Hiusten tehohoidot

Hiusten tehohoidot

Olemme sisällyttäneet K18-tehohoidon kaikkiin värjäys- ja vaalennuspalveluihimme, jotta lopputulos on mahdollisimman laadukas ja hiuksesi säilyvät hyväkuntoisina. Suosittelemme kokeilemaan K18-hoitoa lisäpalveluna myös hiusten leikkauksen yhteydessä tai ennen juhlakampausta! Huipputeknologiaa hyödyntävät K18-hoitotuotteet pystyvät aidosti mukautumaan hiukseen ja korjaamaan sitä. K18-tehohoidot mahdollistavat paitsi kauniit ja terveet hiukset ja hiusten kasvatuksen, myös turvallisesti toteutettavat isotkin muutostyöt!

K18-lisäpalvelut

 • K18-tehohoito lisäpalveluna hiusten leikkauksen yhteydessä

  Suosittelemme yhdistämään hiusten leikkaukseen lisäpalveluna K18-tehohoidon erityisesti silloin, kun hiuksesi ovat vaurioituneet tai altistuneet paljon esimerkiksi lämpökäsittelyille. Mikäli toiveissasi on edistää hiuksiesi kasvua tai haluat hiustesi olevan mahdollisimman hyväkuntoiset, suosittelemme varaamaan leikkauksen yhteyteen K18-tehohoidon.

  K18-lisäpalveluun kuuluu K18 Chelating Hair Complex -metallinpoisto, hiusten pesu K18 Detox Shampoolla, K18 Mist sekä K18 Mask.

 • K18-tehohoito lisäpalveluna ennen juhlakampausta

  Terveet ja hyvin hoidetut hiukset luovat hyvän pohjan kauniille kampauksille. Suosittelemmekin kokeilemaan K18-tehohoitoa varsinkin ennen juhlakampausta, jotta hiuksesi ja kampauksesi näyttää mahdollisimman hyvältä.

  K18-lisäpalveluun kuuluu K18 Chelating Hair Complex -metallinpoisto, hiusten pesu K18 Detox Shampoolla, K18 Mist sekä K18 Mask.

K18-tehohoito ja metallinpoisto

K 18 Leave-in Molecular Repair Mask – tehohoito

K18 on ainoa tuote, jonka on kliinisesti todettu korjaavan vaalennuksien, värjäyksien, kemiallisten ja mekaanisten käsittelyiden, lämpökäsittelyiden, hiusten pesun ja muotoilu sekä ilmansaasteiden aiheuttamia hiusten vaurioita. K18 Peptide pystyy muuntautumaan osaksi hiuksen luonnollista rakennusainetta, eikä se peseydy veden tai shampoon vaikutuksesta, kuten perinteiset hiuksia korjaavat “bonding” -tuotteet.

Miksi hiuksiin kannattaa tehdä tehohoito vaalennus ja väripalveluiden yhteydessä?

Koska väri- ja vaalennuskäsittelyissä kemiallinen reaktio avaa hiusten pintakalvon, on hyvä tehdä K18-tehohoito palvelun jälkeen, jotta pintakalvo saataisiin suljettua. Jos pintakalvo jää auki, ovat hiukset huokoiset ja alttiimpia vaurioille. Pintakalvon sulkemisen ansiosta väri tai sävyte pysyy hiuksissa kauemmin ja kirkkaampana, sillä pigmentti ei pääse karkaamaan pois hiuksista, kun se on sinetöity hiukseen K18-tehohoidolla. Kun vauriot kemiallisista käsittelyistä hoidetaan kuntoon, voidaan  hiuksia käsitellä myös jatkossa turvallisesti.

Miksi metallinpoisto kannattaa tehdä ennen hiusten vaalennusta?

Hiuksiin saattaa kertyä metalleja esimerkiksi pesuvedestä tai ilmansaasteista. Metallit vaikuttavat hyvin paljon hiusten kemialliseen käsittelyyn ja saattavat aiheuttaa haitallisia kemiallisia reaktioita hiuksissa, kun metallit reagoivat esimerkiksi vaalennusaineen kanssa.

K18Hair Peptide Prep pro Chelating hair complex -metallinpoisto on sisällytetty kaikkiin BL Hair Conceptin tarjoamiin vaalennuspalveluihin. Näin takaamme, että lopputulos olisi paras mahdollinen, jonka lisäksi hiuksesi pysyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa käsittelyistä huolimatta.

Hiuksien pituudet

Blue Lagoonissa hiusten pituudet on jaoteltu S, M, L sekä XL -kategorioihin:

 • S-palvelut koskevat lyhyitä hiuksia, jotka jäävät olkapäiden yläpuolelle.
 • M-palvelut koskevat hiuksia, jotka ylettyvät maksimissaan olkapäille.
 • L-palvelut koskevat hiuksia, jotka ylettyvät yli olkapäiden ja maksimissaan lapaluille.
 • XL-palvelut koskevat ekstra pitkiä ja paksuja hiuksia, jotka ylettyvät lapaluiden alapuolelle.

Hinnasto

BL Hair Tehohoidot

K18 on ainoa tuote, jonka on kliinisesti todettu korjaavan vaalennuksien, värjäyksien, kemiallisten ja mekaanisten käsittelyiden, lämpökäsittelyiden, hiusten pesun ja muotoilun sekä ilmansaasteiden aiheuttamia hiusten vaurioita. K18 Peptide pystyy muuntautumaan osaksi hiuksen luonnollista rakennusainetta, eikä se peseydy veden tai shampoon vaikutuksesta, kuten perinteiset “bonding” -tuotteet. Palveluun kuuluu K18 Chelating Hair Complex -metallinpoisto, hiusten pesu K18 Detox Shampoolla, K18 Mist sekä K18 Mask. Suosittelemme tätä lisäpalvelua erityisesti hiusten leikkauksen yhteydessä tai ennen juhlakampausta.

K18-tehohoito lisäpalveluna S

K18-tehohoito S on tarkoitettu lyhyille, olkapäiden yläpuolelle ylettyville, hiuksille.

 

 

28 €

K18-tehohoito lisäpalveluna M

K18-tehohoito M on tarkoitettu keskipitkillä hiuksille, jotka ylettyvät maksimissaan olkapäille.

 

 

32 €

K18-tehohoito lisäpalveluna L

K18-tehohoito L on tarkoitettu pitkille hiuksille, jotka ylettyvät yli olkapäiden.

 

 

38 €

K18-tehohoito lisäpalveluna XL

K18-tehohoito XL on tarkoitettu ekstra pitkille ja/tai paksuille hiuksille, jotka ylettyvät lapaluiden alapuolelle.

 

 

43 €

Valmistautuminen hiuspalveluihin, hiusten kotihoito-ohjeet sekä hoitotakuut

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset hiuspalveluidemme kotihoidosta sekä hiuspalveluihin valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös takuuajoista ja -ehdoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset hiusstylistimme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Hiusstylistimme

Liikkeissämme työskentelee hiuksiin erikoistuneita hiusstylistejä. Suosittelemme tutustumaan hiusammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!