Ripsipidennykset

Ripsipidennykset

Yksilöllisesti räätälöitävillä ripsipidennyksillämme voimme luoda useita uniikkeja toteutuksia ja ripsityylejä, aina hyvin luonnollisista lopputuloksista näyttäviin ja tuuheisiin ripsiin. Valikoimastamme löytyy klassiset ripset, volyymiripset sekä näiden yhdistelmä eli hybridiripset. Ripsiteknikkomme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme ja myönnämme Blue Lagoonissa tehdyille ripsipidennyksille myös takuun.

Löydä sinulle sopivimmat ripsipidennykset

 • Volyymiripset

  Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset ripsipidennykset, sillä volyymiripsikuidut ovat ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Ripsiteknikkomme tekee kuiduista viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin. Oikeaoppiset volyymiripsiviuhkat ovat symmetriset ja ilmavan pehmeät. Volyymiripsikuituja liimataan yhteen viuhkaan 2-10 kappaletta, riippuen toteutettavasta lopputuloksesta, käytettävistä kuiduista ja asiakkaan ripsistä.

  Myös erittäin luonnolliset ripsityylit on mahdollista toteuttaa volyymiviuhkoilla, sillä kuitujen määrää voi vaihdella halutun lopputuloksen ja omien ripsien kantokyvyn mukaan. Volyymiripset ovat myös hyvä vaihtoehto harvaripsisille, sillä viuhka tuo harvempaan ripsirajaan enemmän tuuheutta ja täyttöä kuin yksittäiset klassiset pidennykset. Suosittelemme volyymiripsiä kun toiveissasi on hyvin yksilöllisesti räätälöity lopputulos tai kaipaisit ripsiisi lisää tuuheutta. Tyypillisesti kaikki spesiaalimmat ripsityylit ja lopputulokset on toteutettu volyymiripsien avulla, sillä viuhkojen pituutta ja tuuheutta säätelemällä volyymiripsillä voidaan luoda lukuisia erilaisia lopputuloksia. Kapeammilla viuhkoilla saadaan luotua tumma ja intensiivinen look, kun taas leveämmillä viuhkoilla saadaan tuotua ripsiin ilmavuutta, ja peitettyä rakoja harvemmissa ripsissä. Eri pituuksia yhdistelemällä voidaan myös luoda rikotumpaa ja tähtimäisempää ns. Kardashian -ripsityyliä. Ripsiä voidaan asentaa niin, että silmää saadaan avattua enemmän ja luotua illuusio isommista silmistä. Erilaisiin silmiin sopivat erilaiset tyylit. Ammattitaitoiset ripsiteknikkomme suosittelevat mielellään, millainen ripsimuotoilu juuri sinun silmiisi ja kasvoihisi sopii parhaiten.

 • Klassiset ripsipidennykset

  Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Myös klassisilla ripsipidennyksillä voidaan tehdä erilaisia tyylejä, mutta esimerkiksi volyymiripsiin verrattuna klassisilla ripsillä saavutetaan ”eritellympi look”, ja tyylin osalta voidaan leikitellä lähinnä kuitujen pituuksien kanssa. Suosittelemme klassisia ripsipidennyksiä, mikäli kaipaat eroteltua tai ripsivärimäistä lopputulosta. Klassisilla ripsillä saadaan ripsiin lisää pituutta, mutta mikäli toiveissasi olisi saada ripsiin lisää tuuheutta, suosittelemme tähän volyymiripsiä.

  Hybridiripset

  Hybridiripsiksi kutsutaan volyymiripsien sekä klassisten ripsien yhdistelmää. Hybridiripsissä ripset tehdään tyypillisesti suurimmaksi osaksi volyymiviuhkoilla, joiden lisäksi ripsiin laitetaan muutamia yksittäisiä klassisia ripsipidennyksiä, tuomaan ripsiin rikkonaisuutta ja tähtimäisyyttä. Klassisten kuitujen pituutta säätelemällä voidaan vaikuttaa lopputuloksen intensiivisyyteen.

