Hiusten tehohoidot

Hiusten tehohoidot

Suosittelemme kokeilemaan tehohoitojamme lisäpalveluna varsinkin hiusten vaalennuksen ja värjäyksen yhteydessä. Huipputeknologiaa hyödyntävät K18-hoitotuotteet pystyvät aidosti mukautumaan hiukseen ja korjaamaan sitä, kun taas B3-tehohoito uudelleen kiinnittää hiusten sidoksia. Tehohoitomme mahdollistavat paitsi kauniit ja terveet hiukset ja hiusten kasvatuksen, myös turvallisesti toteutettavat isotkin muutostyöt!

K18 / B3 -lisäpalvelut

 • K18 /B3 -tehohoito lisäpalveluna hiusten vaalennuksen yhteydessä

  Suosittelemme yhdistämään hiusten vaalennukseen lisäpalveluna K18 /B3 -tehohoidon. Vaalennus on hiuksia eniten kuluttava toimenpide, joten vaalennushoitoon yhdistetty tehohoito maksimoi hiusten hyvinvoinnin. Hyvinvoiviin hiuksiin on turvallista tehdä vaalennuksia myös jatkossa. Varsinkin isompiin muutostöihin olisi tärkeää sisällyttää hiusten tehohoito.

  Tehohoitopalveluun kuuluu metallin poisto, hiustenpesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä B3 Demi Permanent hoitava hiusmaski tai K18-tehohoito.

 • K18 /B3 -tehohoito lisäpalveluna hiusten värjäyksen yhteydessä

  Jotta hiukset säilyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa, suosittelemme yhdistämään hiusten tehohoidon varsinkin vaalennus- ja värjäyspalveluiden yhteyteen.

  Tehohoitopalveluun kuuluu metallin poisto, hiustenpesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä B3 Demi Permanent hoitava hiusmaski tai K18-tehohoito.

 • K18 /B3 -tehohoito lisäpalveluna hiusten leikkauksen yhteydessä

  Suosittelemme yhdistämään hiusten leikkaukseen lisäpalveluna K18 /B3 -tehohoidon erityisesti silloin, kun hiuksesi ovat vaurioituneet tai altistuneet paljon esimerkiksi lämpökäsittelyille. Mikäli toiveissasi on edistää hiuksiesi kasvua tai haluat hiustesi olevan mahdollisimman hyväkuntoiset ja kiiltävät, suosittelemme varaamaan leikkauksen yhteyteen tehohoidon.

  Tehohoitopalveluun kuuluu metallin poisto, hiustenpesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä B3 Demi Permanent hoitava hiusmaski tai K18-tehohoito.

 • K18 / B3 -tehohoito lisäpalveluna ennen juhlakampausta

  Terveet ja hyvin hoidetut hiukset luovat hyvän pohjan kauniille kampauksille. Suosittelemmekin kokeilemaan hiusten tehohoitoa varsinkin ennen juhlakampausta, jotta hiuksesi ja kampauksesi näyttää mahdollisimman hyvältä.

  Tehohoitopalveluun kuuluu metallin poisto, hiustenpesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä B3 Demi Permanent hoitava hiusmaski tai K18-tehohoito.

K18 / B3 -tehohoito ja metallinpoisto

K18- ja B3 -tehohoidot hiuksille

K18 on ainoa tuote, jonka on kliinisesti todettu korjaavan vaalennuksien, värjäyksien, kemiallisten ja mekaanisten käsittelyiden, lämpökäsittelyiden, hiusten pesun ja muotoilun sekä ilmansaasteiden aiheuttamia hiusten vaurioita. K18 Peptide pystyy muuntautumaan osaksi hiuksen luonnollista rakennusainetta, eikä se peseydy veden tai shampoon vaikutuksesta, kuten perinteiset “bonding” -tuotteet.

B3 Demi Permanent -hoito korjaa ja hoitaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia. Hoito tekee hiuksista pehmeät ja helposti selvitettävät sekä antaa hiuksille kiillon, jonka vaikutus kestää jopa 12 pesua. Brazilian Bond Builder tehohoidon voi yhdistää myös K18-tuotteiden kanssa, mikäli esimerkiksi haluat toteuttaa K18-metallinpoiston B3 Demi Permanent -hoidon yhteydessä.

Brazilian Bond Builder (B3) sekä K18 ovat molemmat tehohoitoja, jotka korjaavat vaurioita hiuksien rakenteessa. Tehohoitojen korjaavat ainesosat ovat erilaiset ja niiden vaikutukset näkyvät hiuksissa eri tavalla. Molemmat tehohoidot sopivat erittäin hyvin sekä hentoon että paksumpaan hiukseen.

K18-tehohoito korjaa hiusten rikkisiltoja muuntautumalla osaksi hiusten luonnollista rakennusainetta, kun taas B3-tehohoidon vaikuttavana ainesosana on hydrogenoisoidun risiiniöljyn sekä sebasiinihapon polymeeri, jotka uudelleenkiinnittävät sidokset.

K18 ei peseydy pois hiuksista kun taas lämpöaktivoituva B3-tehohoito kestää maksimissaan noin 12 pesua. Suosittelemme B3-tehohoitoa erityisesti silloin jos hiuksesi ovat paksummat ja kaipaavat lisää kiiltoa, kun taas K18- tehohoito sopii paremmin käsiteltyyn tai hentoon hiukseen sekä korjaamaan vaurioita.

