina meikin alussa. Näin poistamme iholta ilmansaasteet ja esim. mahdollisen siitepölyn, jolloin voimme varmistaa, että meikistä tulee tasainen.

Voinko tehdä oman meikkipohjan jo valmiiksi, jos toiveenani on, että meikissä keskitytään vain silmiin, huuliin ja kulmiin?

Meikkaus tehdään aina sinun toiveidesi mukaan. Voit halutessasi tulla pohjameikin kanssa liikkeeseen ja näin ollen käytämme varatun ajan esim. silmien, huulien ja kulmien meikkaukseen.

Hinnasto

Meikkaukset

Blue Lagoonissa sinua palvelevat meikkaukseen erikoistuneet tekijämme, joilta löytyy esteettistä silmää, näkemystä erilaisista meikkilookeista, tietoa trendeistä sekä taitoa toteuttaa juuri asiakkaalle sopiva meikkityyli. Ajan meikkaukseen voit varata suoraan netistä kotisivujemme kautta sekä Blue Lagoon FI -nimisellä ajanvaraussovelluksella. Voit myös tiedustella meikkiaikoja sähköpostilla info@bluelagoon.fi.

Lue lisää meikkauksistamme & katso kuvat

Koemeikki 60 min

Jos haluat varmistua esim. juhlameikin lopputuloksesta, voit halutessasi varata erillisen koemeikin, jolla varmistamme toiveidesi toteutumisen! Koemeikkiin varataan aikaa 60 min. Häämeikin yhteydessä tehtävään täydelliseen koemeikkiin varataan aikaa 90 minuuttia, ja se sisältyy häämeikin hintaan. Tunnin koemeikissä ei välttämättä tehdä juhlameikkiä täydellisesti alusta loppuun asti valmiiksi, vaan tehdään huolella asiakkaan kannalta tärkeimmät alueet, kuten esimerkiksi silmä- / huulimeikki sekä valitaan sopivat pohjustustuotteet.

Lue lisää meikkauksista

50 €

Päivämeikki

Päivämeikkiimme varataan aikaa liikkeissämme 60 minuuttia. Päivämeikki toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen sekä asiakkaan ikä, persoona ja tyyli huomioiden. Päivämeikin on tarkoitus sopia töihin arkeen tai vaikkapa työhaastatteluun, joten lopputuloksella haetaan yleensä kevyttä ja raikasta ilmettä.

Lue lisää päivämeikistä.

65 €

Ilta- / juhlameikki

Juhlat ovat ihana osa elämää ja juhliin valmistautuminen virittelee tunnelmaan ja luo juhlista suuremman elämyksen sekä ihania muistoja! Juhliin sopiva iltameikki ei automaattisesti tarkoita paksua pakkelikerrosta ja räikeitä sävyjä, vaan myös iltameikissä tärkeää on kuunnella asiakkaan toiveita sekä analysoida asiakkaan persoonaa ja tyyliä. Kahden eri henkilön iltameikit voivat lopputuloksiltaan olla täysin ääripäät toisistaan. Iltameikki voidaan siis toteuttaa hyvin hienostuneesti ja maltillisesti tai vaihtoehtoisesti voimme luoda näyttävän juhlameikin kasvoja muotoilevilla varjostuksilla, hehkuvilla korostuksilla, herkullisilla huulilla ja näyttävillä silmillä irtoripsien kera, tai mitä vain näiden ääripäiden väliltä!

Lue lisää juhlameikistä.

90 €

Häämeikki

Häämeikissä monesti yleisimpiä toiveita ovat meikin kestävyys, kuvauksellisuus sekä klassisen tyylikäs ja kaunis lopputulos. Hyvän lopputuloksen takaamme häämeikkiin sisältyvällä täydellisellä koemeikillä, jolla varmistamme toiveidesi toteutumisen! Koemeikkiin varataan aikaa 90 min. ja itse häämeikkiin varataan aikaa 90 min..

Lue lisää häämeikistä

180 €

Meikkaukseen valmistautuminen

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset meikkaukseen valmistautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset meikkaajamme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Meikkaajat

Liikkeissämme työskentelee meikkauksiin erikoistuneita meikkaajia. Suosittelemme tutustumaan ammattilaisiimme  ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!