  Mikäli toiveissasi on hybridiripset, varaa tällöin aika Pro-tason volyymiripsiin, ja kerro ripsiteknikollesi toiveestasi saada hybridiripset.

Tietoa ripsipidennyksistä

Ripsipidennysten laittaminen & pysyvyys

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsipidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat – asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Käytämme enimmäkseen mustia ripsikuituja, mutta osasta toimipisteistä voi löytyä myös muita sävyjä (esim. ruskeat kuidut). Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kolmesta jopa kahdeksaan viikkoon. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä, eikä ripsien laiton kuuluisi sattua tai tuntua ikävältä, joten muistathan kertoa tekijällesi, jos jokin tuntuu laiton aikana epämiellyttävältä.

Klassisten ripsipidennysten ja volyymiripsien kuidut & ripsien huoltovälit

Blue Lagoonissa valittavanasi on klassisiin ripsiin C-, CC- ja D-kaarevuudet. Klassisten ripsipidennysten paksuus meillä on 0,12. Yleisin huoltoväli on noin kolme viikkoa.

Blue Lagoonissa valittavanasi volyymiripsiin on neljää eri kaarevuutta ja 6-14 mm. pituisia kuituja. Kaarevuudet ovat C, CC, D ja M. Ripsikuidun paksuus on yleensä 0,07, mutta joistain kaarevuuksista on saatavilla paksuutta 0,05 hentoripsisille asiakkaille. Yleisin huoltoväli on neljä viikkoa, sillä volyymiripsissä kolot eivät näy niin helposti kuin esimerkiksi klassisissa ripsipidennyksissä.

Erilaiset ripsityylit

Jos toivot vaihtelua tai muutoksia ripsipidennyksiisi, keskustele tekijäsi kanssa, kommunikaatio on hyvin tärkeää. Pro-tason tekijämme hallitsevat useita eri ripsityylejä aina äärimmäisen luonnollisista ripsistä todella tuuheisiin ripsiin! Voit myös halutessasi esittää kuvia sinua miellyttävistä ripsistä, jotta tekijämme saa selvän käsityksen toiveistasi. Omien ripsiesi pituudesta ja vahvuudesta sekä silmän mallistasi riippuen ripsiammattilaisemme suosittelee sinulle sopivan ripsityylin, joka ei vahingoita omia ripsiäsi.

Volyymiripset mahdollistavat enemmän erilaisia ripsityylejä. Jos toiveissasi on esimerkiksi wet look -ripsipidennykset, niin varaathan tällöin ajan volyymiripsien laittoon tai huoltoon.

Ripsikonsultaatio

Mikäli sinulla on kysyttävää ripsistä tai pohdit pidennysten sopivuutta sinulle, voit varata ammattilaiseltamme ajan veloituksettomaan 15 min. ripsikonsultaatioon. Konsultaatiossa voidaan käydä läpi esimerkiksi millaiset ripset sopisivat juuri sinulle, ja millainen aika sinun tulee varata halutun lopputuloksen saamiseksi. Konsultaatio sopii myös, jos luonnonripsesi ovat vaurioituneet, etkä ole varma, voiko niihin tehdä pidennyksiä turvallisesti, tai onko ripsiisi mahdollista saada haluttua lopputulosta toteutettua.

Muistathan tarvittaessa perua varaamasi ajan viimeistään 24 h ennen ajanvarauksen alkua.

Ripsiteknikkojen osaamistasot

Trainee-taso

Meillä työskentelee aika-ajoin Trainee-tason ripsiteknikkoja, joiden palveluita on välillä mahdollista varata. Trainee-tason tekijät ovat aloittelevia ripsiteknikoita, jonka vuoksi he toteuttavat vain perustyylejä, ja ripsien laitto vie vielä selvästi enemmän aikaa, kuin kokeneemmilla tekijöillä.

