Blue Lagoon – Palvelut


Katsomme rohkeasti eteenpäin ja haluamme haastaa alan perinteisiä toimintatapoja. Adaptoimme trendit maailmalta ja luomme niistä laadukkaita palveluita asiakkaillemme. Haluamme tarjota laadukasta ja asiantuntevaa kauneudenhoitoa jokaisen tarpeisiin.

Kosmetologiset palvelut


Kosmetologisista palveluistamme löydät laajan valikoiman kauneudenhoitopalveluita, joilla hoidatat itsesi päästä varpaisiin! Kosmetologisiin palveluihimme kuuluvat erilaiset kasvohoidot, pedikyyrit, suihkurusketukset, meikkaukset, sokeroinnit sekä rentouttavat hieronnat.


Kynsipalvelut


Trendikynnet, klassiset ranskalaiset lakkaukset, koristeelliset kynnet tai neutraalit ja luonnolliset kynnet – kauniit ja hyvin hoidetut kynnet huomataan! Valikoimastamme löydät luonnonkynnen manikyyrit, CrystaLac-geelilakkaukset sekä kynnen kevyt vahvistus -palvelut. Teemme myös rakennekynsiä acrygelillä sekä geelillä. Kynsiammattilaisemme auttavat löytämään sinulle sopivimman kynnen mallin, pituuden ja muodon, huomioiden myös kyntesi hyvinvoinnin.


Ripsipalvelut


Teemme päivittäin useita kymmeniä ripsipalveluita, kuten ripsien kestovärjäyksiä, Lash Liftejä eli ripsien kestotaivutuksia sekä erilaisia ripsipidennyksiä. Olipa toiveissasi luonnollinen lopputulos, nopea ja helppo ratkaisu tai sinulle suunnitellut uniikit ripset, meiltä löytyy kokemusta ja osaamista toiveidesi toteuttamiseen!


Brow Bar


Kulmat ovat kauneustrendien keskiössä tällä hetkellä. Kulmakarvat ovat näkyvä osa kasvoja, joten kauniisti laitetut ja kasvojen muotoon sopivat kulmat erottuvat heti edukseen. Varaa aika Blue Lagoonin Brow Bariin, jossa loihdimme upeita kulmien laminointeja, muotoiluja ja värjäyksiä kasvosi sekä toiveesi huomioiden!


Pigmentoinnit


Pigmentoinnit ovat kulmakarvojen pitkäkestoista korostamista. Hyvin tehty pigmentointi ei hyppää silmille meikittömiltä kasvoilta vaan korostaa omia kasvonpiirteitä hyvällä tavalla. Kaikki pigmentointihoitomme vaativat aina konsultaation ennen toimenpidettä parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Pigmentoinnin ikäraja on 18 vuotta.


BL Hair -hiuspalvelut


BL Hair -hiuspalvelut sisältävät hiusten leikkaukset, värjäykset, Glossingit, erilaiset raidoitukset kuten babylights ja balayage, erikoisvaalennustyöt, hiustenpidennykset, hiuksia hemmottelevat tehohoidot sekä hiusten muotoilut ja Blow Dry Barin kuohkeat föönaukset.