Miksi hiuksiin kannattaa tehdä tehohoito vaalennus ja väripalveluiden yhteydessä?

Koska väri- ja vaalennuskäsittelyissä kemiallinen reaktio avaa hiusten pintakalvon, on hyvä tehdä K18 tai B3 -tehohoito palvelun jälkeen, jotta pintakalvo saataisiin suljettua. Jos pintakalvo jää auki, ovat hiukset huokoiset ja alttiimpia vaurioille. Pintakalvon sulkemisen ansiosta väri tai sävyte pysyy hiuksissa kauemmin ja kirkkaampana, sillä pigmentti ei pääse karkaamaan pois hiuksista, kun se on sinetöity hiukseen tehohoidolla. Kun vauriot kemiallisista käsittelyistä hoidetaan kuntoon, voidaan  hiuksia käsitellä myös jatkossa turvallisesti.

Miksi metallinpoisto kannattaa tehdä ennen hiusten vaalennusta?

Hiuksiin saattaa kertyä metalleja esimerkiksi pesuvedestä tai ilmansaasteista. Metallit vaikuttavat hyvin paljon hiusten kemialliseen käsittelyyn ja saattavat aiheuttaa haitallisia kemiallisia reaktioita hiuksissa, kun metallit reagoivat esimerkiksi vaalennusaineen kanssa.

Hiuksien pituudet

Blue Lagoonissa hiusten pituudet on jaoteltu S, M, L sekä XL -kategorioihin:

 • S-palvelut koskevat lyhyitä hiuksia, jotka jäävät olkapäiden yläpuolelle.
 • M-palvelut koskevat hiuksia, jotka ylettyvät maksimissaan olkapäille.
 • L-palvelut koskevat hiuksia, jotka ylettyvät yli olkapäiden ja maksimissaan lapaluille.
 • XL-palvelut koskevat ekstra pitkiä ja paksuja hiuksia, jotka ylettyvät lapaluiden alapuolelle.

Hinnasto

BL Hair Tehohoidot

K18-tehohoito korjaa hiusten rikkisiltoja muuntautumalla osaksi hiusten luonnollista rakennusainetta, kun taas B3-tehohoidon vaikuttavana ainesosana on hydrogenoisoidun risiiniöljyn sekä sebasiinihapon polymeeri, jotka uudelleenkiinnittävät sidokset.

K18 ei peseydy pois hiuksista kun taas lämpöaktivoituva B3-tehohoito kestää maksimissaan noin  12 pesua. Suosittelemme B3-tehohoitoa erityisesti silloin jos  hiuksesi ovat paksummat ja kaipaavat lisää kiiltoa, kun taas K18- tehohoito sopii paremmin käsiteltyyn tai hentoon hiukseen sekä korjaamaan vaurioita.

Suosittelemme hiusten tehohoitoa lisäpalveluna erityisesti hiusten vaalennuksen ja värjäyksen yhteydessä, sekä vaurioituneille hiuksille. Sinun ei tarvitse itse valita, kumman tehohoidon haluat, vaan sopiva palvelu voidaan  katsoa hoidon alussa yhdessä parturi-kampaajamme kanssa.

K18 / B3 -tehohoito lisäpalveluna S

Tehohoito S on tarkoitettu lyhyille, olkapäiden yläpuolelle ylettyville, hiuksille. Palveluun kuuluu metallin poisto, hiustenpesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä B3 Demi Permanent hoitava hiusmaski tai K18-tehohoito.

 

 

28 €

K18 / B3 -tehohoito lisäpalveluna M

Tehohoito M on tarkoitettu keskipitkillä hiuksille, jotka ylettyvät maksimissaan olkapäille. Palveluun kuuluu metallin poisto, hiustenpesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä B3 Demi Permanent hoitava hiusmaski tai K18-tehohoito.

 

 

32 €

K18 / B3 -tehohoito lisäpalveluna L

Tehohoito L on tarkoitettu pitkille hiuksille, jotka ylettyvät yli olkapäiden. Palveluun kuuluu metallin poisto, hiustenpesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä B3 Demi Permanent hoitava hiusmaski tai K18-tehohoito.

 

 

38 €

K18 / B3 -tehohoito lisäpalveluna XL

Tehohoito XL on tarkoitettu ekstra pitkille ja/tai paksuille hiuksille, jotka ylettyvät lapaluiden alapuolelle. Palveluun kuuluu metallin poisto, hiustenpesu syväpuhdistavalla shampoolla sekä B3 Demi Permanent hoitava hiusmaski tai K18-tehohoito.

 

 

43 €

Valmistautuminen hiuspalveluihin, hiusten kotihoito-ohjeet sekä hoitotakuut

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset hiuspalveluidemme kotihoidosta sekä hiuspalveluihin valmistautumisesta. Täältä löydät tiedot myös takuuajoista ja -ehdoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset hiusstylistimme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Parturi-kampaajamme

Liikkeissämme työskentelee hiuksiin erikoistuneita parturi-kampaajia. Suosittelemme tutustumaan hiusammattilaisiimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!