Junior-taso

Junior-tason ripsiteknikko taitaa perustekniikan (klassiset & volyymit). Tarvittaessa Junior-tason ripsiteknikko saa apuja liikkeessä Pro-tason ripsiteknikolta. Viimeistely Junior-tason ripsissä on siistiä, kuidut ovat oikein asennettu, viuhka on oikeaoppisesti auki (eri tekniikat huomioon ottaen), viuhkan jalka pysyy kasassa ja liiman käyttö on sujuvaa. Ajankäyttö on Trainee-tason tekijään verrattuna kehittyneempää. Tuotetietous on  perustasoa.

Suosittelemme Junior-tason ripsipidennyksiä, kun haluat laadukkaat ja turvalliset ripsipidennykset kustannustehokkaasti.

Pro-taso

Pro-tason ripsiteknikolla on pitkä kokemus ripsipidennyksistä, ja Pro-tason ripsiteknikko taitaakin hyvin perustekniikoiden (klassiset & volyymit) lisäksi myös erilaisia ripsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö ja tuotetietous ovat kehittynyttä, ja myös haastavien ripsien asennustekniikka on Pro-tason ripsiteknikoilla hyvin hallussa.

Suosittelemme Pro-tason ripsipidennyksiä, kun arvostat nopeaa työskentelyä sekä korkeaa ammattiosaamista, haluat mahdollisimman tuuheat ripset, sinulla on haastavat ripset, sinulla on aiemmin ollut ongelmia ripsipidennysten kanssa tai haluat kokeilla erilaisia ripsityylejä.

Ripsipidennykset Blue Lagoonissa

Kaikki ripsiteknikkomme käyvät läpi uniikit laatuprosessimme, joiden avulla takaamme asiakkaillemme yhtenäiset ja korkealaatuiset palvelukokemukset. Suosittelemme tutustumaan ammattilaisiimme sekä heidän työnäytteisiinsä tiimi-sivultamme, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ripsiammattilaisen.

Hinnasto

Ripsipalvelut

Teemme päivittäin useita kymmeniä ripsipalveluita, kuten ripsien kestovärjäyksiä, Lash Liftejä eli ripsien kestotaivutuksia sekä erilaisia ripsipidennyksiä. Olipa toiveissasi luonnollinen lopputulos, nopea ja helppo ratkaisu tai sinulle suunnitellut uniikit ripset, meiltä löytyy kokemusta ja osaamista toiveidesi toteuttamiseen!

Ripsipidennysten kotihoito-ohjeet, hoitotakuut sekä valmistautuminen ripsipidennyksiin

Suosittelemme, että tutustut varaamaasi palveluun jo ennen hoitoon tuloa. Olemme keränneet yleiset suositukset ripsipidennysten koti-hoidosta, ripsipidennyksiin valmistautumisesta ja mahdollisista syistä, joissa ripsipidennyksesi ei välttämättä pysy. Täältä löydät tiedot myös ripsipidennystemme takuuajoista. Tutustu ohjeisiin huolella ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttaa jokin asia. Ammattitaitoiset ripsiteknikkomme auttavat sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Ripsiammattilaisemme

Liikkeissämme työskentelee ripsipidennyksiin erikoistuneita (Trainee), Junior ja Pro-tason ripsiteknikoita. Pro-tason ripsiteknikkomme taitavat vaativammatkin, näyttävät, tuuheat ja hyvin yksilöllisesti räätälöidyt ripsipidennykset. Suosittelemme tutustumaan ripsiteknikkoihimme ja heidän työnäytekuviinsa, jotta löydä juuri sinulle sopivimman tekijän!

Lash Lift & ripsipidennykset - vertailussa 15 erilaista ripsityyliä!

15 upeaa ja erilaista ripsityyliä! Lash Lift vai ripsipidennykset? Lue Blue Lagoonin ripsiteknikkojen vinkit erilaisista ripsityyleistä, ja löydä sinun silmillesi sopivin vaihtoehto!

Ripsipidennykset Sara Siepille & Sointu Borgille

Myös osa vaikuttajistamme suosii ripsipidennyksiä osana tyyliään! Tutustu mm. Sara Siepille, Sointu Borgille, Aino Rossille sekä Maiju Riskalalle tekemiimme ripsipidennyksiin.